HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Isabella & Alia
Yesterday at 9:43 pm by Isabella

» A királyért!
Yesterday at 7:40 pm by Lashrael Laralytha

» Ki a hunyó?
Yesterday at 7:07 pm by Fenothar

» Új hajnal virrad
Yesterday at 2:01 pm by Alia Caroline Azurre

» Braslov, Üdvözöljük városunkban!
Yesterday at 12:43 pm by Pokoljáró Rexxan

» Nekromanta csapdája
Kedd Jan. 15, 2019 9:19 pm by Hirannis

» Lashrael Laralytha
Hétf. Jan. 14, 2019 7:55 am by Lashrael Laralytha

» Evenon
Vas. Jan. 13, 2019 10:37 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Vas. Jan. 13, 2019 7:03 pm by Evenon

» Ra'ena
Vas. Jan. 13, 2019 5:02 pm by Ra'ena

» Folyó mentén
Szomb. Jan. 12, 2019 2:45 pm by Alia Caroline Azurre

» Kék elfek
Pént. Jan. 11, 2019 6:10 pm by Viridiel

Statistics
Összesen 114 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ra'ena

Jelenleg összesen 18663 hozzászólás olvasható. in 545 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Isabella, Lashrael Laralytha

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Shuga
 
Nava Jade Aiglieri
 
Isabella
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Titok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Titok   Pént. Szept. 02, 2016 8:55 am


Wora hatalmát új szintre akarja hozni. A démonnal való megismerkedése és a búcsú tőle megerősítette abban, hogy végveszélyben továbbra is áthívhatja erre a világra és immáron minden bizonnyal egy befolyásos démon fog majd régi szövetségesének segíteni a pácban.
Már az sem természetes, hogy valaki eljutott odáig, hogy egy démonra külön figyeljen egy selfre. De ha valóban a Pokol egyik hatalmas urává válik, hogy nézne az ki, hogy ő leragad "egyszerű" befolyásos emberének a hatalomért küzdők szereplők oldalán? Nem kéne neki is valami pozíciót megragadni a saját világában?

Ilyesmik foglalkoztatják és tudja azt, hogy mielőtt kihúzza valakinél a gyufát, felkészülésre van szüksége. Először is egy titkos labort kellene felszerelni. Ám nem maradhat titokban az említett fontos emberek előtt, ha a szokásos úton szerzi be a hozzávalókat.
Gondoskodnia kell róla, hogy ne tudja senki még azt sem, hogy az eszközök a kezében vannak. Emellett a helyszínt is érdemes jól megválasztania. Kettő alkalmas barlangot talált erre a célra a kopár Fekete Hegyekben. Eldugott helyen, magasan a hegy oldalában. Az egyikhez lentről megy a harminc centis párkány felfelé. Világítása pedig olyan, hogy hazaérve alig vesz időt az éjtünde szemének, hogy átálljon a kinti világosról, ha nappal keresi fel a helyet.
A másikhoz egy hegycsúcsra felkapaszkodó egy ember szélességű csapás vezet, majd innen lefelé ereszkedve közelíthetjük meg a hegy másik oldalán a barlang bejáratát. Kiugró perem a bejárat fölött nem teszi kényelmessé a hazaérkezést, még az éjtündéknek is egy percig tart megszokni a sötétet és addig nagyon keveset látnak. De utána tisztán észlel mindent úgy is. Vagy kis tűzzel, gyertyákkal világítja be és nem kell átállnia a teljes sötétre.
Ha eldöntötte, melyik szimpatikusabb, majd utána kell csak gondolkodnia a felszereléseken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Wora
Hozzászólások száma :

