HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Uráldur
pm||profil
Viridiel
Viridiel
pm||profil
Várjuk megkereséseteket, probléma esetén.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Az igazi ellenség
Today at 9:18 am by Aesma Daeva

» Mentőexpedíció
Yesterday at 6:00 pm by Lashrael Laralytha

» Titkos gyógyír
Yesterday at 5:09 pm by Admin

» A királyért!
Yesterday at 4:44 pm by Viridiel

» Nekromanta csapdája
Kedd Szept. 18, 2018 9:20 pm by Lashrael Laralytha

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Kedd Szept. 18, 2018 4:04 pm by Helléna Silvermoon

» Szökésben
Hétf. Szept. 10, 2018 6:20 pm by Lashrael Laralytha

» Morvig Ironfall
Pént. Szept. 07, 2018 11:01 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Pént. Szept. 07, 2018 9:49 pm by Movrig Ironfall

» Leírás
Hétf. Szept. 03, 2018 11:21 am by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Pént. Aug. 31, 2018 9:59 am by Lysardriira Sheeriir

» Egy fényes nap nagy eseménye
Pént. Aug. 31, 2018 7:34 am by Helléna Silvermoon

Statistics
Összesen 109 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Movrig Ironfall

Jelenleg összesen 18096 hozzászólás olvasható. in 528 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Lashrael Laralytha, Movrig Ironfall

A legtöbb felhasználó (25 fő) Kedd Aug. 28, 2018 7:55 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Délos- kapu a tengerre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Csüt. Szept. 07, 2017 8:33 pm

//Szerintem megyek is, megtanulok néhány fenékrázási módszert, hogy legközelebb ne csak elméletben legyek profi Very Happy//

A felébredését követően pár pillanatig még nem tudatosul benne sem a fájdalom, sem az elmúlt másfél-két nap eseménysorozata. Az, hogy ennyire eltért a hétköznapoktól, a teljes kiesést okozta nála, viszont ahogyan feleszmél, hogy anyaszült meztelenül fekszik - szerencsére pozíciót egyáltalán nem váltva alvás közben -, rögtön magára kapja az inget, amit még a gyógyítás és a kényelmesebb elhelyezkedés miatt maga alá terített. Azaz... Csak magára kapná, mert ahogyan húzná maga alá a lábát, a hajlatnál lévő tetoválásrészlet azonnal visszafekvésre kényszeríti. Nyöszörögve, szinte már zokogva jut eszébe minden, ami történt, elégedetlenül, de minimális erővel ütlegelve az alatta lévő ágfészek részeit, majd az alvás előtti sírástól buci szemekkel pillant maga elé, megállapítva csodálatos indítását ennek a napnak. Mondjuk annak is már régen a végén járnak, de azt sem tartaná kizártnak, ha másnap lenne - nem is érdekli. Az örök bélyeg égeti őt, noha Viridiel kezelésének köszönhetően már jócskán csökkent a fájdalom, attól még, ha elkezd mozgolódni, nyakatekert pozíciókat felvenni, húzódik a bőr, nem sajnálva tőle az emlegetett égetést és lüktetést.
És most, hogy azt is felfogja, hogy a férfi minden bizonnyal a környéken - netalán még mögötte/mellette alszik -, rögtön kigyullad az arca, kínjában haját pedig oda húzza. Azt meg már meg se említi, hogy kicsit többet árult el magáról, mint ahogyan azt akarta... Alsó ajkát harapdálva várakozik még egy darabig, tűnődve a korábbiakon, megállapítva, Viridiel mennyire megértően és mekkora türelemmel fogadta a kirohanásait, a panaszkodását, az eltemetett gyászát, és végső soron az elveszettség egy halvány részletét. Oldalra tekint, bár vörös fürtjeitől aligha lát bármit is, és ha tehetné, egészen apróra összehúzná magát. Nem tudja megállapítani, ez az egész zavarja vagy megkönnyebbültté teszi, hiszen új, szokatlan, és ötlete sincs, bármi más változik-e társa hozzáállásában. Nem képes megmondani, valóban bízhat-e benne, annyi bántalom érte, mint ahogyan arra sem találja a választ, hogy mit is kezdjen mindezzel. Nem emlékszik, ki az, aki elfogadta ezt a nagy általánosságban baklövésnek és súlyos véteknek tartott múltját és életét, és tagadhatatlanul feszült amiatt, hogy esetleg hiábavaló reményekbe ringatja magát. Sajnálatos módon nem látja a jövőt, így minderre csak később derülhet fény, megkockáztatva a saját, láthatatlan világának újabb összeroppanását.
Ha esetleg Viridiel nem ébredt még fel, vagy ha ébren is van, de még nem kezdett el semmi különöset, akkor a korábbi ígéretéhez híven megy is halászni, persze macskaként, és addig nem változik vissza, míg néhány pikkelyes a parton nem vergődik mancsainak köszönhetően. A visszaváltozást is csak akkor hajlandó megejteni, mikor a férfi valamivel el van foglalva és semmiképpen sem őt figyeli - ekkor gyorsan felveszi tündealakját, majd sietősen kapja magára az inget. Nyilván már nem kéne szégyenlősködnie előtte, hiszen... hát... Végső soron látott mindent, de azért szeretné már csak a saját megnyugtatása miatt is tartani a látszatot, hogy van mit rejtegetnie. Mondjuk a lábain és hátán végigterpeszkedő tetoválás is elég ok lenne erre, hiszen nem kifejezetten szeretné, ha azt kezdené el bárki is vizsgálgatni.
Mindenesetre nagy valószínűséggel a felszerelések visszaszerzésének mikéntjének megbeszélésre akkor kerül sor, mikor már a tűz felett forognak a patakból kivadászott halak, és eközben veszi észre a combján lévő, világos, furcsán fényes heget is, amit még a csatabárdos okozott neki. Kesernyésen elmosolyodik, hogy még ilyen nyoma is maradt az éjszakának, de hát ez ellen aligha tehet bármit is. Gyógyítás ide vagy oda, ami súlyos, az után így is maradnak efféle emlékeztetők, ezzel pedig egy mély levegővétellel elégszik meg.
- Felkínálnám a lehetőséget, hogy csak én megyek be macskaként, és mindent magamra rántva jövök vissza, de a tetoválás túlságosan nagy gát most - rázza meg a fejét némi elégedetlenséggel a tűz mellett, a tetoválás miatt hason fekve. - A járatok használatán kívül viszont nem sok ötlet jut eszembe. Ha így jelenünk meg, akkor felismernek és újra elfognak, és lehet, már az aranyláncot is megtalálták... A városba való bejutás is csak azért nehéz, mert, mint kiderült a városőrök összejátszanak a banditákkal... - helyezi állát tenyerébe, mutatóujjával ütögetve az arcát, miközben a lángokat figyeli. - Nem tudom, van-e itt csatornarendszer, de ott még szabadon mozgolódhatunk... Vagy éjszaka szökünk be, akkor nem hinném, hogy olyan sokan lennének az utcákon - tűnődik hangosan, hiszen már régen megtanulta, hogy a semmiből nem lehet tervet szőni, és meglehet, Viridielnek pont ezek miatt a fel nem használt, felesleges elemeknek köszönhetően jut eszébe valami zseniális és kivitelezhető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Pént. Szept. 08, 2017 6:34 pm

