HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Isabella & Alia
Yesterday at 9:43 pm by Isabella

» A királyért!
Yesterday at 7:40 pm by Lashrael Laralytha

» Ki a hunyó?
Yesterday at 7:07 pm by Fenothar

» Új hajnal virrad
Yesterday at 2:01 pm by Alia Caroline Azurre

» Braslov, Üdvözöljük városunkban!
Yesterday at 12:43 pm by Pokoljáró Rexxan

» Nekromanta csapdája
Kedd Jan. 15, 2019 9:19 pm by Hirannis

» Lashrael Laralytha
Hétf. Jan. 14, 2019 7:55 am by Lashrael Laralytha

» Evenon
Vas. Jan. 13, 2019 10:37 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Vas. Jan. 13, 2019 7:03 pm by Evenon

» Ra'ena
Vas. Jan. 13, 2019 5:02 pm by Ra'ena

» Folyó mentén
Szomb. Jan. 12, 2019 2:45 pm by Alia Caroline Azurre

» Kék elfek
Pént. Jan. 11, 2019 6:10 pm by Viridiel

Statistics
Összesen 114 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ra'ena

Jelenleg összesen 18663 hozzászólás olvasható. in 545 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Isabella, Lashrael Laralytha

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Shuga
 
Nava Jade Aiglieri
 
Isabella
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 A kutya ugat, a karaván halad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: A kutya ugat, a karaván halad   Kedd Feb. 03, 2015 11:55 pm


/Sharel, Uráldur karakter nincs a helyszínen/A Nagy Füves Puszta néven elhíresült végtelen tájon járva az oroszlánember egy csorda szagát érezheti meg először, melyet pont felé sodor a szél. Ám nem a szokásos vadállatok szagai ezek.
Emberek, szarvasmarhák, néhány kutya és még számtalan, nehezen kivehető egyéb szag keveréke. Bizton sejtheti ebből, hogy már elhagyta az oawák területét és a kontinens közepén elterülő hatalmas vidéken jár, hol senki nem uralja a földet, mégis mindenki megfordul. Az itt „őshonos” két faj talán csak a száműzött fajtársai és vándorló emberi törzsek. Épp ez utóbbi egyike keresztezi az útját és elbújhat a fűben, de ezen vándorok többsége békés. Akár közelebb is mehet hozzájuk kideríteni.
Ha így tesz, akkor a háziállatok tengeréből kimagasodó egyik kétkerekű szekéren megpillanthatja a vörös hajú tünde nőt. Bájosan mosolyog rá, de nem változtat útitársával az irányukon, ki nem más, mint egy fél lábbal a sírban lévő öregasszony, ki púpos hátát vastag ruha fedi. Kardigán, több réteg öltözék és kendő a fején.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 12:24 am

Távoli tájakon


Már napok óta úton voltam. A táj változatlan és unalmas maradt, csupán annyiban változott, hogy a falvak megritkultak, majd eltűntek, ahogy egyre távolodtam szülőföldemtől. A zöld fű barna bőrnadrágomat súrolja a térdemnél, az eget narancssárgára festette a lemenő nap, a szél sokféle szagot sodort felém. Pár perc múlva megjelentek a látó határon a tenyésztett tehenek, a kutyák ugatását idáig elhallottam. Azonban embert nem sokat láttam. Nyugodtan közeledtem a csorda felé, s egyre jobban láthatóvá vált, hogy egy öreg hölgy és egy fiatalabb elf nő ült a szekéren. Látszólag gyámoltalannak tűntek, de ebben a világban a látszat néha csal.
- Jó estét. - köszöntem rá határozottan a hölgyekre. Hangom mély baritonja mindenféle fenyegetés nélkül illan feléjük. - Látom, csak ketten vannak. Kell esetleg egy zsoldos kísérő, egy őr az éjszakára, vagy netán az útra, ameddig elérik céljukat? - kérdezem. Az anyókára téved bronzos tekintetem. Nem néz ki túl jól, de engem nem rémiszt meg ha betegség, ha öregség viszi a halál elé, akkor sem. Pillantásom visszasiklik az elfre. Arcom komoly, a mosolyt nem viszonozom. Már jó régóta nem viszonoztam senkinek. Az egyetlen, amelyet visszaadok másoknak, az az ütés, bár ez is határokon belül. Míg a válaszra várok, nyugodt léptekkel sétálok a szekér mellett, hagyva, hogy a kutyák szemügyre vegyenek, körbe szaglásszanak.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 12:44 am
Az anyóka nagyot horkant, mielőtt a fiatal lány megszólalhatna. Szúrós tekintettel méri végig az újonnan érkezőt, majd így felel.
-Nem szükséges. Nyugodtan tovább állhat, alig pár órányira járunk a többiek előtt. Higgye le, hogy megvédenek minket, bármi probléma adódna. És mi sem vagyunk védtelenek.
*Az elf elkomorodva fordult felé, majd amikor pillantása újra a férfira vetült újra elmosolyodott.
-Nyugodtan velünk tarthat! Ne is törődjön vele! Az én apám súlyosan megbetegedett és egy griff tolla kell a gyógyfőzet elkészítéséhez, azt mondják a véneink. Ezért keltem útra Awyrisből a Raydani hegyek felé, ezek a kedves emberek pedig felajánlották, hogy elkísérnek egy darabig.
*Visszanézett még a kocsi tulajára, hogy hogyan fogadja az ő barátkozását, ám az csak magában mérgelődve fogta a gyeplőt mereven bámulva előre a kiguvadó szemeivel.
-A nevem Aná Vot. -nyújtotta a kézfejét az oroszlán felé- Lombtünde vagyok.
*Ekkor, talán csak azért, hogy megzavarja a beszélgetésüket a kordé hirtelen megállt.
-Itt éjszakázunk. Kapkodjátok magatokat, ha még virradat előtt enni akartok! A törzs nem fog tüzet gyújtani vaksötétben.
*Ezzel hátra fordult, ahol a rakománya között több sátor is volt, amolyan könnyen összecsomagolható jurták. Egy kevés tűzifa. És egy bogrács is. Hangja magas volt és mintha orrból beszélt volna. Akár csak egy varjú károgása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 1:06 am

