Sitara Hozzászólások száma : 30 Join date : 2020. Apr. 13.
| Tárgy: Sitara Hétf. Aug. 10, 2020 1:33 pm | |
| Név: Sitara Faj: Erdei elf Frakció: Erdei Elf Királyság Nem: Nő Kor: 71 Foglalkozás: Gyógyító Mágiaszint: Gyógyító Állati alak: Őz Jellemzés: Kinézetre nem tűnök ki túlságosan a többi erdő elf közül. Magasságom átlagos. Ugyanolyan ruhákban járok mint a többiek. Egyedül a vörösesszőke haj ami nem annyira jellemző a társaimra. Ezt anyámtól örököltem. Azonban talán még az erdei elfek közül is ritkaságszámba megy az a természetszeretet, ami bennem van. Mivel szüleimet korán elvesztettem, a természet lett az igazi családom. Szeretek őzzé változni, kihasználva a mágiatudásomat, és az erdőt járni. Biztonságban érzem magam a fák ágain a lombok árnyékában, és a tavak aljára merülve. Ha valaki megkérdezné tőlem mi is az igazi szabadság csak karon ragadnám és végigszaladnék vele egy hatalmas réten. Persze az élet nem ilyen szép és egyszerű . Ezt is meg kellett tanulnom. A sötét elfek egyre harciasabbak lesznek és nem elég nekik, hogy lecsapolják az Élet Fáját. Pedig talán nem is tudják milyen következményeket von ez maga után. Vagy ha tudják csak még jobban hajtja őket a pusztítás vágya. Úgy gondolom ezért a helyért, ahol felnőttem akár az életemet is adnám. Akárcsak a szüleim. Bármilyen lény megsebzése helyett inkább gyógyításuk mellett döntök. Egész nap az erdőt járom és sebesült vagy beteg állatokat és elfeket gyógyítok. Mikor nem ezt teszem akkor gyakorlom az íjászatot. A harcokat nem szeretem, de az íjászkodást imádom, bár még fejlődnöm kell benne. Ezek mellet szívesen segítek a fiatal elfek tanításában. A fiatalabbakat énekelni tanítom, aki pedig elég idős a gyógyításban segítek neki. Általános felszerelés: Íj, egy kulacs víz, gyógynövények, kötszerek, kisebb kés és/vagy bicska, egy kék medál Mágikus tárgyak: - Tulajdonok: Egy fára épült ház a fővárosban Szelídített állatok: Sok állatot gyógyítottam már meg de úgymond háziállatom nincs Család: Mindkét szülőm (Roux és Nakoa) határőr volt és egy sötét elf támadásban haltak meg. Nevelőszülőknél nőttem fel. Egyéb kapcsolatok: szövetségesek: Daratrine, Eléndra Hírnév:- Területi ismeretek: Carella síkság (Ferula folyam), Oughwar hegység (havas hegyek), Awyris erdeje Képességek, mesterségek, jártasságok: - Minimális tudás íjászatban - Gyógynövények ismerete Aktív történelem:Valóság vagy Legenda? A nagy vadászat I.A végtelennek tűnő út |
|