HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 7:28 pm by Lashrael Laralytha

» Fenothar
Today at 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Today at 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 09, 2018 10:32 pm by Dreyndra

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Vas. Dec. 02, 2018 10:24 pm by Helléna Silvermoon

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Vas. Dec. 02, 2018 12:38 pm by Viridiel

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18504 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Aesma Daeva, Lashrael Laralytha, Shuga, Viridiel

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Észak Bivaly Végvár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Pént. Dec. 09, 2016 5:47 pm

/Hirion/


Feltűnés mentesen lép be a reggeli tömeggel az assassin közvetkező gyilkossága helyszínére. És csak egy hír állíthatja meg, hogy nem kell ölnie. Vagy a balszerencse...
Zavartalanul haladsz a palota felé és ott egy kapualjba húzódva figyeled az őrséget. És jónak is tűnik meg nem is. Elég sokan figyelnek, de délhez közeledve körülbelül egy órával ebéd előtt egy nyilvánvalóan drow alak tűnik fel a tömegben. Bár hozzád hasonlóan a haja és arca festve van, de katonás, feszes tartása és néhány jelből neked könnyű felismerned, hiszen köztük nőttél fel.
Ám az őrök meg sem állítják, hogy kérdezősködjenek, csak biccentenek felé. Magabiztosan, mintha csak a zevadari királyi palotába lépne be, úgy haladt keresztül a kapun. Hirionnak feltűnhetett a városba, hogy páran gyanakvással szemlélik, ám a katonák nem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Wora
Hozzászólások száma :

224
Join date :

2016. Apr. 24.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Pént. Dec. 09, 2016 11:23 pm

Valora Moor

A szolgáim előkészületeket megteszik.

- Ugyan, mi sem egyszerűbb hívasd be a vendéget.

Terveim közt szerepel, hogy szimplán meghívom vacsorázni a vendégeket, hogy elhiggyék jó szándékomat egy kisebb összeget is adok a férfinek előleg gyanánt. A többit a vacsorakor adom oda, szeretném meghálálni az áldozatos munkájukat.
Ha a férfi igent mond, akkor elmondom neki a vacsora helyszínét. De mivel lehet okoskodni szeretnének, bizonyára bebiztosítják majd magukat és őrszemeket is állítanak majd a találkozó helyszínére. Így én is állítok őrszemeket, hogy figyeljék az ő őrszemeiket és ha már nem tudnak a bentiek a kinti felekkel kommunikálni, egyszerűen öljék meg őket. Micsoda terv...aztán persze lehet egyszerűen besétálnak a csapdámba hisz mi okuk volna kételkedni.
Ha viszont, a férfi nem egyezik bele, akkor megcsörögtetem neki a pénzes zsákot és kérem vegye el, amikor közelebb jön, pedig megöletem a katonáimmal. A holttestét a palotában bedobom egy kandallóba elégetni, a lovát amivel jött pedig eltüntetjük a mi lovaink közé. Így a banditák nem tudják majd, hogy vajon mi történhetett vele, néhányan azt hiszik majd, hogy meglépett néhányan nem, hogy utána mit tesznek...majd megtudjuk.
Lássuk mi sül ki belőle.


A hozzászólást Wora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 2:03 pm

/Valora/


A pénz előleg nagyon okos húzás és ha gyanakodott is, nem tudott nemet mondani. Mindent összevetve megérni látszik neki a kockázat, hogy a többi aranyért a többiek is eljöjjenek. És a búvóhelyre igyekezve még ki is gondolta, hogy miért.
~Biztos azt a levelet keresi, amit a Főnök emlegetett a csuhásoknak. De azt nem tudjuk, hol van. Viszont ezek szerint ő sem. Valamit majd úgy is kitalálunk rá.~
*Két társuk kint maradt óvatosságból azért. Bár nem riasztás volt a céljuk, ezért hamar elvesztették a kapcsolatot velük. Pusztán szabadító akcióra tartogatták, ha a vár őrsége lecsukná a többieket. Roppant ravasznak hitték magukat és egyenesen a nő gyilkos karjaiba sétáltak.
Egy kivételével. Az egyik őrszem halott, mire felkelt a Nap. Ám a másikuknak a véletlenek közre játszása végett és persze óvatoskodó természete miatt sikerült egérutat nyernie. A két hátra hagyott bandatag ugyanis nem ment be a többiekkel Bivalyba, hanem a környékbeli erdőben várta a fejleményeket és a mocsaras terepben ez az utolsó jómadár kereket tudott oldani. És erről beszámoltak a feletteseiknek is a katonák.
-...De amikor a jelentést írja, nem kell aggódnia a királynőnek. Egyedül maradt és már semmit sem tehet. Valószínűleg örül, hogy túlélte és vissza sem néz.
*Apró hiba, de ilyenek előfordulnak időnként. És jobb neki nem fordulni a királyhoz, hiszen akkor be kellene számolni arról, mi okozta a főpap halálát és hogy ő mennyit kaszált a papnő eladásából rabszolgának. És olyanokról is, hogy milyen érdemek keltették fel Valora tanácsadója figyelmét, hogy a szakértőhöz forduljon.
Ezzel szemben elég letagadni pár dolgot és a kántorasszonyt senki nem veheti elő egy közönséges bűnöző egyedül elmondott vallomása miatt.