Távoli tájakon


Kérdésemre nem várt hevességgel válaszol az anyóka. A szemöldököm kissé összeszalad tőle. Gondolom nem vagyok szimpatikus neki, de meg is értem, hogy idegenekkel szemben ilyen előítéletes... egy ilyen tájon.
- Pár órányira... - ismétlem meg és megcsóválom a fejem. - Ha baj történik, mire ide érnek már rég késő. De ahogy gondolják. - biccentettem, mikor az elf megszólalt, hogy nyugodtan maradhatok. Aztán elmondta, miért indult útra. Valahogy úgy éreztem, hogy a dolognak meg kellene hatnia, de csak keserű dolgokat hozott fel bennem. Végül az elf a nevét is elárulta, s kezét nyújtotta. Nem találkoztam túl sok elffel életem során, akikkel találkoztam, azokkal sem ismerkedtem, így nem igazán tudtam, mit vár el a kezével kapcsolatban. Végül alkarját megfogva "fogtam kezet" vele, bár ez a kézfogás inkább férfiakra jellemző.. Az ilyen nemes hölgyeknek talán kézcsók illene, de ez a gondolat annyira nem vonz.
- Az én nevem La'Sharel Dana. - azt nem tettem hozzá, hogy mi vagyok, eléggé lerí rólam szerintem. Elengedtem a nő kezét, épp időben, mert a vénasszony megállította a szekeret. Úgy tűnik, nem nagyon akaródzik neki, hogy bemutatkozzon, így elhatároztam magamban, hogy akkor innentől Néne lesz. Hátra pillantott, én pedig megláttam a sátrakat és a többi táborozó kelléket. Habár nem értettem, hogy mit akar a törzzsel, de azért elkezdtem nekik segíteni. Levettem a sátrakat, a tüzifát és a bográcsot, amit meg is néztem magamnak. Egész jó munka, rendesen ki van alakítva az alja is, nem túl vastag a fala, de nem túl vékony. A Néne biztos jó pénzért vette. Ritka a jó bogrács. Miközben elkezdem nekik összeszerelni a sátrat, a tekintetem az öregasszonyra siklik, mert láthatóan ő akar lenni az úr a bakon, hát megadom neki ezt az előjogot.
- Van mit főzni, vagy keressek valamit? - kérdezem, majd megszemlélem a sátorművem. Kicsit megmozgatom, stabil. Neki állok a következőnek.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 11:04 am-Örvendek Sharel! -nyugtázta a kölcsönös bemutatkozást.
*Nézte, ahogy megragadja a figyelmét az edény és Nénjével már neki is álltak lepakolni a többi dolgot is. A tábortűz felállítása nem tartott soká és a lobogó lángok fényében elkezdték a sátrakat is felállítani. Bár a kovács a szemeivel valószínűleg a sötétben is jól elboldogulna, ám az embereknek szükségük lesz rá, ha látni akarnak. A csillagok és a negyedhold fénye nem nyújtott bőséges forrást a látáshoz.
-Van bőségesen élelmünk, de ha tudsz vadászni friss húst, azt szívesen megköszönjük. Főleg túró, sajt és hasonlóak lesznek. És egy kevés kenyér.
Hamarosan megjött a többi pásztor is. Már felállított tábor várta őket és látni köztük íjat és szablyát az övükön hordó férfiakat, karikás ostorukat csattogtató pásztorlányok, kecskék, juhok és sok minden. Bár a hihetetlen nagy védelem még így is túlzás volt, nem állt a csapat összesen se többől, mint 6-7 nőből és ugyan ennyi férfiból és vagy tíz gyerekből. Ám mindannyiuknál volt valami, ami sokszor nem is egyértelműen fegyver volt, csak használati tárgy, de baj esetén könnyen kiolthatja valaki életét. Néhány tárgyuk már elhasznált, volt köztük javítani való fémtárgy is.
-Merre tartasz? Mi épp a törpék földje felé haladunk. Ha gondolod, elkísérhetsz. Úgy hírlik, a griffek igen veszélyesek és odáig a nemzettség nem fog kísérni, hamarabb megállnak. -kérdezte immáron már a vacsoránál.
*Álla alá támasztott kezével szemlélte az oawát. Eddig nem mutatta túl sok zavarát, hogy nem érzékenyült el a története hallatán. Talán túlságosan is hitt a képességeibe és abban, hogy időben megmenti atyját. A szél néha belefújt hajába egy-egy tincset az arcába, melyet ha megsokallt, hanyagul hátra simította.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 1:00 pm