224
Join date :

2016. Apr. 24.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Pént. Szept. 02, 2016 9:30 am

Uráldur nagyúrral való legutóbbi kaland ráébresztett, van még mit csiszolni a mágiatudásomon. Azonban hosszú távú terveim is bedőlni látszottak. Új hír keringett a katonák körében, persze lehetett gonosz pletyka is. Miszerint Uráldur nem tart igényt a trónra, ha arra kerül a sor. Én magam próbáltam utánajárni a dolognak és az utóbbi időben úgy észleltem, a hadvezér inkább gyermekeiben látja jövőjét. A hűségem felé továbbra sem lankadt, az együtt töltött csaták, a kivégzések és a parancsára kihallgatott és megkínzott lények sokasága derűvel tölt el. Sokkal többel tartozom neki, mint a puszta hálám, sohasem feledkezem meg róla és a szívem mélyén mindig is hű leszek hozzá. Bár voltak kísérleteim arra, hogy megpróbáljam rábeszélni a trónra, úgy tűnt, nem kívánja a király szerepét betölteni. Pedig dicső királyunk lett volna.
Így viszont nem marad más választásom, tovább kell állnom. Legalábbis feljebb akarok lépni. A hatalomvágy mindig is a szívemben lakozott...eljött az idő, hogy tegyek is érte, ha a másik tervem összedőlni látszik.
A barghesttől barátságban váltunk el, é biztosítottuk egymást arról, hogy bármikor számíthatunk a másikra.
A terveim első lépcsője egy laboratórium felszerelése, melyhez a legideálisabb helynek a Fekete Hegységben találtam barlangot. Egy ember szélességű csapás vezet fel a hegy tetejére, és nem könnyű eljutni a bejáratáig, viszont minél nehezebb megközelíteni, annál jobb nekem, mert nem bukhatok le...
A felszerelést természetesen nem szerezhetem meg a kívánt módon , úgyhogy a fekete kereskedelemmel kell próbálkoznom vagy valahogy ellopom őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Pént. Szept. 02, 2016 5:00 pm


Kiválasztotta a legeldugottabb jelöltet, így ezzel a jövőben nagyon kevés gondja lesz várhatóan. De a felszerelés titkos megszerzése és ide szállítása...

Nézzük a listát!

5 db borszeszégő
2 darab denaturált víz előállítására alkalmas "csőrös lombik" (lepárló készülék)
10 db porcelánedény erősen reagens szereknek (pl savaknak)
1 db kézi mozsártörő
1 db zúzalékképző (nagyobb köveket összetörni, mellyel a mozsár még nem boldogulna)
3 db kémcsőfogó csipesz
20 db kémcső
2 db tölcsér
10 db lombik
3 db tálca (legalább egy ellenálljon a savnak, hőnek egyéb erős hatásnak)
4 db kémcsőállvány
seprű
kemence


Az utolsó lesz talán a legnehezebb. Úgy megépítetlen, hogy senki ne jöjjön ide közben. De először a jelentősebb tételt kitevő üveget kell megtervezni. Nyíltan nem intézheti, így vagy a feketepiacon próbálkozik vagy ellopatja. Vagy épp valami más egyéb módszer.
Zevadar különlegessége, hogy a fekete piac fogalmának jelentős része a törvényesen működő mesterekhez kapcsolódik. Ezek jelentős része -és a legképzettebbek szinte kivétel nélkül- nem a király közvetlen szolgálatában állnak, hanem lényegében részint cserekereskedelmet folytatnak, részint pénzzel kereskednek.
Ha egyszerűen felkeresi egyiküket Wora és megkéri, hogy plusz pénzért ne árulja el senkinek az üzletet, akkor sem biztos, hogy egy befolyásosabb embernek nem fog emlékezni eme részletre. Ha pedig tolvajt használ, akkor a betörést észlelni fogják és esetleg el is foghatják. Akkor pedig nincs tolvaj becsület eme világban. A selfek kezében mindenki vallani fog.
Ám megpróbálhat nézni valahol olyan felszerelési tárgyak után, amik valami oknál fogva épp nem kell senkinek és akár maga is könnyen elemelheti különösebb feltűnés nélkül. Ez viszont vakszerencsét igényel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Wora
Hozzászólások száma :

