KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntelek Neminra világában!

Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.

A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!

Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.

Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Legutóbbi témák
» Mindent vagy semmit
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva

» A királyi főtanácsos lakosztálya
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimePént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar

» Első fejezet: A vidéket járók
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex

» Selieth Awarion
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga

» Készen vagyok!
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past

» Elithne
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne

» A végtelennek tűnő út
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex

» Zelgadis Melion
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion

» Az új világ új csodái és pár manó.
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella

» Harlon
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon

» Egy titokzatos levél
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth

» Egy új esély
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora

» Egy város alapítása
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella

» Felaern Laralytha
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern

» Flern az őrült, de cuki
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella

» Éjtünde bál, Neminra 473. éve
A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun

Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt.
Top posting users this month
No user
Statistics
Összesen 128 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Elithne

Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects

Megosztás

A Végzet nyomai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

A Végzet nyomai - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 08, 2017 11:14 pm

A Végzet nyomai - Page 2 Latest?cb=20120906012550

Sylla Durkins

A fenébe is most mit tegyek? Ha lemegyek segíteni lehet meghalok, ha nem akkor nem bírok majd a tükörbe nézni.....-ment a belső vívódás, de hamar döntöttem
-Istenem, ki engem védtél eddig segíts nekem most is!
Másztam le onnan a jó kellemes biztonságos helyről....
Azonnal kezembe vettem az iker pengét azzal fordultam a másik felé:
-Most azonnal eltűnsz innen és hozol tiszta vizet neki, vagy esküszöm......!
remélem nem kell befejeznem és elis megy hozni vizet a betegnek, én mentem és felsegítettem egy ládára ültettem vagy valamire ami ülő alkalmatosságnak alkalmas.....
-jól vagy?-kérdeztem a buta kérdést tudva a választ már....
Vissza az elejére Go down
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 09, 2017 9:23 am

Az éjszakai őr feltartja a kezeit és egyet visszalép.
-Nyugi van, kis csaj! Csak hülyéskedtünk. A fedélzeten ne csináld a feszkót!
* Odébb megy és hagyja, hogy foglalkozz a beteg megmentőddel. Aki elég rossz színben van. Nem kell orvosi diploma, hogy rágyere, hogy ez milyen betegség. És hogy ez nem túl jó előjel.
-Francba! Múltkor is így kezdődött. Köszi, hogy segítesz, mert én viszont nem akarok elpatkolni, mint az a hülye.
* Nagy nehezen feltápászkodik a földről és kezet nyújt neked, ha végeztél a felmosással.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 09, 2017 10:11 am

Sylla Durkins

A halál hajójára kerültem volna? A fenébe is miért nekem kell ilyen pechesnek lennem....Sárgalázban szenvednek és kitudja mennyien fertőzöttek.... de legalább nem kell félnem az emberektől való fertőzéstől.....
Amint tudtam feltakarítottam és a "támadóm"felé néztem:
-Hozz vizet és szólj a kapitánynak fontos tudnia erről!

A gond csak annyi volt, hogy akik ebben már megfertőződtek, őket nem nagyon lehet gyógyítani.....

Amikor a kapitány odajött, rögtön belekezdtem egy kicsit arrébb, hogy megmentőm ne hallja:
-Kapitány ez sárgaláz lesz, azonnal keresnünk kell nekik gyógyító elfeket, vagy sokan meg fognak halni! Közelben van pár kikötő városuk biztosan segítenek.....

Remélem hallgat rám és hamar elindulunk segítségért... az erdei elfek az egyetlenek akik most a mágiájukkal segíthetnek nekünk
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 09, 2017 4:40 pm

A Végzet nyomai - Page 2 Xm7cx5

A fickó elsiet és hamarosan megérkezik a kapitány. Félrevonulva az arcáról leolvashatod már a válaszát.
-Biztos vagy benne, hogy csak az elfek segíthetnek? Ahhoz, hogy elérjük a legközelebbi kikötőjüket, vissza kell fordulnunk. És széltől is függ, de lehet akár két nap is lehet az út. Hat napot veszítenénk ezzel, ha pedig kiderül nem is arról van szó, akkor feleslegesen tettük meg.
Nem lehet, hogy mégis csak romlott ételről van szó?

