HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 7:28 pm by Lashrael Laralytha

» Fenothar
Today at 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Today at 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 09, 2018 10:32 pm by Dreyndra

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Vas. Dec. 02, 2018 10:24 pm by Helléna Silvermoon

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Vas. Dec. 02, 2018 12:38 pm by Viridiel

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18504 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Lashrael Laralytha, Viridiel

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 A Do'Odrunok lakosztálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Vas. Okt. 25, 2015 12:24 pm/Sánta Kutya- befejezés/Uráldur alig bírja elfojtani a derültségét, mikor a lánya bocsánatot kér a késésért. De végül kemény arcán csak egy jól látható mosoly jelenik meg. A sámánok elég gyors gyógyításra képesek, de mindennek meg van az ára. Ő még emlékszik arra az árra is, amit az elfogott ork sámánok fizettek azért, amikor nem tudták beteg gyermekeiket meggyógyítani a rejtélyes kórból.
Aglarnis jobb szeretne evés után beszélgetni, ám apja úgy véli, ideje elkezdeni a lassú, de módszeres tanítást a legkisebb gyermeknek is, hogy milyen nagy büszkeség az, ha családtagjainknak számolhatunk be dicsőségeinkről. És milyen kellemetlen helyzetbe kerül az, aki kudarcok hírével tér haza.
-Egyik emberünk hozott haza. Aszem Vidkun embere. Beszámolt arról, hogy al-Sziszi rád támadott megmagyarázhatatlan okokból. És te sikeresen elhárítottad a veszélyt. Nekem az a gyanúm, hogy pusztán félt, hogy elveszti pozícióját, miután a párosotok téves döntéseket és következményeit tárta fel.
Ha valaki érzi, hogy balfogásait nem tudja már leplezni, gyakran ingerültté és kötekedővé válik. A tettére mégsem lehet mentség. Nem kértük tőle, hogy hibázzon. Ő hozott hibás döntéseket.

*Ezzel tovább folytatta a leves kanalazását és érdeklődve nézett gyermekére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Vas. Okt. 25, 2015 2:09 pm/Sánta Kutya- befejezés/

