HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 1:33 am by Shuga

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Yesterday at 6:08 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Yesterday at 5:24 pm by Shuga

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 16, 2018 5:31 pm by Alia Caroline Azurre

» Fenothar
Szomb. Dec. 15, 2018 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Szomb. Dec. 15, 2018 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18512 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Shuga

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Dédelgetett Bosszú- Zárás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Dédelgetett Bosszú- Zárás   Vas. Jún. 12, 2016 10:26 pm


A volt hadvezért meglepi a fia kérdése. Át kell gondolnia, hogy mégis mit tudhat és mit nem Hirion. És rájön hamar, hogy teljesen kaotikus számára, hogy törvénytelen gyermeke kitől és vajon mit hallhatott. És mindennel együtt, hihetetlen, hogy ennyire ártatlan még a gondolkodása, mely sokkal több selffel végzett már Zevadarban, mint ahánnyal méreg. Ám gyermekeinek joga van megtudni.
-Az egész Theával kezdődött. Én is és Uráldur is messze a határainkon túl teljesítettünk küldetést. Ha itthon lettem volna, megállítom. Rá akarta venni, hogy ISIS nyilvánítsa halottnak férjét és házasodjon újra. Már amikor meghallottam ezt az őrültséget, tudtam rögtön, hogy az Első Lord nem hagyhatja válasz nélkül. A házunk a pókok összedöntésére tört. Anyád -nézett a kislányra- arra számított, hogy az új király kegyeltje vagyok és ha vissza is tér, már engem neveznek ki első hadvezérré és a katonái élén más valaki fog parancsolni.
Üzent nekem, hogy idegenek léptek Zevadar földjére. Azt hittem, hogy csapda, hiszen emberemlékezet óta nem volt komoly támadás népünk ellen. Más fajok rettegik erőnket. Teljes hadseregünkkel kivonultunk mindannyian. Ám tudtam jól, hogy nem a maroknyi esztelen miatt kérte segítségemet.
Mi hívtuk ki párbajra az ellenség két legjobbját. A túlerő láttán pedig bele is mentek. De jól tudtuk Uráldurral, hogy titkon azt reméljük, valamelyikünk nem fog élve visszajönni. Egy nagy darab páncélos fickóval küzdöttem, mikor az ő ellenfele hirtelen a hátamba került. Talán csak a balszerencse miatt. De az is lehet, hogy direkt rendezte meg így.
Azt hittem, hogy ez után csapataival lerohanja ezt a helyet. Kihasználja, hogy nincs vezére a katonáknak és gyorsan elszelelnének a testőrök. És mindenkit kis veszteséggel megölhet. Nem ismertem eléggé.
Anyátoknak megparancsolta, hogy menjen hozzá feleségül az egyik tisztjéhez. A király halott volt és ő már akkor azt tervezte, hogyan veheti át az irányítást a trónért folyó harcban az én katonáim felett. Nem elégedett meg olcsó győzelemmel, ő már a jövőre tervezett.
Ezért akarom, hogy elmenjetek innen. Tanultam a hibáimból. Thea csak azért hajtott fejet, mert védelmet remél. De őrá csak zsákmányként tekint az az átkozott. Ti maradtatok mindenem. Ha ti meghaltok, veletek halok.

