HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Isabella & Alia
Yesterday at 9:43 pm by Isabella

» A királyért!
Yesterday at 7:40 pm by Lashrael Laralytha

» Ki a hunyó?
Yesterday at 7:07 pm by Fenothar

» Új hajnal virrad
Yesterday at 2:01 pm by Alia Caroline Azurre

» Braslov, Üdvözöljük városunkban!
Yesterday at 12:43 pm by Pokoljáró Rexxan

» Nekromanta csapdája
Kedd Jan. 15, 2019 9:19 pm by Hirannis

» Lashrael Laralytha
Hétf. Jan. 14, 2019 7:55 am by Lashrael Laralytha

» Evenon
Vas. Jan. 13, 2019 10:37 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Vas. Jan. 13, 2019 7:03 pm by Evenon

» Ra'ena
Vas. Jan. 13, 2019 5:02 pm by Ra'ena

» Folyó mentén
Szomb. Jan. 12, 2019 2:45 pm by Alia Caroline Azurre

» Kék elfek
Pént. Jan. 11, 2019 6:10 pm by Viridiel

Statistics
Összesen 114 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Ra'ena

Jelenleg összesen 18663 hozzászólás olvasható. in 545 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Isabella, Lashrael Laralytha

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Shuga
 
Nava Jade Aiglieri
 
Isabella
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Yrch-pici ork falu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Csüt. Ápr. 30, 2015 10:27 pm

Ha az volt a selfek célja, hogy felbőszítsék az orkokat, hát akkor bizony sikerült, legalábbis Yamda-t biztosan, hiszen amúgy is hajlott rá, hogy ne csak elfogják, hanem inkább megöljék a démoni férfiakat, akik oly sok társukat megölték.
Azonban dühét egy pillanatra megzavarja az egyre közelebb lépkedő fickó, aki a Lápvidéket emlegeti, amikor attól olyan messze vannak…….olyan messze, hogy még csak szegény yrch-inek gőze sincs róla, hogy merre is kéne keresni.
De nem akar lemondani a zsákmányról, ezért továbbra is úgy gondolja, hogy itt csak neki lehet igaza és ezt nem csak a dárdájával, hanem még széles gesztusokkal is a két self tudomására akarja hozni.
Yamda-nak az ereje sokkal nagyobb, mint az agya kapacitása, így bár nem rossz harcos az átverést nem veszi észre és a mágiára sem számít, hiszen nincs tisztában ellenfelei képességével, így alaposan meglepi a felé mozduló ütés, amivel elfordul fegyvere az elfről, de azért nem annyira birka legalább, hogy hagyja magát levágni és az utolsó pillanatban hátra ugrik, térdét felfelé rántva, hogy azzal lendítse felfelé a szemben álló és késsel fenyegető ellensége karját, ezzel egy időben szinte önkéntelenül mozdulva eldobja a lándzsáját,amely a bokorba igyekvő self háta felé igyekszik.
Bokorban lévő társai Kuta és Ewra zavartan érzi, hogy moccanni sem tudnak, ráadásul Kuta-nak nincs szerencséje sem, mert jobb kezét eltalálja a bokorba vágott kard és alaposan felvágja és ő még mindig csak gyökeret eresztve áll. Barátja sem tud neki segíteni, így csak a szellemekben bízhat.
- Te aljas féreg! – vicsorog Yamda ellenfelére. – Megöllek. – rántja elő ő is a kését és a másik torka felé kaszál.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Csüt. Ápr. 30, 2015 10:53 pm


Az északi tündék szóvivője meglepődik azon, hogy a hátra lépő ellenfele hirtelen kirúgja a kezéből a fegyverét. Ám a következő pillanatban már félre is ugrik.
Nem érdekli, hogy a dárda hová szállt, tudja jól, hogy a mágiája igen csak sietős. És ezért fedezéket keres. Igyekszik a sűrűbb részek felé venni az irányt.
Eközben már a lövész fedezékében sikerült megszereznie újra a kardját a társának, bár igen csak fáj neki a háta, ahol a vas hegy belevágódott a húsba. Az íj már használhatatlan ilyen közelről, aminek a húrja el is pattant, miközben a pengét kirántotta a testből.
-Átkozott betolakodó! -szólalt meg jól hallható rekedtes hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Csüt. Ápr. 30, 2015 11:11 pm

