HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Yesterday at 8:56 pm by Admin

» Fenothar
Yesterday at 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Yesterday at 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 09, 2018 10:32 pm by Dreyndra

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Vas. Dec. 02, 2018 10:24 pm by Helléna Silvermoon

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Vas. Dec. 02, 2018 12:38 pm by Viridiel

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18506 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 A Wymorok birtoka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: A Wymorok birtoka   Pént. Jan. 02, 2015 5:04 pm

/A fattyú hercegnő, Uráldur nincs a helyszínen/

Egy kopott látogató lépked az úton a nemesi vár felé. Hegyes füleit nem rejti el erdész kalapja alá, ahogy szőkén hullámzó hajzuhatagát sem. Arca lefelé néz a földre és szorosan maga köré tekeri szürke útköpenyét. Nem sok minden látszik ki belőle, csak vékony dongájú volta. Alatta a nadrágja fehér vászon, melyet szintén belepett a kosz, ám úgy tűnik, combjai meglepően vastagok. A szár egészen a bokáig leér, rálógva a csizmára is, melyet visel.
-Legyen mindannyiunknak vidám napja! -köszön az őröknek- Finto a nevem és a kastély úrnőjével szeretnék beszélni. Escalie kisasszony, ha nem tévedek.
*Hangja kedves, nem is hinné senki, hogy mi járatban van. Ám ha bebocsátást nyer, hamarosan el fogja mondani. Ám előtte még, mint hogy oda vezetnék az örökös elé, az egyik folyosón kínosan rákérdez, hogy elfoglalhatná-e egy percre az egyik szobát. Csak hogy rendbe szedje magát.
Ha ez lehetséges, még ha esetleg az egyik testőr bent is marad figyelni, nehogy valami rosszban sántikáljon, ő leveszi a nadrágját és előbújik alóla a jóval finomabb másik, melyben talán kicsit a helyhez és a háziasszonyhoz illőbben tud megjelenni. És szürke, por lepte köpenyét is letekeri magáról, hogy kicsit kirázva már bal alkarjára dobja, felfedve díszes mellényét alul. Sapkája csúcsát is hátra hajtja, hogy jól látszódjon a homloka.
Immáron feszes, magabiztos járással követi az őt felvezetőket, próbálja nem megsérteni a protokollt. Bár emberek nemeseinél kihallgatásra ritkán járt még. Ám ha botlik is valamit a le nem írt szabályok terén, igyekszik mosolyával feledtetni.
-Jó napot, Escalie kisasszony! Engedje meg, hogy bemutatkozzam. A nevem egyszerűen csak a Finto. Az erdei elfek küldtek, hogy beszéljek önnel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Diramel Escalie Wymor
Hozzászólások száma :

26
Join date :

2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   Pént. Jan. 02, 2015 9:10 pm

A vastag falak jó ideig a jövevény felett magasodnak. Bár alakja nem túl fenyegető, az őrök mégiscsak elébe állnak, várva, hogy bemutatkozzon az idegen. Jelenleg ketten állnak lenn a kapunál. Egyszerű, fekete szövetet viselnek, mi alól csak karjukon bukkan elő a láncing, tekintve, hogy ott nem takarja őket sötét leplük. Derekukon jókora kardok, míg lándzsáik kesztyűkkel borított kezeikben állnak készen. Fentről a falról két íjász les le rájuk, lövésre készen. Címert köpenyükön hordanak, így azt most nem láthatja az alak. Csak egyikük int, jelezve, hogy kövesse, míg a másik helyén marad. Ekkor mutatkozik meg Finto előtt a vérvörös köpenyen megjelenő ábra. Egy kard, melyet szárnyak fognak közre. Jókora, lefelé ívelő szárnyak, mindez fekete pajzsba foglalva. A kard pengéjén két tövisekkel tarkított rózsaszár fut végig, folyamatosan keresztezve egymást, a markolatgombnál vörös rózsában végződve, melynek közepén valódi ékkő ragyog. A rózsa szára arany, míg a szárnyak maguk ezüstszínűek, fekete szegélyekkel.
Az őr határozottan megindul. Elhaladnak számos kisebb épület mellett, azonban láthatóan nem szándékoznak bemenni egyikbe sem. Amennyiben így is kérne magának egy helyet Finto, beereszti az egyik szolgalakba, hogy eleget tegyen kérésének, mit sem törődve azzal, miféle szerzet lehet az idegen. Amikor azonban mindezzel megvannak, semleges képpel vezeti tovább, egyenest egy nem éppen kicsi, de szerénynek mondható épülethez.