Távoli tájakon


Igazából nem gondoltam bele, hogy mit ajánlok fel. Az ilyen sztyeppéken a kisebb-nagyobb rágcsálók elterjedtek, akik rejtve maradnak a fűben. Nagytestű növényevőt ritkán látni, ha arra vadásznék, bele telne egy napba, mire nyomra akadnék és talán még ennyibe, hogy elkapjam. Erre nincs időm. De talán egy-két üregi állatot még elkaphatok, hogy valami friss hús legyen. De ha már ők megosztják velem étküket, én is beteszem a közösbe a magam szárított húsait és azt a vekni kenyeret, amit a bőrtáskámban tartok. A kenyérből letépek egy kisebb darabot, majd a cuccom többi részével neki állok a zsákmányszerzésnek. A füvet vizsgálva haladok távolabb a tábortól. A tűz fénye egészen picinek látszik már innen, a sötétben. A földre pillantva látok egy üreget. Kihelyezem a drót csapdámat, és a csalit, majd elsétálok. Nem túl messzire, épp csak annyira, hogy még láthassam a csapda helyét a fűben. Alig 10-12 percet kellett várnom, s kapásom lett. Oda érve megfogtam a nyulat, gyors mozdulattal vetettem véget rémületének és életének. A Nénének és Anának elég lesz. A távolban mozgolódást láttam, s még több állat és ember szagát hozta felém a szél. Alig egy perccel előbb értem vissza a táborba, mint a karaván másik fele. A nyulat elkezdtem feldolgozni, miközben figyeltem a megtelepedő embereket, a viháncoló gyerekeket, sürgő-forgó anyákat. Aztán kérdése utána Anára pillantottam.
- Nincs úti célom. Arra megyek, amerre jónak látom. - mondom röviden. - Ha pedig szeretnéd, elkísérlek. Egy hölgynek megfelelő védelem nélkül.... - halkul el a hangom, s tekintetem kissé keserűbb is lesz, ahogy megboldogult kedvesemre gondolok - ...nagyon veszélyes a vadon. -a lenyúzott bőrt a kutyáknak dobtam a felesleges részekkel együtt. Amíg kibeleztem, felvágtam a nyulat, tekintetem végig siklott az embereken. Eszközeik elhasználtak, repedtek voltak. A kardok csorbák, a többi eszközöket már a rozsda ette.
- Nem gyakran járnak falvak közelében, mi? Sok dolgukra ráférne egy alapos kalapálás. - fordulok a Néne felé, fejemmel egy éppen életlen karddal játszó gyerek felé biccentve. - Mondanám, hogy olcsón megcsinálom, de van egy olyan sejtésem, hogy nincs egy kohó elrejtve az egyik szekéren.. Ha azonban egy üllő még is akadna, továbbá fenőkő, amit tudok, szívesen megcsinálom.. ha van rá igény.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 1:30 pm
A húsnak bizony örültek, mert ritkán vágják le a tejelő jószágaikat, azt is többnyire cserekereskedelemben adják tovább. Szívesen tették oda a saját mindennapi termékeiket hozzá, a sajtokat és túrókat, de egy kis friss tej is akadt kumisszal.
A jó hangulatú vacsorát egy kedves ígéret fűszerezte meg, mellyel Aná útitársat talált magának, ha már elbúcsúznak az emberektől. És egy kellemetlen tény.
-Tudjuk, hogy nem a legjobb állapotban vannak, de kovácsunk nincs. És üllőnk se, sajnos. -mondta az egyik középkorú férfi- A falvakban, ahol kereskedünk így is nehéz beszerezni a szükséges holmikat. Kovácsra nem futja.
*Az állatok a sötétben, a tűztől nem messze pihentek. Akadt köztük, mely még mindig legelészik, néhányak kérőztek. Békésen telt az idő.
-Épp sóért megyünk a hegyekbe. Legalábbis ők. -mondta Vot elpirulva- A felszínen van több piacuk a törpéknek is, ott cserélnek gazdát élelemre és egyéb felszíni termékre a mélység kincseiért.
*Sajnos semmi olyasmit nem visznek magukkal a nomádok, ami a letelepedett emberek kézműveseire jellemzőek. A juhok gyapját fonallá, azt pedig textillé fonják, szövik. Ezen kívül állataik az egyetlen kincsük. Bár igen ügyesen faragják meg a fát, ha épp egy-egy erdő mellett hatják el a jószágot.
Pár nappal később egy „Kis Tücsöknek” címzett kocsma mellett elhaladva érik el a vásárt, ahol a tünde elköszön tőlük.
-Sziasztok! -integet nekik- Legyen szerencsétek az alkuval! Mi megyünk tovább a griffek szikláihoz.
*Ezzel, ha minden igaz, egy oroszlán kísérővel indulnak meg a hegyen felfelé kapaszkodva.
-Nagyon örülök, hogy velem jössz! Így már olyan könnyűnek tűnik az egész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 1:57 pm

Távoli tájakon


Csendesen hallgatom meg az okfejtést, miközben a vacsorát fogyasztom el fatányéromról. Finom a hús, a túró és a tej is. Nem is tudom, olyat mikor ittam utoljára... jó régen. Ahogy körbe néztem, merengve figyeltem az állatok sokaságát.
- A legelők dúsak, az állatok szaporodnak. Ha rám hallgatnak, akkor jobban tennék, ha egyet eladnának a marhák közül. A fegyverek, eszközök javítása olcsóbb, mint ha újat csináltatnának. Egy új, jó minőségű kard felér egy ökör árával.. Azonban egy ökör felér az itt lévő kardok javításával is. Kovács vagyok, tudom mit beszélek. A további eszközök egy kecskét is megérnek, kicsit többet, ha újat akarnak azok helyett venni, amiket már nem tudnak megcsinálni. Két állat, és minden eszközük fel lenne újítva. Azt hiszem, ez nem olyan nagy ár: ha pedig valaki többet akar kérni, ne hagyják magukat felültetni. Nem ér meg többet, kivéve a törpék munkája...  de ők csak tökéleteset adnak ki a kezükből, így az meg is éri.- fejtem ki a dolgot, majd leteszem üres tányérom.
Nem sokkal rá később nyugovóra térünk. Jó magam kicsivel távolabb fekszem le, ott, ahol a tűzkör nem ér el. Egyrészt, mert sötétben biztonságban érzem magam, másrészt a gyerekek nem hagyták békén a farokbojtomat, ami eléggé idegesített. Persze azért füleltem, s éberen aludtam, hogy ha bármi történne, azonnal cselekedhessek.