Erős morgással veszi tudomásul a yrchi őrök vezetője, hogy a kése a levegőt szelte az ellenfele nyaka helyett, mert az fürgén a bozótosba veti magát, aminek szélső fájába rezegve áll bele egy megkésett nyílvessző, ami Ewra íját hagyta el, ahogy az átok gyengülni kezdett.
Ettől függetlenül Yamda-nak még szerencséje is volt, hiszen a dárdája célba ért, bár erejét meggyengített némileg egy útban lévő faág, így nem ütötte keresztül a selfet, csak megsebezte, na meg lendülete sem volt elég hozzá.
Továbbra sem rest azonban és a menekülő éjtünde után veti magát, hogy végezzen vele. Jobban ismeri a területet, hiszen itt született, így megpróbál elé vágni és a fülére hagyatkozva követni azt. Ha van rá mód ráveti magát és megpróbálja leszúrni.
Kuta felkiált, mikor a kardot megrántja a hirtelen előtte termett tünde, lőni már nem tud, se helye, se ideje nincs rá, sőt arra sem, hogy a kését kirántsa, ezért az íj alsó végét rántja felfelé, hogy azzal vágja gyomron a selfet, aki még őt nevezi betolakodónak.
- Eskűszegők! Mészárosok! - sziszegi vissza.
Ewra rohanva indul barátja segítségére, hiszen nyilat nem mer lőni, nem látja a harcolókat tisztán, ezért ő is kést ránt és a sebesült hátába igyekszik kerülni, hogy végezzen vele. Bár Yamda-ért is aggódik, azért ismeri már annyira, hogy termetes társa meg tudja védeni magát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Csüt. Ápr. 30, 2015 11:58 pm


Ahogy Yamda a prédája után fut, hamar rájön a füle hegyezésével, hogy az bizony nem egyenesen fut. Hamar tennie kell egy éles fordulatot, mikor az út menti fák között surranó egyre határozottabban elfordul és bele villan a felismerés, hogy Ewra felé akar kerülni, hogy a gyanútlan orkot letámadja a leshelyén. Mit sem sejtve, hogy az már elmozdult idő közben. Ám igen érzékenyek a hegyes fülű érzékszervei, így nem éri meglepetésként az oldalról dúvadként rárontó, csak nem tud kitérni az ismerős terepen jobban mozgó elől. Ahogy megperdülnek és gurulnak a földön, úgy hatol az őrző kezében a tőr az éjtünde hasába.
Felpattan minél gyorsabban és buzogányát teste körül forgatva hátrál. Eközben már meg lett a következménye, hogy egyik barátja nem rántott elő új fegyvert. Bár az eddig hallgatag betolakodó sikerrel provokálta és törött íjával vágja gyomorszájon, ám ezzel épp bal kezét elhasználja és végzetesen közel kerül a rövid kardhoz. Fájdalom átka hasít a sérült jobb kézbe és a gyilkos vas belevágódik a húsba. A tüdő felé szúrt és bár nem biztos, hogy a halál azonnal bekövetkezik, de a tüdő bevérzése és lassú megtelése elkerülhetetlenné teszi.
Fájdalomtól eltorzult arccal néz szembe gyilkosa az arra rohanó Ewrával, kihúzva a hátából a dárdát, melyet ballal tart. Tudja jól mind a két zevadari, hogy küldetésük teljesítése a halálukat is megéri. Úgy érkeztek, hogy elszántak. Nem haboznak, ha kígyó nyelvükkel kell előnyt kicsikarni a küzdelem során.
-Egyik társatok már meghalt, amiért itt orvvadásztok nálunk. Miért nem mentek el békével? -morran oda a véres kardot is szorongatva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 9:51 am

Az erdei fogócska nem vezethet jóra ezt még Yamda is tudja, hiszen bármennyire s ő van otthon, egy hirtelen irányváltoztatásra akkor sem készülhet fel és a fák az ellenséget pont úgy elrejtik, ahogy őt, szóval gyorsan kell ezt a dolgot rendezni.
Hallja is, hogy a másik harcos pár minutum után máris visszafelé veszi az irányt, így keresztbe csörtet, hogy oldalról letámadja, nem törődve már a zajjal, most a súlykülönbség az, amit be akar vetni, hogy szabályosan elsodorja a selfet, gondolkodásra időt sem hagyva neki, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy barátját akarja hátba támadni a nyomorult férge.
Mivel jövetelét nem tudja elcsendesíteni az éjtündének van ideje szembe fordulni vele, de a lendületet már nem tudja megtörni. Yamda elsodorja a másikat és miközben összegubancolódva gurulnak érzi, hogy sikerül annak testébe megmártania a tőrét.
Azonban a szúrés láthatóan nem okozott elsőre nagy kárt, mert az még mindig feláll és most buzogánnyal a kezében akarja távol tartani magától a nagydarab orkot, aki pár pillanatig farkas szemet néz vele, majd egy hirtelen mozdulattal, mikor a buzogány ütemét már kiszámította a vele szemben álló szíve felé hajítja a pengét, hogy ezzel tegyen pontot a határsértés végére.
Közben Kuta sajnos nem ilyen szerencsés, bár megpróbál a kezében tartott íjjal védekezni, a kardot nem tudja megállítani és az mélyen felnyársalja. A fájdalom belerobban a fejébe, majd érzi, hogy a torkán valami fémes és meleg tolul fel. Aztán még mereved, lassan mozduló szeme az ellenség háta mögött feltűnő barátjára rebben és hörögve a földre csuklik.
Ewra fájdalmasan felbődül és még futás közben aljza fel az íját, most, hogy nem kell vigyáznia kit talál el. Egyáltalán nem érdekli, hogy mit mond a másik a bosszú vörös ködként telepszik a gondolataira és azonnal a másik mellkasára célozva engedi el a nyílvesszőt.
- Halott vagy gyilkos!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 10:08 am