/Köszönöm a játékot! És ezt a díszpintyet összeismertetem majd Flinttel. Smile /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 5:35 pmElgondolkodom és egy csöppet el is csodálkozom, hiszen ennél jóval nagyobb ellenőrzésre számítottam, hogy csak egy rosszul álcázott self így simán besétáljon. Azért nem rohanok utána, mert a biccentés valami olyat is jelenthet, hogy ismerik, de akkor is, mit keres is egy magamfajta?
Kicsit még marad és figyelek azért.
Másfél óra múlva nem csak fajtársam lesz ismeretekkel rendelkező, de én magam is. Legalább is barátom felbukkan és fejét leszegve ő is bemegy egy oldalsó bejáraton, amire még épp rálátok.
A teveszőrös az és sebesen szedi a lábát, a tevéit nem látom sehol, nem azokkal hozott valamit a palotába. De egyértelműen valami sürgős dolga akadt.
Erősen meglepődök, amikor a teveszőr ruhás fickó is előkerül, méghozzá igen sietősen, az állatai nélkül és ő is bemegy a palota oldalbejáratán és őt se állítják meg.
Valamiért nem hiszem, hogy ott benn kereskedést nyitottak volna, ahol tevéket árulnak és nagyon is kíváncsi leszek ki is ez az ember valójában, ezért kockáztatok és a csuklyát a fejembe húzva magam is a bejárat felé igyekszem, mint akinek természetes a bejárás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 5:58 pm

/Hirion/

/a userrel egyeztetve/


Úgy döntesz, megszakítod szemlélődésedet a félreeső sarokban és kockázatos akcióra veszed rá magadat. És határozott léptekkel igyekezel a bejárat felé.
-Hé, mi dolgod itt? Ki vagy és ki küldött?
*Az egyik őr megállít és maga előtt keresztbe fogva alabárdját lép eléd.
- Nem küldött senki. - válaszolta a fattyú gyorsan. - Csak mintha a barátomat láttam volna bemenni az előbb. - intett befelé.
-Na kotródj innen! Nincs itt semmi féle barátod. A királynő nem oszt ma senkinek kegyelmet. Lódulj!
*Határozottan kifelé szorít és úgy tűnik nem is a biccentés hiányzott. Tényleg ismerik azokat, akik itt beléptek. És ezért nem állították meg őket. Ám téged gyanakvással kezelnek és valami flúgos vallási őrültnek, esetleg szimplán csavargónak néznek.
- Jól van, már megyek, nem kell lökdösni! - emelte fel a kezét, hogy lecsillapítsa és örült, hogy ennyivel megúszta, mert ezek szerint a két jómadár nem véletlenül keveredett ide. És ez aggodalomra ad okot. Valahogy mégis be kell jutnia majd, ha ez lesz a parancs. Visszakozik az előbbi helyére.
Észrevehetted, hogy az őrök már szemmel tartanak és tekintetük követett az ajtóaljig. Az előbbi akciód tanulságokkal is szolgált, de egyben a strázsákban is megszólaltatta a vészjelzőt.
Viszont nem telik el sok idő, a teveszőrös előkerül és ugyan azon a kapun kisétál, immár sokkal lazábban. És megindul a városi tömegben elkeveredve másfelé.
Tudta a fiú, hogy nem maradhatott már sokáig, mert az őrök egyre többet tekingettek felé gyanakodva, ezért igazán örült, amikor az ismerős tevekereskedőt meglátta, aki a város forgalmasabb része felé indul. Természetesen követte, hogy lássa mit csinál és hová tart.
A főutcán megy és szokásához híven gyakran szét néz. Ám a forgatagban nincs lehetősége hátrafelé pillantani, csak oldalra. Még itt és most is igyekszik mindent és mindenkit szemmel tartani. Ám egyre inkább az a benyomásod lesz, hogy ez nem egyszerű megszokás nála. Kémek és elhárítóik tanulják ezt Zevadarban, még az átlag self sem használja.
Egy nagyobb fogadóba felé megy, ahol az istálló ajtaja nyitva van, mert épp egy férfi viszi be a lovát. És látod azt, hogy a tevék ott sorakoznak. Vagy éjszaka indult utánad vagy vágtában tette meg az ide felé tartó utat. Minden esetre nem áll meg, csak benéz az ajtón és hangosan kiált oda a fogadósnak, hogy van-e valami üzenet a számára.
Utána pedig követed észrevétlenül a nyomában járva a fazekasok utcájába...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 6:19 pmNem nehéz a tömegben megbújnom, bár biztos vagyok benne, hogy a férfi gyakorlott kém lehet, hiszen szeme állandóan a környékét szemléli, de hát engem is jól kiokítottak, így észrevétlen követem egészen egy fogadóig, ahol meglátom a tevéit is.
Nagyon sietős lehetett neki, hiszen nem láttam a főtéren átjönni, így vagy megelőzött vagy másik úton jött, de akkor meg jókora tempót diktálhatott.
Továbbra is rejtőzve, megyek után és biztos kezdek lenni benne, hogy nem véletlenül tart a fazekasok felé.
Ez engem akar ellenőrízni?
Egyre inkább megerősödik bennem a gyanú, hogy a pasi nem lehet a véletlen müve. Amikor beszólt nekem és visszaválaszoltam, azonnal előhozta az ábrázatom témáját. És napokig nem ment tovább, hanem szerencsejáték szenvedélyének élt. Majd amikor én elhagytam a kuplerájt, hirtelen roham tempóba indult útnak. És véletlenül pont ebbe a városba. Véletlenül felbukkan a palotában, ahol csak a bejáratosok mehetnek igy át. És most pedig a fazekasok...
Valóban, minden azt támasztja alá, hogy a kocsmáros figyelmeztetése nem alaptalan. Lehet azért mondta, hogy felkeltettem az érdeklődését, mert sokat kérdezősködött utánam. És utána is folyton figyelt.
Most még előnyben vagyok, hiszen tudok a jelenlétéről. Ő pedig csak kutat utánam. Ám ha megkapom a parancsot a gyilkosságra, akkor egy jól felkészült véreb lesz a nyomomban.
Azt hiszem itt lesz az ideje megszabadulni a rám tapadó piócától, mielőtt megtudja, hogy nincs nyomom a fazekasoknál, bár ez még nem bizonyít semmit, de mindenképp megnehezíti a dolgom, ha mégis a nő megölésére kapnék parancsot. Igaz a fickó nem tudja, hogy itt vagyok egyelőre. Követem tovább, de ha alkalmam adódik, valami kihalt helyre megy, akkor lehet megpróbálom megölni.
A fickó sokáig kutakodik és beszélget több fazekasmesterrel is. Mint az árnyék követem és ki is hallgatom, hogy egy különleges edényt akar venni. Ám miután nem talál, egy elf segéd után kérdezősködik.
Aztán egy könnyen múló pillanatban végre lehetőségem akad. Egy szűk sikátorba megy be, ahol csak pár halom láda van, és fal felé fordulva lehúzza a sliccet.