*Ez után szerencsére ki tudtak észrevétlen lopakodni a titkos folyosón. És mire Thea és legújabb férje megtudták volna, már messzire kerültek. És sokkal jobban el voltak foglalva azzal, hogy a testőrök bejelentették, hogy Uráldur és ISIS érkezett hozzájuk vendégségbe.
A tetemes mennyiségű testőr, mely nem csak védelmüket szolgálta a palota folyosóin, de némi erődemonstráció is volt, kint hagyták. Megbízott Al-Nuszrában egykori főnöke annyira, hogy nincs oka őt megölni. Főleg úgy, hogy testőrparancsnoka most is parancsba kapta, hogy ha nem jönnének ki élve, akkor rohamozzák meg a lakosztályt és válogatás nélkül öljenek meg mindenkit.
Így hát Thea karcsú alakja köszöntötte őket a kapuba.
-Uráldur? ISIS? Milyen kellemes meglepetés, hogy látlak titeket!
*Úgy tett, mintha nem a vendégek orra előtt ment volna be nem rég egy strázsa, hogy szóljon nekik a vendégekről.
-Gyertek beljebb! Örömmel látlak mindkettőtöket.
*Beljebb terelgette, miközben férje letörülte magáról az edzés izzadságának nagy részét és gyorsan felöltött egy szép egyenruhát. Katonaként akart szembenézni egykori parancsnokával és a feleségével, aki nem egyszer vette át a helyét, amikor távol volt. Mint például akkor, amikor másfél éve Aglarnisról kellett beszélniük.
-Üdvözöllek, Uráldur! Minek köszönhetem a látogatásodat? Nem számítottam rád.
-Csak nem tudtam ellenállni a kíváncsiságnak, hogy amióta kineveztek hadvezérré, hogy telnek a napjaid?
-Hát tudod hogy. Itt vagyok leláncolva és nem vonulhatok ki hadjáratra. A fővárost kell védenem. Nem sok dicsőséget szántál nekem, mikor kineveztél, igaz?
-Igen. -bólintott és ISISre majd Theára nézett- Régen sokkal jobb volt. Volt királyunk, volt haditervünk. Elképesztően jó voltál az ellenség gyilkolásában.
*A házigazda is körbe nézett. Nem tudta, miért hozta ezt fel. Még a neki szánt nővel sem beszélte ezt át. Olyan hihetetlen kinevezést kapott, amire talán előtte nem is volt példa. Századosól egyszer csak hadvezér. Ám valahogy belefészkelte az agyába magát, hogy Uráldur féltékeny az általa elért eredményekre. A legtöbb ereklyét saját maga hozta el, a hadvezére parancsára és annak tervei alapján. Kutya volt, akinek ha azt mondták, akkor harapott. Ha azt mondták, hozd ide, akkor oda hozta és letette. De sosem értette, mit miért csinál. Ha el is bukott egy gyakorlaton, a katonái számát megemelte. Ha győzött, akkor megemelte.
-A nevelt fiadról van szó. -kezdett bele a vén elf, mikor már leültek- Ellopott tőlem egy követ. És amikor véletlenül tetten értük, rám és az embereimre támadt. Nem akarom, hogy emiatt harag legyen köztünk. De minden képen kezembe akarom kapni a drágakövet. A büntetést pedig rád bízom, hogy házon belül elrendezd.
*Al-Nuszra hirtelen nem tudta, mit mondjon. Szíve szerint azt, hogy már nem a hadvezére. Neki ebben a házban nem parancsolnak. Ám ahogy érlelte a nyelvén az öntelt szavakat, csak nem akartak elhangozni.
~Vajon mi lenne a következménye? Tényleg mindenki úgy tekintené, mint független hadurat? A kölyök ide jött és valami miatt bízom benne. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki csak a rontást hozni jött a házra.
De vajon megéri-e nekem, hogy most legyen az időpont, mikor ennek az alaknak a szemébe vágom, hogy már nem dirigálhat? Két tizedes közül egyik sem húzná a rövidebbet, ha valamelyik a másik közkatonáját lopással vádolja.

*Lényegében azon filózott, hogy a nevelt gyermekeit közkatonaként kezelje, akiket hasznos irányítani, mint egy sakkbábú. De feláldozhatóak. Vagy család tagokként kezelje. Igazi család. Ahol mindig kiállnak egymásért. A válasz nehéz volt, hiszen szíve mélyén érezte, hogy ugyan ezt várhatja el tőlük majd, ha neki lesz szüksége bizalomra.
-Nem kell ilyen jószívűnek lenned! -ordított hirtelen Thea- Az az átkozott mindig is ellenünk volt. Itt van a másik szobába. Gyere, magad is elbánhatsz vele! Nyugodtan megölheted, csak a baj van vele.
*Őrült ábrázattal indult meg a lánya szobájába és intett a vendégeinek is és férjének, hogy kövessék. A legutolsó volt, amit akart, hogy Aw fattya miatt az egész házat a kivégzés fenyegesse. Hogy is ne! Uráldur jó szolgálatot tenne neki, ha haragjában ketté vágná kardjával a törvénytelen gyermeket.
Vonakodva állt fel ISIS férje, neki viszont a legkevésbé sem volt kézen fekvő ilyen közönséges véget vetnie az ügynek. Gyorsan megkapná, amit akar, de vajon hogy jön ide vissza legközelebb? Pedig Al-Nuszra halála nem épp várható. És csak az maradna meg bennük a mostani találkozásból, hogy keményen beszélt velük, majd fogta a kardját és meggyilkolt valakit, aki nem tetszett neki. Ha nem is ellenségként üdvözölnék újra, de fenyegető képként.
Pár órája még szívesen ketté is vágta volna azt a kis assassint. Amikor még a saját területén volt. Nem valaki más lakásán. Ám most jobban örülne, ha egykori tisztje venné kezébe a dolgot. Sokkal diplomatikusabb lenne.
Persze eddigre már hűlt helye volt, ahogy a féltve őrzött kislánynak is. Thea tombolt a dühtől és pont úgy reagált, ahogy egykori férje megjósolta. Ám Al-Nuszra csitította és ígéretet tett Uráldurnak és ISIS-nek, hogy előkeríti a fiút is és a követ is. Azonnal parancsot ad a katonáinak, élve vagy holtan szeretné látni.