Nem akarta Aglarnis, hogy erre a beszélgetésre a családi ebédnél kerüljön sor, mert úgy gondolta, hogy ezek katonai dolgok és nem kéne anyját és kishúgát ebbe belekeverni, főleg, mivel tudta nagyon jól, hogy anyja amúgy sem örült neki, hogy ő belekerült a mélyvízbe, nem akarta még azzal is ezt fokozni, hogy beszámol arról, hogy majdnem többször is ott hagyta a fogát.
Hozzá sem nyúl az ételhez, ahogy megszólal Uráldur, inkább a tányérjára szegezi a szemét, de végül felemeli pillantását és látszik benne az elszántság. Most kiderül, mit gondol arról az apja, hogy jól vagy rosszul döntött, mikor neki esett a kapitánynak.
- Hát legyen! – kezd bele. – Mikor megérkeztünk Délos-ba, már látszott, hogy valami nincs rendben. Al-Sziszi és z általa vezetett sötét elfek eltűntek és mint kiderült, nem ok nélkül. Kiderült, hogy egyáltalán nem erdei elfek, ahogy magukat eddig eladták a városban, de e még a kisebbik baj lett volna, hanem még az a szóbeszéd is elindult, hogy démonokkal paktáltak le, azok dúlták fel a törzshelyét és környékét. Az emberek vezetői papokat küldtek oda és a nép is fellázadt a kapitány ellen és az erdőbe űzték, hajtóvadászat indult ellene. Vidkun-nak egyetértésben a keresésére indultunk és némi …..apróbb problémák után rá is találtunk. – ugorja át ennek részletezését, hiszen a történtek szempontjából nincs jelentősége. – Felszólítottam, hogy adja meg magát nekem, hajózzon vissza ide és vesse alá magát ítéletednek, amiért felfedte magát az emberek előtt, de ezt megtagadta, nem ismert el engem megbízottadnak, éreztette, hogy csak egy taknyosnak tart, aki……..aki csak azért az, aki, mert ott állsz a hátam mögött. – pirult bele még most is a haragba. – Végül erőszakba torkolt a dolog és úgy gondoltam tisztességes párbajban győzöm le, de ő démont idézett maga mellé! Egy démont, apám! És mindenki más csak nézte és meg sem mozdult! Vidkun cserbenhagyott, csak tétlenül nézte, ahogy ketten rám támadnak. nem……nem akarom részletezni, mert …….mert sokáig küzdöttünk és a végén már azt hittem végem, mert nagyapa, bár elhozta Al-Sziszi partónus démonát, nem tudott segíteni. De a végén cselhez folyamodtam és ekkor a kapitány azt gondolta, itt az idő, hogy lelkemmel váltsa meg démona bizalmát. De én nem adtam fel és ekkor az újból megidézett démon megdühödött és elvette a kapitány életét. Nagy volt a vérveszteségem és nem tudtam ezután magamról többet. Sajnálom…..sajnálom apám, de gyenge voltam, így valószínűleg Vidkun ki is használta az alkalmat és átvette az irányítást. De az az ember legalább akkora áruló, mint Al-Sziszi volt. Hagyta volna, hogy megöljenek és nem csinált semmit, csak kivárt. – ült ki a lány arcára a düh.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Vas. Okt. 25, 2015 3:16 pm/Sánta Kutya- befejezés/A hadúr szeme csillogása nem hagyott alább, mikor hallgatta a történetet. Olyan volt újra, mint az ő kicsi lánya. Az a kicsi lánya, aki még elmondja a bánatát szüleinek, nem próbál lázadni kamaszként a szülői tekintély ellen. Aki bele kezd részletekbe, amit el akar mondani, hogy mindent tudjon, ami kicsit is bántja az utódját. Majd félbe hagyja, mikor belezavarodik a fontos és kevésbé fontos részletek között.
-Szóval egy szemtől szembeni párbaj, melyben bevetettétek a kardotokat és mágiátokat? Ez igen! Fel fogom hívni a figyelmét néhány elkényelmesedett úri embernek, hogy sok tekintetben már most teljesíted és meg is előzöd az oktatók tudását.
De ami a fontos, és amire még nem válaszoltál. Mi a helyzet Vidkunnal? Küldjelek újra vizsgáló bizottságként a városba és megölöd őt is párbajban? Szeretnéd folytatni, amit elkezdtél, amíg általad elfogadható bölcs, erős és jóképű mentor nem kerül az élre?

*A családfő tovább mosolygott arcával, de szavai eltéveszthetetlenül komolyak voltak. Kíváncsi volt, hogy mit válaszol az ő kicsi lánya. Tekintetét az övébe fúrta, hogy ne is lássa hű neje reakcióját a felvetésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Vas. Okt. 25, 2015 3:46 pm/Sánta Kutya- befejezés/


