HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Isabella & Alia
Yesterday at 9:43 pm by Isabella

» A királyért!
Yesterday at 7:40 pm by Lashrael Laralytha

» Ki a hunyó?
Yesterday at 7:07 pm by Fenothar

» Új hajnal virrad
Yesterday at 2:01 pm by Alia Caroline Azurre

» Braslov, Üdvözöljük városunkban!
Yesterday at 12:43 pm by Pokoljáró Rexxan

» Nekromanta csapdája
Kedd Jan. 15, 2019 9:19 pm by Hirannis

» Lashrael Laralytha
Hétf. Jan. 14, 2019 7:55 am by Lashrael Laralytha

» Evenon
Vas. Jan. 13, 2019 10:37 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Vas. Jan. 13, 2019 7:03 pm by Evenon

» Ra'ena
Vas. Jan. 13, 2019 5:02 pm by Ra'ena

» Folyó mentén
Szomb. Jan. 12, 2019 2:45 pm by Alia Caroline Azurre

» Kék elfek
Pént. Jan. 11, 2019 6:10 pm by Viridiel

Statistics
Összesen 114 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ra'ena

Jelenleg összesen 18663 hozzászólás olvasható. in 545 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Isabella, Lashrael Laralytha

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Shuga
 
Nava Jade Aiglieri
 
Isabella
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Mondom, nagy balhé lesz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Mondom, nagy balhé lesz   Vas. Ápr. 23, 2017 2:23 pm

Gróm dicsősége nagyobb falujában, mint valaha. Amióta visszajött a szellemek küldetéséről és dicsőséges győzelmet aratott a selfek felett, azóta senki meg nem kérdőjelezi, hogy ő a síki orkok második legjobb harcosa. Legalább is földijei így értékelték azt, hogy szembe nézett a drowok vezetőjével és büszke makacssággal utasította el hátulról jövő ajánlatait, kiszabadította a nyugati falvak lakóit a fogságból és egy darabban tért vissza számos -veremben szerzett- harci sérüléseivel.
Akár milyen őszintén vagy épp kiszínezve mesélte el a történetet, a dolog megítélése változatlan. Az északi szomszédoktól már jó ideje babonásan rettegnek az Oughwari-hegység lakói és helytállásod példaértékű, egyben biztató mindenkire, hogy ő se ijedjen be, ha szorul a nyaka körül a hurok.

A mai napon viszont valaki másra is rávetül a figyelem. Egy távoli törzs feje látogat el hozzátok. És bár első hírek nem voltak egyértelműek, hogy egyedül érkezik-e, ám egy több száz harcosból álló csapat élén jött mégis hozzátok. És a törzsed vezetőjével tárgyalt négyszemközt.
Marukról már hallottál, hiszen egy régi knuutot, Grogirt számos alkalommal kihívott párbajba. És bár rendre vereséget szenvedett, mégis a népetek második legjobb fegyverforgatójának tartották, aki méltó módon helytállt A Legjobbal szemben.
A legtöbben úgy gondolták, hogy addig nem nyugszik, amíg a fő ellenfele halála után meg nem szerzi a főváros irányítását. Ám ehelyett sokak meglepetésére egy alig ismert kis faluba vonult vissza vezetőnek.

Ahogy kijön a legnagyobb kunyhótokból a két főnök, te már kezded érezni, hogy ez is a szokásos ilyen kirándulás lesz. Niiru szokatlanul csendes volt, nem közölte nagy hangon az összesereglett érdeklődőkkel, hogy mit tárgyaltak. Ami általában azt jelentette, hogy nem igazán bízik a szerveződő portya eredményességében.
Ám ahogy udvariasan meghívta az idegen vezért a vacsorára, Maruk belekezdett a lehetőség előadásába.
-Épp a knuuttól kapott értékes ember rabszolganőmmel háltam, amikor híre jött, hogy egy ember csapat tart az erdei elfek határszéle felé. Mint tudjátok, betartom Tech kérését, hogy ne fosztogassuk a határmenti falvakat. Ám azt soha nem mondta, hogy más népek viszályaiba csatlósként nem vehetünk részt.
Megkérdeztettem a sámánomat, hogy ki fog győzni és azt üzenték a szellemek, hogy fényes diadalt aratnak majd a kerekfülűek. Meg azt, hogy nyugodtan csatlakozhatunk, mert a vezetésem alatt indulóknak lehet egyike sem fog meghalni, ha nem hőzöngünk és nem csinálunk ostobaságot.
A barátotokkal beszélve nincs ellenére, hogy aki akar, az velem tarthat és osztozkodunk közösen a zsákmányon.

