HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 1:33 am by Shuga

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Yesterday at 6:08 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Yesterday at 5:24 pm by Shuga

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 16, 2018 5:31 pm by Alia Caroline Azurre

» Fenothar
Szomb. Dec. 15, 2018 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Szomb. Dec. 15, 2018 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18512 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Shuga

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Utcák, a város, kocsmák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Utcák, a város, kocsmák   Vas. Feb. 01, 2015 10:28 pm

/ISIS/

A férj és feleség sietősen lépkedett az utcákon. Csak kevés embert hoztak magukkal, a legjobb száz emberüket. Uráldur igyekezett magabiztosságot sugározni.
-Nem tudom, mit akarhat. Neked van ötleted?
*A család egyik ismerőse az, ki nem rég meghívót küldött a nőnek. Egyedül akart vele találkozni az egyik kocsmában. Az abszurd ötlet eleve kivitelezhetetlen volt, amióta Demertor uralkodónk betegágynak esett és a helyetteséről is csak szóbeszédek keringenek, nem csak Uráldur nem tud észrevétlen egy nyilvános helyre osonni, de a családját is nagy figyelem kíséri.
Ám a barátok ismeretlen fogalom volt az idős elf férfi számára. Csak ismerősök léteztek és ismeretlenek. A közös bennük, hogy igen gyorsan meghalnak, ha hátba akarják támadni. És nem lesz kímélet a kémnek sem, aki fontoskodni akart.
Fontosak a harcoló alakulatok számára a pontos felderítés és előkészítés, de azokban nem bízik senki, akiknek a hazugság és a csalás még az átlag drowokhoz képest is jobban hozzá tapad a munkájához és életéhez.
Viszont egy esélyt akkor is kapnak a hadúrtól, ha hülye levelet írnak a feleségének.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Vas. Feb. 01, 2015 11:04 pm

Tudom, hogy muszáj magunkat bebiztosítani mindenféle veszedelem és orvtámadás ellen, de már kezd elegem lenni belőle, hogy ha menni akarok vagy akarunk valahová, akkor egy egész hadsereg jár a nyomunkban. Tisztában vagyok a kényszerrel, ami férjemet ezekre az óvintézkedésekre serkentik, de már a lányok is nagyon unják, bár a kicsi még nem igazán fogja fel, mi miért történik.
Ez a levél meg aztán a hab a tortán. Pont ez az, ami miatt megmutattam Uráldur-nak, mert ki az, aki egy kocsmába hívja találkozóra az Első Lord feleségét? Viszont érthetetlen és még csapdának is szánalmas kísérlet lenne. De akkor mire jó ez?
Ezért vagyunk most úton, hiszen annyira lehetelne dolog ez, hogy már ezért kíváncsi vagyok, hogy ki lehet a levél írója. Az, hogy férjem velem tart, nem is lehet kérdéses ezek után, el sem engedne egyedül, még akkor sem, ha a katonái legjava is kísérne el, ahogy most kettőnkkel teszi.
- Nincs! Fogalmam sincs ki lehet olyan bolond, hogy egy tavernába hív meg a mai politikai viszonyok között, bár még előtte sem lett volna természetes. – ráztam meg a fejem a kérdésre.
- De azt hiszem mindjárt kiderül. – intek a megbeszélt találkahely cégére felé. – És talán nem kéne egy hadsereggel bevonulni, elég ha az embereid ide kinn várnak, úgy sem menekülhet el, bár, ha engem akar, akkor úgy sem teszi. Viszont akár csapda is lehet és én felkészültem. – húzom félre a nyakamnál a köpenyemet, hogy férjem lássa alatta a vékony, finoman megmunkált láncinget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Vas. Feb. 01, 2015 11:32 pm


/ISIS/


Uráldur már a tüdejéből a torkába emelete a mondatot, hogy nagyon visszafogottak lesznek és csak tíz ember megy be velük, ám valóban el kellett ismernie, hogy az élete értelme, gyermekei anyja bizony nem véletlenül nem szép díszletként csábította el, bizony egy kő kemény katonacsaládból nőtt asszonnyá. Megvolt a felszerelésekben és a fegyverforgatásban is a jártassága.
-Na jó! Ketten megyünk be. Rossz lenne, ha más vágná szecskává helyettem.
*Ritka hideg pillantással méregette az ivót. Egy közönséges harci maszkot húzott arca elé, melyet egy sebtiben felvett sisakra volt erősítve. Zöld köpenyét pedig jól maga köré tekerte. Nem tudta eldönteni, hogy a közönséges ruha gyanakvásra okot adóbb-e, mintha saját testőrének álcázná magát, ám úgy sem adott túl sokat annak, hogy hosszú csevegés lesz. Első mondatoknál ki kell derülnie, hogy mi is a levél célja.
A ruha alól kilátszott rövid, egyenes gladiusza. És néhány dobótőrt is elrejtett. Próbálta tettetni az egyszerű kísérőt. És ez tökéletesen sikerült.
Az ajtón belépésig semmi gond nem volt. Ráadásul a vendégek többsége csak ISIS-t nézték, amíg el nem haladtak néhány határőr asztala mellett, ahol az egyik részeg azonnal felpattant közvetlenül mellettük és szalutált a felettesének. Egyre jobban hátra hajolt, ahogy próbálta követni a föld mozgását, ám végül a túl gyorsan mozgó bolygó miatt inkább vissza esett a székre. A férfi csak a torkát köszörülte a nő felé, hogy valahogyan reagálja le a helyzetet.
Ám a sejtés beigazolódott. Egy régi ismerős állt fel a csehó távoli sarkában és intett a feleségnek. Uráldur azonnal felismerte és egy jó nevű család kémnek állt tagja. Az, hogy elég gyakran forog meg az ilyen kezei között bizalmas irat, csak fokozta gyanakvását az árulásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Vas. Feb. 01, 2015 11:52 pm