Hatos kocak: 1-es nem sikerül, 2-6-ig sikerült megölnöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Admin
Hozzászólások száma :

624
Join date :

2014. Sep. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 6:19 pm

The member 'Viridiel' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat


'Hatos' : 1
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 6:54 pm

/Hirion/


Alkalom szüli a tolvajt. És ezúttal a gyilkosságot is. Az assasin hangtalanul lopakodik az áldozata mögé a tőrét lassan előhúzva. Ügyel arra, hogy egyetlen apró mozdulatával se keltsen hangot, ahogy baljósan süvít a szűk helyen a szél.
Amikor lesújt, hirtelen fordul meg a kalmárnak álcázott idegen és kicsavarja a fegyvert tartó kezét. És egy gyors szúrást is megereszt a vesébe. Ám nem akarja még megölni az orvgyilkost... Mást tervezett.
-Lelepleződtél, éjtünde! Az a baj veletek, hogy mindenkinél okosabbnak hiszitek magatokat. És a bugyuta álcátokban észrevétlennek gondoljátok magatokat. Pedig sose tudtok mások lenni, mint ami valójában. Festhetitek magatokat, de nem lesztek sosem olyan ömlengős érzelgős alakok, mint az erdei elfek.
Bűzlik belőletek a gonoszság.
-beleszippant a levegőbe- Az én orrom pedig mérföldekről kiszagolja a gonosz alakokat. Ez leplezett le téged is. A szagod.
*Mondja ezt az a férfi, aki veri illatában a kedvenc állatát.
-Ha olyan okos leszel, mint hiszed magad, akkor nem csinálsz semmi zűrt. És szépen velem jössz. Akkor életben maradsz és ki tudja mit hozol ki a helyzetből? Ha viszont egy pillanatra is szabadulni akarsz, átvágom a torkodat.
*Az Awernondyas-ház ifjú örökösén múlik, hogy megpróbálja-e bevetni az erre az esetre a táborban tanultakat. Ám ha fogságban hagyja magát, akkor szépen araszolva indulnak meg a palota felé, ahol a helyi erők őrizetében tervezi a fickó kihallgatni hősünket.

/Ha meg akarod próbálni a szabadulást, akkor egy hatos kockadobással 5-ös vagy 6-os esetén sikerül kifordulnod és a szívébe döfni a tőrét. Ám sikertelenség esetén ígéretét nem váltja be, hanem olyan helyre szúr, ahol lebénítja a testedet./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 7:17 pmEgyszerűen nem hiszem el, hogy minden igyekezetem ellenére, nem sikerül a tervem, pedig olyan csendes vagyok, mint a nyári szellő.
Ha úgy is gondolom, hogy halálos vagyok egy tőrrel a kezemben, azért az erőm nem vetekedhet a férfiéval, erre hamar rájövök, amikor a kezei között vergődök és hallgatnom kell megalázó és gúnyos szavait, miközben a fájdalom görcsében hánykolódom.
A gyomrom helyén lévő kő valószínűleg meggyógyít, de a fájdalmat nem enyhíti.
- Te belőled meg a tevehugy bűzlik, nem nehéz a dolga, aki követni akar. – köpök a szemébe.
Nem tudom mi a terve velem, de egyáltalán nem szeretnék a részesévé válni, nekem még dolgom van és mindent meg fogok tenni, hogy ezt a fickót félreállítsam az utamból.
Valószínűleg nem számít már részemről túl nagy ellenállásra, hiszen más már félig haldokolna a szúrástól, ezért remélem kellően meglepem, amikor felrántom a térdem, hogy ágyékon térdeljem, aztán ha ez sikerül, akkor kirántva a csizmaszáramból a másik tőrt, mellkason döföm vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Admin
Hozzászólások száma :

624
Join date :

2014. Sep. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 7:17 pm

The member 'Viridiel' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat


'Hatos' : 6
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://neminra.hungarianforum.com
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 7:29 pm

