HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 1:33 am by Shuga

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Yesterday at 6:08 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Yesterday at 5:24 pm by Shuga

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 16, 2018 5:31 pm by Alia Caroline Azurre

» Fenothar
Szomb. Dec. 15, 2018 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Szomb. Dec. 15, 2018 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18512 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Az Új Rend- Tapogatózás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Az Új Rend- Tapogatózás   Vas. Dec. 13, 2015 3:15 pm



Uráldur a katonáit szemlélte éppen. Az Első Lord jelenlétében senki nem merte mutatni a fáradságát, pedig már napok óta megerőltető munkát végeznek a főváros központjában és a környező utcákban.
Az elhaladó hivatalnokok különös fáradságot éreznek, ahogy a sarokba szorított bakák minden körülöttük felbukkanó élőlényből igyekeznek a folytatáshoz szükséges erőt elszívni. Ám egy érkezőt mégsem támadnak eme könnyű mágikus trükkel.
Az egyik befolyásos ház feje közeledik a kíséretével. A hadúr emberei nem szívbajosa a testőrökkel is próbálkozni, de magát a díszvendéget jobban becsülik, mint hogy ilyet tegyenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Ivory von Draco
Hozzászólások száma :

132
Join date :

2015. Nov. 03.


TémanyitásTárgy: Re: Az Új Rend- Tapogatózás   Vas. Dec. 13, 2015 5:05 pm

Nyugtalan időket élünk. A harcosaink már nem a régiek. Félreértés ne essék, nem a hűségükkel, vagy a harci tudásukkal van baj, csak valahogy más lett az értékrend. Ez azonban egy hosszú folyamat része. Nekünk vezetőknek kellett volna erre jobban odafigyelnünk. Mivel Zevadar nagy, és sokfélék vagyunk benne, ezért döntöttem úgy, hogy Uráldur hadvezérrel összeülnék egy kis beszélgetésre. Mivel tisztelem tudását és hűségét a birodalom iránt, ezért jobb szövetségest nem is találhattam volna.

Ahogy közeledünk kíséretemmel a város központja felé, látom, hogy nagyban folyik a "munka". Pont ez a hatékonyság, ami a Hadvezér sikereit dicséri. Nem tudom, csak remélem, hogy hasznos lesz mindkettőnk számára, ha létrejön a közös hadművelet.

Ahogy haladunk az utcákon, érzékelem a felénk áradó mágiát. Mosolygok magamban, hogy a testőreimmel is próbálkoznak. Eszemben sincs segíteni nekik, védjék meg magukat, meg van hozzá a tudásuk. Ha meg figyelmetlenek, vessenek magukra. Azt is érzékelem, hogy velem nem próbálkozik egyik sem, de ezt nem is tanácsolnám senkinek.

Végre közeledünk Uráldur tábora felé.......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Az Új Rend- Tapogatózás   Vas. Dec. 13, 2015 5:36 pm



Az Első Lord elé ment a vendégének és bizony az ő kísérete nagyon felkészült a mágikus támadások és azok praktikáiból, valóban nem kell félteni őket. Amolyan csatamágusok, mint egyszerű gyalogosok, hiszen vezetőjüket nagyon erős szálak fűzik Fáwenhez. Az átlag gyalogosnál valamennyivel több ilyen jellegű képzést kaptak.
-Öröm látni téged, Ivory! Gyere, fontos ötletemet kell megbeszélnem veled.
*Ezzel négyszemközt tárgyalnak a továbbiakban, ahová szellem démonok védik a fülelő kísértetektől is. Ha valaki próbálkozna megtudni, mire készülnek, az a lelkét kockáztatja. Hamar elragadhatják azt az átlátszó alakoknak és a Pokol vermeiben ítélik örök szenvedésre.
-Egy készülő vasbányát akarok elfoglalni a Raydan-hegységben. Sikerült a kémeknek megtudniuk, hogy ezen a területen ásnak, de az óriások megzavarták őket és a munkálatok halogatódnak. Velünk rokonszenveznek a nagytestűek, ha tudjuk tartani addig, amíg mélyebbre ásunk és kiépítjük a védelmet, akkor onnantól már egy kisebb helyőrség is sikerrel védheti, mi pedig rengeteg új fegyvernek valóhoz jutunk.
Mi a véleményed? Kettőnk csapatai együtt megbirkóznának a feladattal? A bányamérnökök felkészültek arra, hogy még az előtt elkészüljenek véglegesen, mielőtt az embere vagy más szövetségeseik főserege odaérne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Ivory von Draco
Hozzászólások száma :

132
Join date :

2015. Nov. 03.


TémanyitásTárgy: Re: Az Új Rend- Tapogatózás   Vas. Dec. 13, 2015 6:37 pm

A hadvezér elém jön, ami igen előzékeny gesztus volt a részéről. A sátráig kísérhetnek az embereink, onnan ketten lépünk tovább. Úgy látszik a közlendője annyira személyes, hogy még az első embereink sem léphetnek be velünk a sátorba. Intek Vernonnak, hogy várjon kint, Ő majd eligazítja a többieket.