Hiába vagyok kimerült azok után, amin keresztül mentünk és a gyógyítás is jócskán kivette mindkettőnk erejét, nem azért vagyok erdei elf, hogy ne ébrednék fel az első természettől eltérő neszezésre.
A hangok Lashrael felől érkeznek és először ijedten nézek felé, de aztán, ahogy látom egészen kicsire összegömbölyödve, óvón maga köré fonva karját, nem esik nehezemre rájönni, hogy valószínűleg nem örül annak, hogy pucéran ébredt egy aránylag vad idegen mellett.
Ezért aztán tapintatosan a másik irányba igyekszem fordítani a tekintetem, egészen addig, míg némi szöszmötölés után macskaként nem látom viszont.
Persze továbbra sem kerülte el a pillantásomat a tetoválás gyulladt vöröse, de azért a tegnapihoz képest már egészen tűrhető, még ha ez minden bizonnyal nem vigasztalja a lányt, hiszen hiába gyógyul majd meg, el nem fog tűnni.
Némi orr alatti dünnyögés után, amit a bundás után küldök köszönés gyanánt, én is lerángatom a derekamról, a magamra terített és a derekam köré csavart nadrágomat, aztán utána bandukolok, hogy a patakban történt gyors mosdás után, összeszedve a halakat, rutinosan tüzet rakjak és hamarosan már a nyárson sült étek inycsiklandozó illatával eltelve várakozzam a finom reggelire.
- Ha nem is gátolnának, nem bírnád el, még ha ki is tudnád nyitni a páncélszekrényt. – ráztam meg a fejem a felajánlására. – Meg aztán nem is várnám el, hogy te kockáztasd az életed az én fegyvereimért. – tettem még hozzá.
Az tény, hogy senkiben nem bízhatunk, csak magunkban és ez nagyban megnehezítette a dolgunkat.
És bár felmerült bennem, hogy hagyni kéne talán a páncélt és a kardot, de túl értékesek voltak ahhoz, hogy veszni hagyjam őket és nem anyagi értelemben.
- Először még a falon kívül kell keresnünk valami karaván pihenőt, hogy ruhákat szerezzünk, a városba utána, végső esetben akár koldusként is bejuthatunk, szerintem napközben nem ellenőriznek mindenkit, némi teve, vagy lópottyantotta termékkel pedig könnyen elérjük, hogy a közelünkbe se akarjanak jönni. – ötleteltem én is. – A legnagyobb probléma a szekrény kinyitása. A kód nélkül, csak azt tudom elképzelni, hogy valamivel fel kell törnünk és ehhez kell egy kovácsot keresni, akitől elemelhetünk ehhez valamit.
Az egyik nyársat kiemeltem a tűzből és a lány felé nyújtottam.
- Tessék, úgy látom már kész van.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Pént. Szept. 08, 2017 7:33 pm

A köszönésre csak meglepetten kapja fel a fejét macskaként, nagyobbra nyílt szemekkel vizsgálgatva Viridielt, válasznak pedig hangos dorombolásba kezd pár másodperc erejéig, nagyon beszélgetni viszont nem szeretne. Inkább hasznossá teszi magát, minthogy koptassa a szavakat, ahogyan azt egyébként nagyon sokszor teszi már csak a gondolkodás vagy véleménykifejtés céljából is. Amíg viszont előkészítik az étkezés feltételeit, inkább csendben marad, megemésztve azt, hogy gyakorlatilag a legféltettebb titkai közül árult el néhányat megingott lelkiállapota alatt. Ránézve nem lehetne így, macskaként megmondani, de igencsak komor és szenvtelen addig, míg őrlődik a különféle gondolatok és megállapítások között. Mondjuk nem is akar mást mutatni, mint ahogyan érzi magát, így visszaváltozva se nagyon mosolyog, hanem némi űrrel bámul maga elé, bár ez részben az enyhén bedagadt szemeknek is köszönhető. Persze, nyilván szomorú, hogy emlékeztetnie kellett magát a régi sérelmekre, amik ahelyett, hogy begyógyultak volna, csak még jobban mélyültek és belé égtek, és ugyanolyan véglegesnek tűnő bélyegként díszelegnek a lelkén, mint a testén a bőrébe vésett indamotívum.
- Annyira nehéz a páncélod? - vonja fel a szemöldökét meglepetten, fejét is megemelve hozzá, noha nincs nagyon min csodálkoznia, elég különösen néz ki egyébként is. Nem köti ugyan a másik orrára, de nem sok állítja meg abban, hogy közölje, ő sose viselne ilyet a védelem érdekében sem. Inkább kiszolgáltatottnak és lassúnak érezné magát, ugyanakkor azt be kell látnia, hogy a bordélyházas küzdelemben igencsak jól jött volna egy olyan felszerelés. - Akkor mindenképp együtt kell mennünk... - ejti vissza kobakját tenyerébe, ismét a vörös lángokat bámulva. - Azért azt vedd figyelembe, hogy macskaként jóval könnyebben el tudok vegyülni, mint te lurinxként - jegyzi meg lopva társára pillantva. - Ezek a megoldások sem tűnnek rosszaknak, viszont nálam továbbra sincs egy garas sem, hogy bármit is tudjak venni - rázza meg a fejét. - És erősen kétlem, hogy azok a banditák hagytak volna nálad bármilyen értéket is, de javíts ki, ha tévedek. Ja, az meg csak eszedbe se jusson, hogy testi örömökkel szolgálok az eladónak a ruhákért cserébe, ilyen nyúzott pofával senki épeszű sem állna velem szóba - enged meg egy fáradt mosolyt, majd eltűnődve hallgatja a további problémák felsorolását. Ismét arcát ütögeti mutatóujjával, figyelve a tüzet, hátha valami isteni szikra kipattan belőle, ami néhány ötlettel szolgál. Hosszú másodpercekig morfondírozik és mérlegel, hogyan jöhetnének ki a legjobban, közben egy biccentéssel megköszönve fogadja el a forró ételt. Elgondolkodva harap bele, lassan rág, míg sorra veszi a lehetőségeiket, végül, nehezen összeszedve gondolatait a következőkre jut:
- Így összességében neked mindenképp kell szerezned valamilyen ruházatot, mert egyik alakodban feltűnőbb vagy, mint a másikban. Én addig akár állatként elrejtőzhetnék a bordélyház járataiban, megkereshetem a Főnök szobáját, és mikor épp nincs ott senki, elkezdhetek kísérletezni a kóddal - veti fel az ötletet. - A kapcsolatot tudjuk tartani, és míg te a saját bejutásodat és elvegyülésedet intézed jobb híján az általad felhozott elképzeléssel, addig én megpróbálom felgyorsítani a visszaszerzési folyamatot. Na meg nekem az éjszaka házában van az igazi öltözékem a tőreimmel... Még egy ruhával egyébként sem tudnék mit kezdeni - vonja meg a vállát. - Félre ne érts, vadonjáróként nem undorodom ezektől a megoldásoktól, felesleges és időhúzó köröket viszont nem szeretnék tenni - teszi azért hozzá valamivel gyorsabban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Pént. Szept. 08, 2017 8:10 pm