/Hirion/


Az éjtündének pontosan sikerült a terve kivitelezése és hamar ő került szorult helyzete ellenére fölénybe. A lába közé rúgva hamar összegörnyed a kupec és a szívébe hatoló penge elhallgattatja. Gyors és halálos válasz minden váratlan helyzetre, ahol az öngyilkossággal majdnem felérő merényleteket oktatták neki.
A legtöbben ennek ellenére meghaltak volna, hiszen a váratlan ellentámadás alatt bekapott szúrása hamar elvérzést okozhatott volna. De ha jól lefogja a sebet, akkor a gyomra helyére műtött kristály már most is azon dolgozik, hogy megmentse ismét az életét. És az ajándék, amit azért kapott, hogy hosszabb ideig hallgathassák ki Délosban, továbbra is az egyik leglenyűgözőbb túlélő képességekkel rendelkező ügynökévé teszik Zevadarnak.
Vérveszteségtől és a harctól kissé szédelegve áll meg a hulla felett. És időre van szüksége. Ilyen mély és veszélyes találatot még a varázskő sem gyógyít be. De vajon hová mehet? Ha itt marad, akkor azonnal kapcsolatba hozzák a hullával és az aztán tényleg a figyelem felhívása lenne!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 7:49 pmValahol meg kell pihennem és az sem ártana, ha találnék valakit, aki ellátja a sebem, mert bár a kő valószínűleg megmenti az életem, azért előtte nem ártana nem elvérezni.
Amúgy sem ártana innen sürgősen eltűnni.
Kissé támolyogva indulok el, egy darabka ronggyal elszorítva a sebet és próbálok taláni egy utcakölyköt, aki tudja, hová kell fordulnia a szegény embernek, aki nem akarja nagydobra verni a sebesülését.
Hamar megtalálom itt is a szegénységet és vele együtt a diszkréciót. Egy nyolc évesnek tűnő lány vezet el egy vegyeskereskedést hirdető cégtábla alatt és kopogás nélkül lép be a szegénynegyedben egy ajtón.
Odabent nem pont a kinti szövegnek hű dolog fogad. Főleg fűszerek, gyümölcsök és csak néhány csecse-becse található. És az öreg, aszott arcú nő hamar a gondjaiba vesz.
-Jó helyre jöttél, fiacskám! Én vagyok Bivaly legjobb vajákosa. De nem lesz ingyen, amit csinálok. Remélem van öt ezüstöd vagy valami más, amit elfogadhatok fizetségnek. Aztán bekötöz és a fűszerekről hamar kiderül, hogy javarészük felhasználható gyógyfűként. És így ilyet is kapok a pénzemért cserébe a géz alá.
Nem voltam kezdő, így mielőtt nyakamba vettem volna a város alvilágát, átkutattam az áldozatomat, remélve, hogy jól fizetik itt a kémeket. Ezért, ha minden jól ment, akkor simán ki tudtam fizetni a banyát, akihez a kislány vezetett, bár azért igyekeztem lealkudni az árat.
- Ennyiért már a holtakat is feltámasztják, legyen három ezüst és nem is jártam itt. - tettem le a pénzt az asztalra és hagytam, hogy ezek után ellássa a sebemet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szomb. Dec. 10, 2016 8:07 pm

/Hirion/

/userrel egyeztetve/


A kereskedő nem volt szegény, jól tömött erszénnyel játszotta a kockát esténként. És adta a gazdag kalmár szerencsefüggőt. Így hamar a kezébe került Hirionnak az erszénye és benne pár arany is, több ezüst érmével együtt.
Ám a vén szipirtyóval nincs szerencséje. Nem kezdi el az ellátásodat, amíg le nem szurkolod a kellő pénzt. Amit most már jóval könnyebb szívvel megengedhetsz magadnak, hiszen induló vagyonod többszörösét kerested a férfi láb alól eltételével.
És jobban jársz, ha egy fogadó felé veszed az irányt. Rád van bízva, hogy újból a kislánytól kérsz-e tanácsot a város legolcsóbb szállását illetően vagy magad választod ki a lehetőségekből, hol vészeled át a következő lábadozással teli néhány napot.
Nem örül Hirion, hogy nem enged az árból az öregasszony, de végül is talált pénz volt, így leszurkolja a gyógyítása árát és nem panaszkodhat az ellátásra.
Aztán a még mindig körülöttük sertepertélő kölyköt kérdezi meg, milyen szállást ajánl, ahol nem sokat kérdezősködnek, de azért nem valami koszfészek.
A gyerek odavezet és tud szobát kivenni. Nem is hálátlan a self,  kap tőle egy ezüstöt az utcagyerek, megérdemli.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Kedd Dec. 13, 2016 7:49 pmNehéz volt az eszmélés és eltartott egy darabig, amíg felfogtam a körülöttem lévő dolgokat. Valaki ételt, italt, még kávét is hozott nekem, bár nem emlékszem rá, hogy kértem volna, ahogy arra sem, hogy mennyi idő telhetett el......
Ha volt a szobámba mosdó víz igyekeztem felfrissíteni magam, de tudtam, hogy nem vagyok erőm teljében.
Befaltam mindent, hogy erőre kapjak, bármilyen rossz ízű és száraz volt. És tudtam, hogy tovább kell figyelnem a palotát, ha eleget akarok majd tenni a parancsnak. Találnom kell valamit, hogy be tudjak majd jutni, ha kell.
A hideg viz frissitőül hat, ahogy a száraz kaját pedig kiadja belsőm …..megint. Nem a gyomrom... hiszen az nincs. Kellemetlen érzéssel figylemeztet a különös megmentőm, hogy még mindig nem tudok enni, csupán az assassinok receptje által készitett szájban oldódó cukros levet.
A kristály, mint egy Duracel Nyuszi táplál tovább energiával, bár a test érthető módon gyenge, hiszen ereje nagy részét az utóbbi napokban a gyógyitásom vette el.
A szobámból kilépve továbbra is sötétség fogad. Vagyis a szobámat nem a becsukott zsalugáterek árnyékolták be, hanem azért voltak becsukva, mert este van.
A kijárat felé menet összetalálkozok a szobát kiadó hölggyel.
- Jaj, már annyira aggódtam. Jó sokáig aludt!
Kifelé menet közben rájöttem, hogy épp éjszaka van, legalábbis sötét, bár nem annyira, hogy ne fussak össze a fogadós asszonnyal.
- Igen, nagyon fáradt voltam, de köszönöm az ételt és italt, most már jobban vagyok. - feleltem udvariasan. - Most kicsit el kell mennem. - biccentettem neki búcsúzóul, remélve, hogy nem véletlenül hozott ise a kis utcagyerek, nem fog senki kérdezősködni.
Óvatosan osontam az árnyékokban az utcán és olyan helyre mentem, ahonnan ráláttam a főtérre és a palotára, de nem látnak onnan. Talán felfedezek egy rést az őrségen, ahol bejuthatok majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Kedd Dec. 13, 2016 8:05 pm

