HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntünk Neminra csodálatos világában!

Regisztráció előtt kérlek tekintsd át a Szabályzatunkat és a Keresett karaktereket is!
Ha ezzel megvagy nincs más dolgod, mint regisztrálni, majd megírni az ETörténetedet.
Légy részese te is egy rejtélyes világ izgalmas kalandjainak!

Várunk!
A Staff jó játékot kíván!


Lashrael Laralytha
PM||Profil
Bárminemű dolog kapcsán kérdezzetek és jelezzetek nyugodtan!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» A királyért!
Today at 1:33 am by Shuga

» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.
Yesterday at 6:08 pm by Shuga

» Mászni és mászni de vajon meddig?
Yesterday at 5:24 pm by Shuga

» Új hajnal virrad
Vas. Dec. 16, 2018 5:31 pm by Alia Caroline Azurre

» Fenothar
Szomb. Dec. 15, 2018 5:32 pm by Lashrael Laralytha

» Készen vagyok!
Szomb. Dec. 15, 2018 12:23 pm by Fenothar

» Az igazi ellenség
Hétf. Dec. 10, 2018 6:19 pm by Aesma Daeva

» Titkos gyógyír
Vas. Dec. 02, 2018 7:58 pm by Shuga

» Szökésben
Szomb. Nov. 24, 2018 5:38 pm by Lashrael Laralytha

» Nekromanta csapdája
Szomb. Nov. 24, 2018 4:34 pm by Lashrael Laralytha

» Mentőexpedíció
Hétf. Nov. 19, 2018 8:02 pm by Lashrael Laralytha

» Sötét Vastelep
Csüt. Nov. 15, 2018 5:01 pm by Shuga

Statistics
Összesen 111 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Fenothar

Jelenleg összesen 18512 hozzászólás olvasható. in 535 subjects
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Shuga

A legtöbb felhasználó (27 fő) Pént. Nov. 02, 2018 9:12 pm-kor volt itt.
Top posters
Uráldur
 
Viridiel
 
Alia Caroline Azurre
 
Isis Do’Odrun
 
Lashrael Laralytha
 
Admin
 
Nava Jade Aiglieri
 
Shuga
 
Helléna Silvermoon
 
Angel Natalie Moonlight
 

Share | 
 

 Túlvilági Üzenet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Túlvilági Üzenet   Hétf. Jún. 27, 2016 1:48 pm

Fáwen mindennapjait egy lény tereli más sodrásba. Emberek az érzelmek szélsőségeinek különböző módján reagálnának, ám a zevadari fekete mágusok nagymesterét valószínűleg nem inspirálja ilyesmire egy egykori fajtársa szellemének megjelenése.
Ráadásul jól ismeri a munkáját megszakító áttetsző alakot. Még amikor fiatal élete során vér csörgedezett az ereiben, akkor is volt szerencséje találkozni Szala'al'Hadinnal a Do'Udron családból. Ám az Első Lord a fiával is fizetnie kellett egy nehézre sikerült hadjárat miatt az erdei elfek ellen. És egy éve a vén elf szeretete jeleként sokat megtett, hogy hősi halott gyermeke maradványait összegyűjtse és hazahozza.
A Szenátor jól ismeri a fejleményeket, hogy Uráldur azóta gyakran folyamodik vére szelleméhez és nem egyszer küld vele üzenetet is távolba.
-Üdvözöllek, boszorkánykonyha nagyasszonya! Apám, Uráldur arra kér, hogy egy tállal -melyet szerinte tudni fogsz, miről van szó- vedd fel vele a kapcsolatot. Aggodalmak nyomasztják és tanácsot szeretne tőled kérni.
*Fáwen dönthet úgy is, hogy figyelmen kívül hagyja az üzenetet, de ha a tálban lévő víztükörben kirajzolódik egy több ezer mérföldnyire lévő barátja tükörképe, melyen egy közönséges tál fölé hajolva várja a választ, akkor a hadvezér megszólal.
-Üdvözöllek barátném! Rossz hírekkel tudok szolgálni. Nem régen rájöttem, hogy az emberekhez hasonlóan én is bölcs helyett csak egyre ostobább leszek vénségemre. -bár nagyon igyekezett, de nem tudta megállni, hogy egy gonosz mosoly ne kanyarodjon szája szélén a bejelentés végére- Egyik kémünk jelentette, hogy hol találták meg az ellenségeink az érintetlen vadon harcosait. A jelentésből úgy tűnik, hogy nem egy Nysiyben őshonos hordával van dolgunk, hanem a tengerentúlról jöttek.
Ostoba voltam és azt hiszem főleg pökhendi. Rossz tervet követtem és még azt is elkapkodtam. Új elképzelésem van, de aggodalmak nyomasztanak. Meg akartam kérdezni, hogy volt-e mostanában különös látomásod az emberekkel kapcsolatban?

*Jól ismerik egymást, hogy a bizalmas hangulat ellenére átérződik a vén tünde szavain, hogy mennyire zavarja, hogy katonái életét rossz tervekkel kockáztatta. Szemei viszont másról árulkodtak. Ott már világítottak az új gondolatok lámpásai.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Fáwen
Hozzászólások száma :

259
Join date :

2015. Jul. 19.


TémanyitásTárgy: Re: Túlvilági Üzenet   Hétf. Jún. 27, 2016 2:42 pm

A Rezidenciámon éppen a jelentések olvasásával voltam elfoglalva,és néhány percre felállva az asztalomtól sétálni indultam a szobámban,hogy az új fejleményeket elolvasva a gondolataimba merüljek.
Igazából nem nagyon leptek meg a hírek az elmúlt hetek történéseivel,mível a kémhálózatom nagyon is kifinomult és naprakész volt,de a sok papírmunka felett ülve egy kis szusszanásnyi sétálgatást szavaztam meg magamnak..