//Élőben is bemutathatod a fenékrázás különböző módszereit. Nem veszem zokon. De csak egyszer, nehogy Nar megharagudjon. Smile //Lazy ébredése fájdalmasra sikerült, ám legalább boldog a természet lágy ölén. Ha a Mesélő most látná, ahogy Viridiel mellett hevert pár perce anyaszült meztelenül, biztosan nem tudná senki megmagyarázni neki, hogy nem valami másra kell gondolni. De egyedül a KalandMester az, aki félre érti a dolgokat, mert ő látta milyen lelkesen dolgozott a bordélyházban.
Talán a lány is érzi a helyzet meglepő mikéntjét. Ezért elpiruló arca elé húzza fürtjeit, még vörösebbel takarva el a halvány rózsaszín árnyalatot. És hamarosan néhány alig tenyérnyi keszeget sikerül a partra lökni a macskanőnek. Sajnos a nagyobb halak többsége a hálóban szokta végezni, alig van ezen a szakaszon méretesebb halfajok közül.
Az éjszaka nyomait vizsgálgatja testén, mikor elkezdik a megbeszélést a sülő reggeli körül. Óvatosnak kell lennie, hiszen Viridiel még mindig úgy érzi, hogy idegen számára hősnőnk. Ezt ébredésnél végig gondolta.

Első ötlet, ami felmerül, hogy koldusként egy karaván farvizén "beúsznak" a városba és úgy tűnik Turion fia igen sok részletet átgondolt ezzel kapcsolatban. Bár lehet ez is le lesz hurrogva, mint a macska alakban nem lehet acél páncélszekrényt nyitni.


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Pént. Szept. 08, 2017 9:34 pm

Nem tudom, hogy a történtek vagy esetleg más az, ami komor vonásokat vés a tűz fényében Lash arcára, azonban egyáltalán nem tetszik. Olyan fiatal még ahhoz, hogy ennyi fájdalom nyomja a lelkét és szívesen adnám vissza ártatlan mosolyát, de nem vagyok benne biztos, hogy most mi lenne a jó, hallgatni vagy inkább megnyugtatni, hogy én nagyon is együtt érzek vele.
Azonban, ahogy a bejutásra és a ruhák, fegyverek visszaszerzésére terelődik a szó, úgy döntök jobb egyelőre nem feszegetni a kényes témát, ha ő sem hozza szóba.
- Nem, egyáltalán nem nehéz, de egy nagyobb termetű macskának azért gondot okozna, meg aztán hová tennéd, ha már meg van? És főleg, hogy hoznád ki észrevétlen?
Magam elé képzeltem, ahogy félig a páncél alá temetve, a karddal a szájában végig csörömpöl a járaton és önkéntelenül felkunkorodott a számszéle.
Na de aztán azonnal én is komolyra vettem, ahogy tovább gondoltuk a dolgot.
- A városban nem mászkálnék farkasként, az ostobaság lenne ez tény és nálam sincs egy peták sem, nem is úgy gondoltam, hogy vásárolnék a kovácstól, csak…….kölcsön vennék valami vasat. – jöttem kicsit zavarba, mert nem vagyok tolvaj, na meg a következő feltételezésre még jobban elöntött a pirosság. – Óóó….ööööö….eszembe sem jutott, olyat kérni tőled, hogy…..szóval azt! – háborodtam fel. – Minek gondolsz engem?
Persze éreztem én, hogy nem gondolja teljesen komolyan, se soha…..még viccből sem tennék neki ilyen ajánlatot!
A hal ugyan nem sok, de ennek is hálás vagyok és farkas éhesen látok neki a saját adagomnak, még ha meg is égeti a számat.
Egyáltalán nem tetszik az ötlet, hogy kettéváljunk, de az biztos, hogy ő könnyebben elvegyül.
- Az egyszer sem vezetett jóra, ha nem támogattuk egymást, hanem külön váltunk. – szaladt ráncba a homlokom. – Mi lenne, ha a bordélyháznál találkoznánk és kivárjuk, míg a főnök kijön, elkapjuk és kikérdezzük. Talán egy kis fenyegetés és ijesztgetés hatására kiböki a kódot.
Magam sem nagyon bízom ebbe, de egy próbát talán megér.
- De ha ragaszkodsz hozzá, hogy megpróbáld én nem akarok az utadba állni, csak hát…….az én cuccaim miatt ne te kerülj bajba…..
Ráemelem a tekintetem, hogy érezze, nem akarom korlátozni, csak félek, nehogy baja essen, épp elég volt már a szenvedésből.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Pént. Szept. 08, 2017 10:32 pm

A felvetésére már szólásra nyitja a száját, hogy most kibök valami okosat, és szinte látni rajta, hogy a következő pillanatban már el is kezdi a magyarázkodást, aztán egy hang sem jön ki belőle. Eltűnődve dörzsölgeti az arcát, és még ha a páncélt magára is tudja venni, és úgy változik vissza, a kardot nem tudná sehova se tenni, mivel öve nincs, amire rátűzhetné a fegyvert. Nem beszélve arról, hogy az alapvető ruházkodásában sem szerepel a megművelt bőrdarab; tőröket használ, és azoknak sem kell külön tok és hely, hiszen a csizmájában jól megférnek vádlija mellett.
- Azt hiszem, ezzel nem tudok vitatkozni - sóhajtja, belátva, hogy nem tudna mindent kihozni egyszerre - sajnos. Pedig ez eléggé megkönnyítené a dolgukat, mi több, Viridielnek talán nem is kéne ebben az esetben csinálnia semmit, és neki is egy egészen nyugodt kirándulásban lenne része, ami veszélytől minden bizonnyal mentes, hiszen a koboldok elhagyták a járatokat.
A megjelenő fáradt mosoly egyre csak szélesedik, ahogyan a férfi hárítja a "vádat". Mulattatja, hogy ennyire könnyen zavarba lehet hozni, de nem most van itt az ideje annak, hogy tovább cukkolja. Na meg meglehetősen egyszerűen vissza lehet dobni ezt, csupán emlegetni kell, miként jelent meg az elmúlt éjszaka...
- Én csak egy sokat látott és tapasztalt futárnak gondollak, aki megjárt már ezt-azt, de még mindig felelőtlenül aggodalmaskodó - vonja meg a vállát jókedvűen. - Így viszont ruhát se tudunk szerezni, szóval azt is... "kölcsön kell venni", mert feltehetően azt sem adják ingyen. Vagy visszaadom az ingedet, úgyis hasznosabb lesz, ha állatként mászkálok mindenfelé. Sajnos már nemcsak a hajamról, hanem a tetoválásról is megismernek - válnak vonásai keserűvé a végén, de ezek eltűnnek, amint jön a következő megvalósítható ötlet. Elgondolkodva forgatja meg a halat, és harap bele egy újabb helyen, néha hümmögve.
- Hát ha még az erdőben vannak az ágak és gyökerek fogságában, és nem jött értük egy fenevad vagy a felmentősereg, akkor most is elintézhetjük a kikérdezését. Kérdés, mennyire lesz hajlandó igazat mondani - húzza el a száját, hiszen egyáltalán nem valószínűtlen, hogy hazudni fog. Ők is félig így tettek a kikérdezésükkor, és mivel fogalmuk sincs a számkombinációról, könnyedén félrevezetheti őket.
- Egyébként szerintem még csak nem vagyunk összeszokva, az okozza a problémát, meg hirtelen csöppentünk bele ebbe az egészbe, annyira, hogy még egymást is megleptük a jelenlétünkkel. Ha rajtam múlik, akkor ezzel nem lesz sokáig gond, állítólag jól összejátszom másokkal, csak túl sokat főnökösködöm - válnak vonásai valamivel vidámabbá, ahogyan felhozza hibáját, melyről nem nagyon volt lehetősége leszokni. Neveltetésétől jócskán eltér ez a fajta jellemvonás, nem beszélve arról, hogy a kiközösítettség sem segített rá ennek a kifejlődésére, valahogy mégis kialakult benne ez az okoskodó tulajdonság. Talán az apjától örökölte...
- Ha nagyon szeretnéd, akkor nem megyek előre - mondja aztán, belátva, hogy tényleg sok baj történt, míg külön töltötték az időt a városban. Mondjuk... Voltak tervei, miként jut ki, csak egymásnak tettek keresztbe, mert nem informálták a másikat a saját elképzelésükről. Csúfos és fájdalmas leckének bizonyult mindkettejüknek, de ezzel legalább nagyjából sikerült összefésülniük a csapatmunkájukat.
- De akkor evés után szedelődzködjünk. - Nem hinné, hogy bármi mással szépíteni kéne a tervezést, a maradék majd eldől, miután bejutottak. Ha Viridiel ragaszkodik a ruhavásárláshoz, akkor majd elkíséri őt, de ha jó neki a megviselt ing, akkor visszaadja neki, persze rögtön karakállá alakulva. Ez a részlet igazából már csak tőle függ, hiszen neki könnyű dolga van macskaként átmászni a falakon, majd a háztetőkön közlekedni, így megközelítve a célhelyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Szomb. Szept. 09, 2017 3:45 am