Látja, hogy apja figyeli , de egyáltalán nem tudja leolvasni az arcáról, hogy vajon elégedett-e az eredménnyel vagy sem, hogy megfelel-e neki ez a helyzet vagy valamit nagyon elrontott megint.
Azonban akkor lehet, hogy inkább világgá ment volna, mert még egy olyan szégyent nem akart elviselni, hogy megint kudarcot vallott, megint nem tudta teljesíteni apja és a sötét elfek akaratát, amivel megbízták.
Próbálja a lehető legjobban elmondani, hogy mi történt és se nem szépíteni, se nem kisebbíteni az érdemeit vagy a vétségeit.
Mikor végül befejezi és apja megszólal továbbra is kétségek között vergődik, hogy szavait bóknak vagy gúnynak tekintse.
Arca továbbra sem enyhül, izmai feszességén is látszik, hogy mennyire nem tudja elengedni magát. Az ebéd számára már rég feledésbe merült, csak szeretne végre tisztán látni.
Mivel soha nem szerette az intrikát, a politikai játszadozásokat, aminek apja nagy mestere, most is egyenes választ és ítéletet vár. Jól tett-e, amit tett vagy sem.
- Tettem, amit jónak láttam és amit életem során megtanítottak nekem. – válaszolt nyíltan apja szemébe nézve. – És soha nem az vezérelt, hogy én mit tartok elfogadhatónak, hanem hogy ki és mi szolgálja házunk és népünk érdekeit, apám. Egyébként, ha csak a jóképűségre adtam volna, akár Al-Sziszi is megtette volna. – vonja száját most grimaszra először vetve le a közömbösség álarcát. – Nem az én kompetenciám eldönteni alkalmas-e Vidkun az ottani csapat vezetésére, ebben igazad van, én csak felhívom rá becses figyelmedet, hogy ő nem hű a családunkhoz és nem hiszem, hogy érdekeinket szem előtt tartva fog ott ténykedni. De a döntés a tied.......atyám. – hajtja meg a fejét és várja az ítéletet, miként értékeli a család fejeként és Első Lordként a férfi a küldetését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Hétf. Okt. 26, 2015 12:24 pm/Sánta kutya, befejezés/Uráldur csak jó ízűen ette a levest, miközben néha oldalra nézett, hogy most már lássa ISIS reakciót is. Végre a lányuk sem akar -minden áron- keresztül szúrni bárkit, aki kicsit is az útjában van.
~De vajon mikor nő már fel annyira, hogy ne nyíltan intézze az ügyeit? Életveszélyes ilyen egyenesen és tenni akarással élni. Jobb lesz távol tartanom Capitaltól addig, míg utol nem éri magát ezen a téren.
Úgy tűnik a csatatéren nagyobb biztonságban van, mint ide haza.
*Arcán továbbra is rejtve voltak az érzelmek. Ám egy idő után elővett egy papírt ruhájából.
-Az a családunk túléli, ha csak egy oktató nem az ő érdekei szerint tevékenykedik a kémeknél. Ám a Birodalom eddig is megsínylette, hogy az újoncok túl nyíltan cselekedtek és nem tanulták meg a rejtőzködést az árnyékban. Remélhetőleg Vidkun majd javít a kezei közül kikerülők túlélési képességein.
Neked viszont újabb dolgod lesz. A Raydani hegyekbe kell menned, hogy megtalálj egy kaput. Nem leszel egyedül, ez a feladat jelenleg a hírszerzésben a legfontosabb. Csupasz kősziklákból faragott kapu hegyek között valahol ott, mely egymásnak feszülő két alakot ábrázol. Csak ez a rajz van róla.

*Ezzel folytatta a beszéd közben megszakított étkezését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Hétf. Okt. 26, 2015 2:34 pm/Sánta kutya, befejezés/

Aglarnis erősen feszengett már, mert apja még mindig csak az étellel foglalkozott és csak olyan tessék-lássék érdeklődő mosoly honolt az arcán, mintha a lány a hétvégi vadászatról, vagy valami egyáltalán nem fontos ügyről beszélt volna, nem egy élethalál küzdelemről és egy város lehetséges elvesztéséről, ahol lelepleződtek.
Zavarodottan figyelte felmenője reakcióit, hiszen nem erre számított, vagy elégedett dicséretre, vagy dühös lehordásra, de nem erre.
Kérdőn nézett anyjára, aki élénken figyelte a beszélgetést, de nem szólt bele, nem fűzött hozzá megjegyzést, de szeme láthatóan Uráldur-ra szegeződött. Úgy érezte Aglarnis, mintha telepatikus úton küldene felé üzenete, bár tudta, hogy ez lehetetlen, de hát annyira összeillettek ők ketten, annyi év rutinja áll a hátuk mögött, hogy a lány biztos volt benne, hogy anyja még így is hatással van az Első Lordra.
Végre aztán apja abbahagyja az evést és egy papírdarabot vesz elő, amire lánya kérdőn mered rá.
Talán valami jelentés, amiben Vidkun őt szapulja?
De nem! Apja továbbra sem foglalkozik túlságosan a Délos-ban történtekkel és ezzel szinte lánya torkára fagyassza a szót.
- Értem! – nyögi ki, bár semmit nem értett, de anyja csak biccentett felé, így annyiban hagyta.
És megint elküldik! Mehet most az orkok közé, bár ott talán jobban megállja a helyét, mint a politika színterén, mert, hogy a délosi eseményeket is odasorolhatja, az már biztos.
- És mit csináljak, ha megtaláltam? – veszi kezébe a rajzot, hogy tanulmányozza, miközben a ház ura visszatér az evéshez. – És minek a kapuja ez egyáltalán?
- Biztos, hogy rögtön indulnia kell Uráldur, talán pihenhetne pár napot, hiszen alig áll a lábán. – szólalt meg csendesen anyám, ahogy mindig is szokott, bár tudom, hogy ha kettesben vannak, nem mindig ennyire szelíd. – Az sem ártana, ha látnák néha az arra alkalmas fiatal urak is, hiszen jó páran komolyan érdeklődnek utána. És komoly házaktól.
- Micsoda? – horkant fel Aglarnis és most már végképp elment az étvágya. – Nem! Nem kívánok semmilyen fiatal urakkal megismerkedni. A feladat gondolom sürgős, azonnal indulok, ahogy lehet. – néztem szinte könyörögve apámra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Hétf. Okt. 26, 2015 6:09 pm


