HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 1:33 am by Shuga

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Yesterday at 6:08 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Yesterday at 5:24 pm by Shuga

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 16, 2018 5:31 pm by Alia Caroline Azurre

» Fenothar
Szomb. Dec. 15, 2018 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Szomb. Dec. 15, 2018 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18512 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Shuga

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 A Do'Odrunok lakosztálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Jan. 08, 2015 10:29 am

/Mit rózsának hívunk.../

A férfi nézte, ahogy párja mintha össze ment volna az orr megnyomásától, abban is volt humor az ő számára is, ahogy az asszony visszanézett rá. Ám a humoros kis megjegyzés után rá kellett térniük néhány fájó dologra is.
-Aglarnis azt fogja kapni büntetésül, amit Demertor jutalmul szánt neki. Felmentem az aktív katonai szolgálat alól és néhány nap múlva jelentkezhet Fáwennél. Átrakjuk a hírszerzőkhöz. -csókot lehelt ajkára- Tudom, hogy már bosszantja, hogy idősebb testvéreinek önálló családja van, és tudod, hogy én is milyen lassan kaptam meg az engedélyt a nősülésre. De... nála felkészültebb gyermekünket is vesztettem már el és nem hoztam haza neked.
*Elkomorodott a gondolattól, bármennyire is próbált a többi dologra koncentrálni, sem Thea pofátlansága, sem más bajok nem tudták kioltani a vágyat szívében, hogy beszéd közben ne folytassák apró csók csatákban a vágyaik tengerét. Ám... most nem hajolt oda. Némán szemlélte kedvesét, hogy aztán újra megszólalhasson.
-Ne aggódj! Ott az első évtizedben többnyire csak kocsmai küldetésekben vesznek részt. És felettesei éreztetni fogják vele, hogy nem jár piros pont, ha magán akciókba kezd. Ha majd megunja a részegek társaságát, vissza kerül a helyére. Remélem, valóban kihasználja tanulásra a mágikus iskolát! És az oawát pedig személyesen fogom kikérdezni. Minden információra szükségünk van. Az utam során találkoztam egy olyan kém vadásznak, akit már elkönyveltünk egyszer. Soha nem nyerhetik meg ezt a háborút... csak mi veszíthetjük el.
*Lassan túljutott a nehezén és elkezdte simogatni ISISe karját.
-Tudod, azért neked is több feladatod lesz mostantól. Megidéztem Szaladint, mert segítsége nélkül nem boldogultam volna az erdőben. Bár nem ez volt az első alkalom, de most jöttem rá, hogy mennyire eltemetjük halottjainkat. Szeretném, ha a család új szertartásain ott lennél te is. És az én mentorállásommal te is részt vennél a hívásban. A hamvai hamarosan haza térnek, váratlan fordulatként megszereztem őket.
*Nem mondta ki, hogy a halott fiú és még öt szellem szerződést kötött vele Awyrisben, hogy ha a relikviák haza kerülnek az ősök földjébe, ők csatlakoznak újra a sereghez. Nem egy nagy erő, ám képességeik megkérdőjelezhetetlenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Jan. 08, 2015 11:56 am

/Mit rózsának hívunk.../


Már az is nagy szó, hogy ennyi időnk volt egymásra és férjem visszatérésének hírére nem jöttek máris a látogatók, akik meg akarnának győződni a hírről, hogy tényleg igaz.
Nagy kincs volt ez a pár óra, amit kettesben, egymás karjaiban tölthettünk, de sajnos a gondok nem hagynak több időt, hiszen mielőtt még Uráldur ismét kiáll a nyilvánosság elé, tisztában kell lennie a legújabb hírekkel, információkkal, hogy megfelelően tudjon dönteni, kihez hogyan áll hozzá, kikkel kell vigyázni és kiket kell félreállítani, vagy épp felemelni.
És sajnos van mit megbeszélnünk bőven, amit már a hitvesi ágyban is elkezdünk, viszont úgy látszik, hogy nem volt elégedetlen cselekedeteimmel, mert egy kis fedésen kívül nem részesülök zordabb oldalából.
Az előbb hiányoltam, hogy nem minden problémára reagált, gondolom előbb neki is azok voltak fontosak, melyek akár azonnali vészt is hozhattak volna ránk, de tudhattam volna, hogy semmi nem kerüli el a figyelmét, nem felejt el, így most szépen visszatértünk a fontos, de nem azonnali intézkedést igénylő dolgokhoz, például nagyobbik lányunk, Aglarnis megregulázásához, hiszen nem betegíthetjük meg hosszú távon, már így is kezdett rám gyanakodni, hogy valami közöm van hozzá.
- Remek ötlet, én csak támogatlak benne, de ezt neked kell lenyomnod a torkán, mert nem hiszem, hogy ne látna át a szitán és nem fog neki örülni. Viszont az Első Lord szavának kénytelen engedelmeskedni, még ha apjánál meg is próbálna könyörögni. – mosolyodtam el, bár tudtam, hogy férjemnek még így sem lesz könnyű dolga.
Mikor felemlegette elvesztett fiainkat, az én arcomra is szomorúság költözött, hiszen a szívemen lévő sebek sosem fognak begyógyulni miattuk.
Éppen ezért először csak alig hallottam, mivel folytatja uram, mert még Szaladin ragyogó, lelkes szemei jártak elmémben, mikor elmehetett abba a végzetes csatába fivéreivel együtt.
De aztán felfogtam szavai értelmét és bólintottam, remélve, hogy tényleg lenyugszik heves természetű lányunk egy idő után.
- Kém vadász? Ezek szerint lehet többen vannak és ez az oawa is az? – lepődtem meg, hogy lezárt határaink milyen kíváncsivá tettek egyeseket.
Simogatására ismét felmelegedett a testem és közelebb húzódtam, de mikor elmondta, hogy megidézte idősebb fiunk szellemét és, hogy máskor is megteszi, megtehetjük, mivel hamvai hamarosan itt lesznek velünk, könnyek kezdtek csillogni szemeimben, amit még Uráldur sem sokszor látott, még akkor is csak magányomban zokogtam, mikor halálhírüket hozták.
- Óóóó, Uram! Ezt hinni is alig merem! Végre méltó módon helyezhetjük el maradványait és talán azon a másvilágon is segíthetjük lelkének útját. – hajoltam rá vállára nehéz sóhajjal.
- Remélem nem szenvedés az osztályrésze az örökkévalóságban, ugye?
Békésen pihentem meg erős testéhez simulva, mert szeretete mindennél nyilvánvalóbb volt családja iránt, hogy ezt megtette, valószínűleg ez is volt a célja és tudtam, hogy ez milyen veszélyes vállalkozás lehetett.
- Szeretlek én uram!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Jan. 08, 2015 11:49 pm