* Kalmár lelke nem igazán örvend annak, hogy majdnem egy hetet a semmiért kifizessen. Hiszen ezen a kérdéses úton egyszer már átjöttek és most kétszer is meg kell megint tenniük, mire tovább haladhatnak Raydan irányába. (Nem is beszélve arról, hogy a gyógyítással is nem tudni mennyi időt elvesztenétek.)
Talán eszedbe jut egy másik lehetőség. Még ha ez az ötlet jó is.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeKedd Júl. 11, 2017 11:08 pm

Sylla Durkins

Éreztem nem lesz könnyű megértetni a kapitánnyal mi a helyzet, de fel kellett lépnem az emberekért most úgy éreztem nincs más esélyünk ésha tényleg sárgaláz akkor itt mindenki meghalhat....
-Megéri-e a szállítmány mindenki életét? Ha tényleg sárgaláz akkor bizony mindenki meg fog halni, akit egy szúnyog megcsípett..... ha nem is sárgaláz, legalább biztosra mehetünk.....
Nézze kapitány a romlott étel nem okoz ilyen hányást! Én amellett vagyok, hogy menjünk vissza....

Néztem a szemébe határozottan, ha sárgaláz ezeknek mindnek vége.... és nem mellesleg lehet nekem is.....
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzer. Júl. 12, 2017 2:26 am

A kapitány még mindig aggodalmas arccal nézett rád. Nem igazán fűlött neki egy út háromszori megtételéhez, ám azt ő sem akarta bevallani, hogy soha nem jutott volna saját hajóhoz és ennyi minden kalandon nem esett volna át, ha a raktárkészleteiért nem harcolt volna a végsőkig. És nem tartotta volna szem előtt üzleti érdekeit, nem csak a legénység alapvető igényeit.
Hosszú másodpercekig egyikőtök sem szólal meg, míg végül csak megtöri a csendet.
-Ha ez a ragály ilyen pusztító, akkor nem éljük túl a visszautat. Már így is eltemettünk egy halottat és ki tudja mennyi ideje van a többieknek? A legközelebbi kikötőben megállunk és kirakjuk a betegeket, hogy gyógyítót találhassanak.
Vagy ért esetleg az ilyen fertőzöttek ellátásához?

* Nagyon határozottnak és meggyőzőnek kell lenned, hogy mégis a lombtündék otthonáig visszautazzatok. Egyre fogytán a lehetőséged. De még talán van esélyed.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Júl. 13, 2017 7:09 pm

Sylla Durkins

A kapitány nagyon makacs, de igyekszem minden tudásomat összegyűjteni más megoldás találására, és ekkor jut eszembe mit lehetne még tenni:
-esetleg vannak azok a nagy ember szerű tigrisek, azthiszem oawáknak hívják őket, ha jól rémlik, megkereshetjük őket is, talán közelebb lelünk egyet....
közben állát dörzsölgeti, és úgy váli jó kompromisszumot mondott, nincs messze a part és sok falujuk van nem túl messze... és hátha vesznek is valamit, ezt akkor teszem hozzá, ha tiltakozik
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Júl. 13, 2017 7:24 pm

Hősnőnk nem tudja még, hogy a raktáron csak bányafának való van rakományként. És a nagymacskák nem igen kapkodnának érte. De ahová viszi a főnöke, ott jó árat kap érte és értékes cseretermékeket.
Ám jelenleg nem is túl lényeges ez. Hiszen nem tiltakozik az ötlet ellen.
-Pont az ő területük mellett vagyunk. Nem lesz nehéz találni gyógyítót köztük. Kiváló az ilyen téren a hírük.
* Ezzel neki is lát tovább vinni a hajót, hogy a legközelebbi útba eső településnél megállanak majd. Ám mielőtt elérnék, az útjuk alatt a távolban a parton sétáló példányt pillantanak meg. Mivel több óra eltelt az esti beszélgetés óta és már a legénység fele beteg, ezért Gallileo úgy dönt, a csónakkal ismét kiköttök és próbát tesztek.