/Sánta Kutya- lezárás/


Az Első Lord már épp válaszolni akart arra, hogy mit tegyen a lány, amikor felesége Daus Ex megszólalt és látványos fordulat állt be Aglarnis lelkiállapotában.
-Ha megtaláltad, csak mond el, hogy hol van! Ez koránt sem olyan könnyű feladat, mint amilyennek látszik! Sokakat küldtünk már és sikertelenül tértek vissza. Nem is tudom, mi visz rá engem, hogy most saját véremet állítsam ilyen kihívás elé. Ám csak remélni tudom, hogy a térképészetből és a terep felderítéséből jól kiképeztek még a seregben.
*Majd feleségéhez fordult, hogy megnyugtassa.
-Nem kell sietni. Jobb az alapos felkészülés. De házasodni egy katonának csak a király engedélyével szabad. Addig érdemes minden igyekezetünket arra koncentrálni, hogy ezt már fiatalon kiérdemelje.
*A legkevésbé sem tudta még elképzelni, hogy egyszer ez a kislány, aki ennyire őszintén -szinte naivan- száll szembe mindazzal, amit nem szeret, kirepülne a családi fészekből.

/Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Hétf. Okt. 26, 2015 8:00 pmA feladat tényleg nem tűnik nagyon nehéznek, de hát nem ez lenne az első, ami könnyűnek indul, aztán beletörik a lány bicskája, így egyáltalán nem bízza el magát, csak elteszi a papírt, amit kapott és végül tologatni kezdi az ételt a tányérján, egészen addig, míg anyja fel nem veti ezt az úrifiús dolgot, amitől mindjárt úgy érzi, hogy teljesen felépült, nincs szüksége pihenésre és akár azonnal útnak is tudna indulni, még ha a démonok országán is kell keresztül verekednie magát érte.
Szerencsére apja is úgy gondolja, hogy ez még bőven a jövő zenéje.
- Igen, igen, még egyáltalán nem érdemeltem ki semmilyen engedélyt, ehhez még sokat kell letennem az asztalra. – bólogat hevesen. – De most nem érzem túl jól magam, inkább a szobámban enném meg a vacsorámat, ha nem bánjátok, aztán lepihenek. – válik sürgőssé a távozás. – Aztán, amilyen gyorsan csak fel tudok készülni, indulok is.
Persze azért szán még egy kis pihenést a sérülései miatt, na meg a húgával és anyjával is eltölt egy kis időt, hiszen már rég nem találkoztak. És egyelőre lekerül a napirendről az udvarlók dolga.

//ÉN is köszönöm a játékot //

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Május 04, 2016 9:40 am

/Aglarnis bajban/


Komor szótlansággal jött haza Uráldur oly ritka itthoni étkezései egyikére. A hivatali ügyek egyre jobban nyomják a vállát, amit felesége abból is le tud mérni, hogy csak másfél hete volt itt egy gyors ebédre és már ha csak az akkori önmagához mérjük is sokkal boldogtalanabbnak tűnik.
Rövid szükségszerű köszönés és egy csók élete párjának arcára megérkezéskor. Épp nem sokkal idő előtt érkezett a hosszú útról, de inkább megy a konyhába kedvese után, mint hogy félre vonná illedelmesen beszélgetni, hátha kell még egy rövidke idő az elkészültig.
Élete párjának közelsége azért most is megnyugtatja lelkét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Május 04, 2016 1:46 pm