/Mit rózsának hívunk.../

A férj örömmel szemlélte feleségét, kivel úgy tűnik, sikerül mindent átbeszélni. Noha tudta, hogy lánya szíve bele fog szakadni a döntésbe és oda kell rá figyelnie. Igyekszik majd megértő, nem haragos szülő lenni a fájdalmában... ám egy percig nem megrendíthető parancsnok a döntésében. Hát... ez a második elhatározás jóval nehezebb lesz. De nincs más választása, ha a hierarchia betartására és a nagyobb tervek követésére akarja nevelni gyermekét, nem pedig apuci kislányának, aki mindig magasabb a többieknél és két centivel a föld felett lebeg. Ez utóbbi út az olyan próbálkozások és előkészítetlen vállalkozásokhoz vezetne, mint amit most csak az ő Drágája került el, ha az apán múlott volna, most nem Szaladin méltó nyughelyén dolgoznának...
Gyanakodott az elfogott behatolóra. Túl sok az egybe esés. Thea fellépése már nem a normál világba, csupán egy fantazmagórikus szürrealista maszatba illik bele. Ráadásul olyan családtól, akivel semmi érdekük nem volt eddig vetélkedni. És... akkor hirtelen felbukkan egy hírnök, aki ráadásul képes átjutni a leggyakorlottabb határőrökön, kiket külön két hadosztállyal meg is erősítettek a közelmúltban. Egy levelet lobogtat, miután megadta magát egy olyan útról hazatérő feleségének, amiről soha nem beszélhet. És megtalálják nála azt a levelet, mely valami ismeretlennel való szervezkedésről és halálos bűnökről szól. Már az az első feltételezés, hogy Awernondyas valakivel is beszélt a másik oldalon, akit nem ölt meg azonnal, miután katonai titkot tudott meg.
És mi a szerepe ebben a történetben Demertornak? Pont akkor távozik az ajtón, mikor a történet kezdetét veszi, majd olyan útról jön haza ISIS, ahol a házigazda titkait maga a király mondta el neki. Véletlen lenne?
Lesz még ideje ezeken gondolkodni. De nem most. Hamarosan kopognak és szerencsére az első látogatók a tisztjei, kik úgy érzik, hogy jelenteni valójuk az alvásnál is fontosabb Uráldur jövője szempontjából. Hamarosan meg fogják rohamozni a keselyűk, hogy meggyőződhessenek róla, tudnak-e lakmározni belőle. És ő hála Egyetlen támaszának jó néhányukat meglepi felkészültségével és informáltságával. Smile

/Köszönöm a játékot egyelőre! És sejted, hogy ha még egyszer hibázol... kétszer nyomom meg az orrodat!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Jan. 09, 2015 11:44 am

/Mit rózsának hívunk.../


Egy fikarcnyi kétségem sincs, hogy férjem, apaként és katonai parancsnokként is a legmegfelelőbb döntést fogja hozni lányunkkal és családunkkal kapcsolatban.
Eddig is így volt és nincs okom kételkedni benne, hogy ezután is így lesz, hiszen visszatért és talán ez erősebbé tette mindenki szemében, hiszen olyan útról jött meg, ahol más minden bizonnyal elbukott volna.
Most, hogy Demertor helyzete bizonytalan, egyébként is kell egy erőskezű vezető népünk élére, mert különben belviszályba hullik az ország, ahogy az már el is kezdődött.
Egyáltalán nem esik majd nehezemre visszazökkenni a régi kerékvágásba és átengedni a politikát Uráldur-nak, én meg maradok továbbra is a háttérben, legfeljebb esténként megbeszéljük, amit a tudomásomra akar hozni. Eddig sem haboztam, ha a véleményemet kérte és most, hogy kényszerből még jobban beleláttam az ügyeibe, talán még több hasznos tanáccsal láthatom el.
Sok megoldandó problémát zúdítottam rá, de eddig is megbirkózott vele.
Most azonban úgy néz ki, hogy vége a boldog, kettesben eltöltött időnek, a feladatok és a visszatérése hírére gyülekező alárendeltjei már türelmetlenek, így hagyom, hogy menjen a dolgára, miközben én is rendbe szedem magam.
Nem zavarom a tanácskozásaiban, inkább megyek megnézem mi van kicsi lánykánkkal, úgy is keveset voltam vele mostanában. Ha lesz apjának kis ideje, majd hozzá is beviszem.

//Én is nagyon köszönöm a játékot, élvezetes találkozás volt Very Happy És számíts rá, hogy megharapom az ujjad legközelebb. Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Jan. 22, 2015 4:48 pm

/ISIS/

Uráldur embereivel együtt vonult be Capitalba.
A kapuban várta az előre küldött embere, aki az Exailed és parancsnokával vívott küzdelemben meghalt élőhalott lovát gyorsan kicserélte egy élőre. Az Első Lord, ha tehette, inkább használt ilyet, még ha Zevadar szegényes vidékén igen keveset tartanak fent és a katonái többsége is csak zombin halad mögötte.
A lila takaró, melyen a faránál ott van a pók címer átkerült az új hátasra és büszkén poroszkál a főutcán, hangosan hirdetve egy rikkancs előtte, hogy a hadsereg feje saját maga szállt szembe a behatoló ellenséggel, hogy foglyul ejtse annak vezetőjét, kizavarva a territóriumukról a jöttmenteket.
Egy nő gyalogol, rabláncon vezetik meztelenül. Nem! Nem Exailed az, csupán egy bányából ideiglenesen kihozott szerencsétlen, miért is lenne fontos a köznépnek, hogy a valódi rabot lássák? A hatás így sem marad el. A birodalom szíve döbbenten veszi tudomásul, hogy megtámadták. Hogy rettegett hírük már nem elég ahhoz, hogy ilyen skandalum meg ne történhessen. És a hadúrnak épp ez is volt a terve. Rádöbbenteni a túlságosan önhitté vált fajt, hogy a veszély valós és gyermekei egész sokasága adta már eddig is a győzelmekért életét. Nem sebezhetetlenek, csupán fegyelmezett és céltudatos nemzet.
Így keverte a valót a megtévesztéssel a férfi, miközben a palota elé vonult és ott szállt le paripájáról. Köpenyét, mely a hidegtől védte hátra csapta és nagy léptekkel indult lakosztályuk felé. Az egyik testőr már oda érkezése előtt kopogott az ajtón, hogy bejelentse a jó hírt a ház úrnőjének, hogy a verhetetlen hadvezér újra vissza tért élve a csatából, ha nem a palota előtt fogadja a hű asszony.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Jan. 23, 2015 7:12 pm

