HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Uráldur
pm||profil
Viridiel
Viridiel
pm||profil
Várjuk megkereséseteket, probléma esetén.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Vadász Ösztönök
Yesterday at 8:40 pm by Aesma Daeva

» Sötét Vastelep
Yesterday at 1:02 am by Lysardriira Sheeriir

» Az új hit nyomában
Yesterday at 12:33 am by Shuga

» Észak Bivaly Végvár
Kedd Jan. 16, 2018 10:57 am by Dreyndra

» Fák között
Szomb. Jan. 06, 2018 1:04 pm by Alia Caroline Azurre

» Difix karakter (nincs még kész)
Szomb. Dec. 30, 2017 12:55 am by Difix

» Aesma Daeva
Pént. Dec. 29, 2017 4:32 am by Uráldur

» Készen vagyok!
Pént. Dec. 29, 2017 3:37 am by Uráldur

» Robert és a zork vidék
Szer. Dec. 27, 2017 6:48 pm by Uráldur

» Welcome to Hell
Pént. Dec. 22, 2017 11:04 am by Vendég

» Egy kis Kaland
Szer. Dec. 20, 2017 3:57 pm by Alia Caroline Azurre

» Szörny, Nyű és az Élet
Szer. Dec. 20, 2017 3:40 pm by Shuga

Statistics
Összesen 104 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Difix

Jelenleg összesen 15851 hozzászólás olvasható. in 490 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (18 fő) Csüt. Nov. 30, 2017 6:39 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Nava Jade Aiglieri
 
Admin
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 
Lashrael Laralytha
 
Fáwen
 

Share | 
 

 Határmenti falvak-A Béke Követe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
SzerzőÜzenet
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

309
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   Szomb. Dec. 02, 2017 1:12 pm

Mélyet sóhajt, már amennyire a törött bordák ezt engedik neki a helyzethez mérten fájdalommentesen. Érdekes ennyire ügyelni a légvételre is, mert az is igencsak rossz következményeket eredményezhet, ha nem figyel erre is.
- Ha lett volna annyi eszem, megkérhettem volna a folyót, hogy... nos, ennél is jobban áradjon ki... - mondja oldalra nézve, továbbra is hadarva a szavakat. Más kérdés, hogy fuldoklás közben nem feltétlen azon gondolkodik mindenki, melyik varázslatát tudná bemutatni következőnek - valahogy a megkapaszkodás egy, a vízen lebegő tárgyon sokkal valószerűbbnek tűnt, minthogy egy kiáradt folyamot még jobban kiárasszon. Fene se tudja, bejött volna-e egyébként is a képesség, szóval inkább csak hálás azért, hogy még mindig itt lehet, járjon ez bármennyi szenvedéssel. Ha másnak nem is, de veheti Természet Anya büntetésének, hogy mániákusan keresi a vesztét.
Becsukott szemekkel hallgatja Frederic életének rövid összefoglalóját, és mivel nem éppen ilyen őszinteségre és fordulópontokra volt kíváncsi, nem kicsit lepi meg. Ezt egyelőre csak magasra húzott szemöldökei jelzik, egyébiránt értékeli ezt a megnyílást, csak nem érzi, hogy képes lenne viszonozni. Épp elég, hogy önmagában sajnálkozik és siránkozik, valamint rágódik a múlton, a saját keserédes hozzáállását meg nem akarja másokkal megosztani, terhet jelentve ezzel. Ez már egy olyan mélyen gyökerező dolog, amin egy ilyen beszélgetés nem fog segíteni semmit sem. Nem beszélve arról, hogy nem is éppen arra tanították, hogy ossza meg más fajokkal a titkaikat... Bonyolult ez az egész tartózkodás és visszahúzódás.
- Én értékelem a szándékot - felel némi szünet elteltével, és kínjában újabb kis adag fűzfakérget vesz a fogai közé, a fájdalomtól durván harapva szét. - Ha más foglalkozás után néznél, mi lenne az? - érdeklődik két nyöszörgés közt. - Nem ismerem a rendszereteket, társadalmatokat, de ha egy tippem lehet, nincs más, aminek mágia lenne az alapja. Ha annyira... - kénytelen félbeszakítani a mondatot, ahogyan egy újabb hulláma a kínoknak végigsöpör rajta, és nem sok híja van, hogy ép lábával keményen a földbe rúgjon. Egyelőre legyűri úgy, hogy csípő tájékán rászorít a ruhára, alatta a bőrre, a fojtott kiáltást azonban nem tudja elnyomni. Ahogyan vége ennek a néhány másodperces szenvedésnek, egy darabig még szaporábban veszi a levegőt, de utána folytatja, mintha mi sem történt volna. Még mindig nem akarja nagy dolognak beállítani az esetet, még ha ez igencsak fontos és életveszélyes is.
- Ha annyira szereted a mágiát, nem hinném, hogy mással kéne foglalkoznod még a nehézségek ellenére sem. Nem élveznéd. Én... - törli meg homlokát és halántékát alkarjával, miközben elgondolkodik, hozzon-e saját életéből bármilyen példát. - Belőlem kiváló íjászt akartak faragni, de a színtiszta mágia jobban érdekelt, és annak ellenére, mennyire nem hitték, hogy tehetséges vagyok benne, túltettem a közösségen belül mindenkin. És ezt most ne vedd nagyképűségnek - enged meg egy halvány mosolyt. - Az íjászatba viszont belehaltam volna, lelkileg véve. Egyszerűen... Nem taszított, de nem szerettem túlságosan. Egyszerű gyógyító vagy állatidomár se akartam lenni, de még csak kötögető vagy hímző sem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2384
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   Vas. Dec. 03, 2017 2:23 pmNem gondoltam bele, hogy a történet, amit elmeséltem, az úgy tűnik, mintha valakit a legbelsőbb titkaimba avatnám be, csak épp ez jutott eszembe és különben is mit kezdene vele.
Valószínűleg épp elég Lasrael-nek megküzdenie a fájdalommal, szerintem a felét sem fogja fel, amit mondok neki, legfeljebb a hangom mormolása nyugtathatja meg.
- Köszönöm. – kunkorodott kissé fel a szám széle, ahogy biztosított arról, hogy ő megért. – Nem tudom, talán valamiféle vándor segítő lehetnék, aki ott nyújt segítséget, ahol mágiára van szükség. – vontam meg a vállam, igaz ezt ő nem láthatta.
Kis csen telepszik ránk és hallom újra szaporává váló lélegzetét.
- Nagyon rossz? Nem segít a kéreg? – kérdezem aggodalmasan és a látóhatárt fürkészem, ahol mintha fényeket látnék. – Úgy vélem hamarosan elérjük a falut. – szaporázom meg lépteimet és megkettőzöm az erőfeszítésemet, hogy bírjam még.
Értékelem, hogy megpróbál vigasztalni és magáról is mond pár dolgot ezért. Nem tűnt olyan locsi-fecsinek, aki bárkire rábízna ilyeneket.
- És végül mi lett belőled, azon kívül amit már tudok rólad, hogy nagylelkű és segítőkész vagy, aki nem megy el mások baja mellett? – folytattam a beszélgetést, hátha elvonja a figyelmét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