Szerencsére drága férjuram nem állt le vitatkozni azon, hogy mégis inkább rontsanak be és aprítsanak mindenkit miszlikbe, hiszen ez az alja nép nem fog hiányozni senkinek, mert tudtam, hogy megbízik bennem és abba, hogy nem vállalok felesleges kockázatot.
- Csak ne heveskedj férjuram! Mert akkor hamarabb szeged a torkát, mint, hogy beszélni tudna és akkor nem tudjuk meg miért írt nekem levelet? Vajon mi volt a terve?
Így aztán az embereink kint maradtak és körbe vették az ivót, hogy onnan még egy egér se tudjon kisurranni, és még csak hátba támadástól sem kell tartanunk.
Uráldur most nem tejes Első Lordi pompájában, hanem egyszerű testőrnek álcázva magát, követett és reméltem, hogy akárki is volt a levél küldője, nem ismeri annyira, hogy a mozgásából kitalálja ki a kísérőm, vagy ha igen, akkor is csak későn, hogy ne legyen ideje bolondságot csinálni. Mert ha nekiiramodik, akkor bizony sem uran, sem a katonái reagálását nem lehet garantálni.
Nem foglalkoztam a rm meredő pillantásokkal, már megszoktam őket, inkább azt a tekintetet kerestem, melyben a várakozást, az örömöt vélem felfedezni, hogy eljöttem, hiszen nem lehetett biztos benne. Semmi olyat nem írt, ami miatt életbevágó lett volna az eljövetelem.
Egy homályos sarokra tapadt a szemem és már el is indultam arrafelé, mikor a részeg katona felpattant tisztelegni próbálva és a pillanat törtrésze alatt fogtam fel, hogy éppen most fogja lebuktatni a férjemet a hülyéje.
- Nekem nem jár efféle tisztelet adás katona! – szólaltam meg metszően a székébe visszahanyatlóra meredve, remélve, hogy a torkára forrasztom a további szavakat. – És jobb lesz, ha mindannyian kiszellőztetnék a fejüket a társukkal együtt, mielőtt még a felettesük megtudja, hogy leitták magukat a sárga földig. – javasoltam az asztaltársaság még józanabbik tagjainak figyelmeztetően.
Ha nem okoztak több gondot, ismét nekiindultam és meg sem álltam a nekem integető férfiig.
Ismertem a családját és őt is, de nem voltunk olyan viszonyban, hogy közös témánk lett volna, főleg olyan nem, mi egy itteni megbeszélést kívánna meg. Biccentettem felé, de még nem ültem le.
- - Mi ez az egész? Miért nem látogat meg az otthonomban? Tudja, hogy itt nagyobb feltűnést keltek, mintha kiállnánk a vásártérre egy kikiáltóval? – néztem rá számon kérően.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 10:07 am

/ISIS/

A katonák nagyot néztek, mikor az úrnő lehordta őket és persze a sokadik pohár után lassabban állt össze, hogy miért beszél jelen nem lévőként a férjéről..., de nem volt azzal semmi gond, hogy végül rájöjjenek és a kijárat felé induljanak egymást támogatva. Zavartalanul közeledtek az asztalhoz, bár mindenki az iménti incidens miatt nézegette azért őket.Az asztalnál egy ismerős fogadta őket, világos barnára festett hajjal és álszakállal, de vonásait könnyű volt felismerni. A kémek közötti rutinját dicséri, hogy emberekhez kísértetiesen hasonló megjelenése ellenére sem kötöttek bele, úgy mozgott Capital forgalmas helyein is, mintha mindig ide tartozott volna. Mint ahogy valójában mindig is ide tartozott, álruhája ellenére is. A gyengeség aurája ölelte körbe, mely alig érezhető volt, csak pislákolt, de a fajtársai azonnal felismerték róla.
-Nagy öröm nekem, hogy eljött, asszonyom. -állt fel és nyújtott kezet vendégének- Egy fontos hírt tudtam meg és nem tudtam kihez fordulni.
*Egyelőre Vidkun Quisling csak néhány „mit keresel itt” pillantásra méltatta a fejét leszegő kísérőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 10:36 am

Nagyon reméltem, hogy eléggé megleptem a bakákat ahhoz, hogy ne kezdjenek el magyarázkodni és ujjal mutogatni a mögöttem a köpenyébe burkolódzó férjemre, mert lehet, hogy azzal elriasztottuk volna az emberünket, bár az is lehet, hogy nem.
Szerencsére, bár kicsit értetlenkedtek, de nem volt merszük visszaválaszolni a katonáknak, így minden további probléma nélkül, igaz kicsit jobban feltűnve, mint szerettük volna, értünk a célunkhoz, az elmaszkírozott nemesi ifjúhoz, aminek én semmi értelmét nem láttam, hiszen felismertem, de én nem is tudtam a „foglalkozásáról”.
Az biztos, hogy valami még ezen kívül sem volt rendben vele, ez ilyen közelről számomra teljesen érzékelhető volt. Kutatóan néztem a férfi szemébe, mikor nem válaszolt egyenesen a kérdésemre, hogy miért itt kívánt találkozni velem, hiszen az öröm mellett, melyet hangoztatott, a zavart gyengeség auráját mutatta.
Mikor szemei a kissé oldalt és mögöttem álló Uráldur-ra szegeződtek, azonnal megszólaltam, hogy magamra vonjam a figyelmét.
- Sajnos az öröm nem kölcsönös Vidkun, mert nem túl veszélytelen nekem itt tartózkodnom. Főleg itt! – utalok a kocsmára, ahol már így is túl népszerűek lettünk. – Nem tudom mi lehet az a fontos dolog, amit a házunkban nem lehet megbeszélni és amit csak velem tud megosztani. – ülök le végül vele szemben, mert állva még továbbra is vonzom a nem kívánt tekinteteket. – De figyelmeztetem, nem vagyok túl jókedvemben, ha kiderül, még sem olyan fontos a mondanivalója. – jelzem neki bosszúságomat.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 10:54 am