Néha úgy érzi Isis, hogy az egész pókház gondja, baja a vállát nyomja, nem csak a saját családjáé, hiszen szerelmetes párja nagyon elfoglalt mostanában.
A politikai támadásoknak, intrikáknak eddig is ki voltak téve, de a legutolsó, sok halált és nagy pofont adó támadás után a város ellen, amire senki nem számított, azt gondolva elég védettek a hegyeik és védőik által, most még jobban be kellett vetnie a befolyását és minden energiájával azon dolgozni, hogy ne fulladjon ellenségeskedésekbe a király után maradó hatalmi űr.
Viszont így mindenki hozzá fordult ügyes-bajos dolgaival, amivel nem tudta elérni Uráldur-t.
Isis igyekezett meg is oldani, amit lehetett, hiszen az olya ritka alkalmakkor, mint ez a mai is, amikor végre megölelhette, megcsókolhatta hites urát, nem akarta még tovább terhelni.
Egyszerűen csak együtt akart lenni vele, mint feleség a férjével, mint gyerekei apjával és minél több támaszt nyújtani a láthatóan elcsigázott és rosszkedvű férfinak.
Örült, hogy itt volt és annak is, hogy legalább előre jelezte jöttét, így készíthetett neki egy kis gyomormelengető erőlevest és finom szarvassült is illatozott egy fedő alatt, amiért nem kevés pénzt ígért a vadásznak.
Az asztalnál magához húzta és megcirógatta a komor ábrázatot és szelíd erőszakkal nyomta le egy székre.
- Látom megint gondok nyomják a vállad szerelmem. Kérlek csak egy kicsit tedd félre, ezt különleges fűszerekkel, csak neked készítettem. – teszi elé a gőzölgő levest, míg ő maga párja mellé telepszik élvezve közelségét.
Tudja, hogy Uráldur-t sokszor már csak a jelenléte is megnyugtatja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Május 04, 2016 6:22 pm

Az Első Lord csendesen hagyja, hogy felesége letegye a fazekat a levessel és komor tekintettel nézi, ahogy megemeli a tányért és merőkanállal szed neki. És száraz, tényszerű hangon szólalt meg.
-A lányunkat visszahozta két katonája a küldetésről. A hasát valaki hosszában vágta fel egy rozsdás karddal. Nagyon súlyos a helyzet, az oawa is azt mondta, elfertőződött.
Arra gondoltam, hogy kimehetnénk a Lápvidékre a gyógyszer alapanyagait gyűjteni. A testőröknek is jót tenne a kikapcsolódás és rég csináltunk már együtt valamit közösen. Utána ide hozatom Aglarnist, hogy az otthonában legyen, én meg elmegyek arra a területre a legjobb embereimmel, ahol megsebesült.

*Most mindennél jobban kellett neki, hogy együtt lehessenek. Felőle ezekben a napokban össze is omolhatott volna a palota, csak ez a lakosztály falai tartsák meg magukat! Ritka az olyan, amikor nem akarja a tetteit az eszével eldönteni, viszi azt magától is a szíve, míg ő gondolkodik azon, hogyan menthetné meg kalandvágyó gyermekét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szer. Május 04, 2016 9:51 pm

Megmerevedik a kezében a merőkanál és csak híres önuralmának köszönheti, hogy a tányér forró levest nem önti férje ölébe, ahogy – ha valaki nem ismerné olyan jól, mint, ahogy Isis ismeri – szinte közönyösen közli a vészjósló hírt a lányukról.
Miközben igyekszik úrrá lenni az érzelmein, magában hangosan sikolt fel, de nem azért a pókok fejének felesége, hogy ezt nyíltan is megtegye.
Nagy levegőt vesz és leül Uráldur mellé, hogy megfogja a kezét és miközben majd kiszakad a szíve a mellkasából igent bólintson, mert úgy érzi nincs ereje megszólalni.
Aztán mégis erőt vesz magán.
- Meg fogjuk találni a gyógyszert az állapotára! Remélem az az oawa kellően motivált, hogy életben tartsa a lányunk!– szorítja meg párja kezét, ezzel magát is erősítve. - Lehet tudni mi történt vele? Tudom, hogy jól kezeli a fegyvereket és lehet, hogy nem nagy diplomata, de ki győzhette így le? Mivel egy seb van rajta, így nem lehettek többen, hiszen akkor nem hagyták volna életben, akkor meg vagy nagyon jó harcos lehetett, vagy meglepték….. – fejti ki észrevételét. – Nem is hagynám, hogy máshol álljon betegágya és ne itthon.
Az, hogy lányuk támadója után induljon és felkutassa az Első Lord……..nem is várna mást tőle
- Egyél férjuram és pihenj, míg én az úthoz öltözöm és bepakolok. – áll fel ezek után, hiszen már ezt is nagy erőfeszítésébe telik kimondani, legszívesebben azonnal indulna, de valószínűleg ezzel nem segítene a helyzeten.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Május 05, 2016 12:17 am