224
Join date :

2016. Apr. 24.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Pént. Szept. 02, 2016 7:15 pm

A hely megvan és a lista is. Mielőtt továbblépek átgondolom, vajon hogy lenne a legcélszerűbb a tárgyakat beszerezni. A sok ötlet közül csak egy jut az eszembe. A felszereléseim között nagyon sok álruha megtalálható és minden szükséges kellék is, hiszen aki kémelhárítással foglalkozik, annak vannak ilyen ketyeréi. Ha esetleg elmaszkíroznám magam, álruhát öltenék és az egészet egy hosszú ruha és csukja alá rejteném, vajon rájönne-e valaki a csalárdságra. A legegyszerűbb álcának egy görbe hátú self nő tűnik, a maga rekedt hangján. Még a magassarkú topánkámat is leveszem, hogy kisebbnek látsszak. Eltüntetek mindent olyat magamról, ami..nos rám emlékeztetne valakit.
Ezután jön a következő lépés. Ki kellene szimatolnom, ki lehet a legjobb tolvaj, kit érdemes megbízni. Olyan valaki kell, aki profi, de megbízható...vajon hol találhatnék ilyet?
Ha álruhába öltöznék és szétnéznék egy bűnös környéken, biztos, ajánlanának valakit...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Pént. Szept. 02, 2016 8:25 pm


Wora már ki is terveli, hogyan jut titokban az eszközökhöz. És képességeibe tökéletesen bele illik. Egyetlen mester sem kutakodna utána, még ha valamit észre is vennének. De erre borzasztó kevés az esély. Ha pedig valaki komolyan kérdezősködik, akkor sem találnak használható nyomot, hiszen utólag már hol keressenek egy Worára egyáltalán nem hasonlító öregasszonyt?
Már csak a szállítást kell megoldania észrevétlenül és új titkos búvóhelyén elkezdheti tervezni, hogyan állítja félre célpontját, a kémfőnököt, aki az egész kontinensre kiterjedt hálózat láthatatlan szálait mozgatja. El kell vesztenie állását -és nem biztos, hogy csak azt-, ha a helyére akar ülni.
Több módszer is lehetséges. Gyanúba keverheti, ám ebben az esetben először kell támadnia és halálosan. Nem szabad hagyni kétséget afelől, hogy egy mindkettejüknél hatalmasabb vezető életére tört. Vagy más igen súlyos bűnt kell rábizonyítani. Egyszerűbb ennél a klasszikus megölés, ám ebben az esetben találni kell valakit, aki biztosan elvégzi. És nem hoz még a megbízójára sem veszélyt. A békés nyugdíjaztatás nem jöhet szóba. De akár mérgezés, amihez most egy jól felszerelt labor áll rendelkezésül. Esetleg elérni, hogy száműzetésbe kerüljön.
Milyen út lenne számára szimpatikus?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Wora
Hozzászólások száma :

224
Join date :

2016. Apr. 24.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Szomb. Szept. 03, 2016 7:56 am

A kémfőnök olyan ember, akivel vigyázni kell. Nem, félreértés ne essék, nem dicsőítem. Pusztán, azzal, hogy ő az aki, számtalan ember súg be neki. Ezért, ha bevonok valakit, nagy lenne rá az esély hogy lebukok. Viszont én magam sem ölthetem meg, fenn kell tartanom a látszatot, miszerint az én kezem tiszta.
A legegyszerűbb dolognak az tűnik, ha a kémfőnököt akció közben érné a gyors halál. Vajon, mennyit szokott terepre járni? De ott a kérdés, hány katonát kell megölnöm és elhallgattatnom, aki vele tartana azon a bevetésen.
A méreg. Gyors, hatásos. A baj azonban annyi, hogy amikor kiderül a halála tudni fogják, hogy megmérgezték, így valaki az életére tört.
Talán az lenne a legjobb ha a bizalmába férkőznék és akkor végeznék vele amikor a legsebezhetőbb.

Mély elmélkedésbe estem, vajon melyik a legjobb út? Melyiket kövessem? Döntenem kell.