Izgatottan nyitottam ki az ajtót, mikor kopogtattak. Rhatal volt, személyes testőröm, aki értesített, hogy Uráldur közeledik a csapatai élén és már a kapukon belül jár.
Az öröm borzongása járt át, hogy ismét láthatom őr, hiszen soha nem lehetett tudni, hogy melyik útja lesz az, melyről nem tér majd vissza, vagy az ellenség keze által, vagy valamelyik feltörekvő ifjú tiszt által, akinek nem tudja időben kiszámítani szándékait.
A mi világunkban a külső ellenségtől néha kevésbé kellett tartani, mint a belsőtől.
Most azonban itt van és hamarosan átölelhetem verejtéktől és a szabadban töltött éjszakák fölszagától „illatozó” emberemet, aminek már a gondolatától is hevesebben vert a szívem, habár kívülről ezt nem mondta volna meg senki, higgadtnak és összeszedettnek látszottam.
Bólintottam Rathal-nak és szóltam, hogy álljanak készen, mert személyesen megyek férjem elé üdvözölni sikeres hazatértét, ami minden bizonnyal győzelmét is hirdette.
A hálószobában gyorsan rendbe szedtem a ruhámat, hogy egy oda nem illő ránc se legyen rajta, megigazítottam a hajamat és egy elégedett mosollyal indultam, hogy megmutassam a kíváncsian összegyűlt népeknek, hogy milyen hű asszonya is vagyok az Első Lordnak.
A lakosztálytól nem messze, még fekete pók címeres testűrök által megfelelően védettnek tartó területen néztem, ahogy délceg férjem bekocog a lován, mögötte saját és, ha kutató tekintetem nem téved Awernondyas emberei trappoltak vegyesen, de magát a parancsnokot nem láttam sehol.
Egy röpke pillanatra megcsapott a szomorúság egy újabb nemesi család elvesztésén, de nagyon is tisztában voltam, hogy ez elkerülhetetlen volt az után, amit Thea felelőtlenül művelt.
Szemem végigsöpört a rabláncra fűzött, ruhátlan nőszemélyen is, aki minden bizonnyal nem lehette csak egy közönséges harcos, de kevesebb figyelmet szenteltem neki, mint a gyönyörű hátasnak, amin Uráldur érkezett.
Mikor leszállt és felém indult, a nézőközönségnek játszva illendően meghajtottam a fejem és mosolyogva köszöntöttem, pedig szemeimből láthatta, hogy legszívesebben a nyakába vetettem volna magam.
- Uráldur, kedves férjem, szívem örül, hogy épségben viszontláthatlak. Házad és annak népe hűsége töretlen, mint mindig.
Aztán félreálltam, hogy elhaladva mellettem a karját kínálja nekem és én azon vonuljak vissza lakosztályunkba.
- Awernondyas? – kérdeztem tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Jan. 24, 2015 6:19 pm

/A hű asszony/

A férfi mosolyogva szállt le a csataménről, hogy oda lépjen az asszonyhoz. Arcáról csak úgy sugárzik az öröm, ám a kérdés hallatán... ajkai mellett szélesen húzódik a vigyor ránca.
-Én is örülök, hogy láthatlak, drága ISIS.
*A kérdése mégis megválaszolatlan maradt, csendben karolt bele a feleségébe és kísérte őt fel a lépcső tetejéig, ahol megfordultak.
-Halljátok a számból a híreket! Ránk törtek a barbárok és kultúránkat akarták eltaposni. Saját magam és Awernondyas hadvezér vettük fel velük a harcot és GYŐZTÜNK! Legjobb barátom életét vesztette a haza szolgálatában, ehhez méltó temetést fog kapni és emlékét őrizni fogjuk... családjának pedig kijár a tisztelet. Meg fogom hallgatni az óhajukat és aki csatában esett el, annak családja nem marad gondoskodás nélkül.
Ám aki megöl egyet közülünk...
-mutatott fenyegetően a szabad bal kezével a meztelen nő felé- A nekem magát megadó ellenség parancsnokasszonyán statuálunk példát. Törjétek be lovakkal!
*Ezzel a láncot levéve kezeiről megragadták a térdelőt és két ló közé kötözték ki. Ahogy azok neki feszültek a két iránynak, úgy feszült meg a rab teste is. Az elején, az ítélet hirdetésnél még ordítani akarta, hogy nem ő volt, ám előbb a fojtás átka tartotta bent szavait, majd ahogy a katonák és egyre többen a civil nézők közül is a fájdalom bűbájával kínozták, a felszabaduló levegő csak kínt és üvöltést hozott fel. Izmai görcsösen rándultak volna összébb, ám a csuklóján szoruló kötél, mely a lovak nyergére volt kötve makacsul tartotta egy darabig. Ám az atomok sem dacolhatnak az élő testtel sokáig, ahogyan egyik nekilendülésükben megindultak a lovak patái, úgy pattant szét a leány ittlétének porhüvelye.
Ez után már nem hallatszott a sikolya, csak a győzelmi kiáltások, melyet az erősebb gyomrúak hallattak a főtéren. Míg a gyengébb idegzetűek arcára a borzalom festője írt ecsetvonásokat.
Ám Uráldur arcán a kőbe faragott vonásokat nem mozdította meg semmi, se erre-se arra. Minden további előadást mellőzve fordult meg, karjával még mindig gyermekei anyját karolva és indultak be, a lakosztályuk felé vezető úton.
-Tudod, nem mondtam teljesen igazat neked. -mondta előre szegett fejjel csendesen már jócskán az összegyűlt néptől távol- Beszéltem Theával. Váratlan bejelentést készül ezek szerint tenni, mely szerint szerelmesek a legmegbízhatóbb tisztembe, Al-Nuszrával. Hamarosan nyilvánosan is eljegyzi őt, ha minden igaz.
*Feleségét megkímélte néhány részlettől, ám nem gondolta azt, hogy nem jönne rá hamar a mögöttes dolgokra. Csak... beszélni nehezebb róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Jan. 24, 2015 7:44 pm