//Shuga karaktere van elvileg a víz mellett sétálva. Ha közben el nem bújik a kalóznőnk láttán.//
Shuga
Shuga
Hozzászólások száma :

653
2016. Oct. 09.
45

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Júl. 13, 2017 8:15 pm

Garr Runit

Séta a parton normál esetben élvezetes de most is jó szokásomhoz híven nyersanyagokat gyűjtök új gyógyszerekhez amikre szükség lehet bármikor. Igaz ennem is kellene valamit éhezem amikor egy hajót, amiről valakik figyelnek első amit nézek az hiányzik így kalózok nem lehetnek vagy csak épp gondjuk van, bár egyel se volt konfliktusom szóval ez kizárva. Rabszolgavadásznak kicsit szakadtak de várjuk meg mit akarnak ha csak hülyeséggel jönnek simán lelépek az erdőbe. Pár ember csónakba szál és elég sietős tempóban eveznek felém ami kérdést ismét előtérbe hozza vajon mit akarnak tőlem. Amint kikötnek feléjük fordulok segíteni azt nem hisz bármi hülyeségre készülhetnek igaz a kerge Self után elég meredek dolog lenne bármi.
-Üdv matrózok miben segíthetek nektek és mi hozott erre a csendes partra titeket?
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimePént. Júl. 14, 2017 9:01 pm

Sylla Durkins

Na vééégre valami fejlődés...már azthittem nem tudom semmi ésszerűre rávenni a kapitányt.... hamar fordult is hajó és a partok felé indultunk
lehet az ég akarata volt, hogy ott sétált akkor a parton az a oawa, pont jól jött személye nekünk, és én pár társammal és a kapitánnyal a partra indultunk a csónakokkal
kiszálltunk és odamentünk mind hozzá, bár a kapitány habozott szólni....

-Üdv uram! egy kis segítségre lenne szükségünk, sokan megbetegedtek a hajón, de jobb lenne ha maga mondaná meg mi bajuk van, én sárgalázra tippeltem-vittem oda a segítő szándékú barátomat
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Júl. 15, 2017 8:19 am

A kapitány hagyja el utolsónak a fedélzetet, így most nem megy veletek. Igazából nem indokolta meg, miért pár társaddal mentek, lehet csak fél a túl békés hírű néptől. Vagy csak túl sokat járattad eddig is a szádat több napos idővesztésről... Ideje hasznos dologra is használnod.
Így ő várni fog titeket, mikor visszatértek. És ha ebben a körben eljuttok a hajóig, akkor a legénység beteg tagjait megvizsgálva valóban a gyanú beigazolódni látszik. Már belső sérülésekre is utal a gyomrok tartalma. Nem sok van már hátra nektek...
Vagy talán két hősünket nem csípte meg a szúnyog, ezért ők majd túlélik szépen!

/A parti beszélgetést rátok bízom./
Shuga
Shuga
Hozzászólások száma :

