HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntelek Neminra világában!

Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.

A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!

Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.

Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Latest topics
» Üldözött
Légiósok Icon_minitimeYesterday at 5:25 pm by Lashrael Laralytha

» Hirannis
Légiósok Icon_minitimeVas. Okt. 18, 2020 9:56 pm by Hirannis

» Lashrael Laralytha
Légiósok Icon_minitimeVas. Okt. 18, 2020 6:03 pm by Lashrael Laralytha

» A végtelennek tűnő út
Légiósok Icon_minitimeSzomb. Okt. 17, 2020 6:55 pm by Viridiel

» Egy titokzatos levél
Légiósok Icon_minitimeSzomb. Okt. 17, 2020 5:34 pm by Viridiel

» Éjtünde bál, Neminra 473. éve
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 5:07 pm by Shuga

» A nagy vadászat I.
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 4:25 pm by Shuga

» Légiósok
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 3:46 pm by Lashrael Laralytha

» Garr Runit
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 3:15 pm by Shuga

» Táncos
Légiósok Icon_minitimeCsüt. Okt. 15, 2020 5:59 pm by Viridiel

» Hazatérés
Légiósok Icon_minitimeHétf. Okt. 12, 2020 9:24 pm by Hirannis

» Frissítések
Légiósok Icon_minitimeSzomb. Okt. 10, 2020 2:15 am by Lashrael Laralytha

» Erdei elf mágiarendszer
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 09, 2020 1:15 pm by Lashrael Laralytha

» Erdei elf hitvilág
Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 09, 2020 1:10 pm by Lashrael Laralytha

» Egy város alapítása
Légiósok Icon_minitimeKedd Okt. 06, 2020 3:03 pm by Isabella

» Ethugan Merlioth
Légiósok Icon_minitimeHétf. Okt. 05, 2020 10:14 pm by Ethugan Merlioth

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Destiny Vex, Lashrael Laralytha

A legtöbb felhasználó (49 fő) Kedd Szept. 29, 2020 12:36 pm-kor volt itt.
Top posting users this month
Lashrael Laralytha
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Viridiel
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Shuga
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Hirannis
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Isabella
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Nargash
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Nariatha Ventris
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Ethugan Merlioth
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Destiny Vex
Légiósok Vote_lcapLégiósok Voting_barLégiósok Vote_rcap 
Statistics
Összesen 125 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dunreg Fertah

Jelenleg összesen 20585 hozzászólás olvasható. in 753 subjects

Share
 

 Légiósok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lashrael Laralytha
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

1567
Join date :

2017. Jun. 27.


Légiósok Empty
TémanyitásTárgy: Légiósok   Légiósok Icon_minitimeHétf. Okt. 12, 2020 10:22 pm