Pár nap múlva elértük a vásárt, ahova tartottak. Remélem megfogadják a tanácsomat és elkezdenek alkudozni. A vendéglőbe még betértem, hogy feltöltsem készleteim, duplán is, tekintve, hogy utazótársam lett, majd Anával elindultunk a hegyen. A nő szavai felelőtlenül csengtek fülemben.
- Ne tekintsd könnyűnek, mert nem lesz az. Manapság már a rövid utak sem biztonságosak, hát még az ilyen messziek. Nem vállalkozott társaid közül senki, hogy elkísérjen? Egy férfi sem állt a sarkára, hogy egyedül nem engedhet el ily messzire? - kérdezem. Felelőtlenségnek tűnik a szememben ez az egész. Ha a nő ért is a harchoz, vagy a mágiához, akkor is egyedül lenne. Már pedig elég két harcedzett, ügyes ember ahhoz, hogy akár egy tapasztalt harcos fölé kerekedjen.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Szer. Feb. 04, 2015 5:09 pmA szép hölgy megállt a kocsma ajtajában és a befelé menő kezébe nyomott pár érmét.
-Vegyél nekem is! Én nem megyek be ebbe a bűzgödörbe.
*Szemébe mély gyűlölet élt csak a gondolatra, hogy visszatérjen egy ivóba. Könnyen ki lehet találni, hogy nem először tapasztalná meg. Fejét kissé előre szegve, mint egy bika állt ott, míg el nem tűnt társa a faajtó mögött. Ez után unottan neki támaszkodott a taverna falának, egyik lábát felhúzta, hogy kényelemsebben ácsorogja végig azt az időt, mire ki nem jön újra barátja.
Ez után elindultak kettesben, ám Aná sehogyan se akarta túl közel engedni az oroszlánt magához. Mindig legalább három méter távolságot tartott tőle, csak akkor ment egy nagyon picit közelebb hozzá, ha valamit át kellett vennie vagy valami miatt elkerülhetetlen volt ez számára.
-Ne tekintsd könnyűnek, mert nem lesz az. Manapság már a rövid utak sem biztonságosak, hát még az ilyen messziek. Nem vállalkozott társaid közül senki, hogy elkísérjen? Egy férfi sem állt a sarkára, hogy egyedül nem engedhet el ily messzire?
-Ne értékeld túl a testi erődet! Nem vagyok olyan védtelen, mint hinnéd. Ne felejtsd el, hogy az erdei elfek bármikor segítségül tudják hívni a természetet! Fák ágai nyúlnak meg a kérésemre és gyökerek fonódnak rád. Mielőtt egy karcolást ejtenél rajtam, már gúzsba vagy kötve.
*Dühös pillantással nézte a nagymacska reakcióit. Kezét pedig karba fonta.
Pár óra múlva egy elhagyatott kanyonban járva hirtelen egy farkas bújt elő előttük a sűrű aljnövényzetből. És ha ez nem is lett volna elég, akkor még majdnem egy tucat körbe-körbe követte a példáját perceken belül.
A leány pedig nagyot nyelt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 11:20 am

Távoli tájakon


Ha a nő nem akart bemenni velem, hát nem kérdezősködtem. Gondoltam, hogy szépsége miatt kötöttek már bele, de mellettem emiatt nem kéne aggódnia. Nem erőltettem azonban a dolgot, két perc alatt végeztem. A hegyen nem különösebben foglalkoztatott a nő közelsége, vagy távolsága. Én sem szeretem, ha szükség nélkül bele hatolnak az intim szférámba. Mikor közöltem vele, hogy szégyenletesnek tartom, hogy hagyták egyedül, hasonló reakciót kaptam, mint amire számítottam.
-Tisztában vagyok azzal, hogy mikre vagytok képesek, ezt is számításba vettem. Azonban ha nem vagy fák közelében, vagy elég sokan vannak ahhoz, hogy megosszák a figyelmedet.... akkor bajban lennél. - mondom egyszerűen, nyugodt hangszínben, láthatóan fel sem véve a nő dühét. Nem sértegetni, vagy alábecsülni kívántam, csupán közölni vele, hogy se ő sem én nem vagyunk mindenhatóak ezért kell gondolni mindenre.
Nem sokra rá, miután egy kanyon zöld kanyarulataiban sétáltunk, meghallottam valamit, majd megláttam egy farkast. Ennek ellenére nem álltam meg. Ahol egy van, ott van több is, és úgy is lett. Körbe néztem, van-e fa a környéken, vagy csak a bokrok és a füvek sokasága oly sűrű. Karmos mancsom kardom markolatára helyeztem, s az előttünk lévő farkas szemébe néztem, mintha csak én volnék az, aki ő rá vadászik. Füleimet hátra csaptam, s hangosan morrantam egyet. Ha nem vonulnak vissza, kénytelenek leszünk bántani őket. Amúgy is furcsa amit csinálnak. Általában leválasztják a gyengébbet az erősebbről, de itt nem ez történt. Ha van fa a közelben, Anát a fa felé terelve kezdek lépegetni, remélve hogy tudja, hogy rá kéne másznia, de szemem nem veszem le a farkasról, továbbra s tartom a szemkontaktust. Füleim hátra figyelnek közben, hogy halljak bármi neszt, főleg, hogy ha megindulnak, támadnak. Ha nincs fa a közelben, akkor a nőt a fal felé kezdem terelni. Ha nem tud fára mászni, akkor legalább hátulról ne legyünk védtelenek. A lényeg, hogy minden farkasra rálássunk.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 1:29 pm
A fás ötlet jól jött. Talán a habozó lány láttán maga az oroszlánember is úgy dönt, hogy szóban is közli vele ezt, bár az is sokat elárul, ha csak arra felé igyekszik terelni őt.
A vékony elf nő sikít, mikor az egyik ordas eléjük próbál vágni, de rejtélyes módon mintha félelem szállta volna meg az állatot, az ijedten váltott irányt és ő maga fogta menekülőre. És egy lehajló ágat elkapva felhúzta magát a zöld ruhás hölgy.
-Te egy másik ágra! Ez leszakadna kettőnk alatt. -kiálltja oda még megmentőjének, akinek a sarkában már hárman is ott vannak a falkából, ám ha igyekszik, még ő is fel tud érni a lombok közzé. Aná igyekszik kapaszkodni, miközben lábát felhúzza, ám úgy helyezkedik el, hogy ne lógjon ki a combja sehol a szoknyája alól.
-Köszönöm! -fordul oda kísérőjéhez- Ez meleg volt. Remélem hamarosan elmennek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 1:54 pm