/ISIS/

A spicli igen csalódott arccal vette tudomásul a nő szavait, ám egy röpke zavart gondolkodás után, hogy vajon felálljon-e és a biztonságos távozást válassza-e vagy a beszélgetőtársa csak arra utalhatott, hogy utálja a részegek társaságát... Láthatóan nem igazán tudta hova tenni a mondatokat, de végül úgy döntött, hogy közelebb hajolva inkább folytatja a beszélgetést.
-A palotába nem akartam menni. Ott a falnak is füle van. -elég vicces ilyesmitől tartani, ha több tucat elf kíséri figyelemmel már a beszélgetéseteket- Egy árulás nyomaira bukkantam, így valószínűleg az érintettek igen jó kapcsolatokkal rendelkeznek ott.
*A következő nem kívánlak itt látni felpillantásakor hirtelen nagyra tágultak a szemei a zöld köpenyes miatt és jóval magasabb hangszínen és kimondottan hangosan ejtette mondanivalóját.
-My Lord! Maga él?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 11:28 am

Ha Vidkun nem értette a helyzetet, akkor mit szóljak én? Fogalma sincs minek ez a játszadozás az álöltözettel és a titkolódzás a fontos mondanivalójával, hiszen tudhatná, hogy a mi lakosztályunk biztonságos és az embereink halálig hűségesek, amit már többször is bizonyítottak.
Láttam rajta a habozást, ami a szavaimat követte, de nem hatott meg, továbbra is számon kérő tekintettel néztem rá, hiszen úgy sem tudott volna elmenni, vagy Uráldur állította volna meg, vagy a katonák odakinn.
Most már mindenképp el kellett mondania, hogy mi ez az egész és nagyon reméltem, hogy ő nem állt át az ellenségeink sorába és akart csapdába csalni minket. Kár lett volna egy újabb nemesi családért.
Aztán végre elszánta magát és leült velem szembe, majd közelebb hajolva, visszafojtott hangon belekezdett és bár szívesen világosította fel tévedéséről a fülekkel kapcsolatban, egyelőre nem tettem, meg akartam tudni mi az, amit felfedezett és hogyan, bár a „mi” azért fontosabb.
Azonban mielőtt még elmondhatta volna, újból a mellettem álló férjemre esett a pillantása és most, ki tudja miből, de felismerte. És láthatóan nem csak meglepődött, de meg is rémült.
- Nem értem Vidkun! Hol él maga? Vagy másra céloz? – szűkültek össze a szemeim, ahogy arra gondoltam, nem a nemrégen lezajlott útjára gondol, hanem esetleg egy …..merényletre?
Szívem gyorsabban kezdett dobogni és legszívesebben megráztam volna a férfit, hogy mondjon már valamit, de most már a férjemen volt a sor, hogy eldöntse mi legyen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 12:10 pm

/ISIS/
A hírszerző ádámcsutkája háromszor jól láthatóan előre mozdult, ahogy nagyot nyelt majd a feleséghez fordulva szólalt meg.
-Én az elmúlt egy évben az emberek királyságában éltem. Új parancs híján és egy fontos hír miatt hazatértem. De az utolsó kontakt már egyértelműen halottként adott hírt az Első Lordról. Én azt...
*Körbe nézett és mivel az egész kocsma a kis társaság hármasát figyelte, inkább megszakította a beszélgetést.
-Menjünk inkább fel a szobámba! Ott majd elmondom, amit kell.
*Uráldur a feleségére nézett, most ő diktálja a tánclépéseket. Jobb kezét a kardján pihentette, az egyetlen penge típuson, melyet nem bal oldalon hordanak, hogy ne akadályozza az esetleges pajzsot.
Ha nem az azonnali lemészárlás mellett dönt ISIS, akkor felmennek a kocsma felső emeletére.Ahogy visszalesett az ajtón keresztül Vidkun, becsukta és a vendégeihez fordult. Még a férj is levette maszkját, így a helyzet a maga bizarr voltában egész barátságos volt.
-Vissza kellett térnem a városba. Az összekötőmet nem tudtam újra elérni és fontos dolgot tudtam meg. Az egyik herceg szobalányát elcsábítva elárulta nekem az ottlégyünk alatt, hogy a mi királyunk egyik lányát várják menyegzőre. Vagy Enathiel gyermekét nem ölte meg bátyja, Demertor a kiválasztás vadászata során, vagy valaki el akarja hitetni az ellenséggel, hogy ő a jelenlegi uralkodónk leszármazottja és szövetséget akar kötni velük saját trónra segítéséhez.
Bárki is áll a dolog hátterében, biztos vannak követői a legfelsőbb körökben. És...
-újra nagyot nyelt- Azért fordultam hozzád, mert azt hittem, elvesztetted a férjed. Így kevés esélyed lenne, hogy családod is érintett legyen, de elég befolyásod és rálátásod, hogy tud, kinek kell szólni, ki hol áll.
*Az a bizonyos gladius most sercegve indult meg kifelé a hüvelyéből, hogy az őt tartó kéz tulajdonosa az ablakhoz lépjen, ahol az emberei pillantásával találkozott.
-Szóval azt mondod, hogy ha valaki abszolút nem tájékozott Zevadar ügyeiben, már az is tud a következő tervemről? És az ara egy rabszolgát akar vinni magával kivágott hangszálakkal. Ha mindenki tud a dologról, kész kérdésekkel fognak várni. És elég csak bólogatnia, máris lebuktunk. Ki tudja, mit hallott eddig is az őröktől? És mit látott a szemeivel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 2:34 pm