653
2016. Oct. 09.
45

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 16, 2017 5:08 pm

Garr Runit

Egy fiatal nő lépdel felém elég magabiztosan és erős határozott hangon kezd a mondókájába. Sárgaláz? Merre jártak ezek és főleg miért nem kezelte őket a hajó orvos vagy a szakács. Így kérdőn nézek rá.
-Tünetek és egyéb nyomok amik a betegségre utalhatnak bármi ami hasznos lehet?-eszem vesztem pár perce jött csak de már munkával törődök ennyi erőből otthon is maradhattam volna- mikor kezdődött és miként kezelték eddig a dolgot?
Majd listát adva hogy mit szedjenek a közeli erdőben én is munkához látok a füveken kívül némi fehérjére is szükség lesz amit tojásokkal és férgekkel tervezek pótolni nem egy guszta gyógyszer de hatásos ha valóban sárgaláz a betegség. Majd ha meg van minden intek hogy mehetünk bár nekem nem sürgős de a hajon levőknek az élete múlik rajta.
-Na minden meg van ami kelhet indulhatunk is a betegekhez, de útközben azért megnézném a többieket is vagy majd ha odaértünk ugyan is egy tünetmentesre lesz szűkségem aki teszi amit mondok. Nem lesz nehéz meló csak engedelmesség kérdése.-Nézek a kislányra aki a honom aljáig se ér fel, alig magasabb a törpéknél bár ők is elég kicsik. Majd a csónakba pakolva és elellenőrizve hogy minden meg van e beszállok és türelmesen várom az indulást, nem vagyok matróz hogy csónakot tologassak bár nem kerülne nagy fáradságba.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 23, 2017 2:17 pm

Sylla Durkins

A fura oawa sok-sok fontos kérdést tett fel és én nem mindre tudtam a választ, de szerencsére a vállamon lévő beteg társam segített ki azokban, közben.... szépen elmeséltem neki mindent amit tudok, a hányást, a gyanakvásokat mindent.
Ezen kívül annyit tudtam segíteni amit ő mondott....
-nem kezelte senki a kapitánynak is én szóltam a gondról....
tettem hozzá a végén mielőtt a gyüjtögetésre indultam, mindent amit felírt a legjobb tudásom szerint kerestem, a többieket mivel mindenki beteg visszaküldtem a hajóra, akik egy csónakot nekem hátrahagyva indultak el.
Már amikor minden megvolt a listán vissza vittem a nagydarab segítőmnek
-Azthiszem minden megvan, azért nézd át, biztos jó-e és rendben van minden...
Majdha rábólintott visszaeveztem vele a hajóra ahol magam elé engedve másztunk fel az öreglányra....
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Júl. 23, 2017 2:45 pm

Uráldur írta:

pár társaddal mentek

Bajosan juttok vissza a hajóra, ha a többiek elviszik az egyetlen csónakot, amivel a partra küldtek titeket. Főleg mivel ez egy kereskedő hajó, nem hadigálya, így mindenből annyi van pont, amennyi kell. Leginkább meglenne egy mentőhajó nélkül is, mivel mélyvízi kikötők dokkjaihoz való kikötésre tervezték. Ám ezzel az eggyel a kapitány valamiért mégis felszerelte. Nem teljesen alaptalan sejtés, hogy ha kihagyhatatlan üzlet van a láthatáron egy sekélyebb partú vagy zátonyokkal védett szigeten, akkor is lecsaphasson rá.
A fentebbi idézetből következik, hogy a válladon sem cipelsz nálad nagyobb darab magatehetetlen férfiakat. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor bizony alaposan meg fogdos téged olyan helyeken, melyeken tiszta elmével talán nem tenné.
Ám a szerek az orvossághoz beszerzésre kerültek és mivel akiket veled küldött Gallileo még viszonylag jól tartják magukat, ezért akár ők is segíthetnek. Talán nem kell attól tartani, hogy az oawák földjén is tömegével szedné áldozatát majd eme kór...
És persze annak ellenére, hogy nem félholtak, tudnak válaszolni a hiányos információidat kiegészítendő. Ezek teljesen egybevágnak a sárgaláz leírásával. És megindulhattok a hajóra.
-Üdvözletem, doktor úr! Tud nekünk segíteni? -üdvözli a kapitány a fedélzetre lépő nagymacskát.
Shuga
Shuga
Hozzászólások száma :