* Niiru továbbra sem kommentálja a dolgokat, világosan jelezve, hogy aki akar mehet. De ő nem fog. Ám ez egyéni véleménye.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Grom Vérpöröly
Hozzászólások száma :

152
Join date :

2017. Jan. 13.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Vas. Ápr. 23, 2017 6:59 pm

Nézeam a két törzsfőnököt már lehet túlságosan is bámulom őket, de egyenlőre nem érdekel a dolog, barátom úgy néz ki erősen ellenzi az egészet, így én sem akarok ellenében cselekedni nem sok értelmét láttam egyébként sem egy eleve eldöntetett csatába beszálni..
Vacsorakor ha engedték csatlakoztam hozzájuk, és kicsit hallgattam az érveket miért kéne menni oda, de, hacsaknem a vesztes oldalt akarja győzelemre vinni nincs értelme ebbe belemenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Vas. Ápr. 30, 2017 8:39 pm

Nem sok kedved van egy újabb portyához, pedig életed során állítólag mentél már néhányra. És a szellemek is kedvezőt jósolnak most. Ám nem csak a te számodra tűnik egysíkúnak a hallottak.
-Szerintem meg kéne kérdezni a mi sámánunkat is, hogy neki mit mond a falu bansheeja. Lehet csak a te faludból nem halna meg senki. -mondja egy ifjú harcos.
-A jövendölés egyértelmű. Az én vezetésem alatt senki nem hal meg. Se az én, se másnak a törzséből. -feleli Maruk.
* Ám párakban ott bujkált a kíváncsiság és elmenve a szellemi vezetőjükhöz egy érdekes üzenettel tértek vissza.
-A mi jövendölésünk, hogy félre értetted a jelet, Maruk törzsfőnök. A sámánnak azt mondták a szellemek, hogy életünk legjobbját nyújtva tudnánk csak megnyerni a csatát.
* Rajtad áll, hogyan értelmezed ez után a Jövőt. De az veled vagy nélküled roham léptekkel közeledik és utólag már nem lehet megváltoztatni majd.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Grom Vérpöröly
Hozzászólások száma :

152
Join date :

2017. Jan. 13.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Kedd Május 09, 2017 12:41 am

Ez mindenképp érdekes fejlemény és barátomat figyelem miként reagál erre, két dolog lehet ami befolyásol... egy a szellemeknek nem érdemes ellent mondani kettő így van benne kihívás és dicsőség...személy szerint hajlok hogy vele tartsak, utolsó utam már úgyis régen volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Kedd Május 09, 2017 4:51 am

Hiába fürkészed törzsfőnököd arcát, őt még ezek az újdonságok sem hatották meg. Megélt már ezt-azt ahhoz, hogy a ti sámánotok szavai előtt is tudta jól, hogy egyetlen csata -még a legkisebbet véve akár- nincs lejátszva olyan szinten, hogy egyetlen harcosotok sem halhat meg. Aki győztesként megy a csatatérre, az mindig vesztesként távozik onnan.
Ám az arcáról le lehet olvasni, hogy nincs is elképzelése, hogyan vehette ennyire komolyan a maga félreértelmezett sámán szavait egy olyan idős és tapasztalt oughwari, a régi knuut többszöri kihívója. És ez a kétkedése hozzájárult ahhoz, hogy inkább semleges állásponton volt eddig is.
Ami még furcsább, Maruk arcán csalódottságot nem olvasol le, csupán apró bosszankodás. Miközben pár tözsbélid inkább távolabb került ahhoz, hogy induljon ebbe az eleve győztes csatába, te viszont a jelek szerint közeledsz az elhatározás felé.
-És ki mondta nektek, hogy nem követelem meg akár egyszer is az én parancsnokságom alatt, hogy a legjobb formátokat hozzátok a csatamezőn? Aki teng-leng az ne is jöjjön!
Ezt a trollt, akinek a bőréből a páncélt rajtam látjátok, egyedül öltem meg. Már akkor is törzsfőnök voltam. Elvihettem volna az egész falut, de én minden vadászaton a maximumot akarom nyújtani. A portyákon szint úgy.