Tarot felkészül, hogy forgó buzogányfej mindent és mindenkit letarol, ha megpróbál az útjába állni. Ám ellenfele úgy tűnik, átlátta a helyzetet és inkább távol marad a hatósugarától. A sebesülés túl súlyos, hogy ebből felépüljön és már ereje sem maradt, hogy újra felálljon. Így tudva az elkerülhetetlent egy kockázatos fegyvert vet be. Az Elmúlás igézetét szabadítja Yamdára, ám a szerencse nincs vele. Talán haldoklás közben nem tudott már eléggé koncentrálni, talán a talan népek erősebb mágiaellenállása okozta... De a rontás megfordult és az ő fejére szállt. Láthatja a yrchi, ahogy a földön fekvő teste rohamosan öregszik és olyan vénséges lesz az ábrázata a végére, amilyen tündékre szinte soha nem jellemző.
Eközben hátul a másik életben maradt őr igyekszik fegyvert cserélni, de ez időt vesz igénybe. Ellenfele pedig ki is használja, hogy a baljában lévő dárdát a mellkasának hajítsa teljes erőből és megpróbáljon utána elszelelni. Bár sebesülten ez nem túl könnyű, ám nem is akar túl messze jutni. Ha sikerül neki, akkor egy közeli ezer éves tölgy törzse mögött neki dönti a hátát, hogy kicsit pihenjen és hegyezze a fülét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 10:29 am

Bár Yamda fiatal harcos és nem is áldották meg nagy ésszel a szellemek, inkább csak izommal, azért a harchoz van érzéke és éppen ezért esze ágában sincs most is a lerohanást választani sebesült ellenfelével szemben, míg az veszettül forgatja nehéz buzogányát.
Inkább váratlan fordulattal kését dobja neki, amikor úgy látja elérheti a penge a mellkast, de közben már előhúzza a talált kardot is, hogy ha terve még sem sikerülne, de maradjon fegyver nélkül.
Azonban erre láthatóan nem lesz szükség, a tőr betalált, a tünde összeesett és a yrchi ámuló szemei előtt válik vénné és aszottá, ami biztos valami mágia lehet, így az ork sebesen hátrál mellőle. Nem is sejti, hogy mekkora szerencséje van, hogy az az igézet nem az ő fejére hullt.
Ewra dühében elfelejt mindent és nem érdekli, hogy mekkora hibát követ el, mikor szinte védtelenül hagyja magát, ezért hökkenten nézi a vállába száguldó lándzsát, ami jóformán az egyik fához szegezi, aztán elveszíti az eszméletét.
Yamda közben már visszafelé tart és először a vérbe fagyott Kutába, majd a fára szegezett másik barátjára bukkan, aki ugyan még él, de ájult.
Kihúzza a dárdát, Ewra-t lefekteti a földre és mohával tömíti el a vállán lévő nyílt sebet, de aztán útnak ered. Végeznie kell a másik elffel is!
Bár a nagydarab orkot is majd szét veti a düh, azért most óvatossá válik és szinte nagy testétől szokatlanul, hang nélkül követi a nyomokat, ami nem túl nehéz, hiszen ellenségük épp eléggé vérzik, de a mágikus tudásukat nem lehet félvállról venni.
A dárdát magával viszi, ahogy nyúzókését is készenlétben tartja és ő is hegyezi a fülét. Ilyen sebbel nem mehet a fickó messzire.
Nem közvetlenül a nyomon megy, hanem kissé oldalról követi, ha meghallja esetleg a másik zihálását, akkor kerülni kezd és képén gonosz vigyor terül el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 3:41 pm


Tarot társa arra számított, hogy csak visszaveti a sebesülés valamennyivel a másikat. Meg volt győződve, hogy hamarosan a sarkában fog loholni. Még csak meg sem mozdult, úgy hallgatta éles fülével a legapróbb neszt is. Ám képtelen volt beazonosítani az utána csörtetőt, lévén, hogy nem is tört át az aljnövényzeten a nyomait kutatva.
Így hát amíg Yamda ellátta sérült barátját, az életben maradt északi tünde nem győzte türtőztetni a kíváncsiságát és kilépett a porhüvelyéből. Lelke egyszerűen átsétált a kilátást takaró vastag fatörzsön és nem messzi földi valójától fülelt és figyelt a matéria nélküli szemeivel, hogy kiderítse, mi történt.
Ki tudja, hogy mit tesz a határ őrzője, ha nem észlel semmi jelet a fülével. Ám akire vadászik, az tetszhalott állapotát nem fogja egykönnyen feladni. Akár közel is mehet hozzá, hogy megvizsgálja, ha gondolja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 4:03 pm