/Hirion/

/a userrel egyeztetve/


A város elég kihalt. Csak alig néhányan lézengenek a sötét utcákon. És hamar eljutsz a palotáig. Sötét elfként a látással nincs bajod és hamar megszokod, hogy még előnyödre is válik ez a napszak. Úgy tűnik a soha nem alvó Capitallal szemben ez a vidéki emberi település csendes ilyenkor és feltűnés mentesen tudsz közlekedni. Ahogy a nő sem kérdezősködött feleslegesen, mikor hirtelen ébredésed után már dolgod is akadt. Valóban nem véletlenül vitt oda a kislány.
Úgy tűnik a palota védelme is már nappal és éjszaka, nem csak a kapuk és a külső területek. Míg délelőtt, mikor legutóbb itt jártál elszórt strázsákkal találkoztál, most legalább fél tucatnyian vannak egy járőröző csapatban. Hamar észre lehet venni őket lépteikről, de a fáklyáik fényei is előre bevilágítja az utat. És rengeteg a sötét sarok idekint. Eközben Hirion ekként gondolkodik:
~ Nem csak azért választottam az estét a terepszemlére, mert a szemem sokkal jobb, mint az embereké, hanem azért is mert számításaim szerint ilyenkor jóval kevesebben járkálnak az utcán, ez olyan "emberi" tulajdonság.
A palota azonban talán jobban védett, mint nappal, sok az őr és egyfolytában járőröznek. Azonban nem nehéz kibökni őket, hiszen fényesen kivilágítják magukat.
Így aztán simán ki tudok térni előlük és figyelni a palotát, van e lehetőség a bejutásra.~

* Pár órás nézelődés után már ráérzel a mozgások menetrendszerüségére. Ugyan azt az útvonalat járják be és könnyen át lehet surranni egy olyan ügyes éjelfnek, mint neked köztük. Ám előtte meg kell másznod a magas kovácsoltvas keritést vagy valahogy utat találni alatta. A kapukban őrök szobroznak ugyanis.
És még teljesen ismeretlen az épületen belül ami található. Megkockáztathatod hogy most puszta kézzel próbálod megmászni vagy igyekszel szerezni felszerelést, ha valami ihletet kaptál, hogy mi jönne kapóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Kedd Dec. 13, 2016 8:31 pmJó darabig figyelem az őröket és már tudom, hogy egyszerű lesz elsurranni közöttük, mert mindig ugyanarra mennek. Viszont van még előttem egy akadály, egy hegyes rudakból álló vaskerítés, ami még csak valahogy leküzdhető, de nem tudom mi van mögötte. Azonban kockáztatnom kell, hiszen kívülről nem fogom megtudni.
Talán a szállásadóm tud kötelet adni, amiből csomózhatnék egy kötéllétrát, azzal térnék vissza.
Visszaérve az asszonyhoz kis pénzért ad el nekem kötelet és jó szokásához hiven nem kérdezősködik. Örül annak, hogy pénz állt a házhoz és holnap majd vesz magának újat. Még egy kevés megtakaritásra is futja. No de ne válogasson az, akit szorit az idő!
Eme felszereléseddel könnyen jutok át a rácson és a kertben az őrök fáklyáit gondosan kikerülve eljutok a palota oldaláig.
Sikerül kötelet szereznem - kérdések nélkül, - így azzal már simán veszem az akadályt. Az udvarban ismét figyelem az őröket, aztán az egyik járőrt követve osonok mögöttük, így járva végig az épületet, szemügyre véve. De egyelőre nem akarok bemenni, csak megfigyelni a lehetőségeimet. Ami van bőven, ablak akad nyitva nem is egy és a tetőre feljutni sem okozna gondot úgy látom. Talán még sem olyan esélytelen a dolog, mint elsőre gondoltam, amikor megkaptam a feladatot.
Éértékes felderitéssel gazdagodtam. Most már mint az árnyék tudok mozogni a palota kertjében is akár.
Pár helyen nyitva van az ablak, de a gyertyát még nem oltották el, csak egyetlen helyen. Vajon akkor is lesz egy sötét szoba, amikor élesben próbálkoznom kell? Hiszen megkerültem a házat és egy ilyenre akadtam.
Ám úgy térek vissza szállásra, hogy megerősödött a hitem, hogy ha parancsot kapok, akkor végre tudom hajtani. Vagy legalább is van esélye...
Másnap különféle szereket veszek, amivel akár mérgeket is lehet keverni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 12:17 pm