/Aglarnis bajban/


Jól eső érzés az számára, hogy kedvese erőt önt belé és ott vannak ők egymásnak. Ilyen válságos helyzetben nem tudna újra lelket önteni magában, ha nem támaszkodhatna rá az élete minden apró és akár ilyen nagy kihívásaival való szembenézésénél. És ISIS most is biztosítja őt arról, hogy számíthat a segítségére.
-Ha tudnám, mire mennék én, ha nem lennél nekem! Az oawa nagyon jól tudja, hogy túlélni csak órákkal élheti túl a lányunkat.
Bárki is tette, megtalálom. És meg fog bűnhődni azért, amit a családunk ellen tett. De mindenki más is, aki csak a közelben volt és a sötét elfek ellen vannak vagy bármi felelősség terheli őket.
Lassan ideje lesz megtudnia a világnak, hogy Enathiel hadjáratai befejeződtek és a háború megnyerésének minden eszközét sikeresen összegyűjtöttük. Nem gondolhatnak ránk többé vadászhat lényekként.

*Hangja egyre keményebb lett és egykori barátjának, a régi királynak az említése mély érzelmeket hívott a felszínre. Az a sok áldozat talán most már nem hiábavaló.
-Együnk és utána azonnal indulunk az összetevőkért. És a kislányunk meg fog gyógyulni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Május 05, 2016 3:22 pm

Nem kérdéses, hogy Isis-nek nagyon fáj, hogy lányáról azt hallja, hogy milyen súlyosan megsérült, hogy talán még meg is halhat, ha nem találják meg a megfelelő növényeket, de lehet, hogy még az sem segít, ha elkésnek vele. De katona családba született és bár egyáltalán nem lelkesedett, amikor Aglarnis a sereget választotta, belenyugodott legidősebb lánya döntésébe. És azzal is tisztában volt, hogy ez mivel járhat……………..még sem hitte, hogy valaha ezzel kell szembenéznie.
Hiába volt erős asszony, most még is úgy érezte, hogy összetörik a súly alatt. De…..elég volt párja komor, elkeseredett arcára nézni, szomorú szemébe pillantani és tudta, hogy most nem omolhat össze. Meg fogják oldani! Ahogy mindig, összefogva!
- Bízom benned és támogatlak, amíg csak élek. – suttogta és megengedett némi könnyet, melyek lefátyolozták a szemét. – Ideje, hogy népünk végre egy irányba húzzon. – bólintott aztán.
Dementor előtt sem volt titok, hogy az Első Lord és nemzettsége mennyire hű volt apjához, hiszen nem hiába próbálta maga mellé állítani őket, még úgy is, hogy a feleségén keresztül igyekezett Uráldur-ra hatni.
- Rendben, mindjárt kész leszek. – ígérte Isis és így is tett, hamarosan már kényelmes úti ruhában és felfegyverkezve állt férje oldalán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Csüt. Május 05, 2016 5:49 pm

/Aglarnis Bajban/


Az Első Lordnak jó érzés párja támogatása és bíznak abban, hogy együtt mindennel szembe tudnak szállni. És evés után gyorsan becsomagoltak, hogy mihamarabb útra is kelhessenek.

/történet folytatása itt:
http://neminra.hungarianforum.com/t357-aglarnis-bajban#8911
/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Feb. 25, 2017 1:18 pm

/A hű asszony-folytatás/
Már régen nem találkoztunk egyik főhősnőnkkel, ki most kis, szerény kísérettel a háta mögött lépked a királyi palota folyosóin. Megtehetné a nagyobb felhajtást, de nem igazán van rá szüksége és ezt ő is pontosan tudja. Pedig lenne oka többeknek is, hogy megöljék, hiszen a lázadók kivégzésének tömegessé válásakor őt tették meg látványarcának a megtorlásoknak.
De hová is megy Thea, egy új hadvezérének felesége a régi hadosztálynak? Ismét a Do'Odrun lakosztályt keresi fel, immáron történeteinkben másodjára. Ráadásul az sem változott, hogy ismét ISIS-hez igyekszik olyan időben, amikor a férje távol van a messzi harcmezőkön.