Ha arra számított az életben maradt sötét elf, hogy Yamda-t visszatartja némileg társa sérülése, nem számított rosszul, hiszen tényleg segítette neki, de csak annyira, hogy aztán már maga is boldoguljon, ha magához tér.
Utána máris megkezdte a hajtó vadászatot és ezt nem is hagyja abba, míg a férfi életben van, ha kell még a szégyent is vállalja, hogy visszatérjen a faluba és a többiektől kérjen erősítést. Barátja halála nem maradhat bosszulatlan.
Bár felötlik benne a gondolat, hogy vajon mit keres itt egymagában két sötét tünde, de mint említettem, a yirch-i nem a gondolkodást részesíti előnyben, így ezt hamar elhessegeti magától. Itt vannak, maguknak követelik a területet, amin nem olyan rég még öldököltek és meggyilkolták az egyik legjobb barátját. Ez vért kíván!
Lassan és óvatosan halad, szaglászva, fülelve, míg bele nem botlik az éjtünde hullájába.
Mert, hogy halott, ahhoz kétség sem fér, hiszen nem lélegzik és hiába rugdossa, meg sem mozdul.
Azért úgy dönt, nem hagyja itt, hanem leviszi a faluba, hogy közszemlére tegyék ellenségük tetemét a falu főterén, hogy mindenki legalább leköphesse egyszer.
Megragadja a lábát az elfnek és maga után kezdi vonszolni, vissza Ewra-hoz, hogy őt is letámogassa, aztán valaki visszajöjjön másik barátjuk testéért is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 4:35 pm

A másik éjtünde legyőzője igen csak meglepődhet, mikor megragadja a hulla lábát. Ugyanis a rugdosás ellenére sem rendült meg egyetlen apró izom sem, még csak az arcon sem egy rezdülés, hogy érezné. Pedig nem olyan ostoba azért, hiszen leellenőrizte, hogy tényleg kimúlt az átkozott ellenség.
Ám amikor a bakancsánál elkezdené húzni, hirtelen ugyan az a bénultság árad szét a testében, mint előtte a két másik társában. És bár nem tarthatott soká, a zevadari már pihent annyira, hogy blokkolja őt, míg a kardjával átvágja a másik torkát, vörös vért spriccelve szét.
Miközben a nem túl szószátyár felderítő a harmadik orkot keresi, addig a környező hegyekben máshol is érdekes jelenetnek lehetünk szemtanúi.

Egy másik ösvényen két járőröző yrchi halad szemben a párban tevékenykedő tündékkel. Az elől haladó két elf pengét markol erősen és van nála egy szekerce és egy kés. A mögötte gyalogló kezében íj van és övére csatolva egy sarló alakú kard és egy pöröly. Igyekeznek csendben, de azért fürgén előre haladni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 5:06 pm

Természetesen meglepődne, ha lenne rá ideje, de egyrészt egészen máshol járnak Yamda gondolatai miközben a „hullát” vonszolni kezdi, másrészt tényleg meggyőződött róla, hogy az éjelf nem él már, így nem számít támadásra.
Könnyű dolga van a mágikus képességű tündének így, hiszen áldozata védtelen és ellenállni sem képes. Az igézet hatására megdermed és elképedt szemével még látja közeledni az éles kardpengét, mely elmetszi a torkát és elemészti fiatal életét. A szégyen az, amire utoljára gondol, hogy miként lehetett ennyire bolond és ostoba.
Közben Ewra-t a fájdalom téríti észhez, főleg mikor eszébe jutva mi történt, hirtelen akar felülni.
Mellette csak Kuta holtteste hever, de biztos benne, hogy Yamda volt, aki leszedte és nagyjából elállította a vérzést, hiszen az éjtünde nem volt sehol és az nem hagyta volna életben.
Nem maradhat itt, el kell jutnia a faluba. Az eldobott dárdával támogatva fel magát, összeszorított foggal tántorog a falu felé, hogy segítséget kapjon.

Az újabb őrök is közelednek, akik vagy láttak valamit, vagy csak nem olyan óvatlanok, mint másik három társuk, de ők már fegyverrel a kézben és óvatosan közelednek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 5:25 pm