Bár a teám iszogatása is jó ürügyként szolgált a sétára,de inkább csak a további lépéseket gondoltam át,amikkel a Birodalom egy stabilabb és erősebb Hatalommá fog kovácsolódni..

A merengésemet egy "üzenet"szakította félbe,és a megjelenő alak a Do'Udron sarj,aki szellemként idézett meg Apja,a Lordom...

-Hallgatom!-szóltam a szellemhez,és aztán a tálamhoz lépve,belenéztem a tükrébe..

-Üdvözöllek én is,Lordom!-mosolyodtam el halványan,és tudom azt is,hogy csak azok látják rajtam az arcom rezdüléseit,akiknek felfedem ,s mivel a Lordom közel áll hozzám,így figyelmesen hallgatom végig a mondandóját..az igaz,hogy nem ért váratlanul megkeresése,de mégis örültem,hogy látom első Hadvezéremet.

-A látomásaim egyre sűrűbbek...mondhatni szerteágazók.Az Emberek Királyságában nagyon sok változás következett be,ahogy a többi Fajban is.
A kezdeti nehézségeken túl viszont van remény arra,hogy azt amit most kudarcodként könyvelsz el,Lordom,az egy nagyobb és diadalmasabb "terv"része lehet,és ahogy a katonáid hűsége biztos,így csak átmeneti lehet a "megtorpanás a seregeidnek.
Az Emberek gyarlók és kicsinyesek,a hatalomvágyuk igaz legendás,de hamarosan egy Harcos bukkan fel a közeljövőben és egyesíteni fogja az emberek hadvonalát,bár még ez "körvonalakban"lévő jövő,de ha megtalálod azt az embert,akkor a hadviselésünk sokkal sikeresebb lesz,ahogy az is elhalványodik,hogy az elmúlt hetekben bekövetkezett "megtorpanásod"megoldódni látszik,de ahhoz az kell,hogy még több harcost mozgósíts a nyugati oldalra,ahol még az Emberek harcosai nem tudták egyesíteni az erőiket...de a látomások reményt és lehetőséget adnak az ügyed jobbra fordulására..bár az igaz,hogy a jövő mozgásban van,és így száz százalékos pontossággal nem jelenthető ki,de jóval nagyobb az esély a kedvező fordulatra,mint korábban...de ez sok mindenen múlik..Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
Join date :

2014. Nov. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Túlvilági Üzenet   Hétf. Jún. 27, 2016 3:51 pm

Az Első Lord arca megkönnyebbült a sötét elf nő szavai hallatán. Egy kő gördül le a szívéről és csak egy apró ránc a szeme alatt jelzi ez után, hogy még vívódnia kell egy kicsit, mire teljesen megnyugszik a lelkiismerete. Ám már sokkal tisztább fejjel tudja átgondolni a történéseket.
-Pótolhatatlan előnyt jelentettél nekünk mindig is, barátném. Be kell vallanom, hogy nem gondoltam eddig arra, hogy ilyen titkos barlangi patakon csordogál a szemünk előtt még itt is az események folyása.
Köszönettel tartozom az útmutatásodért és akkor már tudom, miként érjük el a céljainkat. Ha nem csal meg ismét öreg elmém, hamarosan megerősítjük állásainkat a környéken és javunkra fordítjuk azt, amit eddig hibámnak könyveltem el.
És még egyszer kérem elnézésedet, hogy ilyen váratlanul megzavartalak munkádban! Nagyok a reményeim, hogy értékesek lesznek ezek a percek számunkra.

*Miután elköszönt, a hadúr ellép az előtte lévő tál víztől és csak a sátra belső tetejét tükrözi vissza ez után a Fáwen fővárosbeli tála, amíg meg nem szakítja a varázslatot. Kényelmes így kapcsolatot létesíteni más vízfelületekkel.
Egy valamiben biztosak lehetünk. Ha az éjtündék ravasz rókája beszél a nagyasszonnyal, ki igen jól megsejti a jövőt, akkor Zevadar már biztosan nem tesz rossz lóra. Ám az olvasó számára sok minden még homályban maradhat a Jövőt illetően.


/Egyelőre itt köszönöm a játékot! Ez egy ilyen rövid kis epizód volt, folytatás Össznépi Erődjénél./
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
Fáwen
Hozzászólások száma :

259
Join date :

2015. Jul. 19.


TémanyitásTárgy: Re: Túlvilági Üzenet   Hétf. Jún. 27, 2016 4:44 pm

Ahogy a beszélgetésünk végére ért,a Lordom arcán egy halvány ránc látszódott szeme körül,és ahogy én is ismerem természetét,így egy halvány mosollyal hallhgattam végig szavait.
Remélhetőleg bizonyosságot nyer látomásaim valósága,és reményekkel teli lesz az elkövetkezendő idők számunkra,ahogy a Birodalmunk is erősödni és szilárdúlni látszik.

A víztükör képe lassan homályosodik,és a kapcsolatot lezárom.
Aztán visszatérek a teendőimhez,mert még van pár dolog ,amit át kell néznem,többek között az orkokról jött jelentéseket.
...de az emberek királyságával kapcsolatosakat is szemmel kísérem,ahogy eddig..

/Köszönöm a játékot!Smile/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Túlvilági Üzenet   

Vissza az elejére Go down
 

Túlvilági Üzenet

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötét elfek rejtekhelye-