Távoli tájakon


Úgy látszott, elsőre nem igazán akarta a félelemtől megdermedt elf megérteni, mit is akarok.
- A fára! - utasítom, miközben egy nagyobb bömböléssel magamra terelem a farkasok figyelmét, hátrálva tőlük. A sikításra hátra nézek rá, de láthatóan megoldotta valahogy a problémát. Amint Aná fent van a fán, jó magam nem mászok fel. Ahhoz hátat kéne fordítanom, vagy a karjaimat használni. Mindegy mit tennék, kiszolgáltatottá válnék és akkor a farkasok megtámadnának. Ehelyett kissé előrébb hajolva, mancsaimon karmaimat és morogva, vicsorogva mutatom az állatoknak, hogy ahhoz, hogy egyáltalán hozzám érjenek, véres harcon át vezet az út. Jó magam nem támadok, mert túl sokan vannak. Hármat még csak eltudnék verni, de a hat az már elég veszélyes számomra is. Ha látom, hogy kicsit elbizonytalanodnak, feléjük is csapok párat, de ez csak figyelmeztetés. Nem kívánom őket bántani, vagy megölni: ezek csak ösztön lények. Ha nem hátrálnak meg, szemem sarkából felpillantok Anára.
- Ha elkezdek mászni, megtámadnak, nem tudok majd védekezni. De épp egy órája korholtál le, amiért védtelennek tituláltalak. Mi lenne, ha a fád segítségét kérnéd, amíg felmászok? - kérdezem kicsit bosszúsan. Ha egy farkas támad, védekezem. Ha végre nekem kedvező történik, például meghátrálnak, nem mászom fel. Ha Aná segít a fa gyökereivel, akkor viszont gyorsan cselekedve, karmaimat a fakéregbe vájva mászok fel két mozdulattal a fa törzsén.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 2:16 pmAz ifjú elfre mikor felsandít a társa, akkor bocsánat kérő hangon mondja csak a következőket:
-Én csak annyit mondtam, hogy a fajunk közismerten képes erre. Egy szóval nem állítottam, hogy én a mágia azon a fokán lennék már. Remélem ezek a dögök is hallottak már rólunk...
*Ha szeretné sem tudná a növények segítségét kérni, ám a farkasok így is meghátrálnak kicsit. Vagy öt méterre az oawától köröznek, ám ez elég lehet neki, ha gyorsan tud mászni. Úgy tűnik, az állatok az oroszlántól vagy valami mástól megijedtek kicsit és távolságot tartanak, csupán onnan kóstolgatják őket, hogy szétválnak-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 2:29 pm

Távoli tájakon


- Most szórakozol?! - morranok fel bosszúsan. Még egy megfélemlítő csapást vetek a farkasok felé, majd mikor látom, hogy hátrébb állnak, nem vagyok rest gyorsan felmászni a fára. Az ágak közé húzódzkodva, enyhén rosszalló pillantást vetek Anára, miközben elhelyezkedek egy ágon és lenézek a farkasokra, majd fel a lombba, és elkezdek még feljebb mászni, a magasabb, vékonyabb ágakra. Sajnos még a lomb teteje előtt megreccsen egy ág alattam, így nem mászom tovább. Túl nehéz vagyok, de Aná...
- Megtennéd, hogy felmászol és megnézed, milyen magasan van a kanyon teteje, vagy hogy a falán van-e valami olyan, amit elérünk innen? Vagy kis ugrással... - nézek le rá a levelek közül. Nincs kedvem ide szorulni a farkasok fölé. Nincs időnk rá, meg türelmem sincsen.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 2:44 pmA nő megkönnyebbülve látta, hogy a védelmezője is épségben feljutott. És végig figyelmesen követte, merre mászik tovább. Hallotta az ág reccsenését és már attól tartott, hogy leszakadva a földre zuhan, ahol a vadak szétmarcangolják -esetleg még magával sodorja őt is a vesztébe, ha nagyon rosszul jön ki minden-, ám ez nem következett be. Szerencsére Sharel is vigyázott és időben megállt a továbbiakkal.
-Megtennéd, hogy felmászol és megnézed, milyen magasan van a kanyon teteje, vagy hogy a falán van-e valami olyan, amit elérünk innen? Vagy kis ugrással...
-Még mit nem képzelsz? Hogy a szoknyám alá nézz! Szatír! Erről ne is álmodj! -mondta dühösen- Egyébként is, mire jutnánk azzal, ha én fentebb mászok? Ha utána alattad ugyan úgy leszakad az ág. Inkább biztonságosabb kevesebbet mocorogni és megvárni, míg ezek igazán megéheznek és elmennek.
*Lefelé fordulva nézegette, vajon mennyi esély van erre, de a lompos farkúak nem türelmetlenkedtek. Sokkal inkább nézett ki úgy, hogy ez egy több napos türelem próba lesz.
-Nincs abból a húsból még nálad? Egy kis sózott csemege lehet rávenné őket, hogy odébb álljanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 5:59 pm