Hőseink a tábortűznél épp arról kezdenek beszélgetnek hőseink, hogy Viridiel páncélja mennyire nehéz. És arról, hogy vajon elbírná-e a lány egyedül? És bizony ahogy a nő első ötlete is kritikát kapott, úgy az elején Lazy ötlete sem tetszik Turion fiának. Főleg azon a részen, hogy szépencsengő nélkül szerinte testi örömökkel kellene fizetnie az álruhákért.
A beszélgetésből úgy tűnik elsőre, hogy a két terv kombinációja lenne a legjobb számukra. Vagyis az, hogy mindenki megy a saját feje után szétválva. És ki tudhatja, hogy nem-e töltenek rövidebb időt a bordélyban, ha a társa bejutásáig a lány visszaszerzi ruháit és fegyvereit. Utána jöhet közös erővel a másiké.
Lassan letisztázódik, hogy az ártatlan hősünk nem úgy gondolta, hogy a nő testével fizet álcájáért, csupán... kölcsönvesznek. Mindent, amire szükségük lesz. Vagy épp vissza adja a kölcsön kapott inget és anyaszült meztelenül úgy sem fogják észre sem venni. (A bordélyban nem ez történt.) Akarom mondani a bunda jobban áll neki, mint a férfi ing. Nagyon csinos benne.
Ha a természetet kezdenék faggatni arról, hogy kiszabadultak-e a nem is olyan messze fogságba esett fogva tartóik, akkor a fák fájdalmaikról üzennek nekik, ahogy lassan feltalálták magukat és a gyökereket, ágakat "megsértve" már régen a városba mentek vissza. A növények gyorsan növesztett csapdái nem örökkévalóak.
Egy másik dolog is bosszantja az erdőt, ugyanis egy csapat emberrel egy szekér konvoj halad keresztül egy kis erdei úton és az égbe nyúló növények "lábaira taposnak".


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Szomb. Szept. 09, 2017 4:49 pm

A felháborodásom, amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen távozik Lash mosolya láttán és rögtön mindent megbocsátok neki, még a „hergelésemet” is, amivel mindig tudja oldani a feszültséget.
Igazán továbbra is elég tanácstalanok vagyunk, ötleteink vannak, de egyikre sem mondanám, hogy biztosítja a sikert és megvédene a lebukástól.
Ez a város ellenséges lett velünk és nem tudhatjuk ki és miért akar nekünk rosszat.
- Tudom, hogy…..kellemetlenül érzed magad úgy, hogy nem a megszokott dolgaid és ruhás vannak veled és tény, hogy az ingemben elég feltűnő lennél. – ismertem el, hogy igaza van, neki a legjobb, ha állati alakban mutatkozik.
Szavaira azonnal felkapom a fejem és gondolatban segítséget kérek az erdőtől. Hamar megtudom, amit már az előbb is sejtettem, hogy ezek az emberek nem tekintik élőlényeknek a növényeket és bánatot és fájdalmat okozva az indáknak, gyökereknek már jó ideje kiszabadították magukat és visszatértek a városba.
- Már nincsenek itt. – ráztam meg a fejem, jelezve Lash-nak, hogy ez a terv kútba esett egyelőre. – De egy próbát megér az elkapása és kikérdezése, feltörni a szkerényt még utána is megpróbálhatjuk.
Elmosolyodom, ahogy azt állítja szeret főnökösködni, mert eddig ez nekem nem tűnt fel, akkor meg nem is igazán zavart.
- Igen, egyre jobbak leszünk, ahogy telik az idő. – bólintottam rá megjegyzésére, meg arra is, hogy jobb, ha tudjuk a másikról épp hol van és mire készül, így jobban tervezhetjük cselekedeteinket. – Legyen hát, visszaveszem az ingem, te meg állatként jutsz be …….. -
Mikor ide jutottam a mondandómban felkaptam a fejem, de szerintem Lash is megérezte, olyan intenzív volt az érzés, amit az erdő közvetített felénk, - de, talán megoldódik a bejutás, ha jól érzem, legalábbis megéri utána nézni. – mélyesztem kérdőn a lány szemébe a tekintetem. – Talán elbújhatunk a szekerek között.
Ha nincs ellenvetése, akkor hamarosan a fák által megadott irányba tarthatunk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 9:35 am