309
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   Hétf. Dec. 04, 2017 7:13 pm

Halványan mosolyog, ahogyan belül beismeri: jó azért beszélgetni, ha nem is túlságosan nyíltan, de őszintén, a tudattal, hogy nem fogják faggatni őt, ha nem akar róla beszélni. Mindig is ez volt az egyik rémálma - kierőszakolni belőle a választ.
- Ez elég jól hangzik. Nekem tetszik - mondja halkan, a fájdalmak ellenére szinte már békésen. - Ha nem tetszenek a papi kötelezettségek, akkor mindenképp érdemes kipróbálni, bár nem tudom, mennyi előnye lesz. Vélhetően az információforrásoktól el leszel vágva a folyamatos mászkálás miatt... - tűnődik, újra megszaporázva a szavakat, mielőtt rákényszerülne félbehagyni a mondandóját.
Az újabb kínlódás az ő időérzéke szerint igencsak hosszasan elhúzódik, ám amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen múlik is el, és már hallja is az aggodalmas kérdéseket.
- Hát... Ha jobb is, akkor csak egy leheletnyivel - piheg egy fanyar mosoly kíséretében. - Később talán erősebb lesz a hatása - néz a kezében lévő darabokra. Nem akar a kelleténél többet elrágni belőle, nehogy kellemetlen mellékhatásai legyenek, amik még súlyosabb helyzetbe taszítják.
A falu emlegetésénél némileg megkönnyebbül, és elmormol egy fohászt Természet Anyának, hogy adjon egy gyógyítót arra a településre, és ne hagyja őt még elveszni. Épp elég a számára ez a kegyetlen kínlódás, és ha egy kérése lehet, tisztes halált akar halni mondjuk egy csatatéren.
Mikor Frederic a témát félig-meddig kérdésben visszadobja neki, tekintetét oldalra vezeti, noha ezt nem láthatja. Kezeit finom ökölbe szorítja, ahogyan a rosszabbnál rosszabb kifejezések eszébe jutnak, és hosszú másodpercekig nem szólal meg, csak emészti magát azokon, miket kapott idáig. Félvér, korcs, mocsok, bűnös... Itt is megbélyegezték ügyetlennek és használhatatlannak, és ez korábban sem volt másként. Sajnos.
- Egy egyszerű vándor vagyok. A magányosabb fajtából, mármint... Abból a fajtából, aki kevés időt tölt falvakban, társaságokban - javítja ki magát gyorsan, mielőtt egy lelki pátyolgatás részesévé válna. Nem szeretne ilyen mélységekig eljutni, és nem is akarja a másik tudtára adni, hogy az elviselhetőnél jóval kevesebb időt szán ismerkedésre. - A dicsérésemet viszont ne vidd túlzásba, még a végén túl nagyra hízik a májam tőle - teszi hozzá némi jókedvvel, noha nem hiszi el, hogy ez a néhány szép szó igaz lenne. Túl sok rosszat kapott már ahhoz, hogy képes legyen rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2384
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   Szomb. Dec. 09, 2017 4:18 pm- Ha a mágiámmal segíthetek az embereknek, az nekem már elég és a hírek meg mindig megtalálják az embert, ha akarja, ha nem. - vigyorodtam el a szavaira, de aztán egy kisebb emelkedő miatt neki kellett feszülnöm a hámnak, így kis ideig csak a szaggatott légzésem hallatszott.
Nem tetszett, hogy nem nagyon javult az állapota, legalábbis a fájdalom nem hagyta el, a kéregnek már hatnia kellett volna, de legalább már volt remény, hogy hamarosan elérjük a falut és a segítséget.
- Frusztrál, hogy itt a segítségről beszélek, de neked még sem tudok. - lihegtem. - Te legalább jobban tudod használni a saját varázslataidat, és ezt nem azért mondom, hogy növeljem a májadat.
KÖzel voltak a szélső házak, már láttam a parázsló fényeket, ez megnövelte az erőmet és gyorsabban húztam.
- Hahó! Segítség kéne! - kiáltottam, ha már elég közel voltam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