Ki tudja, hogy eme másik helyen miért vették észre hamarabb a betolakodók a veszélyt, mint azok, akiknek szótlanul kell egész este figyelniük és minden apró nesznek utána járni... No, nem mintha az eseteknek akár csak egy töredék részében is így történne. Az orkok nem a fegyelmükről híresek. Nem lebecsülendő a képességük, de inkább találékonyak, mint merev szabálykövetőek. Hajlamosak vadászatra adni fejüket a katonai őrszolgálat közben is. Vagy beszélgetéssel múlatják az időt. Nem is tekintik ezt olyan bűnnek, amit meg kell torolni, hiszen aki vad után oson a környéken, azt nem zárja ki, hogy közben figyeljen a behatolókra. Oughwar szegényes megélhetést biztosító környékén pedig mindig jól jön a friss hús.
Ám ahogy megneszelik, hogy hamarosan társaságuk lesz, a két sötét elf elbújik a bozótosba. Az íjász kicsit hátrébb, hogy orvlövészként kilőjön az elől haladó mellkasára egy tollas végű fadarabot, melyen szürke, mattos hegy van. És ha felfedezik őt rejtekhelyén, akkor a dupla kardot forgató társa ugorjon ki váratlanul az előrébb lévő bukszusból, hogy hátulról kapja az esetleges rohamozókat.
Hogy minél jobban elrejtőzhessenek, még a szívüket is megállították és csak akkor fognak újra életre kelni, ha eljött az idejük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 7:05 pm

Akármiért is lopakodnak olyan óvatosan yrch fiai, nem elég ez ahhoz, hogy elkerüljék a tilosban járó sötét elfek figyelmét, akik hamarabb megneszelik őket, mint ahogy az orkok szagot fognának.
Ezek sem túl tapasztalt harcosok, hiszen a legtöbben a faluban azok maradtak a mészárlás után életben, akik még nem rendelkeztek sok érdemmel, így őket hátratartották, ezért mondhatni vakon rohannak bele a csapdába, amit az éjtündék állítottak nekik.
Libasorban haladnak a szűk ösvényen, így a hátul haladó kissé meg is lepődik, mikor majdnem neki megy társának, ahogy az megtorpan előtte és csak akkor látja, hogy bizony nagy a baj, mikor az összeroskad egy hosszú fekete tollú nyílvesszővel a mellkasában.
Azonnal oldalt veti magát a bozótosba és úgy igyekszik előre, hogy ne nyújtson felületet egy másik lövésre, de közben próbálja kiszűrni a neszeket is, merre keresse az orvlövészt.
Ha nem hall semmit, óvatosan visszafelé igyekezik, hogy riassza a falu főnökét, mi történt és majd többed magával térjen vissza megkeresni a gyilkost. Nem ostoba, hogy egymaga álljon neki keresgélni, mikor ki tudja kiket rejt az erdő mélye.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 7:25 pm


Még Ewra visszaérkezése előtt órákkal történt, hogy eme tapasztalatlan fiú, ki nem rég érett meg rá, hogy harcos legyen, lélekszakadva rohant be a faluba. Nem volt ostoba, még ha nem járt dicső harcokban. Ám tudta jól, hogy azt a gyilkos lövést nem egy játékszer adta le tévedésből. Aki végzett a társával, az ott ólálkodhat még, így a sűrű fedezékében vágott át egy nagyobb kanyart, hogy utána kiérve a hegyi útra már minden erejét megfeszítve csak annak szentelje, hogy visszatérjen.
Wirtschaftswund és Hraman a többi „hússzal”, akiket az új vezér kiválasztott nagyobb húsadagra hallgatta, ahogy ellenség tevékenységéről számol be a visszatért. Még nem tudják, hogy máshol két másik társuk életébe kerülő összecsapásra került sor és onnan már csak egy sebesült fog visszatérni akkor, mikor halottnak gondolván tovább elmegy mellette a Sötét Tömeg egy sokat megélt tagja.
-Te mit gondolsz, jobb kezem? -fordult oda elődjéhez.
*Bár úgy gondolta, sosem fog gondolkodni, ha nyílt kihívásról lesz szó. A vér vért kíván. Ám... Nyomasztotta, hogy a vadász már megélt egy ilyen csatát, de ő nem tudja elképzelni. Magában gyengeségének és alkalmatlanságának könyvelte el, hogy nem buzog benne az az örök mersz, mellyel anno akár egy őz reménybeli elejtéséért is neki ugrott volna másodmagával egy egész törzsnek.
Ám most nem érezte alkalmasnak magát. Az motoszkált a fejében, hogy ha a mészárlás hőse egyszer megmentette ezeket a túlélőket és menekülő utat vágott a kardjával... akkor most is megtalálja azt az utat, amivel túlél itt legalább annyi, amennyivel újra kezdhetnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 8:14 pmMikor Wirtschaftwund összehívatta a harcosok „krémjét”, amibe Hraman is beletartozott, aki miután elvesztette főnöki pozícióját nem lett megvetés tárgya, sőt az új törzsfőnök helyetteseként bánt vele, maga is ott állt a többiekkel, hogy megvitassák vajon mit tegyenek, hiszen nagyon úgy nézett ki újabb támadásnak van kitéve a sokat szenvedett falu.
Hraman kicsit zavarba is jött, ahogy a másik ork egyenesen neki szegezte a kérdést, hogy ő mit gondol erről az egészről, így megvakarta az üstökét, majd a hírt hozó ifjú harcoshoz fordult, aki fáradtan támaszkodott az egyik kunyhó falának. Jó nagyot futott, hogy időben értesítse a törzset a bajról.
- Milyen volt az a nyílvessző? Hallottál valamit,a miből kiderült egyedül volt e a merénylő, vagy láttál valami mást, mozgást, hangokat? – faggatta a fiút, aki láthatóan igyekezett minden az eszébe idézni, de nem sokra mentek vele, vagy legalábbis csak egy momentummal, a nyíl tollazatával.
Hraman egy pillanatra elgondolkozott, majd gyorsan bement a saját kunyhójába és pár minutum után egy nyílvesszővel tért vissza.
- Ilyen volt? – tolta a fiatal harcos orra elé,  aki azonnal bólintott.
- Ez egy sötét elf vessző. – jelentette ki komoran és a többieknek is megmutatta. – Ez még a múltkori támadásból maradt itt. Tehát ismét itt vannak. – nézett az új törzsfőnökre. – Felderítés kell, nem rohanhatunk be az erdőbe, hogy leöljenek bennünket az orvvadászaik. Én jól ismerem a környéket, megyek én, de szétküldhetünk pár fakaskölyköt is a többi irányba, nehogy körbefogjanak minket. – javasolja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Pént. Május 01, 2015 8:34 pm