- Na látod - enged meg egy halvány mosolyt a keserű vonások után, amint Viridiel elismeri, neki nagyon nincs más választási lehetősége - a férfival ellentétben. Vagy macskaként futkározik, vagy teljes mértékben vállalja a lehetőségét, hogy bizony perceken belül elkapják. A történtek után meg ezt egyáltalán nem tartja kizártnak, főleg nem úgy, hogy talán még továbbra is azt hiszik, tudnak bármit is a városban zajló eseményekről azon kívül, amiről értesültek...
Mikor aztán feldobja az átgondolatlan ötletet, miszerint lehet, itt vannak még az üldözőik, ő is fülelni kezd, figyelve a növények szavára, fájdalmukat hallva, szinte érezve pedig összeszorítja kezeit, száját összepréseli. Nem szereti, ha bántják a természetet, és bár annak is minden tagja felgyógyul ebből az esetből, attól még rossz érzés fogja el őt. Persze ez egy szükséges lépés volt, hiszen ha nem tesz semmit, hanem teljes mértékben megkíméli a környezetét, akkor annak Viridiel látta volna túlságosan nagy kárát, amit meg ugyancsak nem engedhetett volna meg. Szereti a képességeit használni, hiszen ez gyakorlatilag a lételeme, de nem arra, hogy bántson, támadjon vele, vagy éppen olyat tegyen, ami teljesen természetellenes.
- Hmh, hallom... - bólint egyet lassan tündetársa megjegyzésére. - Viszont ha így teszünk, akkor nem is engedhetjük el. Még a végén értesíti a bentieket, és állandó őrizet alatt lesz az a szoba... - hívja fel erre is a figyelmet, bár nem hinné, hogy bármelyikük is lenne olyan ostoba, hogy a faggatás után elengedjék vagy felügyelet nélkül hagyják. Ha mindketten menni akarnak, akkor mindenképp ki kell majd ütniük a férfit, viszont az elkapás mikéntje még kérdéses. A városban nincsen annyi növény, aminek a segítségét kérhetnék, a csali szerepét pedig nem hajlandó vállalni, tudva, mire kényszeríthetik rá ismét, ilyen atrocitásoknak meg nem tenné ki ismét magát. Abból elég volt jó hosszú időre... Na meg nem is tudná, a történtek után mégis mit kezdenének vele - minden bizonnyal azonnal torkát vágnák, így semmiképpen sem kockáztathatja meg fogságba esését.
Már kelne fel, mikor Viridiellel döntenek a bejutás mikéntjéről, de az erdő újabb dologról értesíti őket. Kérdőn néz körbe, először nem értve, mégis mit akarnak, de hamar megvilágosodik, ahogyan elképzeli a helyzetet. Jó lehetőség lenne a bejutásra, viszont ő nem ezekhez a módszerekhez szokott hozzá - eddig sose gátolta semmi abban, hogy állatként közlekedjen, így neki az lenne a lehető legkényelmesebb megoldás. Felmászva egy falhoz közeli fára, át a falon... Vagy csak simán az őrök mögött elosonni... Azt jobban kitapasztalta már, mint egy konvojban való rejtőzködést. Persze macskaként talán ott sem lesz semmi probléma belőle, mert hogy ő nem marad ilyen feltűnő állapotban, az biztos.
Kíváncsian néz aztán a férfira, hiszen ez neki a legjobb lehetőség a bejutásra, ennél jobbat talán nem is kívánhatna. Vesz egy mély levegőt, beletörődve abba, hogy zsúfolt kocsikon kell összehúzniuk magukat - amivel alapvetően nincs nagy baj, de nem egy olyan fajta, aki kitörő örömmel fogadja, mikor nagyobb csoporthoz kell csatlakoznia. Magányosan jobb, biztonságosabb, könnyebb saját magára vigyázni úgy, mikor egyedül járja a vidéket, és nem kell attól tartania, mikor fog rárontani valaki a közelében lévők közül... Elhessegetve ezeket az ellenszenves gondolatokat csak bólint egyet - ismét.
- Azt hiszem, jobb lehetőség aligha adódna - húzza fel a vállait. - De az ingedet attól még visszakapod. Az utazók közt így is feltűnnék gyakorlatilag egy szál semmiben, így értelmetlen ebben az alakban maradnom... - dünnyögi halkan az utolsó mondatot elégedetlenül, mert nem nagyon szeretett feltűnősködni sose, mostanra pedig felejtheti azt az áldott, névtelen és jellegtelen állapotot, amiben eddig létezett.
Amilyen gyorsan tud, feltápászkodik, persze némi nehézséget okoz a tetoválás húzódása. Valamennyi ügyetlenkedést követően sietősen lépked egy őt takaró bokor felé, és túlesve azon, hogy már megint meztelenül kell rohangálnia fel s alá, lekapja magáról a ruhadarabot, amit a földre ejt, majd állatként szájába véve viszi oda társának. Így már ő is készen áll az indulásra, és bár így elveszíti a természettel való kapcsolata egy részét, hallgathat érzékeire - na meg Viridielre, aki a fáknak köszönhetően könnyedén meg tudja állapítani, merre kell menniük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 11:03 am

A beszélgetésből úgy tűnik, újabb meztelenkedés készülődik a lány részéről, amikor visszaadja az inget. És társát ismerve nem olyan, aki kihasználja az alkalmat egy kis leselkedésre. De ekkor váratlanul megérzik az erdő üzenetét, mely egy karaván lassú tempójú érkezéséről adnak számot.

Nos a lopás egyelőre mintha elmaradni akarna, noha ezeknél az enyves kezű félelelfeknél sosem lehet biztos az ember a dolgában. És immáron készen állnak, hogy a konvoj egyik szekerébe elbújva bejussanak a városba.

Reméljük, hogy sikerül nekik. Ponyvával letakart, széles kerekű monstrumok gördülnek a szűk erdei úton. Mélyen a földbe süppednek, fél arasznyival mélyebben van a feneke, mint az eleje. Az utolsó már szenved igen jelentősen, ahogy az egyre mélyebb nyomvonalból cikk-cakkban kell haladnia majdnem az állandó elsüllyedés miatt.
A velük tartó egyenruhás katonák többsége igyekszik inkább a hátsó felének segíteni, de így is állnak mind a két oldalt jobbról-balról mindegyiknél, ahogy halad. Az elsőknél még csak ők felügyelnek, de lentebb már négy-öten is rángatják. És ők el vannak ezzel foglalva. Végül kettő baka zárja a sort, ki a leginkább szenvedő szekér mögött baktatva figyelnek.


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 4:13 pm

Sosem becsültem le Lash képességeit, így nem okozott nehézséget ezt el is ismernem, hogy az ötletei eddig is jók voltak és sokszor én viselkedtem inkább hebehurgyán veszélybe sodorva magunkat.
Az, hogy most macskaként tér vissza a városba az őt talán jól megvédi, hiszen bármikor eltűnhet, ha szorul a hurok és ez valamennyire megnyugtat. Elvégre az én holmimért kell visszatérnünk.
Hogy a bordély vezetőjét nem engedhetjük el, ha sikerül kikérdeztük, az számomra is egyértelmű, így csak bólintok a felvetésére.
- Majd valahol elspejzoljuk, amíg leellenőrizzük, hogyha valamit sikerül kiszedni belőle, de ez még odébb van, először jussunk be.
Miután a fák felhívják a figyelmet a nemtörődöm behatolókra, akik nem kevés fájdalmat okoznak, úgy vélem adódik egy lehetőség a teljesen észrevétlen bejutásra, de azt is érzem, hogy a lány nem teljesen boldog a javaslattól.
- Az állati alakodban te máshogy is bejuthatsz és a falon belül, a bordélyház közelében megvárhatsz, nem kell velem kockáztatnod a szekereknél. – ajánlom neki.
Valószínűleg ez biztonságosabb megoldás és így csak magamra kell figyelnem, ha belemegy. Így ugyan szétválnánk egy időre, de ez nem sok lenne.
Ha elfogadja Lash, akkor rábízom, hogy miként jut be a falakon belülre, mert az ösztönei biztos jól elvezetik, és én habozás nélkül a karaván felé veszem az irányt.
Az erdőben egy tündének nem nehéz észrevétlennek maradni és az egyik fa lombjában várom meg míg alám ér a középső szekér.
A katonák épp az egyik kátyúból igyekszenek kihúzni a batárt, a hátul és elől lévők meg nem erre figyelnek, így egyszerűen rápottyanok a jármű tetejére, aztán egy akkor nyílást vágva az egyik tartórúdnál, amin becsusszanhatok és ami szinte észrevehetetlen, ha nem vizsgálják át tüzetesen a tetőt, elrejtőzöm a belsejében.
Ha Lash velem tart, akkor is ezt a megoldást javaslom neki is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 4:46 pm