Távoli tájakon


Kirohanása olyan volt, mint valami hideg zuhany. Pár másodperces döbbenetemből döbbent és hitetlenkedő nevetés tört rám.
- De el bízod magad! Csak hogy tudd, ha bármit is akarnék tőled, már számtalan esélyem lett volna megszerezni! Csak hogy én oawa, te meg elf vagy. Nem tetszik nekem se az elf, se az ork, se az embernép. Csupaszok, lapos a fejük, érzéketlen az orruk, szemük, sehol egy kacér farkinca, vagy egy bűbájos bajusz... - mondom fejcsóválva. Számomra már az is sértés, hogy valaki azt hiszi fajtalankodom. Dehogy. Nincs is szebb egy farkincával keretezett kerek, bundás oawa fenéknél...
- Amúgy meg két választásunk van. Elmondom az előzményeket: a farkasok nem támadnak általában hozzánk hasonlókra. Ez azt jelenti, hogy a környéken nem találtak vadat, amire vadászhatnak. Mivel nem támadtak meg, ezért már nincs sok energiájuk, amit ilyesmibe fektethetnek. Ha nincs energiájuk vadászni, valószínűleg itt fogják megvárni, amíg lemegyünk, ami akár napokba is telhet. Az első választásunk az, hogy megvárjuk, amíg elkotródnak, de akkor fel kell használni az élelmünkből, tehát ha elmennek a farkasok, nem fogja kibírni a készletünk az út további részére, továbbá az apád is közelebb kerül napokkal a halálához. Ha adok nekik a húsból, az fél fogukra sem elég, nem nyerünk annyi időt, hogy elmehessünk. A másik választásunk az, hogy felmászol ennek a szerencsétlen fának a tetejére és megnézed, hogy TE merre szabadulhatsz. Ha van esély arra, hogy a kanyon tetejére mássz, elterelem a figyelmüket addig, hogy téged ebben ne zavarjanak, majd mikor felértél, te tereled el az ő figyelmüket addig, amíg én is felmászom. Illetve van egy harmadik lehetőség, hogy leugrok és megbirkózom velük, de egy sérült harcossal az oldaladon sokra nem mész utad további részén. Szóval gondolkozz el mit választasz, mert nekem mindegy, te sietsz annyira a grifftollakért. - mondom, kényelmesen elhelyezkedve egy lenti ágon, szemben az elffel, nyugodt tekintettel figyelve.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 6:26 pm
A bundás társa legalább annyira kirohant az elf ellen, mint az tette nem régen fordított helyzetben. Két lehetőséget vázolt fel, ami igazából három. Elgondolkodott fejét leszegve megszeppenve, majd az oroszlán felé nyújtva a kezét csettintett az ujjával.
-Harmadik. -mondta vidám, mosolygós hangon- És ha még egyszer ki akarod játszani ellenem a haldokló apám helyzetét, akkor lehet nem önként fogsz lemenni a kutyusokat megetetni. Figyelmeztetlek, hogy ne merj gyengének látni! Különben kirúgom alólad az ágat és te nézhetsz...
*Hangja egyre ingerültebb lett a kezdeti vidámság után, úgy tűnik, hosszú útjuk lesz, amíg megszerzik a tollat. Ám a kézmozdulata talán jelezte, hogy nem szándékozik nagyobb agyvérzést okozni az oawának, mit amit lábon ki ne tudna hordani. Hasznos útitárs és ezt ő is tudja.
-Másodszor pedig amit most elmondtál, az mind megerősíti azt, amit gondolok rólad. Tapintatlan tapló vagy, akár a többi pasi. Csak használati tárgynak néztek minket, amit eldobtok, mint egy agyon használt lábtörlőt. Hát én tud meg, hogy különb vagyok az általad eddig megismert nőktől és semmi kedvem erről többet vitázni veled. Téma részemről letudva.
*Duzzogva hátat fordított neki és a fa törzsének támaszkodva mérgesen szemlélte a világot. Önhittsége nem volt teljesen alaptalan. De megvárta, mit fog reagálni kísérője erre. Ha nem ugrott le mégsem szétcsapni az éhezők között, akkor közel tíz perc után megszólalt újra.
-Egyébként lehet, hogy nem értek annyira a természet irányításához, amennyire egy átlagos erdei elftől elvárhatná bárki, de nem vagyok teljesen ostoba. Hidd el, hogy ezek pár órán belül elmennek. Vagy ezért... vagy azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 6:53 pm