Hraman beazonosította a gyilkos fajt, mely kioltotta egyik felderítőjük életét. És ennél sokkal többet is tett!
Tíz jó harcossal és a kölyökkel indulhattak előre az éjszakába megnézni, hogy is áll a helyzet. Ahhoz a csúcshoz indultak, ahol a beszámoló szerint az életet elvette az útjára engedett vessző. ÉS meg is pillantják a még mindig mozdulatlanul heverő földijüket.
De ugyan mit parancsol az expedíció vezetője? Hogyan tovább?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 10:07 amAz új törzsfőnök nem sokat habozott és elfogadta Hraman javaslatát, de nem egyedül küldte az éjtündék felkutatására és kifürkészésére, hanem az elit csapat felét vele küldte, ahogy a kölyköt is, aki bár eléggé megcsappant önbizalommal, de vezette a csapatot.
A volt főnök, Hraman tévedhetetlenül találta meg a fiatal őr által hagyott nyomokat amúgy is, de mivel tudta, hogy hol történt a támadás, ezért nem azt követte, hanem egy rövidebb útvonalon ment, így hamarosan meglelték a szerencsétlenül járt társukat, aki még mindig ott feküdt a nyíllal a mellkasában, ahol a lövés és a halál érte.
- Ha végeztünk a felderítéssel, hazavisszük a testét, hogy családja meg tudja adni neki a végtisztességet. – mormolta halkan Hraman. – Te kerülj egyet balról nagy ívben. – intett a kölyöknek. – Ti meg kövessétek, hogy ha talál valamit, akkor legyen védelme. – mutat rá öt harcosra. – Ti meg velem jöttök, mi jobbra megyünk. Mindenki legyen nagyon óvatos és ha találtok valamit, ne rohanjatok ész nélkül. Jelezzetek a vadászó ölyv hangján. – adja ki az utasításait, majd a saját embereivel elindul, hogy a jobbra eső területet fésüljék át.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 10:44 am


A volt törzsfőnök csapata nem sokkal a holttest mellett elsuhanva egy újabb hullára bukkant. Ahogy már ketten állnak felette és a többik a hátuk mögött pár lépésnyire, hirtelen megelevenedik a sötét bőrű idegen. Pengéivel Hraman és a társa lábszára felé vágott.
Ez után igyekezett minél távolabb ugorni tőlük.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 11:18 amAlig mennek pár métert mikor egy újabb holttest bukkan elő a Hraman által vezetett csapat előtt, aki azonnal megálljt parancsol nekik, hiszen mindenki látja, hogy ez egy sötét elf.
Viszont semmilyen sérülést nem lát rajta a fiatal ork vadász, ahogy óvatosan közelebb megy hozzá és mivel már volt tapasztalata a támadás során milyen ördögi mágiákat alkalmaznak, így biztosra akar menni.
Hajító dárdáját emeli magasra, hogy bebiztosítsa a hulla az hulla is marad, mikor a test megmozdul és villám gyorsan a felé és a vele együtt közeledő társa felé csap kardjával.
Harman időben ugrik a levegőbe, szinte ösztönösen mozdulva, társának azonban nincs szerencséje, neki beleáll a lábába a penge, amire nagy ordítás csap fel, de ezzel időt ad Hraman-nak, hogy visszatoppanva a földre a most védtelenné váló self orvgyilkos mellkasába mélyessze a dárdát, hogy az lehetőleg a hátán jöjjön ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 11:39 am