/Hirion/


Nem tétlenkedik a Nap felkeltével sem hősünk. A kiadós esti túra -és kötélvásárlás- után most más oldalról kezdi meg a felkészülést. Hiszen nem csak elérnie kell a főpapnőt, ha erre parancsot kap, de biztosan végezni is.
Ez ügyben úgy dönt, hogy ideje egy igazán sötét elfes dologhoz, a mérgekhez nyúlnia. Hallott már róluk, ám még kevésbé használta. Egészen pontosan nem is biztos, hogy volt-e már dolga ilyenekkel. Ám szerencsére a kémvadász teveszőrös zacskójában van elég pénz. És a városban van elég szaktekintély, hogy eligazítsa őt, ha jó helyen kérdez.
Eszébe juthat, hogy hová is vezette a kislány őt anno, amikor a sebei ellátására keresett vajákost. Aki a gyógyításhoz ért, az általában annak megfordításához is. Érdemes megpróbálnia ott, hiszen már vásárolt egyszer nála, ismerik egymást... valamennyire. És igen sok, különböző és leginkább a fiú számára ismeretlen hatóanyagú növények voltak.
Természetesen választhat más utat is. Hiszen napfénynél a kapuk nyitva vannak, a piac pedig zsúfolt. Ha olvasott a mérgekről és tudja azt, hogy milyen növényt keres, akkor maga is megpróbálhatja beszerezni a réteken, legelőkön, ligetekben. Vagy kérdezősködik utánuk a kereskedők között, hátha árul valaki pont olyan növényt.
Ám ha nem ezeket az alternatív útvonalakat használja, akkor a vegyeskereskedésbe belépve a jól ismert eladónő fogadja. Ám ezúttal egy másik vevő is tartózkodik ott, akivel szinte suttogva beszélnek.
-Miben segíthetek? Használt múltkor úgy látom a gyógyfüvem. -kérdez rád, ám csak felpillantva a másik tárgyalásból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 2:14 pmNem tudom, hogy miként fogom még végrehajtani az assassinok megbízását, ezért mindenre fel akarok készülni és bár nem vagyok túl jártas a mérgek terén, ezt sem vethetem el, főleg ha észrevétlen munkát akarok véghezvinni és még élve ki is akarok jutni.
Ha fegyverrel rontok az uralkodónőjükre, akkor minden bizonnyal halál fia vagyok, még ha sikerül is a merényletem.
És elképzelésem is van, hol szerzek be hathatós szereket. A vajákosnő, akihez kis kalauzom vezetett, biztosan a segítségemre tud lenni, hiszen nem csak a gyógynövények ismeretével lett valószínűleg az alvilágban elhíresült. Ráadásul attól sem kell tartanom, hogy eljár a szája.
A pénz miatt nem kell aggódnom, így hamarosan már az ismerős épületbe lépek be, azonban most nem vagyunk egyedül, valakivel igen csak bizalmasan tárgyal a banya.
- Igen, meg voltam vele elégedve. – bólintottam, de intettem, hogy csak folytassák nyugodtan.
- Ráérek, fejezzék csak be, addig nézelődök, mert négyszemközt beszélnék a jövetelem céljáról. – tettem hozzá a nőnek halkan.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 3:16 pm

/Hirion/


A vevőt is kicsit zavarja a self megjelenése, de azért túlteszi magát rajta. Inkább abból látszik, hogy két marékra zárta a nőtől kapott készítményt és azonnal  kabátja alá rejtette. Persze a fizetés után kapta meg, ami néhány ezüst volt.
És most már a hölgy figyelme maximálisan a tiéd. Figyelő szemekkel hallgatja végig, hogy mégis mit szeretnél és utána csak tanácstalanul kérdezget téged.
-Pontosan milyen méregre gondolt? Van rengeteg fajta. Van esetleg konkrét vagy csak homályos elképzelés?
* Ha nem néztél ki nézelődésed közben vagy előzetes hallomás alapján nem tudsz mondani -vagy inkább nem akarsz mondani, hogy többet megtudj róluk a vásárlás előtt-, akkor bizony kénytelen lesz kis rendszertani kategóriát felállítani.
-Vannak gyorsan ható fegyvermérgek. Melyek nem célszerűek, ha túl sokáig kell várni, hogy kifejtsék hatásukat. Hiszen ha valakin csak kis vágást tudsz ejteni a párbaj során és szükséged van egy kis segítségre, akkor nem valószínű, hogy órákig fel akarod még tartani a támadásait patt helyzetben, mire a méreg felszívódik.
Vannak az ételmérgek, ahol viszont a fene tudja. Néhányan gyorsan hatót keresnek, hogy az áldozatnak ne legyen ideje bevenni az ellenszert. De mások inkább hosszú hatóidejűt keresnek direkt, hogy el tudjanak még időbe menekülni  tetthelyről.
Ám a mérgek királynője a kontakt méreg. Csak a legfontosabb célpontok ellen, mert ezek nagyon drágák. Ám van előnye annak, hogy a bőrön keresztül is felszívódnak. Bekenheted velük egy kesztyű belsejét, vagy egy tárgyat, amit csak a kijelölt célpont foghat meg.
És ott vannak a kompakt mérgek, melyek több komponensből állnak. Nem hatnak addig, amíg mind a két összetevő a szervezetbe nem jut. Gyakran alkalmazzák azt, amelyik alkohollal keveredve mérgező csak. Akár ételbe is rejthető, és akkor aktivizálódik, mikor az áldozat a borból is iszik. Sajnos mind ezidáig nem sikerült kikísérleteznem azt a fajtát, ami a borra és más alkoholra semleges, csupán vizet iszik valaki, akkor lép életbe. De vannak ritkák, amelyek egyik része por alakú, a másik komponens viszont légnemű. És ezt a másodikat egy zárt fiolában veheti meg bárki. Nem is észleli, hogy megmérgezték, amíg ki nem bontja.
És a hatásra is kíváncsi vagyok. Nem csak halálos mérgeim vannak, természetesen. Vannak nagyon gyorsan -vagy ha épp az kell, nagyon lassan, de hosszan- ható altatóim. És olyan szereim is, amely alig észrevehető kívülről, csak elbódítja az áldozatot. Kevesen tudják, hogy ilyenkor nem csak az odafigyelése nehezedik el, de az akaratereje is gyengül. Bár vallatáshoz inkább a fájdalmat okozókat használnám. És persze van hashajtó is, mely nagyon egyszerű, mégis tudni fogod, hol lesz egyedül nemsokára, hogy orvul megtámadhasd.