/A hű asszony/


Természetesen Uráldur is folytatta a népnek szóló színjátékot, amit már hosszú évek gyakorlata tett gördülékennyé, így már nem is nagyon kellett erőltetni magunkat, hogy hihető legyen ez a mesterkélt és hivatalos viselkedés.
Igaz, hogy a legtöbb régi nemesi családban ez volt a valós gyakorlat, de a mi házasságunk a kölcsönös szerelmen és megbeszélésen alapult, így erre nem lett volna szükségünk, de ez nem volt a mi fajtánknál olyan minden napos.
Mikor a férjem nem válaszolt azonnal a kérdésemre, akkor már tudtam, hogy igazam volt Thea-val és a férjével kapcsolatban és szerelmem megtett, amit meg kellett tennie, még ha ezzel maga is életveszélynek tett ki magát.
Mielőtt eltűnhettünk volna a lakosztályunk ajtaja mögött, el a kíváncsi tekintetek elől, Uráldur visszafordult a kíváncsiskodók és a sok katona érkezésére érdeklődve összeverődők felé, hogy kielégítse őket, hiszen máris megindultak a találgatások és suttogások.
Természetesen azt mondta, amit mondania kellett, de én már tudtam, hogy mi van a szavai mögött, és sejtésem szerint a rangosabb házak itt lévő tagjai közül mások is voltak, akik ezek után tisztába jöttek vele, hogy már nincs helye a bizonytalankodásoknak. El kell, hogy kötelezzék magukat.
Érdeklődve futtattam én is végig a szememet az összegyűlteken, de elégedetten láttam, hogy férjem beszéde osztatlan lelkesedést váltott ki és a harciasabbak még az öklöket vagy a fegyverüket is rázták hevületükben.
Aztán szemem a meztelen térdeplőre vándorol, akinek az Első Lord szavai után látom felvillanni a páni rémületet a szemében és bár egy hangot sem tud kiadni és azt is sejtem miért, biztos vagyok benne, hogy ő nem lehet az, aki egy sereg élén behatolt a rettegett selfek területére. Ezek a szemek nem egy harcoshoz tartoznak.
Bár megedzett testileg és lelkileg is az Első Hadvezér melletti élet, azért a kivégzés ilyen módja még engem is elborzaszt, de most a bennem sorjázó kérdések valamennyire elviszik a figyelmemet, így rendületlen arccal állok párom mellett, példát mutatva, ahogy elvárták.
Mikor vége lett és már csak a test cafatai és rengeteg vér festette meg a teret, Uráldur végre megindult, hogy visszavonuljunk.
Testőreink gyűrűjében haladva zsibongtak a gondolatok a fejemben, amit a hozzám intézett halk szavai váltottak ki.
- Thea és Al-Nuszra? Milyen kis titoktartó lett kedves barátném, hogy ezt egy szóval sem említette soha, vagy ez valami első látásra szerelem? - néztem kissé összeszűkült szemmel férjuramra, éreztetve vele, hogy ezt nem veszem be. – És ki volt az a nő a téren? Mert, ha ilyen némber által vezetett haddal kellett megküzdenetek, azt kel l hinnem szegény parancsnok elfelejtett harcolni. – mosolyodtam el, bár nem voltam felhőtlenül vidám.
Tudom, hogy nem mondhat el mindent esetleg, de azt sem szeretném, ha ostobának hinne, bár ezt nem feltételezem, hiszen nagyon jól ismer.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Jan. 24, 2015 8:39 pm

/A hű asszony/

ISIS tekintete újra sokat árulkodó módon felragyogni láthatta Uráldur arcát, tudta, hogy mondata mindent tartalmaznak, amit az elf nőnek tudnia kell. Még azokat is, amiket a legmegbízhatóbb testőreik jelenlétében sem mondanának ki hangosan. Más az, amit ők is tudni vélnek és más, amit vezetőjüktől megerősítve hallanak. Sokára szólalt meg, mintha csak új beszélgetést kezdenének.
-Látniuk kellett őt meghalni. -oda fordult szerelméhez- Magam vívtam meg a parancsnokasszonyukkal és legjobb bajnokukkal Aw oldalán egy kettős párbajban. Nem volt könnyű.
*Ezzel befordultak az ajtajuk folyosójára, hamarosan haza érnek és végre kettesben lehetnek. Fárasztó volt mára a sok álarc. Egy utolsó vérig párbaj, melyben a hadvezértárs halála után két ellenfelet is le kellett győznie. Utána egy kettős kivégzés, mely helyszínére vitette Theát. És a népnek előadott színjáték.
Ahogy az író is rótta a sorokat: „Nézzétek urak: idestova ötven esztendeje már, hogy belerángattatok ebbe a játékba. Játszottatok az én bőrömön háborút és országosztást … urak, nekem elég volt. Én nem játszom tovább.
Egy éjszakára elcsendesedett a háború minden zaja, hogy másnap még hangosabban újra kezdje.

/Egyelőre köszönöm a játékot! Hamarosan egy új epizóddal folytatjuk. Smile /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 2:23 pm

/Szolgálunk és vétünk/


Uráldur aggódó arccal olvasgatta az egyik jelentést.
Egy újabb kém lebukásáról és brutális kivégzéséről ír, melyet egy társa csak pár nappal később hallomásból tudott lejegyezni és a holttest szemrevételezése után. Nem riasztotta el a gondolat, hogy fajtársai fájdalmas úton távoznak az örökkévalóságba. Maga sem kímélne egy Zevadarba bejutott embert, ki a királyuknak küldene titkos üzeneteket az itt tapasztaltakról.
Ám a szám, amilyen gyorsan pusztulnak, az a meglepőnél is több. Rég óta rothad ez a fekély, mely újra és újra gennyet buggyant fel a Szolgálatok irattárának titkos levelezéseiben. Úgy vélte, Exailed elfogása után megoldódik majd a kérdés és csupán egyetlen sikeres kémvadász az, ki ilyen kínos veszteségeket okoz.
Oda sétált a polcokhoz és a legtetejéről levett egy karton dobozt, melyre sötétkék, vastag betűkkel rá volt írva, hogy „ELINTÉZNIVALÓK”. Két papírt talált benne. Kibontott és megnézte őket, mert úgy emlékezett, hogy háromnak kellene lennie. Az elsőt kihajtva ez volt leírva.

„Ki kell puhatolnom Fáwennél a napokban, hogy mi volt a király terve. Vigyáznom kell, hogy a Herceg ne tudjon meg róla véletlenül se semmit. Magam mellé kell állítanom a boszorkánymestert, hogy Demertor háta mögött folytassuk az eredeti küzdelmet.”

Gyorsan összetépte és egy alátétre helyezve meggyújtotta. Ezt annak idején tényleg fontosnak tartotta. Ám valahogy itt maradt.

„Utánajárni, hogy tényleg megölte-e a királyt a fia.”

Ez a második sokkal rövidebb volt. Összetépte és a darabokat a kukába szórta.