Távoli tájakon


Nyugodtan és komoran hallgatom végig a kirohanását, majd mikor sértődötten elfordult, halkan sóhajtottam egyet.
- Értem. Azt hittem azért siettél el otthonról egyedül, hogy apádat megmentsd, s ez neked a legfontosabb dolog, ezért hívtam fel figyelmedet arra, hogy valószínűleg nem sok időnk van itt ücsörögni. De ha neked annyira nem fontos, tőlem üldögélhetünk. Amúgy meg akkor is bunkó vagyok a szemedben, ha a szoknyád alá akarnék lesni, de akkor is, ha kijelentem, hogy semmit nem mozdítasz meg bennem ahhoz, hogy az alá akarjak nézelődni. A férfiak nem azért szoktak leskelődni, mert valakinek az egyénisége megfogja őket. Te vádoltál meg először azzal, hogy érzéketlen bunkó vagyok, s bármit mondhattam volna rá, a véleményed nem változik. De a legkevésbé sem érdekel, hogy mit gondolsz a férfiakról, vagy rólam. A kocsmánál láttam, hogy a legkevésbé sem akarsz bemenni, valószínűleg onnan vannak ilyen rossz tapasztalataid. Nem az én dolgom. Arra vállalkoztam, hogy a testi épségedet megvédjem, nem arra, hogy a lelkedet ápoljam. És valóban különb vagy, ilyen arrogánsan még nő nem viselkedett velem. Általában megkapom a kellő tiszteletet, főleg, ha én töröm magam az ő életükért és épségükért. - mondom nyomatékos pillantással ránézve, nyugodt hangon, miközben letörök egy nagyobb, elszáradt ágat. Leszedem róla a kisebb száraz hajtásokat, majd a tőröm elővéve elkezdem hegyezni a végét. Van egy kardom, de plusz egy, valamivel hosszabb fegyver jobban jön. Két kézzel harcolva nagyobb a védekezési területem is. Már éppen kész vagyok, amikor a kisasszony ismét megszólal.
- Várok két órát és ha addig nem mennek el, vagy te fel, akkor én megyek le. Mihez értesz akkor?- jelentem ki rá se nézve a nőre, helyette elkezdek néhány oawa motívumot belevésni az újonnan csinált fa dárdába.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 7:53 pmA férfi úgy tűnik, nem egy könnyen kihozható a sodrából típus. Nyugodt maradt és csak négy szót kapott válaszul.
-A kocsmát is hagyjuk!
*Ahogy fent kényelembe helyezték és elfoglalták magukat, a kitűzött határidőhöz közel a lány újra megszólalt.
-Kezdődik.
A táskájából elővett egy kenőcsöt és a karját kezdte el kenegetni vele. Az egyik farkas felnyüszített és mintha csak sérült lenne, odébb ugrált, húzva kicsit mind a két hátsó lábát. Nem ütött így el egyik a másiktól, csak mintha nem lenne teljes összhang a testével. A bokrok felé vette az irányt, de mire elérte volna azt, elfeküdt a földön és fejét felemelve lihegett a nyelvével.
A többiek mind köré gyűltek és nyalogatva buzdították talpra állásra, ahogy az anyja buzdítja az újszülött lovakat. De az állapota csak egyre romlott. Végül közel egy óra múlva a fejét sem volt képes felemelni. Csak nyelvét lógatva a szájából csahol, nézve könyörgően. Eltelt újabb fél óra, mire végkép nem mozdult és kiszenvedett. A társai még siratták egy darabig, majd éhségük átvette a gyász felett az uralmat és felfalták halott barátjukat.
Ez után mindannyian a fa felé néztek. Ez idő alatt már a haját fésülte Aná egy tükörben. Ahogy rájuk nézett, mint ha csak követ dobott volna oda, elfutott a falka. A tünde lekászálódott a fáról, leporolta magát és az oroszlánra nézett.
-Mehetünk.
*A kanyon ez után egyre inkább szűkült és egyre meredekebben kezdett el emelkedni. Végül a falai is egyre alacsonyabbá váltak és azon kaphatta magát Sharel, hogy egy hegyi szerpentinen kapaszkodnak felfelé egy sziklás vidéken, ahol csak eltéve nő egy-egy repedésben némi kis virág.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 8:21 pm

Távoli tájakon


Arra a pár szóra nem feleltem semmit, csupán folytattam a motívumokat, amiket elkezdtem. Már éppen készen lettem vele, immár az egész dárdát az ismétlődő, esztétikus jelek fedték, s lassan már készülődtem volna arra, hogy lemenjek, amikor Aná megint megszólalt. Aztán valami olyan történt, amit... nem értettem. A farkas mintha megbénult volna valami, fokozatosan. A nőre pillantottam, a kenőcsre, meg arra, ahogy a haját csinálja, majd vissza a farkasra, amit idő közben elkezdtek enni a fajtársai. Mikor tele lett a hasuk és lemásztunk a fáról, elszaladtak.
- Ha ezt te csináltad, miért nem tetted meg korábban? És miért nem mondtad, hogy ehhez hasonlóra képes vagy? - kérdezem értetlen hangszínnel, mögötte kicsit lemaradva sétálva. Nem tudom, mit gondoljak erről a nőről, mert... fura. Először sejteti, hogy van valamilyen képessége, amivel megtudja magát védeni, de aztán még is egy fára kényszerül, majd rá két órára csinál valamit, ami még is arról tesz bizonyságot, hogy ért valamihez. A kérdés az, hogy ehhez miért kellett két óra, továbbá hogy mit titkol még. Tényleg az apja haldoklik, vagy csak egy szórakozott vándor, aki másokkal játszik?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 8:44 pmA kérdésre csak közönyös arccal mered az oawára. Ahogy elindul hátra sem fordulva közli.
-Én mondtam, hogy nem vagyok ostoba. Csak te akartál védtelen kis csitrinek nézni. Ám ahogy te is mondtad és láttad, a farkasok éhesek voltak és legyöngültek. Én csak kicsit jobban saccoltam, hogy mikor fog bekövetkezni az elkerülhetetlen. Ezért vagyok én a lombtünde és te a nagymacska.
*Igen csak fent hordja az orrát még mindig, főleg hogy valóban a vég kezdetét is fél perccel korábban megmondta. De talán van itt még valami más is.
Sharel jól szimatolja, hogy valamit titkol a hölgy. Érezhetően igyekszik a beszélgetéseket gyorsan rövidre zárni. És nem mutatott túl sok szánalmat az állat halála miatt. Ám nyilván erről csak akkor tud meg többet, ha beszélgetnek. Amit láthatóan nem szeretne az erdei elf. (Persze ez nem jelenti azt, hogy ne szólíthatná meg út közben.)
A törpék hegyei délen helyezkednek el, ám a téli idő még így is csípős szelet fúj a kanyargós hegyi ösvényen. A kanyonban még védettek is voltak, de most egyre jobban érződik. És Aná ruhája nem is a legalkalmasabb. Hajába bele kap a szellő és ő konokul halad előre.
Egyik oldalukon a szakadék, mely a mélyben erődre néz, másik oldalukon a meredek, csupasz sziklafal, melyet kerülgetve haladnak egyelőre egyre fentebb. A csúcs a felhőbe veszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 9:00 pm