A férjem halálhírével kapcsolatos magyarázat bár meggyőzően hangzik, azért nem nyugtat meg teljesen, de még mindig nem tudni, hogy mi az, ami ennyire felzaklatta, hogy minden feljebbvalói utat megkerülve, engem keresett meg.
Végre a férfinak is feltűnt, hogy egyre többen bámulnak minket és körülnézve tett javaslatot arra, hogy folytassuk a beszélgetést a szobájában.
- Miért, ott nincs füle a falnak, de a házunkban igen? – kérdeztem tőle kicsit gúnyosan, de mivel semmi nem utalt csapdára, meg aztán volt aki megvédjen, még saját magamon kívül is, így egy gyors szemkontaktus után, amit Uráldur-ral váltottam, rábólintottam a dologra.
A köpenyem alatt nekem sem csak a finom láncing védett, nálam is volt egy vékony, hosszú tőr, amivel szükség esetén megvédhettem magam, de bíztam a megérzéseimben és nem éreztem veszélyt.
A fenti szobába várakozóan álltam meg a férfival szemben, ahogy férjem is, aki most már megszabadult a maszkjától.
Érdekes volt, amit ezek után a kém, mert most már megtudtam, hogy miért a furcsa, emberi álca, mesélt, hiszen én nem tudtam férjuram ezen tervéről, de mikor Vidkun befejezte és meghallottam a jellegzetes surrogó hangot, majd végig hallgattam az ő szavait is, a szemem sem rebbent. Elég régóta voltam már az Első Lord felesége, hogy tudjam, nem minden tartozik rám, és, ha mégis beavat a részletekbe, akkor meg tudom tartani a szám.
Most az első variáció volt a helyzet, azonban nem úgy tűnt, hogy párom az ügy kiszivárgásától túl boldog lett volna és ez halált jelentett jó pár ember számára, valószínűleg a kémére is, csak még nem tudta.
- Vidkun, ki tud még erről rajtad kívül? – kérdeztem lecövekelve az ajtótól nem messze. – Egyébként nagyon jól teteted, hogy hozzám fordultál, bár ez a kocsmai találkozó nem volt a legjobb ötlet. – ingattam meg a fejem, majd a kivont pengéjű férjemre néztem. – Az ara? És minek a rabszolga, ki az akiért ennyit kockáztat egy beszivárgó?
Nyugodtan beszélhettem a kém előtt, hiszen élve már úgy sem hagyhatja el a szobát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 3:27 pm


/ISIS/


A katonák készen álltak bármelyik pillanatban lerohanni az épületet, ám feleslegesnek tűnt még. Nem voltak életveszélyben és még koránt sem állt össze a teljes kép. Sok a megválaszolatlan kérdés, kevesebb, mint amit biztosan tudnak.
-Az egyik ezredesem. És ő találta ki, hogy az útra is magával akar vinni egy erdei elfet. Én csak arra utasítottam a titkos ügynökök vezetőjét, hogy készítsenek elő egy áltárgyalást, mellyel hihető lesz, hogy egy szövetséget a két uralkodó-ház összeházasításával pecsételnénk meg. És eközben elvégzi a feladatát. Ki tud még róla? -tette fel ő is a kérdést egyre sürgetőbben.
*A házigazdán látszott, hogy ez az a helyzet, amit egy özvegy meghívásával el akart kerülni. Valakinek rálépett a tyúkszemére akarata ellenére és most a takarítás legkézenfekvőbb alanyává vált.
-Nem tudom a pontos névsort, hogy ki tud róla. De itt nincs mitől tartani, a kocsmai küldetések igen könnyűek és elég hamis információt terjesztenek a kezdő kémek, hogy semmi ne legyen hiteles és megbízható, ami itt zajlik.
Frans Banning krán biztosan tud a dologról. Hozzá érkezett egy vendég, akivel való beszélgetést a szobalány kihallgatta, amikor felszolgált. Tudta, hogy szeretek az ágyban fecsegésről beszélgetni, ezért elmondta nekem. De a vendéget nem ismerte és csak annyit értett az egészből, hogy nagyon várják már a leányzót.
Ezek nem olyanok.
-rázta meg a fejét- Egy ilyen ügyet nem fognak titokban kezelni, elmondják a kedvenc kereskedőiknek, hogy azok biztonságban érezzék magukat, miközben olcsóbb árat alkudnak ki maguknak az nap. A kereskedő inasa elmondja a kocsmáros lányának... Ezek a barbárok nem ismerik a titkos tárgyalás fogalmát, ha nem fővesztés jár érte.
Állandóan jön az instrukció, hogy túl sok kémünk lepleződött le és túl kevés információt tudunk. Nem akartam nyomozásba kezdeni, visszatértem a megszerzettekkel, amikor a közvetítőm nyoma veszett. Valami kémvadász nő után nyomozott, de nem árulhatott el részelteket, mert le lett zárva az ügy.

*A hadvezér oda sétált elé, a vasat végig húzva maga mellett a padlón.
-És ki mondta neked, hogy én meghaltam? Ez az akció akkor lett elindítva, mikor már visszatértem Zevadarba. Ne mond nekem, hogy hamarabb tudtak az emberek róla egy vidéki kastélyában, mint ahogy én kitaláltam!
*A kém csak rázta a fejét. A kard átszelte a levegőt és a markolata az állon csattant. Úgy dőlt el, mint egy krumplis zsák. Megtehette volna, hogy védekezik és megpróbál kitérni, ám nem látta értelmét.
Uráldur kérdőn nézett ISIS-re, majd az ablakot kinyitva intett a kint várakozóknak. Néhányan felrohanva egy zsákba rakták az eszméletlent és úgy távoztak a tavernából. Indulás előtt még oda fordult a vászonhoz.
-Capitalban nincs dezinformációs akciónk, tudtommal. Itt épp elég a ti fecsegésetek állandóan. Egy ellenséggel lefeküdni? Undorító.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 4:52 pm