Mikor ismét a szétválás lehetőségére kerül a sor, csak vesz egy mély levegőt. Tagadhatatlanul ragadós Viridiel aggodalma, és ezt most kezdi tapasztalni, de, mint ahogyan azt az imént megállapította, sokkal könnyebb lesz, ha csak magukra figyelnek. Ha meg valami baj van, akkor értesítik egymást, elviekben nem lesz semmi, ami ezt gátolhatná, így ha valakit elkaptak, az azonnal tud szólni. Vagy ha valami probléma merült fel...
- Akkor megyek külön, jobb, ha észrevétlenül feltérképezem a helyet, hogy aztán biztosabban tudjunk tervezni - biccent a város irányába, háttérbe nyomva az érzéseket. Az aggódást egyre feleslegesebbnek tartja részben azért, mert eddig sikeresen mentették egymás bőrét, valamint mert nem mennek vele semmire, ha rágják a körmeiket, mi van a másikkal. Arról nem is beszélve, hogy bíznia kell ilyen téren is Viridielben, elvégre futár, sötételf fogságot is megjárt már, nyilván van tapasztalata, és nem feltétlenül szorul kívülállók segítségére, akik afféle sehonnani vándorok. Vagy éppen szellemek.
Mindenesetre nem akarja hátráltatni az ügyetlenkedésével, amit produkálna a bejutásnál, noha a néma tappancsokkal aligha keltené fel bárki figyelmét egy darabig. És ha azt is figyelembe veszi, hogy állatként könnyebben és gyorsabban el tud bújni, és így nem feltétlen esnének fogságba mindketten... Inkább ki is veri a gondolatot a fejéből, még a végén túl komplikálttá válna minden, és jobb, ha egyszerűen vezetik a felszerelés visszaszerzésének terveit. Meg inkább a saját útját kell átgondolnia, elvégre azon fog menni, a társa pedig kitalálja magának, mit fog tenni. Improvizálni tud - több-kevesebb sikerrel -, a helyzet meg majd úgyis hozni fogja, éppen mit kell cselekednie. Ha szükséges, nyilván vissza fog fordulni, ám inkább nem emészti magát ezen, még ha örökösen számít is a legrosszabbra.
Még macskaként hozzádörgöli fejét a férfi lábához, ha már integetni nem tud (bár az első lépéseket észrevehető bizonytalansággal teszi meg felé), és a tetoválás húzódása miatt egy ideig igencsak furcsán sétál, de hamar megszokja a jóval gyengébb fájdalmat. Nemsokára már csak kellemetlennek érzi, enyhén zavarónak, viszont képes kizárni ezeket az ingereket valamennyire. Nyilván megkönnyítené ezt, ha valami élet-halál helyzetbe kerülne, azonban inkább ne legyen erre lehetőség, megbékél az enyhe égetéssel, amit még tapasztal.
Először olyan helyet keres, ahol egy fa közel van a falhoz, így az ágakra felmászva át tud ugrani, onnantól pedig igazából könnyű dolga van tetőről tetőre érkezve. Nagy valószínűséggel nem is fogja megzavarni semmi, azonban attól még éberen figyel, nehogy valamilyen kölyök jó viccnek találja a megdobálását néhány kacattal. Volt már erre példa korábban, csak mert azt hitte, vicces lehet... A cél pedig nem más, mint a bordélyház, ami egyáltalán nem nőtt a szívéhez, és ha tehetné, vissza se menne oda többet. Az értékes felszerelések és a saját egyszerű öltözéke viszont visszahívja...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 8:28 pm

Végre elindulnak a dolgok és Viridielnek ezúttal szerencséje van. Nem is kell vágnia lyukat, mert az öreg vászon ponyva beszakad az ugrástól a lába alatt és ő úgy csúszik be, mint kés a szívbe. Persze átvitt értelemben értve.
Lába között azonban hasogat, ugyanis pont oda kapott egy keményfából készült rudat. Ahogy végig tapogatja és az egész szerkezetet megszemléli, lassan rájön mi ez. Egy faltörő kos bronz fejjel és olyan fém fogantyúkkal, amikből egy pont rossz helyen volt érkezésekor.
Ha el akar rejtőzni az oldalt lévő ládákban, akkor felnyitva nyílhegyeket talál az elsőben, amibe belenéz.

Lazy macska alakban könnyen bejut a városba és ha a hírnök is bent van, könnyen tudnak találkozni. Neki állat alakban nem "öröklődik" át a mágikus tetoválás, hiszen a feltűnést el lehetne felejteni, ha azokon a tájékokon szőrtelen és hamuszürke lenne.
Ám a Mesélőt sokkal jobban foglalkoztatja, hogy a társa vajon tényleg bejt-e elbújva a karavánban?

/Kockadobás: Tízes
1 és 2 -Felfedezik ugrás közben és hamarosan egy nagyobb csapat katona veszi körbe a szekeret, kérve őt, hogy leszálljon. Ez esetben persze még nem engedik szabadon.
3-10-ig -Minden rendben. Zavartalanul besurran a városba elrejtőzve./


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Admin
Hozzászólások száma :

608
Join date :

2014. Sep. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Vas. Szept. 10, 2017 8:28 pm

The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat


'Tízes' : 4


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Hétf. Szept. 11, 2017 1:48 pm

Mikor Lash már állati alakban a lábamnak dörgölődik, alig bírom megállni, hogy ne simogassam meg, de hát mégis csak egy lányról, meg a társamról van szó, de akkor is olyan aranyos így.
Megvárom ahogy könnyedén – sokkal könnyebben, mint emberi alakban a sérülései miatt – felkapaszkodik egy fára és eltűnik a lombok között, aztán én is nekiindulok, hogy reményeim szerint minden gond nélkül elrejtőzzem a városba tartó szekérkaraván között.
Azonban úgy néz ki, hogy egy katonai konvojt fogtam ki, elég sokan vannak, de az erdő nem nekik való és a természet a maga módján megbosszulja, hogy durva módon letapossák, így eléggé elfoglaltak a kocsik előresegítésével.
Mikor a ponyvára érkezve, egyszerűen beszakadok a kocsi belsejébe, első aggodalmam az lenne, hogy meghallják az anyag reccsenését, de a „landolás” könnyeket fakaszt a szemembe és egy pár percig még levegőt venni sem tudok az ágyékomba hatoló kíntól.
Végig fut rajtam, hogy talán lőttek a jövőbeni családalapításnak, de aztán csökken a fájdalom és arra is rájövök, hogy ha eddig nem vettek észre, akkor már nem is nagyon fognak.
Megnézem a kínjaim okozóját is. Nagyon úgy néz ki, hogy valami ostromhoz való holmikat szállítani, hiszen ez egy faltörő kos és az első láda, amit felnyitok nagy mennyiségű nyílvesszőket rejt.
Abba nem valószínű, hogy szívesen rejtőznék, így tovább kutatok halkan, hogy hol is húzhatom meg magam, igaz nem valószínű, hogy egy katonai szállítmányt nagyon kutatnának a kapuőrök.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Hétf. Szept. 11, 2017 5:27 pm