* Egy percig nem akarta titkolni, hogy jó helyen jársz. Nem meglepő módon a vajákosok, boszorkányok és gyógyfűárusok igen gyakran foglalkoznak ilyennek is. Hiszen honnan ismernék az ellenmérgeket, ha magát a mérget, amit kivéd, abban járatlanok.
-Ha rám hallgat, akkor nem csak egyet vesz. Több adagot kever a borba a biztos hatásért és meghívja a barátját italozni. És maga meg bevesz egy adag ellenmérget. Majdnem mindegyiknek van ellenszere. És ez a legagyafúrtabb gyilkosság. Nem vádolhatják meg, hogy tudott róla, hiszen maga is ivott belőle. Akár elfogyaszthatja a kiérkező katonák szeme láttára az utolsó néhány kortyot.
* Nos, azért annyira sok pénzed nincs, hogy a ritkább fajtákból is korlátlan mennyiségben vásárolhatnál. De az egyszerűbbekből (még a fegyvermérgekből is) akár elég sok adag kitelik. De a kontakt vagy a kompakt mérgek még a tekintélyes mennyiségű lopott pénzedet is igénybe veszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 8:00 pmVégighallgatom a javasasszony részletes beszámolóját a mérgekről és igen csak töprengésbe merültem, hogy vajon nekem mi felelne meg a céljaimnak. Nem alapozhatok szerintem csak egy fajta méregre, hiszen nem tudom milyen lehetőségek adódnak mejd és persze gondolom az áruk is elég borsos, főleg azoknak, melyek jcskán adnak esélyt a merénylőnek a visszavnulásra.
- Azt hiszem a felkenhető mérgek és a kompaktok érdekelnének, mennyit kérne értük?
-A legolcsóbb 6 arany 30 lesz. -mondja kedvesen az eladónő.
Nekem a lopott szütyőben összesen 8 arany 20 ezüst van. Igy még a legelőnyösebb áruakból sem tudok mind a két fajtából vásárolni.
Tudom, hogy mennyit sikerült elvennem a halott kémtől és azzal gazdagnak mondhattam magam, de kikerekedtek a szemeim, ahogy meghallottam milyen árat kér a méregért.
- Hééé! Nem az egész boltot akarom megvenni, csak két kis fiola növényi lét vagy port, vagy akármit, a kettőért együtt adok .......4 aranyat. - rázom meg a fejem kissé belevörösödve, hogy ekkora baleknak néz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 8:13 pm

/Hirion/

/userrel egyeztetve/


A nő gúnyosan elmosolyodik és a szemén látod, hogy meg fogtok egyezni. Igy vagy úgy. De biztosra veszi, hogy megegyeztek.
-Nos, talán nem véletlenül ennyi az áruk. De úgy hallottam, hogy az erdeieknek születésüktől kezdve csodás képességeik vannak.
Talán tudunk egymásnak segíteni.

*Nem nehéz kitalálni mire gondol. A növényeket Awyris elfjei elképesztő gyorsasággal tudják növeszteni, ha rákényszerülnek.
A képére van írva, hogy üzletre számít, így Hirion is kissé magabiztosabb lesz, nem is akar üres kézzel távozni.
Azonban a szavai meghökkentik, aztán leesik neki a dolog, hogy hegyes füleiből és világosra festett képéről azt gondolja, hogy erdei elf. Erre majdnem felnevet, de aztán elkomolyodik, hiszen egyrészről jó, mert jó az álcája, de másrészről nem adhatja meg a nőnek, amit akar.
- Nem tudom mire gondolsz, de várom a javaslatodat. - néz a füves asszonyra, mint aki nagyon is kíváncsi.
* Nem csoda, hogy habozott. 630 ezüst kis túlzással egy falu ára. Minden esetre nem biztos, hogy ennél többet beszolgáltatnak adóként egy egész évben.
-Ti hegyesfülűek mindig is nagyon otthon voltatok a növények terén. És ha jül tudom az állatok terén is. Biztosra veszem, hogy hasznosabb alapanyag begyűjtöm lennél, mint én valaha is álmodhatnék.
*Csillogó szemekkel várja a válaszodat. Az állatok említésére viszont lehet szörnyekre gondol. És persze a növények esetén is tapasztalt erőkerülőre, nem olyanra, akinek mindent részletesen el kell magyarázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 8:24 pm- És, ha segítek neked, akkor ingyen adód a mérgeket? - válik óvatossá a hangom, mert olyan ötletem támad, amivel megoldhatnám az öregasszony gondját is, ha sikerül nyélbe ütni az üzletet.
Igazán ironikus dolog lenne őt a saját mérgével megölni, de egyelőre meg kell szereznem.
Az asszony egy pillanatra meglepődik, de aztán hamar úrrá lesz érzelmein.
-Ó, ne légy telhetetlen! De jóval olcsóbban fogom adni neked. Hiszen a gyűjtés után az elkészítéséhez az én tudásomra még mindig szükséged van. De alaposan csökkenne az ára. Tényleg igazán jelentősen.
Hangja olyan nyájas volt, amennyire egy pénzéhes kufár csak lenni tud. Letagadhatatlan, hogy nagy hasznot remél abból, ha nem neki kell beszereznie a hozzávalókat, csupán csak a kikeverés és persze a jó nagy felesleg eladása maradna neki. Hiszen gyógyítóként van elég dolga itt a városban is mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 8:32 pm