Kíváncsian várom a férjemtől és a kémtől is a választ, habár itt most inkább van az Első Lordnak a politikában kijátszandó szerepe, mint az én kíváncsiságomnak.
Választ azonban kapok Uráldu-tól, mellyel egyelőre meg is elégszem, igaz elképzelni sem tudom továbbra sem, hogy miért akarna egy ilyen útra magával vinni egy rabszolgát, még ha meg is fosztották a beszéd képességétől. De ezt majd akkor kérdezem meg, ha kettesben leszünk.
Az, hogy ki tud még a dologról azonban mindenképpen fontos tényező, ami persze, hogy nagy érdeklődésre ad okot férjem részéről is, mert sejtésem szerint a terve nem mindenkinek nyerné el a tetszését. Akár azzal is megvádolhatnák, hogy szövetkezni akar a király háta mögött az emberekkel, még ha ő ezt csak ravasz húzásnak tervezi is, nem komoly szándékkal. Ez jó alkalom lenne az ellenségeinek, hogy a hátába döfjék az intrika pengéjét.
Szerencsére Vidkun is átérzi a helyzet súlyát és nem takarékoskodik a beszéddel és sajnos meg kell állapítanom, hogy a nem kívánt tudással bizony elég sokan rendelkeznek, főleg az emberek között, akiket én ugyan nem nagyon ismerek, de a kém és férjem is többször járt a földjeiken, így el kellett fogadnom a lehetőséget, hogy a hír már talán minden lényegesebb helyre eljutott.
~ A démonokra! Ez most igazán nem hiányzott! ~
Ugyan nem ismertem a részleteket, de csak férjem arcára kellett néznem, hogy tudjam nem sok jövőt jósolnék a szóáradattal védekező férfinek.
A kérdése jogos és én bennem is felmerült már, éppen ezért kérdeztem rá az elején, hogy mi az, hogy nem tudott róla, hogy az Első Lord él.
Erre már csak egy fejrázás volt a válasz, aminek következménye nem volt meglepő számomra.
- Egy újabb nemes család sarja! Nem tudnád megkímélni az életét? – kérdeztem a férjemre nézve, de láthatóan már előre gondolkodott, mert pár katona csatlakozott hozzánk és a zsákba kötött, eszméletlen testet elvitték. – Ne ítélj kedvesem, hiszen legfőbb hibája, hogy rosszkor volt rossz helyen és megzavarodott. Ha most jó hírekkel jött volna eléd, akkor kit érdekel, hogy lefeküdt valami cafkával. – néztem rá kutatóan, hiszen ő is sokáig volt oda és bár nem gondoltam komolyan a szavaimat, nem árt megbizonyosodni, hogy férjuram mennyire gondolja komolyan.
Most nagyon nem szerettem volna, ha egyetért velem.
- Mit teszel most? Nem engedheted, hogy parancsnokod elvigye ezt az elfet. Ki tudja mire képes a mágiájuk? Mit tud elmondani nekik esetleg szavak nélkül?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 5:23 pm

/ISIS/

Uráldur csak mérgesen méregette a feleségét, amikor az az újabb nemesi család sarjának elvesztését siratta. Neki aztán tizenkettő egy tucat, a kudarcot vallókkal vagy láb alatt lévőkkel nem bánik kegyesen. Ám a szobában történeteknek nincs még vége. És Revan ötlete őt is nagyon aggasztja. Oda lépett a lányhoz és vállánál átkarolva magához húzta.
-Ha nyugtalankodnál miatta, csak egy szavadba kerül és nem visszük a néma rabot. -kicsit elhallgatott majd így folytatta- De a terv jó. Folytatnunk kell tovább. Ellenállás nélkül mehetünk be az ellenség fővárosába és szervezhetünk be új embereket, akik már a királynőjüknek szolgálnának... fontos információkkal. A stratégiai előny megkérdőjelezhetetlen és most épp ebből szűkölködünk.
*Majd ismét a zsákra nézett. Megvető pillantással méltatta, amiért ilyen gusztustalanságra vetemedett.
-Ha jó híreket hozott volna, mint a parancsnok börtönbe juttatása, talán már most a fejét vettem volna. Meg akart ölni az a szuka, amikor szembe kerültem vele hirtelen. Nem tudom, mi a fene van abban az egy országban, amiért hülyeségeket hoznak vissza, de inkább hozzanak szörnyű híreket, azokról legalább tudom, hogy nem hamisak!
*Nézte, hogy a testőrök kiviszik és immáron kettesben maradva lehelt csókot szerelme ajkára.
-Ha le kell kötnöd magad valamivel, akkor rád bízom a további kihallgatását. A bánya nincs messze, ahol csinálni szoktam. És Néróban, az igazgatóban, megbízhatsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 8:08 pm

Tudom, hogy nem lenne szabad ebben a kérdésben sem érzelgősnek lennem, hiszen a nemesi családok soraiban is vannak, kik érdemtelenek a túlélésre, de attól még sajnálom, hogy megint egy régi család magja szakad meg. Érzem férjem haragját, ezért inkább befogom a szám, tudom, hogy nem gyilkol oktalanul és ezt figyelembe kell vennem.
- Nem tudom Uráldur. – ingatom meg a fejem kicsit bizonytalanul. – Lehet, hogy nincs rá okom, de rossz érzéseim vannak az elffel kapcsolatban, de lehet, hogy csak oktalan női szeszély.
Ez azonban nem nagyon jellemző rám és ezt a férjem is tudja, most még sem tudnék hasznos tanácsot adni, így inkább csak macskaként bújok uram széles vállaihoz.
- A terv tényleg esélyt adna, hogy az uralkodóház közelébe juttassuk saját embereinket és ez áldozatokat is megér. – értek azonban egyet vele kis szünet után, mert abban nem találok semmi kivetnivalót.
Néha igazán szeretnék egy csendesebb, nyugodtabb otthont, ahol nem rondít bele mindenbe a politika és az intrika, nem kell állandóan katonai kísérettel járni és nem kell árulástól vagy merénylettől tartva ébernek lenni. Olyan jó lenne, ha csak nyugodtan együtt tölthetnénk egy kis időt.
- Mire volt ez jó? Mit akart elérni ezzel? – sóhajtok, miközben nézem, ahogy a férfit bezsákolva elszállítják.
A csókot szerelemmel viszonzom, de a kihallgatásra csak megrázom a fejem.
- Tudod, hogy ezt inkább szívesebben bízom rád vagy a szakértőkre, nekem úgy is több időt kéne töltenem Meleth-hel. De azt is tudod, hogy én mindenben támogatlak. – simítok vissza férjem markáns arcán.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 8:47 pm