Tetőről tetőre ugrálva közlekedik, ahol lehetséges, ahol meg nem, ott bizony a rendes talajon kell megtennie a távokat. Nagy ívben kerüli ki a kutyaféléket, az egyéb ingereket, amik ösztönöket mozgatnának meg, egyszerűen csak elnyomja, elvégre tud ennyire uralkodni magán. Nem figyel hát akkor, mikor patkányszagot érez vagy egy egérke rohan el előtte, hiszen ha rajta múlna, ilyen állapotban képes lenne napestig ezt csinálni. Ez van jelenlegi génjeibe írva, erről nem tehet, csak időt sem pazarolhat erre a különösen szórakoztató tevékenységre.
A séta közben valamennyire elgondolkodik azon, hogy marad ebben az alakjában, ugyanis így nem kell annyit nyűglődnie a tetoválás miatt, persze hamar rájön, hogy teljes értékű állatként sem akar élni, még ha meg is lenne rá a lehetősége. Csak hát tündeként nevelkedett, és ha nem is idegenkedik annyira ettől a léttől, azért nem szeretne így, ekként elpusztulni, bármennyire is szeresse a természetet. Neki is megvan a helye, még ha az egy szellemszerep betöltésében merül is ki.
Az út a rövid tanakodás mellett egyébként gondtalan; ennél egyszerűbben aligha juthatna el a bordélyházig, ahol azért már jóval óvatosabb. Nem szeretné, ha meglepné őt az inkvizítor, a Főnök meg még néhány azok közül, akik látták állatként - még ha nem is tudják, ki rejtőzik a bunda alatt -, hiszen emlékezhetnek rá. Főleg az első személy, akinek a kezeibe belemart. Alaposabban néz hát körbe, számítva nem egy dologra, és lehetőség szerint az épület megközelítésével besurran a korábban talált járatba - feltéve, ha nem torlaszolták el. Bár ennyi idő alatt talán nem... Mindegy is, ha tud, akkor a korábban felfedezett labirintuson keresztül térképezi fel az intézményt, kíváncsian hallgatózva, hátha valami érdekes beszélgetésfoszlányra figyelhet fel, elsősorban a Főnök tartózkodási helyét felkutatva. Még ráér azzal, hogy előbújjon Viridielt keresve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Hétf. Szept. 11, 2017 7:03 pm

Viridiel erősen küzd Lazytől való elválás közben, hogy saját kezével simogassa a hátát a nőnek. Avagy ne tegye. De romantikájuk hamar a Múlté már, hiszen pár perc és már egy fa miatt könnyezik hősünk.

De talán ennek így kell lennie! A macskanő óvatosan kerüli a kutyaféléket és így talán sosem volt igazi esély. Gond nélkül jut el a bordélyházig és a tolvaj koboldok járataiban hamar hírt kap a Főnökről. Bár a helyét nem tudja meg, de legalább azt igen, hogy mivel akarja tölteni az idejét.
Elölről és hátulról is vadászebek hangait hallja a vörös. És az egyre közeledő csaholásból, ugatásból hamarosan rájöhet, hogy ezek nem a gyümölcsösben őt kergető házőrzők.
Kotorék vadászebeket küldtek a már távozó koboldok kiirtására.
Hát nem mondta meg világosan az anyukájuk, hogy a patkányok elsőként menekülnek el a süllyedő hajóról?

Eközben Viridiel talál egy ládát, amiben csak egyetlen nyílpuska van. Azt kiszedve és elrejtve, magát könnyen a helyére csempészheti. Ezzel a lehetőséggel gond nélkül bejuthat a városfalon belülre. És mikor elftársnője meghallja az első kutya hangot, ő már bent utazik a karavánon a főutcán.


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Hétf. Szept. 11, 2017 7:46 pm

Miközben sorra nyitogatom a ládákat, azon morfondírozok, hogy vajon minek visznek a városba ostromhoz való dolgokat. Ki ellen akarják használni, hiszen nem láttam háborús helyzetet a környéken. Talán eladásra szánják? Ez egy rakomány lenne? De kinek és miért katonák kísérik és nem kereskedők viszik?
Mostanában nem árt résen lenne és ez még a királyomat is érdekelheti, ezért úgy érzem nem sodort rossz helyre a végzetem, talán hallok valamit, ami ég hasznos lehet.
Közben találok egy ládát, amiben csak egy nyílpuska van, aztán betuszkolom a nyilak mellé, én meg elbújok a ládában.. Azért némi rést hagyok, hogy lássak valamit és halljam, ha ideje lelépni.
Remélem Lash-nak kényelmesebb útja van és lesz türelme megvárni és nem csinál semmi bolondságot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Hétf. Szept. 11, 2017 8:02 pm

Már kezd megnyugodni, hogy mindenféle problémától mentesül még a járatokban mászkálva is. Csend van odabenn, kellemes, ami csak fokozza békés lopakodó állapotát, néha megállva, mert a kint tevékenykedők okozta hangzavar miatt azért meg-megijed. Hamar kiderül a számára, a Főnök mégis mivel szeretné elfoglalni magát, noha nem venne arra mérget, hogy ezt az információt Viridiel érkezésekor is alkalmazhatják. Hallgatózik tovább, de igazából sok fontosra nem derül fény, így egyszerűen csak mászik tovább, bízva macskaszerencséjében, ami... Nos...
Sajnos meglehetősen hamar elhagyja. Az úton kamatozódott a hatása, most azonban, mikor talán a legnagyobb szüksége lenne rá, elhagyja. A kutyaugatásra nyomban felkapja a fejét, kíváncsian fülelve, hátha meg tudja állapítani, mégis milyen irányból jöhetnek, mindemellett szaglássza a levegőt is annak reményében, ez is segít majd neki a tájékozódásban. Egyáltalán nem nyugtatja meg az, hogy ezeknek a dögöknek a hangja egyre csak közeledik - amitől egyébként még a szőr is feláll a hátán, macskaként pedig borzasztóan irtózik ettől a veszett csaholástól. Nem is kell neki ennél több, hogy jóval gyorsabban szedje lábait, és nem érdekli, mennyire halk, mennyire hangos, elvégre a kutyák miatt a kintiek egyébként se figyelhetnének fel arra, éppen merre jár. Nem különösebben aggódik így, hogy esetleg betörik a falat, majd kihalásszák onnan, inkább csak azzal foglalkozik, hogy mihamarabb a Főnök szobájában találhassa magát. Meglehet, jobb lépés lenne, ha egy teljesen véletlenszerű helyiséget próbálna megtalálni, mert ott kevesebb eséllyel van jelen más is, ugyanakkor a kutyák könnyedén követhetik a szagát. Így meg, ha megcélozza azt a szobát, ahol a faggatása volt - mert minden bizonnyal ott tartják a fontos holmikat -, megtalálhatja azt a zárat is, ami mögé Viridiel páncélzatát helyezték. Legalábbis nagyon reméli... Mint ahogyan azt is, hogy nem fog beleütközni a sötétben egy üvöltő, rühes dögbe, akit az ösztönöktől vezetve és a menekülés esélytelensége miatt cafatokra tépne önvédelemből.


"Don't worry about me, I'll be fine. Just don't look into my eyes."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Kedd Szept. 12, 2017 2:43 am

A futárt igen kíváncsivá tette a hadi felszereléseket szállító katonák. És mivel elég sok balsors húzta mostanában, talán bölcsen marad a ládában, amíg tiszta nem lesz a terep. A szekér lassít és befordul a helyőrség kapuján. Itt is ugyan olyan kockázatos kilógni, mint a forgalmas úton. Rajta áll vagy bukik, hogy megpróbálja vagy marad a rejtekhelyén és beviszik egy nagy raktárba, ahol érdekes beszélgetésnek lehet talán fültanúja.