653
2016. Oct. 09.
45

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 18, 2017 9:52 pm

Garr Runit

A kapitány és a legénysége a betegségtől bűzlik, ami egyértelművé teszi az eddig begyűjtött információkat amik a sárgalázra utalnak. Nem lesz nehéz talpra rántani a legénység még járóképes vagy viszonylag közepesen fertőzött egyedeit. De hazudni nem fogok nekik.
-Azt nem ígérem meg hogy mindenki túléli mert gyanítom akad pár akiknek már késő a beavatkozásom. Viszont a többieket talpra állítom és megúsztok egy felesleges vesztegzárat a kikötőkben. Viszont szűkségem lesz némi tojásra és csótányra, tudom hogy akad a hajon hisz egyszerre kártevők és hasznosak. Szóval a legényeivel akik állnak gyűjtsék be amit érnek És utasítsa a szakácsát hogy tisztítsa ki a főző edényét az se lenne akadály ha kiégetné némi olajjal. Nem szeretném megölni a maradék legénységét valami fertőzéssel.
Remélhetőleg nem akadékoskodik és teszi amit kérek valahogy nehezen bírom az emberi makacsságot. A hajóközbe érve elborzadok a betegek állapotától és munkához látok.
-Aki képes mozogni húzzon ki a levegőre aki nem az kussoljon és várjon a sorára úgy is velük kezdek.
És tényleg neki állok immár a betegekre koncentrálva akik menthetetlenek azokkal egy keveréket itatok már amennyiben a szakács megtette amit kértem és teakeveréket készítek a bogarakból és növényekből. Akik járóképesek főt tojást kapnak és teát ők is elellenőrizve hogy mindenki megigya aki nem teszi azt finom erőszakkal itatom meg. Majd visszatérek a menthetetlenekhez és a kristályommal kezdem őket kezelésbe venni.
Uráldur
Uráldur
Hozzászólások száma :

5926
2014. Nov. 28.

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 19, 2017 10:51 am

A kapitány bólint szavaidra.
-Hallottátok, mit mondott!
* Ezzel a még bevethető emberei neki is látnak. Lent a fedélközben felméred a helyzetet, hogy csak két menthetetlen matróz van, egy még kérdéses. De a többiek a fertőzés korai fázisában vannak. És ezzel szinte már el is dőlt, hogy gyógyítói pályafutásod itt sikeres lesz.
A kristályaid persze még segíthetnek az egyéb gyógymódokkal menthetetlen betegeken is. A kapitány pedig időközben megnézi, hogyan haladsz.
-Van egy jó hírem az Ön számára. Hálából egy ingyen utazást kap és pár kedvezményt. A törpéknek kell leszállítanom nagy mennyiségű épület fát. Gondolom a bányáikhoz kell. Bár megállapodtak a királyok elvben az árról, ám hálája jeléül Raydan uralkodója biztos megengedi, hogy olyan ritkaságokat is vásároljak tőlük, melyek... nem biztos, hogy kereskedelmi forgalomban kaphatóak.
Ha van valami, amit meg akar szerezni, segíthetek.
Shuga
Shuga
Hozzászólások száma :

653
2016. Oct. 09.
45

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitimeVas. Nov. 19, 2017 1:57 pm

Garr Runit

A betegek sikeresen kigyógyulnak a sárgalázból, még a végzetesnek ítéltek is lábadoznak immár.
A kapitány hálája nem lepett meg, az ajándéka viszont kicsit rablás szagú de érthető. Nem késlekedhetnek tovább az üzlet az első és sietniük kell.
-Köszönöm élek a vendégszeretetével amúgy is akad arra felé pár növény és ásvány ami hiányzik a készletemből. És még a törpe királyi párral is rég találkoztam.
Majd a végtelen vizet néztem és a partot ami egyre távolodott ahogy a hajó ismét vitorlát bontott.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Végzet nyomai   A Végzet nyomai - Page 2 Icon_minitime

A Végzet nyomai

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Végzet Ereklyéi

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Ceralla síkság :: Oawa falvak-