~Vajon mi állhatott a harmadik lapon?
*Ekkor lépett be a lánya, akit ő hivatott megbeszélésre. Gyorsan visszarakta a dobozt a legfelső polcra, melyről még így is világított, hogy a kék betűk alá oda lett írva később -nehogy összekeveredjen az „aktuális ügyekkel”- nagy piros betűkkel „-SÜRGŐS”.
-Szia Aglarnis! -tisztelgett viszont, ha a lánya ezt megtette- Hogy haladtok a tanulással? Lenne pont egy olyan feladatom a számodra, aminél hasznát veszed. És ez már felkészítés lesz számodra a hadsereghez való hivatalos visszakerülésedre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2929
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 3:00 pmNehezen heverte ki Aglarnis a kék elfeknél történteket, ráadásul a tanulással sem igazán haladt, valahogy egyszerűen nem tudott kellően koncentrálni, amikor fel akarta támasztani a lovakat, de már legalább néha félig-meddig meg tudta őket mozdítani. Talán túl sok gondolat rajzott a fejében és nem volt képes kizárni őket addig, míg csak a varázslatra kellett volna figyelnie.
Nagyapja dühös volt rá és jó pár napja nem jelent meg, mondván gondolkozzon el rajta mi az oka a sikertelenségének.
A lány szégyellte magát és ez nem segített, aztán meg szóltak, hogy az apja hívatja és bár nem volt félős, azért csak összeszorult a gyomra, ha arra gondolt, hogy be kell vallania, ez a mágikus tudás úgy látszik kifog rajta, vagy csak valami akadályozta. De apja lehet azt hiszi nem igyekezett eléggé, hogy megfeleljen az elvárásoknak és ezzel megint csak kivívja elégedetlenségét.
Ismerte már az Első Lord irodáját, hiszen járt már itt párszor, így most csak közömbösen söpört végig tekintete az iratokat, inkább apja arcár fürkészte, miközben előírás szerint köszöntötte, ahogy a felettesét illik. Itt nem az apja volt, hanem a parancsnoka.
- Nagyapa kicsit……szünetet tart. – aztán vett egy mély lélegzetet. – Nem haladok jól, olyan jól mint kellene. – vallotta be csüggedten, de vállalnia kellett a következményeket. – Azonban bármilyen feladatra készen állok. – húzta ki magát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 3:52 pm


/Szolgálunk és vétünk/


A hadvezér csendben figyelte, ahogy a vére meséli a történteket. Mikor elhallgat a lány, fejét leszegi és újra egy papírlapot vesz elő a stóc alól, amire mereven a pillantását méri. Majd egy nagy levegővételt véve nyugtázza a történteket.
-Nem értem, mit kéne még tennünk anyáddal. Mindent megkaptál, talán túl sokat is. Kikértetek egy... mit is? -a szekrényhez lépett, hogy levegyen egy „Aglarnis” feliratú mappát egy papírért- Egy hajót kértetek el egy teljes napra a tanulás számára. Más egyszerűen egy döglött patkányok megtanulja. Egyszerűen a legtöbb katona nem kap fele ennyi forrást sem, hogy fejlődjön.
A hajót csak egy héttel később adták vissza a kikötőmesternek
. -olvasott ismét bele a jelentésbe- Tényleg felfogni nem tudom, hogy mégis mit csináltatok, de engem nem is érdekel. Próbáljátok megérteni mind a ketten, hogy az Első Lord kinevezés nem rajtam múlik. Én segítek. Már hogy ne segítenék, amiben tudok! Én is azt akarom, hogy sikeres legyél és biztonságban megszerezd azt a tudást, ami valós csatában az életben maradás feltétele. De bizonyítanod kell és nem előttem. Az egész hadseregnek bizonyítanod kell, hogy nincs alkalmasabb nálad! Hogy sugározzon a nevedből, hogy te vagy a legjobb.
Tucatszám fognak sorba állni a halálom után olyanok, akik mester mágia szintet tudják. Esélyed nincs ellenük, ha még a haladó mágiában is csak egy helyben topogsz.

*A lapot tartó kezével legyintett, hogy falra hányt borsó a további szócséplés. Mely mozdulatot egybe fűzte azzal, hogy a végére az asztalra csapja az iratot.
-Egy remek megbízást akartam adni, de nem várhat hónapokat. Néhány használható információt kaptunk az emberek országából. Meg kell szerezned sok aranyat. Ez nekünk majdnem értéktelen, csak a dísztárgyakat és néhány mágikus eszközt csinálunk belőle. Nem lenne nagy szó, de az ellenség megőrül tőle. És ha rátesszük a kezünket, akkor fel tudjuk használni arra, hogy zavarokat okozzunk. Komoly zavarokat.
Azt akartam, hogy egy kisebb lovas egység élén csapj le az eldugott bányára. De ha nem állsz készen, akkor Al-Sziszi oktató ad neked húsz tolvajt és együtt kifüstölitek a bányászokat. A legnagyobb nehézség inkább az lesz, hogy a helyi ork törzsek ne vegyék észre! Elvileg van egy térkép is, amit az embere hozott. Vele együtt szállsz hajóra a kék elfeknél és ők eljuttatnak majd Délos közelébe.