/Köszönöm a játékot!/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2929
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Dédelgetett Bosszú- Zárás   Hétf. Jún. 13, 2016 4:16 pmTalán ha egyszer is érdeklődik Awernondyas fia után és megtudja, hogy milyen körülmények között nevelkedik, akkor tudhatná azt is, hogy a hírek a szinte elzárva tartott apródokhoz csak elvétve jutottak el igaz formájukban, ha eljutottak egyáltalán.
Éppen ezért nem tudta hová tenni, amikor hirtelen céltáblává vált és amúgy sem tudta soha túltenni magát a családja elvesztésével járó lelki sokkon. Mára ez persze nagyrést megváltozott és most úgy érzi, hogy alig ismeri azt a fiút, aki akkor elhagyta a várost.
Szóval, amit most apja elmesél neki, most hallja először és természetesen most már sokkal jobban tisztában van azokkal az intrikákkal, amik Zevadar uralkodó rétegének a mindennapjait alkotják és ami sajnos apja életébe is került ezek szerint. A történet hallatán a harag csak még jobban eluralja, amit az álnok Uráldur és a neki engedelmeskedő, majd végül az őrületében ellene forduló Thea iránt érez.
~ Hogyan árulhatta el így a családját? Miért engedelmeskedett? ~ marták belsejét a kérdések, bár sejtette a választ, mielőtt még apja kiejtette volna a szavakat a száján.
- Nagyon elkeseredtem és e hajszában el is fáradtam a végére, de most új erővel ruháztál fel apám. Túl fogjuk élni és neved tisztára mosva fogunk bosszút állni árulóidon. – ígérte meg Hirion búcsúzóul.
Talán Al-Nuszra és Thea elfeledkeztek az átjáróról, amit még apja mutatott meg Hirion-nak gyerekkorában és ami most lehetőséget adott neki és húgának, hogy észrevétlenül eltűnjenek a házból.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Isis Do’Odrun
Hozzászólások száma :

878
Join date :

2014. Dec. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Dédelgetett Bosszú- Zárás   Hétf. Jún. 13, 2016 8:52 pm

Mikor a férjem hazajött, láttam rajta, hogy nagyon feldúlt. Persze egyszerű kívülálló nem vett volna rajta észre semmit, de én már a szeme állásán is láttam, hogy valami nem stimmel.
Kérte, hogy készülődjek, mert meglátogatjuk a volt Awernondyas rezidenciát, ahol találkozni akar Thea-val és annak új férjével Al-Nuszra-val, akit hadvezérré nevezett ki nem is annyira rég, nagy meglepetésemre.
De még én sem látok bele sokszor párom politikai játszmáiba.
Most azonban elmeséli, hogy új szereplő lépett elő az árnyékokból, még pedig a volt hadvezér fia, aki ráadásul valami értékes varázstárgyra is szert tett és most a házban bujkál, ami semmiképpen nem jó.
Látogatásunk, tehát nem csupán „baráti” csevej lesz, még ha pont ennek a látszata miatt megyek vele én is.
Azonban tény, hogy Thea és közöttem nem felhőtlen a viszony, mióta azzal a felháborító kéréssel látogatott meg.
Természetesen a csinos ruhám alatt erre az alkalomra fegyvert is öltöttem, de nem igazán tartok tőle, hogy elfajulna a dolog. Annál párom ravaszabb és az erőviszonyokat Al-Nuszra és Thea is ismerik.
Egyelőre azonban bölcsen és mosolyogva libbenek Uráldur karján és hallgatom a beszélgetést és bólintok vagy épp rázom a fejem, ha kell. Hamarosan a lényegre térnek és tudom, hogy Al-Nuszra kemény koponyája mögött lázasan forognak a kerekek.
Thea kirohanására kezem megrebben, de uralkodom magamon, megregulázása a férje dolga!
Azonban mindenki legnagyobb meglepetésére Thea gyermeke a fattyúval egyetemben eltűnt és ez senkinek nem volt jó, ahogy leszűrtem.
Azt hiszem újabb sírkövet ástak meg maguknak, csak férjem arcára kellett néznem.

//Köszönöm a játékot itt is, veszélyes dolgok jönnek, ahogy elnézem Smile//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Dédelgetett Bosszú- Zárás   

Vissza az elejére Go down
 

Dédelgetett Bosszú- Zárás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-