A két tucat fegyveres most is látványosan hátra hagyja, mielőtt a pók-ház testőreihez lépne és jelezné nekik érkezését. Direkt nem akart többet hozni, hiszen a palotában és a városban már régen az őrséget Awermondyas egykori katonái adják, bármikor csatlakozhatnak hozzá sokan. A testőr, aki a hírt neked hozza, megemlíti, hogy nincs tudomása az ékszerről, melyet Hirion miatt úgy egy éve ezen a családon követelt Uráldur.
-Fogad jó kívánságaimat, ISIS! Nagyon régen nem találkoztunk és úgy gondoltam, hogy nagy baj előjelének vélnék sokan, ha észrevennék, hogy két ilyen erős ház nem tartja egymással a szoros kapcsolatot.
* Nyugodtan várja a válaszodat, inkább csak furcsa, de egy self által nem megfejthetetlen udvariasságnak szánta szavait, mint őszintének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Feb. 25, 2017 5:12 pm

Próbáltam lenyugodni és elfoglalni magam a Ház egyéb dolgaival, mikor jelentették, hogy Thea úrhölgy kíván meglátogatni.
Fogalmam sem volt, hogy vajon miért ez a hirtelen látogatás, de természetesen nem utasítottam vissza és hamarosan ott ült velem szemben a lehető legnyájasabb hangnemet megütve, mintha sosem történt volna semmi közöttünk.
- Nem hinném, hogy ezt a két Ház úrának feleségétől várnák el, de egyébként sem hiszek benne, hogy csupán udvariassági látogatást kívántál tenni Thea. - mosolyogtam rá ártatlanul, de nem kívántam belemenni a kis játékába. - Nyugodtan elmondhatod miért jöttél, egyedül vagyunk idebenn. - tettem hozzá.
A vendégem meghökkent a nyilt ellenérzéseim láttán. Azt remélte, jobban kezelem a helyzetet, ha a köztünk történt félreértés nem is fog soha begyógyulni. Ám most igy nagyon kényelmetlen helyzetbe került, hiszen könnyebb lett volna intelligensen előadni a dolgokat. Vagyis finoman utalni rá, nem mint a barbár emberi faj közönséges egyedei.
-Nekünk nőknek jobban össze kell fognunk, mint bárki másnak. Ha egy férfi elvesziti az asszonyát, még mindig ugyan az a magabiztos valaki marad. És talál helyettünk jobbat bármikor. Szólj, ha valamiben nem értesz egyet!
Ám ha mi egyedül maradunk, akkor védelem és pártfogó nélkül úgy járhatunk hamar, mint az exkirályné. Engem aggaszt Sádien esete. Enathiek király halála után özvegyét Dementor úgy megalázta, amit senkinek sem kivánok. És mi történt Uráldurral, a férjeddel? Nem kevésbé volt hü a régi uralkodóhoz, de Dementor igyekezett a saját pártjára állitani, nem kellett rettegnie.
Awernondyas halála után megigértem Uráldurnak, hogy hozzá megyek Al-Nuszrához és biztositom, hogy nehogy ellene akarjon fordulni. De az új férjem nem hallgat rám és iszonyú dühös a párodra. Őt hibáztatja a kiképzés és hadvezérré válása minden gyötrelméért.

Az volt a legborzasztóbb, hogy most az egyszer Thea-nak igaza volt! Nem volt méltó az Első Lord feleségéhez, hogy így viselkedtem vele, még akkor sem, ha meg volt rá az okom, hiszen majdnem a családom látta a kárát. Valószínűleg még annak a féreg kémnek a dolga járt az eszemben, ezért viselkedtem ilyen meggondolatlanul.
- Nem vonhatom kétségbe szavaid igazságát és elnézésedet kérem a nyers stílus miatt. - hajtottam fejet józansága előtt.
Be kellett látnom, hogy ő is azt teszi, amit a fajunk szokásai megkövetelnek tőle, tudom, hogy neki is súlyos veszteségei voltak.
- Talán történt valami, ami miatt ezt most felhozod? Tartanunk kell valamitől? - kezdtem izgatott lenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Feb. 25, 2017 5:29 pm

/A hű asszony-folytatás//Userrel Skypon egyeztetve/


Thea nagyot nyelt és egy nagy levegőt véve bent tartotta egy hosszú pillanatig, mielőtt válaszolni tudott volna. És nem volt boldog attól, amit mondania kellett.
-Igen. Nem véletlenül mondom ezt neked. Uráldur szerintem nem fogja hagyni sokáig, hogy egykori tisztje ellene legyen érzelmileg és hamarosan meg fog öletni engem.
Kivéve persze, ha nem leszünk tapintatosabbak nála. Biztosan megvannak a módszereid, hogy eltereld a figyelmét és ne foglalkozzon még egy-két évig velünk, addig összecsiszolódunk és én is meg tudom majd enyhíteni az én uramat.