/ISIS/

A fehér hajú férfi még karjaiban dédelgette kicsit a nőt, kiért a szíve dobog. Jól eső pillanatok ezek és nem akarózott még a munkának megzavarni eme másodperceket, hogy elhívja. Hamarosan megint útra kell és egy veszélyes kalandba nem viheti magával ISIS-t.
~Mi a lángoló Pokol kénkövét jelenti ez?
Biztosra mondták a halálomat? A viselkedése alapján nem volt jele, hogy ezt el ne higgyem. De ugyan az a személy az utolsó kapcsolatfelvételnél miért ne mondta volna meg, hogy visszatértem, ha ilyen fontos volt tájékoztatnia a fejleményekről. És az azóta történetekről...
Legalább haladó szintű feladatnak értékelik a feladatát, ha nem kiemelt ügyként kezelik Hobos ezredeséknél. Az elmúlt évek vesszőfutása értelmet nyer, ha képesek egy magasan képzett emberüket a terepen csak úgy elveszteni és még visszatérve sem tud bejutni a központi irodájukba.
Valaminek még kell lennie a történetben, amit ki akarok szedni belőle akár a halála árán is. Hogy miért döntött ISIS mellett, mikor számtalan jobb megoldást választhatott volna.

*Zavaros kép, és csak az vigasztalhatta, hogy nem nyílt támadás célpontja még a családja. Ám igaz, ha ez csak egy figyelmeztetés, hogy valakik ellene akarják fordítani a haditervet, akkor nagyobb veszélyben vannak mindannyian, mintha csak orvgyilkosokat küldenének ellenük. Az egész póknemzettség ellen egy kivédhetetlen támadás, ha jó helyeken győzik meg.
És a mód, amivel jelezték... nos kétség sem fér hozzá, hogy akár jó képességű katonák és titkos ügynökök is csak feláldozható ágyútöltelékek ebben a harcban, ha a figyelmeztetést is így küldik.
-Menjünk! A lélek... olyan dolog, mint a vas. Nyomás alatt eltörik.

/Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Feb. 02, 2015 9:19 pm

Jól esik mg ez a lopott kis idő is, amit a karjaiban tölthetek, mert mióta hazatért, alig látom, annyi felé rángatják, hiszen nagy a nyomás most az udvaron, mióta Demertor nem mutatkozik és a bizonytalanokat meg kell győzni, a hűségeseket meg biztosítani magunk mellett. Mindezt csak kis ideig vállaltam vállaimra, mikor még férjem uram távol volt, de annyi elég is volt egy időre belőle, így szívesen adtam vissza mikor élve visszakaptam hites páromat.
Ez azonban azt is jelentette, hogy nem sok időt tölthetett velem,és a családdal, így jól esett most ez a kis törődés és boldogság, még ha a hely és a körülmények nem voltak kedvezőek.
Tudom, hogy aggódik miattunk és szeretnék neki segíteni, hogy biztosítsam nem lesz semmi baj.
- Meg fogod tudni csinálni és ellenségeid a porban fognak térdelni előtted. Talán az elfet is fel lehetne használni. Katonáid értik a dolgukat, ha egyiküknél van, törje meg és verje a fejébe, hogy mit kell majd mondania az emberek között. Zsarolja meg mások életével. Tudod, hogy milyenek ezek z erdeiek, mennyire tisztelik az életet. Használd fel! – suttogom a fülébe, majd egy csókkal zárom le ajkait.
Legalább jó tanácsokkal, megérzéseimmel akarom segíteni szerelmetes férjemet, ezzel biztosítva a nemzettség dicsőségét és fennmaradását, amiért ő is dolgozik.
- Igen, és te tudod, hogy mekkora nyomás kell ahhoz a vashoz, hogy ne rögtön törjön, hanem előtte még hajoljon. – bólintottam, majd a karján elhagytam a kocsmát.

//Én is köszönöm, szokás szerint remek kis szösszenet volt //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Vas. Márc. 26, 2017 8:43 pm


/Hazaérkezés/


Nem kevés felhajtással érkezett vissza Uráldur és csapata a Raydani-hegységben vívott háborúból. Bár a szokásos foglyok felvonultatása elmaradt, hiszen nem is mindig ejt annyit egy drow hadvezér, hogy legyen értelme mutogatni. Ráadásul jó előre elhíresztelte, hogy Sötét Vastelepet megostromolta az ellenség és az öldöklő küzdelem során a legtöbb rabszolga meghalt, így akiket elkaptak, azokat ott kellett hagyni. Ám mindenkivel tudatosította, hogy megtörte az ostromgyűrűt és a selfek ellen összefogó ellenség vissza kellett vonuljon. Ennek legkézzelfoghatóbb bizonyítéka pedig a hosszú idők óta először érkező újabb vasszállítmány.
ISIS is jó előre értesült a hadvezér várható megérkezéséről így fel tudott rá készülni. De vajon felkészült lélekben arra, amit mondania kell?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 1:40 pm

Soha nem voltam még ennyire feszült még azelőtt, mint most. Alig vártam, hogy Uráldur túl legyen a szokásos felhajtáson a hazaérkezésével kapcsolatban és kimondottan örültem a hírnek, amikor megtudtam, hogy nem hozott magával csak pár rabszolgának valót, így hamarosan várhatom, hogy belép az ajtón.
Minden porcikámban éreztem, hogy a bányában történt vezető váltással kapcsolatos aggodalmak nem lettek megnyugtatóan elrendezve, hiszen annak a ravaszdi nyomorultnak egy szavát sem hittem el és a kovácsműhellyel kapcsolatos problémák is fennálltak, még ha a fegyverkészítő szavában nem is kételkedtem.
Legtöbbször el tudtam rendezni azokat a dolgokat, amik férjem távollétében előfordultak, de ez túl súlyos gondokat körvonalazott és ezt mindenképp meg kellett beszélnünk.
Összeszedtem magamban, amiket eddig megtudtam, hogy pontosan, mindenre kiterjedően tudjam tájékoztatni róla.
- Annyira hiányoztál! – fogadtam azonban egy öleléssel és egy csókkal, mielőtt rázúdítottam volna mindent, amit nagyjából tudott is, hiszen apámmal már küldtem üzenetet.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 3:00 pm