Néhány perc gondolkodás után arra a következtetésre jutok, úgy intézem el, hogy csőbe húzom és a vezető maga fogja kivégeztetni. Ehhez az első lépés talán az lesz, hogy minél több dolgot megtudjak róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Szomb. Szept. 03, 2016 10:23 am


Jorel már nagyon ritkán megy terepre. Főként a beérkezett jelentéseket olvassa át és igyekszik egy átfogó képet kapni. Gyakran még a terepmunkák megszervezését is rábízza az adott területen tevékenykedő újonc oktatókra. És egy érdekes dolgot is megtudsz, nem kell hozzá nagyon kockáztatnod sem.
Délosban történt az eset, hogy Uráldur leánya újoncként majdnem meghalt, mert -a gyerek állítása szerint- az ottani oktató nem is foglalkozott az oktatásával, csupán saját céljai érdekében öngyilkos küldetésbe küldte. Ez amiatt is maradt fent, mert közel fél év múlva Uráldur és a kémfőnök megbízásából a nő visszatért egy tapasztalt kém társaságában és addigra már a bukott oktató a legtöbb újoncát elvesztette utcai harcokban és a városból is elmenekülve az erdőben bujkált megmaradt embereivel. A lány megölte és a kíséretében lévő másik kém elkezdte újjá szervezni a dolgokat.
Nem sokat derítettél ki arról, hogy azóta mi történt a városban. Ám nehéz lenne bebizonyítani Jorelre, hogy az ő gondatlansága is vezetett a bajhoz. Már mindenki elfogadja a palotában, hogy Sisi rossz választás volt a feladatra és a hibát kiküszöböltük.
Utána nézel a dolognak jobban vagy inkább idődet egy ígéretesebb információ megszerzésére szenteled?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Wora
Hozzászólások száma :

224
Join date :

2016. Apr. 24.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Szomb. Szept. 03, 2016 7:07 pm

Egy régi mese kezd gondolataimban forogni. Még régen, én magam hallgattam ki azt az egyik túlélőt, aki Uráldur lányával az felelőtlen akció részese volt. Így nemcsak a lány beszámolójára hanem egy másik beszámolóra is támaszkodhatom. A történet fonalát végigvezetve, eléggé meg kellene gyűrnöm a dolgot ahhoz, hogy úgy érezzék az akció elsősorban a kémfőnök utasítása volt. Azonban a lányát az Első Lord mindennél jobban szereti, legalábbis kitüntetett figyelem övezi a gyermekeit, ha kiderülne, hogy valaki ártani próbál nekik, az a halál fia lenne. Úgy érzem, meg kell próbálnom ezt a szálat követni, mert a nagyvezért ezzel lehet a legjobban manipulálni arra, hogy meggyilkolja a kémfőnököt.
Ha viszont a kellő nyomozás után sem bukkanok semmilyen nyomra, akkor máshol kell keresgélnem....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Titok   Vas. Szept. 04, 2016 10:40 am

Worának ismerős is az ügy, ami most elé került. És mivel jól ismeri Uráldurt, neki lát kideríteni, mit tudna ebből a célpontja ellen fordítani.
Ám ehhez Délosba kell utaznia álruhában, mert a hírek több, mint hiányosak arról, hogy azóta mi is történt ott. És jól bevált megérzése azt súgja, hogy igen is zörögnie kéne a harasztnak. Hiszen nem tűnhetett csak úgy el egy egész város, jelentés még sem érkezett onnan.
Két főzetet vihet magával, amit elkészít az útra. Lehet köztük gyenge gyógyszer, halálos méreg, hashajtó, altató, fájdalmat és görcsöket okozó méreg és egyéb ehhez hasonló.

/A történet folytatása Délosban itt:
http://neminra.hungarianforum.com/t150p500-delos-kapu-a-tengerre#10318
/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Titok   

Vissza az elejére Go down
 

Titok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: A sziklák erdejében-