Uráldur tudta jól, mennyire sok mindent elrejtenek ezek a jelentések, melyet nagy számban kell olvasnia. Ő is volt eleget terepen és írt elég valótlanságot másoknak csatákról és veszteségekről. Ám álmában sem gondolta volna, hogy a testvér alfaj tagjai egy teljes csatát kistornoznak belőle, nem eldicsekedve. És a zsákmányolt nagyobb bárka java részét egy új tengeri tünde hajó építésére fordítják. A nem kevés kimaradó anyagot pedig tüzelőnek, otthonra bútort készíteni és sok egyéb célra.
Számára még a zsákmányon való osztozkodás sem elég negatív, hogy ne sikerként tüntessen fel egy összecsapást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 4:34 pmAglarnist nem éri váratlanul, de azért tagadhatatlanul meglepi apja kirohanása, mert nem gondolja, hogy ennyire a szívére veszi majd azt, hogy nem ért el gyors sikereket a haladó mágiában, mikor nem sokkal előtte még azon háborgott, hogy miért tanít neki nagyapja olyat, amihez még fiatal.
Ettől függetlenül atyjának igaza van, hiszen sokkal többet vár még saját magától is és az ő világukban nem sok hibára van lehetőség, ha fényesebb jövőt szeretne magának.
Azzal azonban nem ért egyet, hogy mindenki Első Lordot akar belőle csinálni, csak éppen őt nem kérdezik meg, hogy akarja-e, mert egyelőre nem szerepel a tervei között. Tudja nagyon jól, hogy mennyi tanulni valója van még és azt is, hogy már így is kész szerencse, hogy nem törtek kimondottan az életére, csak azért mert ő Uráldur lánya. Ha feljebb jutna a ranglétrán, de adják a démonok még az is kitudódna, hogy mik nagyapja szellemének és most már láthatóan apjának a tervei, hát akkor nem győzne a háta mögé nézni és mostanában épp elég baja van e nélkül is, állandó balszerencse kíséri.
- Nem én kértem a hajót, hanem nagyapa és azt is büntetésnek szánta, csak épp majdnem sikerült a vizi elfeknek elérnie, hogy valami ferdeszemű népség fogságába essek. – válaszol kipirosodva a megalázottságtól és a méregtől egyaránt. – Én csak vissza akarok térni az egységemhez apám, ennyi a vágyam nem több. – teszi hozzá halkan, de tudja, hogy amíg nem fog legalább könnyedén lovat feltámasztani erre esélye sem lesz.
Azt még sem mondhatja, hogy nem akar Első Lord lenni, hiszen bár most ez igaz, később még ki tudja, egy azonban biztos, nem apján letaszításával akarja elérni.
Megsemmisülten hallgatja, hogy milyen megbízást szánt neki az apja és, hogy úgy beszél róla, mintha nem lenne képes ezt megtenni, pedig mindennél jobban szeretne végre bizonyítani és, ha az kell hozzá, akkor egy egész tucat lovat fog feltámasztani most rögtön. Legalábbis olyan elszántság van benne.
Al-Sziszi említésére azonban felvillámlik a tekintete, mert nem tudja megérteni, apja, hogyan képes megbízni abban a férfiban, aki szerinte már nem is hasonlít egy igazi éjtündére, teljesen megrontotta az emberek világa és abban sem biztos, hogy nem e fondorkodik a saját szakállára, még ha látszólag eleget is tesz Zewadar iránti kötelességének.
- Az az ember nem megbízható apám! – fogalmazza meg azért óvatosan. – Tudom, hogy kémként alkalmazkodnia kell a helyi viszonyokhoz, de olyan dolgokat suttognak róla, hogy egy helyi bandát vezet és szinte rettegik a nevét. Ez nem hiszem, hogy a munkájához tartozna. – teszi még hozzá.
Ha azonban atyja ragaszkodik ahhoz, hogy keresse meg az elfet, akkor természetesen megteszi, de már előre rosszul van attól, hogy tolvaj fajzatokkal dolgozzon együtt.
- Apám, tolvajok? – kérdezi hüledezve. – Inkább pár katonát adj és kifüstölöm őket azokkal, mit kezdjek tolvajokkal?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 5:10 pm


/Szolgálunk és vétünk/


A apja tekintetéből a kém könnyedén kiolvashatta a rosszallást, hogy így beszél előtte Al-Szisziről. És ennek hangot is adott.
-Katona! Ne illesd kritikával soha felettesedet, mert olyan titkok tudói lehetnek, mely magasabb rangúak terveit segítik! Nem a te dolgod egy megbecsült oktató módszereit bírálni.
*Sokszor hallhatta már ezt és most is ugyan azzal a megkérdőjelezhetetlen makacssággal mosta meg a gyermeke fejét. És így is gondolta. Ám a szavakat elraktározta az agya láthatatlan zugaiba, melyre egy piros tintával van felírva, hogy SÜRGŐS.
Ha nem akart az előbb ellenséget magának Aglarnis, hát csak ki kell olvasnia eme elspájzolt gondolat csírát a kapitánynak és máris nézhet a háta mögé. Most még töretlen benne Capital bizalma, de könnyen lehet, hogy a kis tanítvány végül a halálát fogja okozni a deviáns éj tündének.
-Írok máris neked egy hivatalos parancsot és a legjobban képzett besurranókat kérem alád vezényelje. Igyekezz együtt működni a társaiddal és nem a sértettségedet éreztetni velük!
*Mily nagyszerű is, csak hát elképzelhető, hogy összesen nem képezett ki valaki ennyi tanítványt, hogy rendelkezésre álljanak hallomásból ismert okiratok vagy érdekes tartalmú könyvek eltulajdonítására. És az orvgyilkosok -vagy inkább verőlegények- állnak rendelkezésre nagy számban speciális műveletekre kitanított ügynökök széles palettája helyett.
-Nem javasolnám, hogy az elejéről kezd a kutakodást! Már egyszer az egyik emberünk mindent megtudott. Kövesd a társaid által megszerzett nyomokat, ahelyett hogy újra fel akarnád fedezni az ösvényt! Csapatban erősek vagyunk, önfejűen hamarabb elhullunk, mint gondolnánk.
*Miután elkészítette a központ utasításait, útjára bocsátotta vérét. És amikor egyedül maradt ismét a dolgozószobájába, egy üres lapra felírta:

Kideríteni, hogy hol jár Revan!

Magasra nyúlt, hogy bele tegye abba a tartóba, amiből hiányzott az az egy emlékeztető. De nem emlékszik már, mi volt ráírva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Május 29, 2015 5:54 pm/Szolgálunk és vétünk/

Rögtön meg is bánta Aglarnis, hogy kimondta, amit gondolt a Déloszban tevékenykedő kémről. mert láthatóan apja nem díjazta a véleményét, amit megosztott vele, ezért inkább befogta a száját, mert nem akarta még jobban magára haragítani szülőjét, aki már így is teljesen elégedetlen volt vele.
- Értettem, uram! – ennyi volt, amennyit megengedett magának és inkább figyelt, hogy most már ne okozzon több csalódást, de ettől még nem változott meg a véleménye a tündéről.
Nem tudja, hogy a múltkori sikertelen küldetése, milyen nyomokat hagyott a „mesterkémben”, de azért tudja, hogy óvatosnak kell lennie vele, már csak azért is, mert a férfi úgy gondolhatja, Capital ellenőrizni küldi oda az Első Lord lányát, vagy azért mert megérzi, hogy nem bízik benne és akkor nem a Patkányoktól kell majd tartania, vagy a bánya körül ólálkodó orkoktól.
~ Képzett besurranók! Csak tolvajok! ~ dohogott magában a lány, mert bár maga is kém lett, a tolvajokat még annyira sem tartotta, mint azelőtt a hírszerző szakma embereit.
- Nem okozok több csalódást apám, mindent elkövetek, hogy a kapitány és te is elégedett legyetek majd a munkámmal. – hajtott fejet a parancs előtt.
Aglarnis nem csodálkozott volna, ha tényleg Al-Sziszi rendelkezésére áll egy tucat enyves kezű tolvaj vagy besurranó, ahogy megismerte a hírét a városban.
Nem értette félre apja figyelmeztetését, hogy maradjon az utasítások útján és ne a maga feje után rohanjon, ami eddig nem túl jól sült el.
Erre már csak bólintott, majd átvette a levelet, amely az Első Lord pecsétjével záródott le és mivel az élőholt lóval nem boldogult még, egy nagyon is elevent nyergeltetett fel, hogy azzal vágjon neki az útnak és érjen mielőbb a kék elfekhez, hogy hajóra szálljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Aug. 19, 2015 10:44 am