/Hirion/

/userrel egyeztetve/- Nekem most kell a méreg, nem érek rá "gyűjtögetni"! - rázza meg Hirion a fejét. - Ha végeztem, akkor beszerzem, amit csak akarsz és ehhez előleget is hajlandó vagyok adni, csak, hogy lásd komolyan gondolom. - alkudozik tovább, hiszen tudja jól, hogy nem lenne képes olyan praktikákra, amikre a zöldikék.
-Nos, ha kell a méreg, az bizony kockázatos. És mi van akkor, ha lebuksz? Vagy egyenesen ide vezeted a gyilkosság után a nyomozókat? Erre nem is gondolsz?
Ha ilyen bőkezü megbizóid vannak, akkor jobban teszed, ha a merénylet után egy jó ideig lapulsz olyan helyen, ahol senki nem talál meg. Nem! Először bonyolitsuk csak le a mi kis üzletünket!

*Nem esett a fejére és megtanulta már, hogy a nagy pénznél csak az óvatosság jobb. Mert akinél ennyi pénz forog, ahhoz képest ő nagyon picike kis porszem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2928
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Szer. Dec. 14, 2016 8:44 pm- Ha olyan jó a mérged, mint ahogy mondod, akkor nem kell attól félned, hogy bárkit is idevezetek, hiszen nem is jönnek rá, hogy én tettem, nem igaz? - húztam össze gyanakodva a szeme, ahogy felhozta ezt. - Nekem pont annyira nincs okom, hogy bízzam a szavadban, ahogy neked is kétségeid vannak, ezért ajánlottam az előleget. Nem hagynék veszni egy csomó pénzt, ha megéri a méreg az árát, mert ki tudja, mikor lesz rá megint szükségem. - ütöm a vasat.
-Rendben! Akkor teritsük a kártyáinkat! -mondja nagy sóhajjal a kis méregkeverő.
-Mond el, hogy kinek lesz szánva ez a kis vagyonba kerülő méreg! És ha nem okoz gondot, nem fognak utána nagyon szaglászni, akkor felőlem megegyezhetünk.
De én nem akarok senki fukarsága miatt az inkvizició kezére kerülni! Már azzal is sokat kockáztatok, hogy renitensnek számitok a városban. De ezt a boszorkányok már megszokták.

Felszalad a szemöldököm, amikor az áldozat kiléte iránt érdeklődik, mikor az előbb még attól is félt, hogy idehozom a katonákat.
- Bolond vagy te? Dehogy mondom meg, különben sem mondtam, hogy itt kell, csak előrelátó vagyok. És sosem adnálak ki. Mondj egy árat és akkor - de nem egy kisebb falu árát - és megegyezhetünk.
Nincs értelme, hogy bevállaljak valami növénygyűjtögetést, mert akkor csak magamnak okoznék gondot, amit amúgy sem tudnék megcsinálni és akkor csak az időm pocsékolnám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   Csüt. Dec. 15, 2016 8:17 pm

/Hirion/

/Userrel Skypon egyeztetve./


Nem veti el Hirion, hogy visszatérjen és akár egy kisebb vagyont áldozzon a méregre, de kell hozzá a bizonyosság, hogy egyrészt végre kell hajtania a merényletet, hiszen még nem kapott rá utasítást, másrészt, talán másként is megoldható.
Talán az alvilágban serénykedők tudnak neki mondani valamit, így ha megtalálja a kislányt, akkor megint rá bízná magát, hogy elvezesse valakihez, aki ismeri a palotát.
Miközben az eddigi két biztos támpontját vele megismertető leányt keresi, hirtelen valami olyanra lesz figyelmes hősünk, amire talán nem is számított. Egy kocsmából hangos nevetések és mulatozások zaja szűrődik ki még ilyen korai időben is, mintha csak késő esti vigasság lenne.
Ismerős hang üti meg hirtelen a fülét. A dobókocka ismerős fához csapódása. Balszerencsés alkat, ezt vitatni sem szabad. De információ forrásnak nem utolsó... talán még a helyi alvilágról sem.
A kocsma elég hangos és ez megtorpanásra készteti, hiszen talán nem elvetendő, hogy ott nyerjen információt, azonban ismerve a kockában való szerencséjét ez nem tűnik azért olyan nagyon jó ötletnek.
Viszont azzal még csak nem lesz baj, ha benéz egy kicsit és felméri a terepet és elgondolását tett is követi.
Az egyik asztalnál hatan ülnek és vigan kártyáznak. A másiknál a kocka szerelmesei múlatják az időt. Igazi kis szerencsejátékbarlang. De mivel nem tiltja senki, igy ezt nem kell elrejteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Észak Bivaly Végvár   

Vissza az elejére Go down
 

Észak Bivaly Végvár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 26 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Emberek királysága-