Annak teraszán egy nő ácsorog, két karjával a széles korláton támaszkodva. Előtte katonák gyakorlatoznak, könnyű felszerelésben. A kardok és egyéb fegyverek csattanása élettel tölti meg a teret. Szolgálók járkálnak fel-alá, téve a dolgukat, az az egy nő azonban csak figyel és hallgat. Hosszú, sötét haját lengeti a lágy szellő. Aranyszín szemei elégedetten csillognak. Csupán egy bő, fehér inget és egy egyszerű, barna bőrből varrt nadrágot visel, lábain térdig érő csizmákkal. Derekán széles öv tart fenn egy díszes markolatú kardot, nyakából pedig éppoly vörös kő lóg le ezüst láncon, mint amilyen katonái köpenyén díszeleg, csak ez ezüstbe van foglalva. Nem is igen figyel az újonnan érkezőre. Rájuk sandít, míg látja, hogy harcosa meghajol előtte, aztán pillantása visszatér a gyakorlatozókra. Csak akkor szentel több figyelmet a jövevényre, mikor az köszönti őt. Ellöki magát a korláttól, kiegyenesedik, majd lágyan elmosolyodik.
- Nem sok vendégem akad, ki ezen a néven szólít – jegyzi meg.
Kezével int egyet, mire a Fintot ide kísérő távozik. Láthatóan megindul vissza őrhelyére, magukra hagyva a társalkodókat.
- Minek köszönhetem látogatásod, „csak a Finto”? Milyen ügyben szeretnél velem beszélni? – teszi fel kérdését.
Valahogy nem lepi meg, hogy beszélni akarnak vele. Bár mostanság nem oly nagy sűrűséggel, de azért akad dolguk bőven. Jelenleg is csak kis csapatának néhány tagja tartózkodik otthon. Azok, kiket többnyire saját maga mellett szeret tudni. Amíg a válaszra vár, alaposabban megszemléli a jövevényt. Azt ugyan nem tudja, hogy miért van itt, de úgy sejti, nem éppen vendégségbe akarják hívni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   Pént. Jan. 02, 2015 9:55 pm

Amikor a zsoldosok vezére a jövetele célját firtatja, meghajlik előtte.
-Egy ügyben kérnénk az ön és csapata segítségét. Egy fajtársunk felhívta magára a figyelmet és gyanúnk szerint olyanra készül, amit nem szabad. De nyíltan nem avatkozhatunk közbe. Még nem bizonyosodott be bűnössége, így nem küldhetjük katonáinkat elfogására. Ráadásul roppant óvatosan kell eljárnunk. A törpék barlangjaihoz közeledik a legutóbbi hír szerint és mutatnak jelek arra, hogy egy magas rangú diplomáciai megbeszélésre érkezik. Bár más jelek ennek ellenkezőjét sugallják.
A helyzet érzékeny volta kívánja tőlünk, hogy úgy intézzük a további kutatást, hogy királyunk ne kerülhessen gyanúba. A diszkréció ebben a küldetésben mindennél értékesebb. És nem leszünk hálátlanok.
Ha átadja nekünk a kívánt helyen Legondilt és az információkat, bőkezűen és sokféle képen kapja a fizetséget. Mindenek előtt ez minden megbízott csapat jutalma, kik a versenyzők közül elsőként teljesíti a feladatot.