Amit Uráldur elém tár, igen jó ötletnek tűnik. A bánya valóban nagyban hozzájárulna csapataink fegyverkészletének bővítéséhez. Egy pillanatig sem gondolkodom azon, hogy ez a szövetség igen hasznos mindkettőnknek.

- A terv jó. Látom a figyelmed mindenre kiterjed. Bár az óriásokban egy percig sem bízom. Nem tartom őket jó szövetségesnek, mivel az agyuk igen korlátolt. Nem IQ titán egyik sem. Ezért, ha megkörnyékezik őket, bármilyen őket érdeklő dologgal, gondolkodás nélkül át fognak állni. De igazából ez sem okozna problémát. Veled tartunk.

Miután a lényeges dolgokat megbeszéltük, kicsit körbe néztem a sátorban. Minden kényelmet kielégített, de tipikus katonai sátor.

- Ha gondolod itt hagyok pár emberemet, de nekem még van egy kis elintézni valóm otthon, amit nem tudok elhalasztani. Üzenj értem, hogy hol és mikor találkozunk. Addig rendelkezz a katonáimmal.

Egyenesen Uráldur szemébe nézek, és várom a válaszát......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Az Új Rend- Tapogatózás   Vas. Dec. 13, 2015 8:14 pm



Az Első Lord nem is számított ilyen könnyű beszélgetésre. Ivory a kivétel volt a mostani apatikus állapotban. A legtöbben, akik képeske lehettek volna megmozgatni a hadsereget, inkább kivártak és meglapultak. Esetleg egymás ellen dolgoztak.
Dementor már lassan egy éve kómában fekszik és a legbefolyásosabb házak fejei mind azt remélik, hogy ők lépnek a kihalni látszó dinasztia helyébe. Nem szívesen vállalnák legképzettebb katonáik elvesztését a harcmezőn, ha szükség lehet rájuk a polgárháborúban.
-Ez nagyszerű! Tudtam jól, hogy mi Fáwen miatt is és egyébként is mindig számíthattunk egymásra. Ilyen elfből kellene több a vezérkarba és jóval kevesebb fenekén ülő anyámasszonykatonája.
Calipsoból indulunk pár nap múlva. Úgy terveztem, hogy hajón megkerüljük a kontinenst és a partról csapunk le rájuk. Amíg tudunk, titokban haladunk, ha kedvez a harci szerencse, akkor már elérjük és megkezdjük az építkezést is, mire egyáltalán feleszmélnek. Ha nem, akkor is legyűrjük az ellenállást.
Ketten bármire képesek vagyunk.

*Látható örömmel vette a választ és azt is, hogy Ivorynak nem csak a szíve van a helyén. Nem bíz semmit teljesen az Első Lord meglátásaira, jó meglátást vetett fel.
-Az óriásokban én sem bízom. De ha megpróbálnak megállítani, hamar lenyilazzuk őket. Nem az erő számít. A méretükkel iszonyú jó célpontjai a mágia szálainak és az íjaknak is. Egyelőre hasznosak.
*Uráldur ritkán leplezte, hogy szereti használni más népek gondolkodását, a stratégia részének tekinti. Ám tartós szövetséget sosem támogat egyikkel sem. A drowok kellenek, hogy a világ legerősebbjei legyenek, a többiek csak úgy kereshetik a kegyeiket, hogy bármikor hátba döfhetik őket akkor is, ha már nincs szükség rájuk.
A vén tünde igen zárkózott társadalomban élt és egyáltalán nem érezte szükségét sosem a nyitásra.
-Néhány rabszolgát javaslok magunkkal vinni, hogy mentesítsük a katonákat kicsit a munkától. De túl sokat nem, hiszen csak a baj lenne az őrzésükkel, ha nagyra nő a létszám.


/Ha bele egyezik Ivory, akkor az ő emberei válogatják ki és akár Whupplit is magunkkal vihetjük.
Döntéstől függetlenül folytatás a Sötét Vastelepen:
http://neminra.hungarianforum.com/t275p15-sotet-vastelep#6284/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Az Új Rend- Tapogatózás   

Vissza az elejére Go down
 

Az Új Rend- Tapogatózás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-