A helybéli óvatossága, mely már Murtah családjának az elrablásakor is óvta őt a cselektől és praktikáktól most is bebizonyította, hogy meg tudja védeni. Az aljas húzásokra is felkészült vadász sikeresen elkerülte az őt megnyomorítani kívánó vasat és amikor az épp két lábra akarta hozni magát kicsit távolabb a szörnyű túlerőtől, utoljára állt meg a szíve.
A szúrás úgy sikerült, ahogy eltervezte. Ám most a merre tovább a nagy kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 1:50 pmHraman hálát adott a szellemeknek, hogy jó reflexekkel áldották meg és, hogy elég óvatos volt ezekkel a démoni tündékkel szemben, hiszen mindig tartogattak valami ocsmány meglepetést.
Miután a dárdája végzett a sötét elffel és biztos volt benne, hogy már soha többet nem fog felkelni, azonnal a sebesült társához ment, akinek csontig vágta a lábát az elf pengéje és az bizony elég csúnya látvány volt, ráadásul vérzett is rendesen.
Egy növényi indával elszorították a lábat, majd levelekkel és mohával tompították a vérzést.
- Ketten hazaviszitek, hogy elláthassák. – int két emberének. – Mi meg tovább megyünk, mert nem hiszem, hogy ez itt egyedül volt. Nem látok nála íjat és valószínűleg azt használta volna, ha tudja, hiszen számított ránk a jelek szerint. – magyarázza a maradék három emberének, hiszen még a fiatal felderítő is velük volt. – Pár lépés távolságra húzódjunk szét és fésüljük át a környéket nyomok után. – adja ki az utasítást miután a sebesültet elviszik.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 2:28 pm

Hárman vissza felé indultak, de akik tovább mennek, hamarosan észre veszik, hogy valaki nem régen elfutott a nem is olyan messze lévő bokroktól. Egy olyan helyről, ahonnan jó rálátás volt a nyílvessző által meghalt bajtársuk tetemére. Ám aki itt volt, az szinte észrevehetetlenül meg tudta magát húzni.
Követhetik őt, ám az a magas gerincen túlra fog vezetni. És jobb nem látni senkinek, hogy most mi van ott. Ugyanis a völgy egyik kijárata sem Yrch felé néz. De Hramanban olyan gondolatokat ébreszthet -vagy társaiban-, amitől megcsappanna az önbecslése.
Ez az a völgy, ahol először találkozott Wirtschaftswunddal. De itt most nem két fős orvvadászok járnak, hanem északi tündék rendezett sorai. A falu régi lakossága is eltörpül, ahányan most itt vonulnak. Vállukon átvette szinte mindnél vastag, fehér kötél volt. Íjak, lándzsák, kardok, rengeteg fegyver. És testüket védte a béléses bőrpáncél, mely szemre nem tűnt annyira hatásosnak az átlövésekkel szemben, ám a zúzódások és ütésekkel szemben jobban védtek, mint keményre cserzett változatuk.
Ez az útvonal elkerüli az otthonukat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 3:32 pmEzek a harcosok, akik Hraman-nal tartottak, a fiatal felderítő kivételével, már veteránnak számítottak, akik túlélték a sötét elfek árulását és a mészárlást. A legtöbb több családtagot is elvesztett, így sokkal fegyelmezettebbek voltak, mint a legtöbb más törzsbéli ork.  Így most is szó nélkül tették, amit vezetőjük parancsolt. Az amúgy sem nagy létszámú csapat tovább csökkent, ahogy még hárman elmentek, de most amúgy sem harcolni indultak, a cél annak kiderítése volt, hogy vajon mit akartak itt megint az éjtündék. Nagyobb csapatnak nincs nyoma, így Hraman úgy gondolja, ezek is felderítők lehettek és ezt bizonyították azok a nyomok is, amik egy másik elfre utaltak, aki minden valószínűség szerint az íjat tarthatta, amiből a társuk halálát okozó nyílvessző kiröppent.
Azonban az már nem volt ott, a nyoma pedig egyenesen a hegygerinc felé mutat és mivel a másik csapat nem jelzett még semmit, több mint valószínű, hogy egyrészt nincsenek többen itt, másrészt ez a kém is jobbnak látta ha visszavonul.
- Keressétek meg a csapat másik felét és menjetek vissza a faluba. – állítja meg maradék embereit. – Én követem a nyomokat és meggyőződöm róla, hogy tényleg elment az orvlövész. Egyedül észrevétlenebb vagyok. – magyarázta, azzal elbocsátotta őket.
Ismerte a helyet, mint a tenyerét és régi emlékek is társultak hozzá, de ezeket most elhessegette, főleg mikor egy magaslatról, ahol egy bokorban meghúzta magát, meglátta, hogy milyen csapatok vonulnak a völgyben. Szíve hevesen kalimpált és agyarai megcsikordultak, ahogy meglátta a sötét tündék újabb felvonulását, amitől a düh marta a torkát. De nem volt bolond, azt is látta, hogy azok nem a falu felé vonulnak.
De akkor hová tartanak? Ez ork terület, mit keresnek itt megint, melyik falura fenik a fogukat?
Tudja időben figyelmeztetni őket, ha megelőzi ezeket itt? Meg aztán mik azok a kötelek náluk, hegyeket akarnak mászni talán?
Sok-sok kérdés, de válasz sehol.  Hová tartanak?
Ha egy darabig követi őket, nem lesz baj, talán még el is kaphat egy elkóválygót és kikérdezheti, aztán visszamegy Wirtschaftwund-nak jelenteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 4:11 pm