*Ezzel egy vörös rubint húzott elő egy belső zsebből. Két ujja közé tartva emeli a magasba, hogy a csillogó követ megszemlélhesse a fekete hajú nő, majd oda nyújtja. Ha az elveszi, érezheti, ahogy ujjai puha bőrébe nyomódik a hegyes csúcsa és simul rá, ahogy bele szúr. Ám nem sebzi meg, ha nem óvatlan.
A kő belseje majdnem egy színű. A közepén mintha sárga lángok játszanának és ahogy forgatja -esetleg- azok szinte függetlenné válnak a felszín mozgásától. Akár megpróbálhatja kezével teljesen eltakarni a Naptól és csak szemével kukucskálni be, bár árnyékra visszább húzódik a tűz, de még a legnagyobb sötétségben is jól látható apró máglya lobogna benne, ha nem tudnánk, hogy csupán a csiszolás bűvös trükkje, mellyel a szemünket megtévesztik.
Ha elveszi tőle a követ, akkor az ide utazó elővesz a nyakából egy bőrszíjas láncot és kirakja ruhája fölé. Piaci jósoktól kapható olcsó nyakék, mit babonások használnak ártó kívánságok távol tartására. A csuklóján is látni néha, hogy rúna jeles fa karkötőt visel, mely finoman faragott részei lánc szerűen kapcsolódnak egymáshoz.
-Ez igen értékes ékkő. Sokan mágikus védelmet tulajdonítanak neki. De ha nem hihetünk eme ostobaságban, akkor is sokat megér.
*Kezét nyújtja, hogy vissza kérje, ha még a lánynál van a kincs.
-Az idő sürget minket és közben minden ballépés azzal fenyeget, hogy a fegyverkező népek egymásnak esnek. Örömmel számítanék Önre, ha érez magában elég tehetséget, hogy a feladattal gyorsan végezzen. Maga hallotta elsőként, így némi előnnyel rendelkezik a riválisokkal szemben. Ám hűen követnem kell megbízom utasításait és minden kiszemelt segítőt értesítenem kell.
Mivel saját területünkre nem léphet be és kínos is lenne számunkra, ha papírt adnánk arról, hogy behozhatja a foglyot, így egy hozzá közel eső területen találkoznánk a győztesekkel. Ez az Ork Föld Mirg falujától fél napra keletre.

*Térdre ereszkedve ismét meghajolt.
-Meg kell kérdezzem, hogy elvállalja-e a kihívást és értette-e az összes részletet? Ha a törp diplomatát is a kezünkre adja, az plusz jutalmat ér.
*Finto kíváncsi tekintettel nézett fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Diramel Escalie Wymor
Hozzászólások száma :

26
Join date :

2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   Szomb. Jan. 03, 2015 3:15 pm

Figyelmesen hallgatja a másik mondandóját. Elméje az elhangzottak körül kavarog, miközben olykor gyakorlatozó embereire sandít. Nem, nem kételkedik bennük. Biztos abban, hogy könnyedén elvégeznék a feladatot, ha úgy adódna, ugyanakkor… Még ha az elején elhangzottakkor el is vállalta volna az egészet, a versengés hallatán meggondolja magát. Harcosainak jobb dolga is akad annál, minthogy mások kedvére versengjenek egy darab kavicsért. Szép darab, az igaz, sőt, egészen különleges, csak hát nem a nő számára. Az ő szemében csak egyetlen különleges kő létezik, az pedig nyakában lóg, gyönyörűen foglalva el helyét ezüst fényű székén. Egy darabig azért még méricskéli a kődarabot, mielőtt visszaadná. Már csak azért is, hogy úgy tűnjön, gondolkozik az ügyön, holott döntése már rég megfogant fejében.
- Ez csupán egy kő, semmi több. Számomra nincs értéke – jelenti ki egyszerűen.
Nem inti csendre a hosszú fülűt. Végig hallgatja mondandóját, miközben lelke egyre jobban háborog. Az, amit hall, sérti füleit. Végről szaval, erre versenyt rendeznek, valamiféle ügy miatt, mi meg kell vallani, elég gyanúsan hangzik. Az egy dolog, hogy népük tagját akarják, de ha félnek a háború kirobbanásától, miért kellene nekik a diplomata is? Mindezt azért, hogy idegen csapatokat felbérelve összeugrasszanak olyanokat, kiknek jelenleg semmi köze nem lenne egymáshoz. Ha Diramel elvállalná és sikerrel járna, nem hozna-e bajt az emberek fejére?
- Nem akartok háborút, erre el akarnátok fogatni egy diplomatát. Az idő sürget benneteket, erre versenyt szerveztek a gond megoldására. Ha a versenyzőitek találkoznak, minden bizonnyal egymásnak esnek, még a küldetés teljesítése előtt. Akkor mégis mit tennétek? Újabb versenyzőket toboroztok? A válaszom nem. Ha szeretnél, pihenj meg egy éjszakára, de holnap távozol. Semmi szükség arra, hogy itt legyél – néz rá szikrázó tekintettel.
Kezeit keresztbe fonja mellei alatt, úgy néz a jelenlévőre. Láthatóan semmi kedve tovább foglalkozni ezzel.
- Azt azért még megmondhatod a királyodnak, vagy a megbízódnak. Akárki is legyen, aki küldött, hogy ti, erdőben ragadt erdeiek bolondabbak vagytok, mint hittem. Nem hittem volna, hogy valaha is tőletek kapnék efféle ostoba megbízást. Még jó, hogy Elaile nincs itt. A végén még megindulna, hogy értelmet verjen a fejetekbe... - sóhajtja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   Szomb. Jan. 03, 2015 8:14 pm