/Szolgálunk és vétünk-lezárás/

Uráldur épp a dolgozó szobájában volt. Egy lapot forgatott a kezében. Előtte egy doboz hevert, amire a székben ülő jól láthatta a feliratot, de az ajtón belépő nem. Elintéznivalók-SÜRGŐS.
Ha hazaérkezett már a lánya a legutóbbi küldetésből, akkor üzenetet küldött neki Szaladinnal, halott bátyjával, hogy pár mondatban számoljon be a történtekről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Aug. 19, 2015 12:21 pmMár akkor üzent apjának, hogy megérkezett, mikor a határőrökbe botlott, mert egyrészt be akart számolni sikeréről,, aztán Al-Sziszi ténykedéséről, másrészt meg a kölyöknek akarta biztosítani, hogy ne a rabszolgák közt kössön ki. Így aztán türelmetlenül várta mikor állhat már Uraldur előtt.
Mikor megkapta az üzenetet, azonnal sietett annak irodájába és hangos kopogás után, ha engedélyt kapott rá, be is lépett, majd várakozóan állt, várva, hogy családfője és parancsnoka szóra méltassa.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Aug. 20, 2015 8:27 am

-Szabad!
*Az apja felnézett a belépő leányára és felragyogott a szeme. A legtöbbször akkor történik ez jelentés közben, ha emberei szerény méretű elvesztése árán kénytelenek voltak váratlan akadályokat megoldani. És persze a veszteségek mindig rengeteg ellenség megölése árán történt.
Ám természetesen ez az egy katonája más volt. Nem tudta elképzelni, hogy nagyobb örömet tud szerezni a beszámoló bármelyik része, mint az, hogy megkerült a konok és meghalni igyekvő gyermeke.
-Üdvözöllek újra itthon! -felállt, hogy ha Aglarnis tisztelegni akar, akkor viszonozhassa- Mi hír Délen? Ha jól hallottam, minden tökéletesen alakult és maradéktalanul teljesítetted a feladatod.
*Arca mosolygott, de jól tudta a kémnő, hogy elég egy kis részlet, amivel foltot ejt a család jó hírén és ez nagyon gyorsan megváltozik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Aug. 20, 2015 12:31 pmFeszesen lép be, mikor engedélyt kap rá és katonásan tiszteleg, hiszen itt most nem apja lánya, hanem egy a katonák közül, aki egy küldetésről tért vissza.
Az viszont tagadhatatlan, hogy dagasztja a mellét a büszkeség, hogy sikerült kiköszörülnie talán azt a csorbát, amit az előző feladatánál elszenvedett, hiszen nem kevés arannyal gyarapította a kincstárat.
Örül, hogy apját látja és annak is, ahogy látja a zord külső mögött felragyogni a szemét, ami azt jelenti, hogy hallott már sikeres kalandjáról és elégedett vele is és az eredménnyel.
- Üdvözöllek én is apám és örülök, hogy jó egészségben látlak.
Hiszen az ő világukban ez igen csak jelentős, mikor az intrikák és a merényletek napirenden vannak, főleg mióta a király haldoklik, legalábbis a folyosói pletykák szerint.
- A feladatot elvégeztem igen, de, hogy minden jól alakult volna, hát….. – tart egy kis szünetet sokat mondóan. – Ottani emberünk ….. Al-Sziszi….adott ugyan embereket mellém, de azok semmit nem értek, ráadásul voltak közöttük kívül állok is. Nem voltak harcosok, hanem csak piti kis zsebmetszők, besurran tolvajok, miattuk, majdnem kudarcot vallottam. Páran voltak csak méltók arra, hogy túléljék, köztük egy fiú….egy ember, ő ide is velem tartott hűségesen, így kérlek őt kíméld meg apám és ne vesd rabszolgaságba. – válaszolt szabadosan és lényegre törően, ha kíváncsi apja valamire részletesebben, úgy is rá fog kérdezni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Aug. 20, 2015 10:06 pmAz apja arca jóval kevésbé komorul el az ottani oktatóra tett kijelentésekre, mint azt várni lehetett. A múlt alkalommal, mikor a balszerencséit a lány a kémek kiképzésének délosi vezetőjével indokolta, akkor igen szigorúan megfeddte a felettes elleni tiszteletlen viselkedésért még távol létében is.
-Rendben, ideje lesz kicsit átalakítani az emberek területén működő kémhálózatunkat. Mivel bizonyítottátok, hogy jól alkalmazkodtok ahhoz a környezethez, ezért Vidkun Quisling-t és téged küldelek megvizsgálni, hogy milyen változtatásokra van szükség.
Kérlek ne feled el, hogy a megbízásért főleg nemes barátunk a felelős! Téged mint hasznos tanácsadó és kísérőként adlak mellé, hogy megvéd -ha kell- az emberek életére törő támadásitól.
Válogass össze egy új csapatot húsz fővel! És az elrabolt aranyból most még azt is meg tudjuk engedni magunknak, hogy az ellenségnél vásároljuk felszereléseket neked és társaidnak. Ez remélhetőleg segíteni fog az elvegyülésben.

*Ez után elhallgatott és várta a lánya, katonája megnyilvánulását, hogyan reagál az új feladatra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Aug. 21, 2015 2:44 pmNem, nem áll szándékában bemószerolni Al-Sziszit, vagyis nem ez vezérli, hanem az, hogy a történte után biztos benne, hogy a férfi csak a kárára van a birodalomnak és a saját pecsenyéjét sütögeti.
Ettől függetlenül tanult a múlt hibáiból és nem erőlteti a dolgot, csak tényszerűen beszámol apjának a feladat teljesítése közben tapasztalt nehézségekről, hiszen ha ez máskor is előfordul, akkor bizony előfordul, hogy pont ezért szenvedünk kudarcot.
Ezek után csendben várja meg, hogy miként ítéli meg Uráldur a helyzetet és természetesen megtanulta már azt is, hogy visszabeszélés és ellenkezés nélkül vegye tudomásul a döntését.
Rövid idő alatt nagyon sok mindent megtanított Isis lányának az élet és, hogy nem a hadsereg biztonságos kebelén kellett élnie.
- Értettem! – bólintott az újabb feladatra, ami azt jelentette, hogy apja ad a szavára és hajlandó változtatásokat tenni, még ha egy tapasztaltabb hírszerzőt is kap maga fölé, de hát nem is gondolja még magáról, hogy ilyen fontos kérdésekben egymaga hozzon döntéseket. – Nem lesz nehéz embereket toborozni, sokan égnek a vágytól, hogy kimozduljanak és örülök, hogy méltó lehetek egy újabb megbízásra. – enged meg egy kissé már felszabadultabb mosolyt Aglarnis, de még nem kapott választ egy fontos kérdésre, amihez viszont a szava kötötte. – És mi lesz a fiúval, apám? – emlékezteti a férfit az előbb feltett kérdésére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Pént. Aug. 21, 2015 9:05 pm