Légiósok Meszol10

Kinn vagy. Csontig hatoló a hideg a hófödte városban, ami soha nem alszik, köszönhetően a sötételfek különös szokásainak és napi beosztásainak, bár most a szokásosnál is buzgóbb a helyszín. A bál már közeledik a nyitáshoz, az épületen kívülre is hallani már a vendégek halk morajlását, Dagnír pedig kirendelt téged, hogy a mostanra már területben alaposan kiismert palota olyan helyszíneit tartsd szemmel, ahol csak a hozzád hasonlóan kiképzett bérgyilkosok közlekednének, kikerülve így az őrszemként figyelő katonákat. Természetesen valamelyest végigkísérhetted, hogyan zajlik a hely őrzésének kialakítása, a járőrözések útvonala, továbbá a házfő abba is beavatott, miért is kell ez a fajta szolgálat: nehogy az ellenséges házak egy árnylégióst vagy más képzett orvgyilkost hozzanak ide a bál tönkretétele céljául. Azt is megígérte továbbá, hogy ezt követően nem sokkal elkezdődik a tényleges küldetésed, ami miatt ilyen hosszú időre itt kellett tartózkodnod, tisztázásként pedig elmagyarázta azt is, hogy itt, a bálon lesz lehetősége elintézni azokat a megbeszéléseket észrevétlenül, ami igényelt a feladatod kivitelezéséhez.
Talán egy hónap telt el, mióta elváltál az Árnylégiótól, hogy a Pók-házat szolgáld, de meglehet, ez nem volt elég idő ahhoz, hogy teljesen hozzászokj az itteni fogadtatáshoz és bánásmódhoz. Dagnír mindig úgy kezelt téged, mint bármelyik beosztottját, mint bármelyik sötételfet; jelét sem adta annak, hogy ellenségként vagy olyan személyként kezelne, akitől tartania kéne. Bár a katonák nyíltan nem emeltek szót, ha megláttak téged, gyakran ellenséges szemek kísértek, ha közéjük mentél.  
Egy kicsi szobát kaptál a találkozásotok napján alapberendezéssel, ami furcsa, de bizonyára kellemes változás lehetett az Árnylégiónál lévő cella után, hiszen így már nem az épület hideg kövein kellett aludnod, de volt lehetőséged egy megvetett ágyban pihenni. A szobához járt továbbá egy üres szekrény, egy asztal és ahhoz egy szék, a fiókos szekrénybe pedig gyertyákat és gyújtóeszközt is rejtettek, ha szükséged lett volna rá. Napi háromszor kaptál enni a katonai kosztból, amit a szobádhoz hoztak, ugyanis a Pók-ház fiatal vezetője el akarta kerülni a megjelenésed okozta feltűnést és a kényelmetlen helyzeteket, amibe kerülhettél volna, egyébiránt nem volt korlátozott a tartózkodási helyed. Annyira kért meg csupán a férfi, hogy ne vonj magadra túl sok figyelmet, olvadj bele az árnyékba, ha a palota területén mászkálnál, ugyanis nem akar fogódzót adni más házaknak, hogy belekössenek a Pók-nemzetség ügyeibe. Ezt tekinthetted akár a saját magad megmérettetésének és felhasználhattad egyfajta edzési módszernek is.
Találkozás esetén Dagnír újra és újra megkérdezte, kell-e neked valami, és ha volt valami kívánságod, idővel annak nagyságától függően meg is kaphattad azt. Később méretet vettek, hogy új ruhát szabasson neked, és míg ez zajlott, újabb és újabb kérdéseket intézett hozzád, hogy mit vélnél praktikusnak az öltözékeden, majd az így kialakult igények mentén pár napon belül két új ruhaszettet is kaptál - egyiket egyértelműen a küldetésekhez, egy másikat hétköznapi viselethez. Ha kerested rajta a címert, nem találtad rajta, minden bizonnyal Dagnír ezzel is nyomatékosítani kívánta, hogy bár jelenleg neki dolgozol, később, ahogyan többször is elmondta, visszamehetsz majd az Árnylégióhoz, ha véget ért hosszú küldetésed.
A télre való tekintettel az alapvető ruhádhoz meleg csuklyás kabátot, sálat, kesztyűt és cipőt is kaptál, minden bizonnyal ezek vannak most rajtad, ami bár kizárja a hideg nagy részét, ezzel megkímélve téged az elgémberedő tagoktól, a tetőkön lévő hó továbbra is hátráltatja a mozgásodat. Kissé csúszik, ha sietősen lépsz és eleinte bizonytalan rajta a járás, de hamar hozzászokhatsz, ha aktívan járőrözöl, ami egyébként is jót tesz saját magad melegen tartásában.
A tetőrészek elég közel vannak egymáshoz, hogy egyikről átugorhass a másikra, néha meg-megcsúszva, magasabbak esetén pedig az ereszen vagy a tető végén bele tudsz kapaszkodni, hogy felhúzva magadat feljebb juss egy szinttel, ha ilyen helyeken akarsz járni. A palota bástyázott falain Pók-ház jelét viselő katonákat láthatsz, így ott szemlátomást nem igényelt a jelenléted, viszont magasabban jó belátásod van arra, mi zajlik a városban: járőrözők égő lámpái úsznak elötted, hol eltűnve egy épület mögött, hol megjelenve egy másik mögül. Még talán szépnek is nevezhető így ez a hóval tarkított település; rengeteg így a fehér, ami a lámpások melegsárga fényével elnyomják valamelyest a város feketéllő épületeinek baljóslatú hangulatát. A városfalakon túl nem sokat látni, az égen is csak néhol szakadozik a felhők fátyla, onnét pedig le-lekacsint néhány csillag. Meglepően kellemesnek bizonyulhat a hangulat így, leszámítva a szelet, ami keményen és hidegen csípi az arcodat, ha nem tekerted magadra elég jól a sáladat - vagy nincs is rajtad. A füleid hegye is vörösödhet már ettől a csúfos időjárástól, amit fajtád nem kifejezetten kedvel - de erről jelenleg aligha lehet tudomásod.
A járőrözők zörgő páncélját, a környezetedben lévő sötételfek halk pusmogását, valamint a távolban lévő részeges ordítozásokat leszámítva csend van. Az árnyak csak akkor mozognak, ha valaki megmozdult a lámpásával, ami sokszor magára vonhatja a figyelmedet, de betolakodónak egyelőre nem sok nyoma van. Tudhatod, hogy Dagnír abban reménykedik, nyugodalmas lesz az éjszaka és nem lesz baj, viszont lehet, neked más vágyaid vannak.


"Don't worry about me, I'll be fine. Just don't look into my eyes."
Vissza az elejére Go down
Online
Viridiel
Viridiel
Hozzászólások száma :

3274
Join date :

2014. Nov. 23.


Légiósok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Légiósok   Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 10:57 am