Az, kinek neve csak Flinto mélyen meghajol ismét, ahogy megkapta a választ.
-Köszönöm, kisasszony. Nyugodtan a megbízóimra bízhatja, hogy a tündéket hogyan és miként irányítja. Nem látunk problémát a saját népünk egy áruló tagjának elfogásában. És ha a vádak igazak, akkor a diplomata kikérdezése nem fog közelebb vagy távolabb vinni a háborúhoz.
Ám a részletekkel nem is kívánom zargatni. Az éjszakai szállást tisztelettel elfogadom, nagy örömömre fog esni. Holnap napkelte után pedig elmegyek és elfelejtjük ezt a beszélgetést. Sajnálom, hogy a képességeiről és emberei tudásáról nem tudhattunk meg többet. Egyszer talán... Lehet, hogy lesz olyan eset még, mikor felkeressük.
Ám nem is tartom fent tovább. Látom sok a dolga. És az idő minket is sürget.

*Ezzel elrakja kabátja belső zsebébe, ahonnan kivette az ékkövet és hátra fordulva elindul, hogy megmutassa valaki neki a beígért szállást. Pihenni kell, hogy jó erőben és egészségben el tudjon jutni a következő harcos vezérig, akit kijelöltek számára. Járása úri emberre vall. És nem látni a csalódottság jelét rajta.
És Solfidor hűen követi a menet rendet.

/Köszönöm a játékot, ezt igen gyorsan letudtuk./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Diramel Escalie Wymor
Hozzászólások száma :

26
Join date :

2014. Dec. 30.


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   Vas. Jan. 04, 2015 11:15 am

Ezt az ügyet egész gyorsan letudják. Mikor tudomására jut, hogy a követ belenyugszik sorsába, el is fordul tőle, mit sem törődve vele tovább. Szavait azért még hallgatja és figyel. Túlságosan furcsa számára ez az egész ügy. Siet, de mégis elfogadja a szállást, ahelyett, hogy máris tovább menne a következő jelölt felé. Lehet, hogy nem árt pihenni, csakhogy az éj még messze jár, s addig jókora utat meg lehet tenni. Aztán ott van az idegen szava járása. "Nyugodtan a megbízóimra bízhatja, hogy a tündéket hogyan és miként irányítja." Hirtelen azt kívánja, bárcsak Elaile visszatérne végre az elfek erdejéből. Ha onnan jött a kérés, akkor minden bizonnyal neki is elmondják, akkor pedig tisztázódhat minden. Az, hogy mire fel ez a verseny, és hogy miért akarnának az elfek elfogatni egy másik diplomatát, mikor békeszerető népek?
- Mattin, mára végeztél! Kérlek kísérd vendégünk egy üres szobába és gondoskodj róla, hogy mindig legyen társasága! - szólít meg egy fiatalabb fiút, ki nagy lelkesedéssel edz egy nála valamivel idősebb alakkal.

A fiú azonnal abbahagyja, amit addig csinált. Kardját visszateszi helyére, majd úrnője elé lép, hogy ott meghajolhasson előtte.
- Igenis! - szólal még meg, majd már szegődik is az ismeretlen mellé, hogy elvezesse őt szállására, majd egész végig mellette legyen itt tartózkodásának idejére, ügyelve, hogy nem fogja zavarni vendéglátóját.

//Nya és akkor én is köszönöm szépen a játékot! Igaz, rövid volt, de majd lesz itt még hosszabb is, remélhetőleg! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: A Wymorok birtoka   

Vissza az elejére Go down
 

A Wymorok birtoka

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Emberek királysága-