/Szolgálunk és vétünk-lezárás/


Az apja lehajtotta a fejét, mintha nem kellene válaszolnia akkor, ha nem is látja a lányát. Mintha ez magyarázná, hogy miért nem vette észre a másodjára is feltett kérdést. Ám amikor összeszedte a gondolatait, a szemébe nézett.
-Rajtad áll, hogy milyen képességek és szempontok szerint válogatod az embereidet. Ám vigyáznod kell rá, hogy egyik tiszt sem lehet képes többre, mint amit a katonái elbírnak! Nem példa nélküli, hogy néhányan úgy gondolják, hogy más fajok képességeit ötvözni a sorainkban igen nagy előnyt jelent.
Nagyon rossz példák. Nem rég egy ezredesemtől is búcsút kellett vennem, mert rossz hatással volt rá egy oawa. És csak remélni tudom, hogy az alatta szolgálókra nem ilyen végzetes. Ha ragaszkodsz a szolgálataihoz, akkor kémnőként kevésbé szokatlan, hogy ilyenek is előfordulnak körülötted. Ám tudod mit gondolok erről... Ha szükségünk van az alkalmazásukra, akkor ezzel csak a saját gyengeségünket kell elismernünk. Én sosem hittem abban, hogy gyengék lennénk.

*Ezzel Aglarnis elkezdheti átgondolni, hogy mi lenne a legjobb párosítás. Bár a mostani akciójában nagy hátrány volt, hogy emberei képességei egyoldalúan csak arany és más érték ellopására, leginkább zsebmetszésben kimagaslóak és fegyveres harcban gyalázatosan alul maradtak. Ám könnyen ugyan ilyen kudarcot vallhatnak húsz kiválóan képzett fegyverforgatóval, akik semmi máshoz nem értenek.

/Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Aug. 22, 2015 11:16 amMár azt hitte Aglarnis, hogy apja nem fog válaszolni a kérdésére, ami azt is jelenthette, hogy a fiú sorsa már elrendeltetett, de aztán végül mégis beszélni kezd a lánya szemébe nézve és elkomolyodva.
Isis lánya figyelmesen hallgatta a tanácsokat, amit Atyja megfontolandónak ítélt neki és amivel jó részt egyet is értett, de nem mindennel, hiszen Uráldur világ életében katona ember volt, inkább, mint politikus. Bár igaz Aglarnis is csak most tapasztalta meg, mennyire más is a hírszerzők világa, de kemény tapasztalásokban volt része és lehet, hogy makacs és önfejű volt, de azt nem lehetett állítani róla, hogy nem tanul gyorsan.
- A harctéren ez igaz is apám, de az ellenség területén szükségünk van álcára és a beolvadásra, na meg olyan segítőkre, akik megkönnyítik ezt nekünk. Ha valaki az életét is a kezedbe teszi, akkor én nem kételkedek a hűségében……persze azt sem mondom, hogy nem tartom rajta a szemem a fiún, de hányszor támadt már hátba a saját fajtársad apám? Senkiben nem bízhatunk meg teljesen a házunk népén kívül. A szemünknek mindig nyitva kell tartanunk, nem igaz? Ez nem gyengeség, csak előrelátás. – állítja szembe érveit a család fejével, de óvakodik vitába szállni vele.
Úgy érzi, apja a kezébe adta a fiú dolgát és ha megkapja az engedélyt a távozásra megy, hogy mielőbb összeállítsa a csapatát, na meg közben időt szakít anyja és húga meglátogatására is.


//Én is köszönöm a játékot //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Okt. 24, 2015 11:26 am/Sánta Kutya- lezárás/Aglarnis Zevadarban ébred a párbaj után. Egy ork sámán az, akit elsőnek meglát. És ebből sok rosszra asszociálhat. Ám hamarosan megjelenik anyja, hogy közölje, épp ebédelnek apjával és ha fel tud állni, akkor őt is szívesen látnák az asztalnál. Ha nincs még olyan állapotban, akkor inkább behoz neki egy kis levest.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Vas. Okt. 25, 2015 11:50 am/Sánta Kutya- lezárás/

Mikor kinyitja a szemét Aglarnis, egy pillanatig azt sem tudja ki ő és hol van, aztán hirtelen rohanják meg az emlékek, amire halkan felnyög. Nem lett volna szabad elájulnia, hiszen ott voltak még a kapitány emberei, bár valószínűleg akkor sem tudott volna semmit tenni, ha nem veszíti el az eszméletét, hiszen már úgy is alig állt a lábán.
Egy pár pillanatig csak fekszik mozdulatlanul, mélyeket lélegezve, míg aztán ráeszmél a környezetére.
Mikor az ork sámánt meglátja, azonnal arra gondol, hogy ismét fogságba került és ez azonnal adrenalinnal tölti el a szervezetét. Ismét fogságba kerül! Ez nem történhet meg, inkább azonnal végez magával!
Ám ekkor megjelenik anyja és a lány csak nagy szemeket meresztve rá hallgatja, ahogy ebédelni hívják.
Mi történt? Csak képzelődött? Vagy most képzelődik?
- Megyek! – feleli végül halkan, többszöri torok köszörülés után, ahogy hangjára lel.
Óvatosan ül fel, mert kicsit még szédül, de aztán erőt vesz magán. Rájön, hogy a házuk lakosztályában van és a sámán, csak valószínűleg a gyógyulása miatt van itt.
Felöltözik, rendbe szedi magát – a hideg víz csodákra képes – aztán komor arccal belép az ebédlőbe.
- Anyám, Apám! Húgocskám! – biccent az asztal körül ülök felé, majd maga is letelepszik az apja másik oldalán megterített helyére. – Bocsánat a késésért, még nem igazán tudom összerakni a történteket, de örülök, hogy épségben látlak benneteket. Apám, ebéd után beszélhetnék majd veled?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   

Vissza az elejére Go down
 

A Do'Odrunok lakosztálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-