Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.
A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!
Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.
Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Már kicsi korom óta a palotában élek, ugyanis apám volt a királyi család leghűbb katonája, a hatalmas sereg vezére. Sosem volt gondom, mindent megkaptam amire vágytam, talán ennek is köszönhető, hogy mindig többet és többet akarok. Felnőve én is a seregbe álltam, de valahogy nem feküdt nekem ez a szakma, nem is kérdés, magasabb fokozatra vágytam. Megvan a magamhoz való eszem, így aztán sikerült beügyeskednem magam a király mellé, mint főtanácsos. Pár évig kifogástalanul mindent eldöntöttem a király helyett, ám beleuntam és egyre inkább a trón felé kezdtem kacsintgatni. A baj viszont ott kezdődik, hogy az uralkodónk utódja már megvan, s emiatt bonyolultabb tervet kell szőnöm ahhoz, hogy kitúrjam a királyt helyéről, megelőzve a kis trónörököst. Eddig még senki nem fogott gyanút, azt hiszem, bár a főpap elég rossz szemmel néz rám valamiért....