Eközben Lazy kényelmetlen helyzetben tanulmányozza, milyen ügyesen kerítik be ezek a kutyák a szűk járatokban is az áldozataikat. Talán jobb lett volna hamar kirohanni, ahogy a legtöbb állat teszi ilyenkor? Aligha, hiszen arra is számítottak biztosan. És csak az ügyességének köszönhette volna, ha túléli.
Ahogy most is.


/Kockadobás: Hatos
1- Épp egérutat akar nyerni a bekerítés elől hősnőnk, mikor elkapja egy erős állkapocs a nyakát és kifelé kezdi el húzni. Közben fulladozik.
2 és 3- Arról is érkezik egy vadászeb, ahová tartani szeretne, mint egy tank tornyosul előtte az ilyen helyeken harcolásra kitenyésztett forma.
4-6-ig -Szerencsésen kijut a Főnök irodájánál és meglátja a páncélszekrényt./


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Admin
Hozzászólások száma :

608
Join date :

2014. Sep. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Kedd Szept. 12, 2017 2:43 am

The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat


'Hatos' : 4


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2831
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Kedd Szept. 12, 2017 4:41 pm

Nagyon remélem, hogy eléggé kimerülnek az egész napos szekér tologatásban ahhoz, hogy ne a lepakolás legyen az első dolguk, így talán elég időm lesz majd eltűnni a ládából, mielőtt észrevehetnének.
Látom, amikor elhagyjuk a kaput, így minden izmom megfeszül, felkészülve arra is, ha ki kéne törnöm. Akkor a meglepetés erejében bízom, hogy mire feleszmélnének, már el is tűnhetek.
Aztán mégis csak maradok, amikor katonák lépnek fel a szekérre, de nem nyitják i a ládákat, csak erőlködve felemelik és egy sötétebb, csak néhány fáklyával megvilágított teremben teszik le.
Meg akarom várni míg minden elcsendesedik, ezért még meghúzom magam és ekkor beszélgetés üti meg a fülem.
Résnyire nyitom a fedelet és hallgatózom.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

653
Join date :

2017. Jun. 27.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Kedd Szept. 12, 2017 8:28 pm

Mégsem hagyta el a macskaszerencse - annyira -, hiszen ahogy halad a járatban, sikeresen köt ki abban a szobában akadály nélkül, ahol a faggatására és tetoválásának felvésésére került sor, mi több, még a páncélszekrényt is megtalálja, ami mögött Viridiel felszerelése lehet. Már csak ösztöntől vezérelve is bújik egy bútor alá, hogy onnan kémlelje ki a teremben lévőket - ha vannak -, reménykedve abban, hogy nem vették őt észre. Ha nincs senki a szobában, akkor gyorsan előbújik, visszaváltozik, és ha az ablak nincs kinyitva, amin keresztül könnyedén megszökhet állatként, intézi menekülőútjának biztosítását. Ezt követően megtorpan, ugyanis nem tudja, melyik lenne a helyes lépés: eltorlaszolni az ajtót, hogy lassítsa a betolakodókat, időt nyerve a meglépésre, vagy kihagyni ezt a lépést, hogy ne gyanakodjanak. Talán az utóbbi megoldás a legkedvezőbb, mivel hallani fogja az ajtó kattanását, ahogyan érkeznek a helyiség felé a folyosón (na meg a kutyákat is, ha esetleg kibújnának a járatból megtámadásának szándékával), így időben visszaveheti másik alakját, amiben azon nyomban el is hagyja ezt a szobát. Mindemellett nem fog gyanút sem kelteni, ami megnehezítené a felszerelés visszaszerzését, ezért megkockáztatja így a páncélszekrénynél a számkombinációk közül kipróbálni annyi lehetőséget, amennyire ideje futja. Aztán hátha... Ha esetleg enged a zár, akkor nyilván megjegyzi, majd távozik is, hiszen Viridielnek szerencsésebb lenne magára vennie a felszerelést, mint neki, persze a sikerben egyelőre nem reménykedik annyira. Esélytelen, hogy annyi opció közül pont arra gondoljon, ami a szekrényt kinyitja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Szer. Szept. 13, 2017 4:13 am

Viridiel bezötyög az ingyen fuvarral Délos talán legjobban őrzött helyére. A városőrök kaszárnyájába. Még senki se tudja, hogy fog innen kikeveredni, de legalább addig is nem üldözik a szűk sikátorokban.

Eközben Lazy sikeresen megérkezett a szobába és egy szekrény alól kikandikálva észreveheti, hogy senki sincs itt. Ha az ajtót azért megvizsgálja, arra is rájöhet, hogy kulcsra van zárva. Ám nem minden kijárat van biztosítva. Egyet meg is tesz, mikor kinyitja az ablakot. Ám ahonnan érkezett, onnan mások is érkezhetnek.
És hamarosan fognak is. Még a Mesélő sem tudja, hogy az ezernyi kombináció közül a helyes benne van-e abban a talán tízben, ami nyitja a vas ajtót. Ám előző alakjában, melyet hamarosan minden bizonnyal visszavesz, olyan szaga volt, mely azért még mindig feltűnik egy ebnek. És nem csoda, ha hamarosan az egyik vadász kidugja a fejét pont azon a járaton, ahonnan nem olyan rég ő is feltűnt a szobában.

Eközben Turion fia kihallgat egy beszélgetést.
-Menjetek csak, Govillel majd befejezem az elpakolást.
-Őt ne keverjük ebbe, szerintem, bele! Ha a Sokszögiek kémjének elmondjuk, akkor felesleges a titkolózás.
-Govil a maffia spiclije? -kérdezi a fiatal katona megdöbbenve.
-Szerinted? A sógora ott futtatja az asszonyt a kikötőben. Mire gondoltál? Hogy vasárnapi ebéden lakatot tesz a szájára?
-Jó, mondjuk ezt tudtam... -összezavarodott, láthatóan most állt neki össze a kép- Mindegy! Nekem el volt könyvelve a sereg tagjának.
-Jól mondod, a sereg tagja. Csak sajnos a csavargók füle.


/Kockadobás: 2*Tízes
Ha mind a két dobás tízes, akkor Lazy kinyitja résnyire a páncélszekrényt, majd gyorsan visszacsukja.
Minden egyéb esetben csak elhibázott próbálgatás./


A karakter dala:

https://www.youtube.com/watch?v=lyejohCId7A

"A Sötétben születtem,
mégis világos lettem.
Az Életben én sok jót
és rosszat is tettem."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Admin
Hozzászólások száma :

608
Join date :

2014. Sep. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   Szer. Szept. 13, 2017 4:13 am

The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat


#1 'Tízes' : 6

--------------------------------

#2 'Tízes' : 5


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Délos- kapu a tengerre   

Vissza az elejére Go down
 

Délos- kapu a tengerre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
32 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Next

 Similar topics

-
» Délos- kapu a tengerre
» Kapu
» (Alapműveletek 1) Taijutsu
» Konoha kapuja
» -=Taijutsu stílusok=-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Emberek királysága-