* Elgondolkozva hallgatta Isis, azt amit a másik nagy ház asszonya mondott neki. Nem volt kétsége a felől. hogy nem volt könnyű eljönnie ezzel hozzá a történtek után. Persze megtehette volna, hogy kihasználja a helyzetet és örökre leszámol a konkurenciával, hiszen ezek szerint férje nem fogja tolerálni a nő újabb kudarcát, és ezzel Al-Nuszra is meggyengülne, még közel sem tudna szembe szállni Uráldurral és ez talán a Ház érdekeit is szolgálná, de.......ha Thea-t a szövetségesükké teszi, az talán hosszútávon még kifizetődőbb.
- Iiiigen....... - bólintott kicsit később Isis. - Minden bizonnyal képes lennék enyhíteni férjem haragját, ha nem érzi a sikeredet. De akkor nagyon kell próbálkoznod, azt tudod ugye? És elég egy kis hiba........Al-Nuszra botlása..... - ingatja meg Isis a fejét figyelmeztetően.
* A fenyegetés hatására a nő arca nem aggodalmasabb lett, hanem megnyugodott. Ez az a megszokott zevadari beszélgetés, amit a király környezetében és a polgárháborúban megszokott.
-Természetesen. Sosem toleráltuk a kudarcot. És biztosíthatom a családodat, hogy Al-Nuszra nem fog lépni semmit ellenetek. Most, hogy megszületett az első gyereke, le tudom azért kötni annyival.
Bár nagy bánatom, hogy férjem fattyú fia elrabolta a szeretett lányomat és most nem tudom hol raboskodik és mit csinált vele. Túl sokat vesztettem már el és őt nem fogom hagyni.
De gondolom megérted, hiszen te is anya vagy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   Szomb. Feb. 25, 2017 5:55 pm

Most már barátságosabb mosolyt kapott Thea, ahogy biztosított róla, hogy kézben tudja majd tartani a férjét és annak hűségét az Első Lord felé. Persze ezen az élete és családja élete is múlik, de megérdemel még egy esélyt.
- Ezt jó hallani. - bólintottam felé.
Az előbb már eszembe jutottak előző házasságából való gyerekei, és tudom, hogy Aw Hirion nevű fia mennyi fejfájást és mérget okozott férjemnek, amitől az én tekintetem is megkeményedett.
- Remélem hamarosan mindkettő a kezedben lesz, ki így, ki úgy. És sajnálom a fiadat is, így örülök, hogy újabb gyermekkel vígasztalódhatsz. - fejeztem ki érzéseimet.
-Nagyon hálás vagyok a megértésedért. Nagyon örültem, hogy itt lehettem és a trón körüli harcok ellenére is mi családanyák még mindig megtudjuk beszélni a gondjainkat és segitünk egymásnak.
Nem is tartanálak fent tovább. Jól tudom, hogy mind a kettőnknek még számos teendője van. Túl sok a Birodalom ellensége, akik ellen férjeink oldalán harcolnunk kell.

Sosem voltunk Thea-val barátnők és valószínűleg nem is leszünk, de az érdekek azért egy oldalra állítottak mindkettőnket. És, ha összefogunk, akkor még jobban is tudjuk segíteni Házainkat és megtartani pozíciónkat. Uráldur is könnyebben teszi a dolgát a határainakon kívül, ha tudja biztos kezekben tudhatja a hátát.
- Ha támogatjuk egymást, akkor az mindenkinek jó lesz. - adtam neki igazat és mikor távozott őszintén megkönnyebbülve sóhajtottam fel. Egészen jól ment.

//Köszönöm a játékot //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: A Do'Odrunok lakosztálya   

Vissza az elejére Go down
 

A Do'Odrunok lakosztálya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-