/Hazaérkezés/


Uráldur örömmel viszonozta kedvese csókját, ahogy a karjaiba zárta. Ám a hírek, amikről tudott valóban aggasztóak voltak. Ám hamar kiderült szavaiból, hogy kicsit más szemszögből is nézni tudja az eseményeket.
-Akkor valóban olyan komor a helyzet idehaza, ahogy a hírekből hallottam. És váratlanul fontossá vált ezzel az az apró tény, hogy a déli bánya a kezünkön maradt. Ki tudhatja? Talán a démonok nem csak nagylelkű ajándékunkért álltak az ottani csatákban mellénk, de előre látták talán mennyire szükségem lesz a közel jövőben arra a helyre.
Hosszú távon nem tervezhetünk vele, hiszen tüske lesz a törpék körme alatt mindvégig, amíg nem ők birtokolják. Ám amíg Ivoryval mi tartjuk és nevezzük ki az igazgatóját, addig meg tudjuk vesztegetni a kovácsokat mi is az onnan származó acél javával!
*Szemében miközben beszélt ezernyi átsurranó terv tükröződött, melyek legnagyobb részét fél perc alatt elvetette hasztalanságuk miatt, ám a legjobbakat kiválogatta magának. És csak egyetlen egy volt az, amely érdemessé vált, hogy kimondja szavakban.
-Al-Nuszra a saját pecsenyéjét sütögeti a következő napokban Calipsoban, a kék elfek városában. A felesége pedig egyedül lesz a közös gyermekükkel. Meghívhatnánk vacsorázni valamelyik nap. Sok szomorúság érte mostanában, Awernondyas elvesztése majd első házasságából meghalt a fia a lánya pedig annál a Hirionnál van. Nem jó ilyenkor a magány. Ha jó ötletnek tartod, rád bízom a meghívást és az étel elrendezését. Én meg addig a Szenátornak üzennék, hogy ha jó neki, ma este meglátogatjuk. Túl sokáig nem tudtam a szövetségeseinkkel beszélni és vészterhes időben először őket érdemes számba venni.
*Jól ismerted és már átgondolta, hogy kinek mit akar mondani. Ám hogy ők hogyan reagálnak erre, azt sosem tudhatni. Ám férjedet megnyugtatja a felkészülés tudata minden feladat alkalmával, még a legapróbbak esetén is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 3:47 pm

Tudtam, hogy szerelmem éles esze, azonnal a megoldás felé fogja terelni a dolgokat és máris mosoly jelent meg az arcomon, az aggodalom helyett, ahogy megnyugodtam kellemes ölelésében.
Csak halvány hírek szivárogtak el ide arról, hogy Uráldur egy másik bányát is az ellenőrzése alá volt, de az azért nem mindegy, hogy az a terület az ellenséges vidéken volt, míg Dante a birodalomban.
És annak ellenére, hogy valószínűleg az átmeneti időre nem fog a Pók Ház serege hiányt szenvedni jó minőségű acélból, nem hiszem, hogy férjuram könnyedén lemondana arról, amit eddig a kezében tartott és biztosította helyünket a hatalmi ranglétrán.
- Reméljük, hogy Ivory-t nem szédíti meg a hatalom vagy Al-Nuszra csábító ígéretei, vagy fenyegetése éppen. Úgy látszik a volt tiszted a zsarolást és emberrablást is felvette a repertoárjába.
Legszívesebben ismét megcsókoltam volna, ahogy láttam redőbe szaladni okos homlokát, de nem akartam megzavarni.
Nem tudom mi célja ennek a meghívásnak, de azt tudom, hogy máris van terve, így csak mosolyogva bólintottam.
- Thea-val elméletileg elástuk a csatabárdot, így nem lesz nehéz dolgom a meghívással. Azt hiszem nem mennek olyan jól a dolgai, mint szeretné, Al-Nuszra keményebb diónak bizonyul számára. Én nem tudom mit tennék, ha valaki elvenné a gyerekeimet vagy így, vagy úgy. – villantak meg a szemeim. Azt hiszem az, aki megpróbálná nagyon, de nagyon rosszul járna.
Fawen meglátogatása pedig mindenképp ajánlott volt, így most az egyszer ellenérzések nélkül követtem férjemet annak lakosztályába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 4:12 pm


/Hazaérkezés/


Amint Uráldur elmélkedése közben észre vette, hogy szerelme szíve szerint megcsókolná, édes ízt hagyva maga után hozzá ért ajka az övéhez. Ám nem szenvedélyes volt, ebben a pillanatban is jártak a fogaskerekei. És örömmel nyugtázta, hogy a két találkozóval egyet ért és ha egy asszonyi kéz van a szervezésben, akkor Thea fogadása is úgy fog menni, mint a karkacsapás. Fáwennel pedig ezidáig mindig jóban volt.
-Remélem, hogy Ivory nem csatlakozik a lázadó hadvezérekhez. Ha akarná, én magam tenném a fejére a koronát, csak hogy királyunk legyen. Ám az ikereket ő is jobban szereti, mint a Birodalom irányítását. A sors fintora, hogy annyi alkalmatlan trónbitorló mellett az alkalmasak ilyen családszeretők.
*Az Éjtündék Bálján tavaly már megpróbálta rávenni, hogy Fáwen és az ő támogatásával lépjen elő uralkodóként, ám vagy nem bízott kellően mestere helyeslésében vagy pusztán ugyan úgy a gyermekeinek él, mint az Első Lord. Aki szintén azért nem ragadja magához a hatalmat hátra lévő éveire, mert ez a két fiú és a két leány egymás elleni vérvadászatát hozná az utódlás elrendezésére. És amely sokkal nagyobb veszteség lenne még a legfőbb hatalomnál is.
-Hidd el, én is jobban féltem őket az életemnél is!
*Ezzel eljött az ideje, hogy elkezdjenek készülődni hőseink a legszebb ruhájukba átöltözve és pár óra múlva Zevadar mágusainak vezetője ajtaja előtt állva már csak megszokásból ránézzen még egyszer ISIS-re, mielőtt belépnek a Szenátor házába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 7:43 pm