Távoli tájakon


Szavai ismét bosszússá tettek, főleg, hogy úgy érzem, valami nagyon nem lesz rendben a dolog végén.
- Soha nem mondtam és nem gondoltam rólad, hogy ostoba csitri lennél! De igen is védtelen, felelőtlen és egyre arrogánsabb vagy, minél közelebb kerülünk a célhoz. Az, hogy megsaccolod a farkas halálát érdekes dolog, de nem védett volna attól, hogy rád támadjanak ott a kanyonban, mialatt földbe gyökerezett a lábad! - mondom és megfogva a karját megállítom a faltörőkosként előre haladó nőt.
- Ha nem kellek az utadon segítségre, mert te mindennel megbirkózol, szólj, és vissza fordulok. Ha viszont kellek, akkor avass be mi folyik itt és mi az, amiről még tudnom kell? Tudod veszélyhelyzetben bíznunk kellene egymásban, de így elég nehéz, ezt te is beláthatod. Olyantól pedig nem feltétlenül vársz védelmet és segítséget, akiben nem bízol. - utaltam neki erősen arra, hogyha így folytatja, nem biztos hogy úgy fogom látni, megéri a bőrömet kockáztatni érte. Tisztelem és szeretem az életet, legyen az enyém, vagy másé... de ha úgy rángat bele a veszélyhelyzetbe, hogy elkerülhető lett volna, ha tudok valamiről, akkor nem érdekel, hogy él-e vagy sem. Nélküle nem történt volna meg a baj sem. Szóval ezzel most adok egy esélyt neki, hogy megmagyarázza a dolgokat, például azt is, hogyha tudja, hogy erre kell jönnünk, miért nem hozott magával megfelelő felszerelést.. Kabátot.. vagy hogy miért nem fázik? Ez is egy elf tulajdonság..?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 9:19 pm
Ahogy haladnak előre, a társa megragadja a karjánál fogva és vádlón kérdezgeti. Ajkai összeszűkülnek és ütőereje kidagadnak a karján végül kirobban belőle.
-Eressz el! -rángatja a kezét, amíg ki nem szabadul és ekkor több lépést hátrál- Ne képzeld, hogy velem bármit megtehetsz! Maradj három lépés távolságra, különben sikítok. Ne használd ki a helyzetemet, hogy erőszakoskodj velem! Nem vagyok olyan védtelen, mint amilyennek láttatni próbálsz.
*Ha kicsit eltávolodik, kezd lecsitulni, de a feltámadó szélben lobogó vörös haja által keretezett megfeszülő arcizmai még mindig dühösen néz. Végül int a visszafelé útra.
-Eredj, ha nem akarsz velem jönni! Eredj, ha csak azért jöttél, hogy megmutasd, milyen erős hím vagy és bebizonyítsd, hogy nélküled semmire sem mennék! Te ajánlottad fel, hogy velem jössz, de ne várd el, hogy a karjaidba omoljak és csókolgassam még a lábad nyomát is, mert te majd megvédsz! Egyfolytában halandó voltomat hozod fel és a korlátaimat, de rád ugyan úgy vonatkozik. -emeli mutató ujját a nagy darab társára- Talán jobban is. Lehet én csak felmászok egy fára, de nem ugrok le, hogy bebizonyítsam, hogy erősebb vagyok, mint egy farkasfalka.
Mondtam, apámnak szüksége van a griff tollakra, hogy meggyógyuljon. És én minden áron meg fogom szerezni. Ha segítesz, megköszönöm, de...

*Elfordult és elkezdett futni a kanyargós peremen. Kezét az arca elé emelte és csak pár perc múlva állt meg, miután eltűnt a kanyar mögött. Bár bevárja Sharelt vöröslő szemmel akkor is , ha utána jön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
La'Sharel Dana
Hozzászólások száma :

68
Join date :

2015. Feb. 03.
Age :

38


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 9:35 pm

Távoli tájakon


Na jó, itt már.. végképp nem tudtam mit kezdeni. Elkezdek neki beszélni a bizalomról, erre ő vissza vág azzal, hogy nem tehetek bármit vele....? Már az első rántásnál elengedem, mert csak megállítani akartam. Kirohanását csendesen figyelem, várom, hogy kitombolja magát, mint a dühös gyermekek, majd elszalad. Én még.. állok ott egy percig és mérlegelem a helyzetemet. Ez a nő vagy baromi jól játssza a megtörtet, vagy valóban az. Ha az utóbbi, akkor valószínűleg a vesztébe rohan.. Ha ez így van, inkább segítek neki, még ha nem is érzem át a helyzetét. Talán ezért hívtak anno néhányan nemes harcosnak... de a mostani kalandra átnevezem magam csendes harcosra. Talán akkor nem fog újra hisztériázni és ordítani és szaladgálni egy ilyen csúszós, szeles, vékony úton egy szakadék mellett. Kifújok egy elfojtott sóhajtást, majd a nő után megyek. Amikor beérem sem mondok semmit. Innentől majd csak akkor szólalok meg, ha szükséges.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   Csüt. Feb. 05, 2015 10:17 pmMiután kisírta magát oda fordult a kísérőjéhez és csendben ezt mondta:
-Bocsi! Csak utálom, ha a férfiak kihasználnak. -próbálta kimondani, hogy „vagy úgy érzem”, de nem jöttek a szavak a szájára- Néha eltúlzom a dolgokat.
*Ezzel kicsit barátságosabban igyekszik tovább folytatni a sétát. Ő egyáltalán nem veszi észre, hogy szervezete kevésbé reagál a hidegre, mint azt várni lehetne. Így fel sem merül benne, hogy ezt megmagyarázza.
Ám a kényelmes útnak is egyszer vége kell szakadnia és ez ha nem is egyik percről a másikra következik be, a járható perem egyre inkább kavicsossá válik és szép lassan egyre meredekebb, míg végül egy kőfolyó szerű csuszamlásba megy át. Kisebb-nagyobb sziklák és kődarabkák tetején kell mászniuk. Amikor Aná megbotlik az egyikben és talpa alatt elkezd csúszni a talaj, több métert sodorva hátra őt magát is elkeseredetten sóhajt fel.
-Nem tudunk tovább menni. Fel kell valahogy mászni a falon.
*Figyelmesen szemléli a lehetséges kapaszkodókat és úgy tűnik számára, még mindig megoldható így is a csúcsra jutás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: A kutya ugat, a karaván halad   

Vissza az elejére Go down
 

A kutya ugat, a karaván halad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Nagy füves puszta-