* A yrchi főnök dühös szavai egyfajta védekezés arra, hogy próbálja fenntartani a kompetens irányító benyomását. De ha van kérdésed, te is felteheted.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Grom Vérpöröly
Hozzászólások száma :

152
Join date :

2017. Jan. 13.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Kedd Május 09, 2017 8:57 pm

hehh mordulok fel az utolsó szavaira... gondoltam, ha ő tudná én min mentem keresztül egymás után... csoda hogy élek....
- Mégis azt mondod ez a portya könnyű lenne, nekünk viszont a szellemek mást mondtak...értelmetlen halálért minek mennénk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Szer. Május 10, 2017 8:04 pm
Bár nem tudja Maruk, amit te, de te sem tudod, amit ő. A beszélgetésekből hamar kiderül, hogy ő is ott volt Braslovnál, ahogyan te. Csak egy másik oldalán a városnak, ahol elsőként törtek be a yrchiek.
-Nincs itt semmi ellentmondás. A mi sámánunknak azt mondták a szellemek, hogy ha minden jól megy, senki nem hal meg. Nektek azt, hogy bele kell adni apait-anyait, hogy kedvező legyen számunkra a csata.
Én küzdeni megyek oda és embert gyilkolni. Aminek a jutalma gazdag zsákmány lesz. Ebben biztos vagyok. És abban is, hogy nem véletlen jövendöltek ilyen kedvezőt a szellemek. Támogatják. És akkor tervük van vele.

* Magabiztosnak tűnik továbbra is, hogy vezetése alatt beteljesül a jóslat és sikert ér el a csapat. Akárhányan is lesznek, akik csatlakoznak hozzá. Már így is a szokásos portyánál kicsit nagyobb csapat jött vele, nem csak az ő falujából. És a ti községetekből kicsit többen-vagy kevesebben csatlakoznak, nem sokat számít látszólag.
De a te elkövetkező hónapjaidat meghatározza, hogy velük tartasz-e vagy itthon maradsz vadászni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Grom Vérpöröly
Hozzászólások száma :

152
Join date :

2017. Jan. 13.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Szer. Május 10, 2017 8:13 pm

Felállok látványosan felkapom a pörlyöm.
- Nincs sok esélyetek nélkülem-mondom kicsit fellengzősen- menjünk akkor és dacoljunk a sorssal!
Nem voltam magamban teljesen biztos... de nagyon unatkoztam már a faluban vérem majdnem megalvadt, így velük tartok az útra, mely nagy esélyel vesztemet jelentheti, deha legalább ezt túlélem, még le is kötelezek valakit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   Csüt. Május 11, 2017 8:27 pm

A következő napon útra keltek. És megérzésed, meglátásaid igen valószínű, hogy bebizonyosodnak. De hőseink közül még kevesen sejtik, hogy az istenek és a szellemek összeesküdtek SzentKő ostromlói ellen.

Talán egy csoda sem lenne elég a győzelemhez...


/Folytatás itt:
http://neminra.hungarianforum.com/t465-az-ostrom#13438
/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Mondom, nagy balhé lesz   

Vissza az elejére Go down
 

Mondom, nagy balhé lesz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Oughwar hegység :: Orkok birodalma-