Bár a bálon már volt jele, hogy Uráldur támogatná a fiatal Ivory-t abban, hogy átvegye Dementor helyét, de azért mégis csak meglep, hogy ebben gondolkodik. Igaz, én sem örültem volna, ha azon fáradozik, hogy maga vagy valamelyik fiunk foglalja el a királyi trónt. Így is volt elég ellenségünk, nem kellett volna még több.
- Én is kedvelem Ivoryt és a nejét is, így örülök, hogy nem ezt az utat választja. Viszont az tény, hogy előbb-utóbb valakinek el kell foglalnia a birodalom vezetői helyét és inkább előbb, mint utóbb, különben semmi nem menthet meg minket egy polgárháborútól. – mondtam halkan, miközben kibontakoztam az öleléséből, megszorítva a kezét, mert nagyon is értékeltem, amit a gyerekeinkért tesz. – Jut eszembe, Aglarnis kezd kicsit megjuhászodni, de félek hogy húgára is ráragasztja ezt a katonásdit. Ha itthon van, akkor sokszor látom őket karddal rohangászni. – sóhajtok fel.
Sajnos tudomásul kell lassan vennem, hogy katonacsalád leszünk, hiába van két lányom is.
Most igazán kicsípem magam, mert nincs okom merénylettől vagy hasonlótól tartani és néha ezeket a ruhákat is meg kell szellőztetni.
- Nagyon fess vagy édesem. – mosolygok férjemre, megigazítva a gallérját, aztán belibbenek a karján a Szenátor házába.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Hétf. Márc. 27, 2017 8:19 pm


/Hazaérkezés/


Gond ránca helyett inkább mosolygást csalt Aglarnis és ragályos harciassága az Első Lord arcára. Korai még eldönteni legkisebb gyermeküknek, hogy mihez kezd majd a családi örökséggel. Idősebbik lány már túl van lassan a kamaszkoron és úgy tűnik a házasság csábítása sem érdekli még annyira, mint karriere a sötét elf birodalom szolgálatában. Ám húga előtt megannyi döccenő van még, ami eltérítheti. Vagy épp megerősíti elszántságát.
-Vigyázni fognak egymásra, nem kell aggódni értük. Szüksége van neki is a játékra még mindig, hogy emlékezzen miért akar visszatérni a csatákból. Amíg a testvérek összetartanak, nem eshet bajuk.
*Egészen már beszéd volt ez tőle, mint akár csak egy évvel ezelőtt is. Egész eddig a széltől is óvni akarta volna minden gyermekét "amíg elég felkészültek nem lesznek" a bizonyításra. Ám úgy tűnik a nála is konokabb apósa lassan átragasztja rá is nézeteit. Még ha közel sem olyan egyből a mély vízbe ideológiával. Ám érezhetően enyhül Uráldur és egyre inkább hisz Szaladin halála óta abban, hogy a fiatalok a kudarcaikból legalább annyit tanulhatnak, mint a jól felépített oktatásból.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Fáwen
Hozzászólások száma :

259
Join date :

2015. Jul. 19.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Szer. Márc. 29, 2017 10:25 pm

A Rezidenciámon a szokásos teendöimet végeztem..de hamarosan eljött az idő,hogy vendégeim megérkezzenek.

Első Lordom és Isis érkezett.
Fogadtam öket,és a formaságok után talán bele is kezdhetünk jövetelük céljára..

Sok hírt hallottam a Bányák felöl..és abban is biztos voltam,hogy hallunk még felőlük..főleg a Törp Királyi család,aki hamarosan hallatni fogja az igényét a felügyelet felöl..
De most a Vendégeimre figyelek..és hozatok ételt-italt ..fehér asztal mellett jobb is a beszélgetés..
Bár tudom,hogy nem vidám dolgokról beszélgetünk majd..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   Csüt. Márc. 30, 2017 5:42 pm

Tudtam, hogy mennyire szigorú Aglarnis-sal kedvesem, de mostani szavai mosolyt csaltak az ajkaimra, mert már láttam, hogy ő is megváltozott. Mindenkinek jót tettek a tapasztalatok és bár apám néha az idegeinkre ment, azért az ő hatása is érződött.
- Én is örülök, hogy már nem csak az örökös gyakorlatozás, meg a veszélykeresés élteti Aglarnis-t és, hogy ismét felhőtlenül tud szórakozni, de nem fogom szó nélkül hagyni, hogy a legkisebb lányom is a harcos életmódot folytassa. – szögeztem le, de tudhatta Uráldur, hogy sosem állnék az útjába, ha mégis ezt választaná.
Aztán már Fáwen ajtaja is megnyílt és hamarosan már a mágusok vezetőjének színe előtt állhattunk, vagyis igazából ülhettünk, mert a szokásos maradéktalanul udvarias vendéglátást kaptuk, mint mindig. Nem is tudom, miért voltak és még mindig vannak kellemetlen érzéseim, ha vele kell beszélnünk. Talán a mágia teszi.
Egyelőre csak egy korty bort veszek magamhoz és várom, hogy férjem beszámoljon arról, amit meg akar vezető társával beszélni. Általában nem minden adut játssza ki egyik Ház sem és inkább csendben maradok, mint, hogy valami rosszat szóljak. Így csak szívélyesen mosolygok Fáwen-re addig is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Utcák, a város, kocsmák   

Vissza az elejére Go down
 

Utcák, a város, kocsmák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-