309
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   Szomb. Dec. 16, 2017 5:16 pm

- Tény, ha nem remete életet él valaki, akkor ez valóban így van... - pillant oldalra, közben a saját helyzetére gondolva. Ő gyakorlatilag mindenféle információt ignorált nagyon hosszú ideig, amíg a számára legkedvesebb személyt kereste, kinek létezéséről még csak meg sem bizonyosodhatott teljesen. Kutatott ott, ahol csak lehetett, kérdezett és furakodott, és sokszor mintha még önmagából is kifordult volna, főleg az elején. Borzasztóan magányos időszaka volt az életének, ami lassan megszokottá vált, kibírhatóvá, de továbbra is kiborítóvá. Milyen nevetségesen félresiklott egy élete lett... Nem mintha számítana ez bárki számára is.
- Nem? - vonja fel a szemöldökét. - Pedig én úgy tapasztalom, igencsak sokat segítesz - nézne Fredericre, mozdulatot azonban nem mer megtenni, nehogy eluralkodjon testén a fájdalom. - Ha te nem vagy ott, lehet, belefulladok a folyóba. A mostani a kisebbik rossz, ami történhet velem. Egyébként meg erdei vagyok... Melyikünk nem tud kellően jól varázsolni? - kérdezi némi iróniával, emlékeztetve társát - ha esetleg tudna róla -, hogy ők beleszületnek a mágiába, a természetbe, összhangban élnek vele és nélkülözni nem tudják. Szerencsére az utóbbi valóságosságáról még nem kellett megbizonyosodnia, elvégre mindig körülölelte őt Természet Anya áldása, ha már szeretetnek nehezen tudná nevezni a múltban történtek után.
Mikor a férfi már segítségért kiált, először csak megkönnyebbülten mosolyodik el, elvégre remélhetőleg ez azt jelenti, hamarosan vége a szenvedéseinek. Ugyanakkor ott van a lehetősége is, hogy a falunak nincsen semmiféle magasabb tudással rendelkező gyógyítója, így vagy tovább kell állniuk, vagy valami mást kell kitalálniuk. Szinte biztosra veszi, hogy nem lesz itt senki, aki segíthetne rajtuk - rajta -, így a kellemes gesztusból fanyar vonások lesznek. Szerencsésebb is nem hinni teljesen a jóban, mert így nem rázza meg őt a csalódás, nem ringatja magát mindenféle álomképbe, még ha utóbbi személyiségéhez is nőtt. Sajnos nem engedheti meg magának, hogy mindenféle gyerekesnek tűnő képzetet elfogadjon...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Határmenti falvak-A Béke Követe   

Vissza az elejére Go down
 

Határmenti falvak-A Béke Követe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
10 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

 Similar topics

-
» Határmenti falu
» Határvidék
» Határszigetek
» Határvidékek
» 17. - kiképzőterep

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Emberek királysága-