A lábát majdnem elvesztővel visszaértek a központi tűz köré a kiküldöttek egy része és bizony lassan Ewrának is ideje felbukkanni. Így gyanítható már ott is. Bár még számukra nem világos, hogy ugyan azon kis csapat életben maradt tagjai követték-e el vajon a gyilkos lövést, majd a csapdát vagy több kisebb portyázó egység lepte le a környéket.
-De hisz ott mit akarnak? Venator falutól elválasztó völgy van arra csak. De azt mondtátok, hogy a magas gerinc miatt csak néhány vadász használja csak!
*Dühösen rajzolgatott a földön egy gallyal, hogy legalább úgy tűnjön, tervez bármit. Annak ellenére, hogy teljesen tanácstalan volt. Kiküldje-e az összes kardforgatót oda és átkutatva a környékbeli hegyeket is megölik, akinek nem kellene ott lennie. Vagy inkább falut védené egy bölcs vezető és még a kint lévőket is visszarendelné gyorsan? Nem lenne-e ildomosabb most futni és az erdőkbe meg a barlangokban elbújni? Vagy egy törzsfő soha nem lehet ilyen gyáva?
Kétségek őrölték és nem volt itt az elődje, hogy kikérje a véleményét. Ő pedig inkább várná be a biztos halált is, mint gyávának mutatkozzon. Szerelmét, a feleségét viszont semmi kép nem akarta megkockáztatni, hogy azon asszonyok sorsára jusson, akiket halomra nyilaztak. De gyenge volt a szíve elveszteni azzal, hogy elküldi és csalódást okoz neki.
Meg akarta mutatni leendő gyermekei anyjának, hogy Wirtschaftwund azért vette át a hatalmat, hogy egy erős és győzhetetlen törzzsé szorítsa össze acélos kezeiben az addig bukott és megalázott közösséget.
-Várjatok! A Venator felől lévő völgy kijárata nem elkerüli a falut? Ha jól emlékszem annak a hosszú völgynek az egyik végében van a falum. Mármint a régi falum, Georgia.
*Eközben Hraman megpillant a hegyoldal felénél lefelé bukdácsoló futót, aki társaihoz igyekszik. Hátán egy íj van.


A hozzászólást Uráldur összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 02, 2015 4:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Viridiel
Hozzászólások száma :

2952
Join date :

2014. Nov. 23.


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   Szomb. Május 02, 2015 4:27 pmBizony-bizony! Hraman nincs ott, hogy tanácsaival segítse a kissé elveszett törzsfőnököt, bár maga sem lenne túl biztos a dolgában, hogy ilyen csekély  információval ellátva, vajon mi tévő lenne.
Azonban a fiatal ork inkább az eszével igyekezett célt érni, mint testi erejével, így minden bizonnyal inkább választotta volna a biztos elrejtőzést, mint, hogy ismét lecsapjanak a falu lakóira, ezzel biztos végbe taszítva azokat, hiszen egy kisebb sötét elf haderő is elsöpörte volna őket, ha dagasztja ork mellüket a büszkeség, ha nem.
Viszont nincs ott, hanem leesett állal és erősen töprengésbe merülve azt a hadoszlopot figyeli, mely a völgyben masírozik jóformán hangtalanul.
Vacillálását egy a lentiekhez igyekvő íjász zavarja meg, aki láthatóan szintén valami felderítő lehet, még az sincs kizárva, hogy az az orvlövész az, aki végzett a társával.
Hraman baljósan felmordul, de időben hallgat el, nehogy felhívja magára a figyelmet, de talán itt az lakalom, hogy két legyet üssön egy csapásra. Elkapjon és kifaggasson egy selfet, mit akarnak erre, és végezzen vele fogat fogért alapon.
Közben eszébe jut, hogy Wirtschaftwund faluja is arrafelé esik, ahová a nagy csapat tart és biztos benne, hogy nem szánnak neki más sorsot, mint az övékének. De nem egy fal ellen indultak ennyien az is biztos.
Nekiindul és minden rejtekhelyet, takarást felhasználva igyekszik az íjász efelé, hogy oldalba kapja, lehetőleg észrevétlenül és maga alá gyűrje, aztán leüsse.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Yrch-pici ork falu   

Vissza az elejére Go down
 

Yrch-pici ork falu

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
5 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Oughwar hegység :: Orkok birodalma-