//Táncos//

Már egy hónapja itt vagyok. És most végre legalább van feladatom is, mert már kezdtem azt hinni, hogy Dagnir úr ígérete, hogy miért vásárolt ki a Légióból, csak üres szó, vagy ha mégis megvalósul, már szakállat növesztek és izmaim elmacskásodnak. Persze ezt senkivel nem osztottam meg, mert senkit nem avattam a bizalmamba sosem, a Pók Ház fejének meg nyilvánvalóan nem említem, hiszen ő rendelkezett velem, a tulajdona voltam, még ha ezt ő velem szemben sosem éreztette, ezt el kell ismerni.
Ám a szinte csecsemőkorom óta belém nevelteket, nem lehetett egyik napról a másikra levedleni, mint kígyó a bőrét. Belém verték, hogy én csak egy tárgy vagyok, egy éles penge, vagy egy kilőtt nyíl, vagy egy erős páncél, mikor mi, de nem több és ezért a mostani helyzettel nem igazán tudtam még mit kezdeni. Külön szobám volt, vetett ággyal! Kiszolgáltak étellel, ruhával, amit még meg is választhattam és ………lógattam a lábam.
Na persze azért az edzéseket nem hanyagoltam el, hátha minden gyanakvásom ellenére, mégis szükség lesz rá…..hamarosan.
Reggelente a palota udvar egy eldugott sarkában, félmeztelenül végeztem el a közelharci gyakorlatokat, szigorúan sanyargatva magamat, ahogy tanultam. A nyilazáshoz akkor használtam a gyakorló pályát, amikor a katonák más feladatot láttak el. Ha Dagnir úrfi külön nem kérte volna, akkor is igyekeztem volna kerülni a feltűnést, hiszen tudtam, hogy bár parancs köti a legényeket, nem bánthatnak, azért ettől nem fognak meg is kedvelni, vagy maguk közé tartózónak tekinteni. Különben is jó gyakorlás volt az is, hogy miként tudom elkerülni őket, hogy ne vegyenek észre. Legtöbbször sikerült árnyékba olvadnom, ha belebotlottam egy-egy csapatukba, vagy magányos őrbe.
Most, amikor elkezdődött a bál és én végre azt csináltam, amire kiképeztek, egy kémény árnyékába állva, a magasból szemléltem a palota együttest és az alattam mozgó árnyakat. Ruhám, amit az alapján készítettek, ahogy kértem, a zöld, barna és fekete egyvelegében sötétlettek. a köpeny fekete volt, de bélése fehér, hogy ha a hóban kellene használnom, ott is segítsen a beolvadásban, de most az éjszakában jó volt így. A csuklyát most hátravetettem, hogy a hangok jól eljussanak a fülemhez, kezem, a kért ujjatlan kesztyűben is jó melegen voltak, mégis tapintani tudtam, ha kell. A meleg sál alól csak a szemem villogott ki, bár arcom ezt a részét fekete festék takarta. Hideg volt, nem szerettem volna, hogy párálló leheletem meglátszódjon. Egyáltalán nem okozott gondot a hideg, sőt inkább még melegem is volt az új ruhákban, ennél én mostohább körülményekhez voltam szokva.
A csizmám is puha bőrből készült, több rétegű, hajlékony talppal, ami bár szigetelt a víz és a hideg ellen, mégis lehetővé tette számomra a halk, nesztele közlekedést. Biztos voltam benne, hogy ezek rengeteg pénzbe kerültek és ezért volt remény, hogy tényleg csinálni is fogok valamit, nem csak úgy kidobja a fiatalúr a pénz az ablakon……nem így ismertem meg ezalatt az idő alatt.
Keménykezű, de igazságos ember és katona volt, ezt az embereitől is gyakran hallottam, amikor véletlenül kihallgattam őket.
A mostani őrhelyemről azt láttam, hogy nem kényszerszülte, bóbiskolós strázsák álltak a helyükön, hanem elhivatott katonák, akik tudták mit kockáztat uruk, ha valami baj lesz a bálon, ahol minden nemes Ház képviseltette magát. De nem az ő ellenőrzésükre rendelt ki engem ide Dagnir, hanem az olyanok ellen, mint amilyen én vagyok…..akiket a katonák nem vesznek észre, ha csak nem azért, hogy elcsalják őket.
Természetesen nem voltam naiv, hiszen akkor már halott lennék ebben a társadalomban, ezért tisztában voltam vele, hogy valaki, de lehet, hogy akár többen is, meg fogják kísérelni, hogy bajt keverjenek és lejárassák ezt a főrangú Házat.
Miután meggyőződtem róla, hogy nem látok semmi gyanúsat, átsuhantam egy másik kémény árnyékába. Ez az első megbízásom új uramtól és én képességem legjavát nyújtva, el is fogom végezni.
Itt egy orvgyilkos sem fog bejutni, arra az életemet teszem, hiszen ez a dolgom.Vissza az elejére Go down
Lashrael Laralytha
Lashrael Laralytha
Hozzászólások száma :

1567
Join date :

2017. Jun. 27.


Légiósok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Légiósok   Légiósok Icon_minitimePént. Okt. 16, 2020 3:46 pm

Légiósok Meszol10

Egy darabig semmi nem történik, leszámítva persze a hideget, amihez jobban hozzászoktál már, mint az awyrisban lakók. Egyik kémény takarásából a másikba sietsz, lábnyomot a hó miatt önkéntelenül is hagyva magad után, de kellően csendes és rejtőzködő vagy ahhoz, hogy ne sejtsék az ottlétedet még azok sem, akik talán tisztában vannak a beosztásoddal. Meglehetősen nagy előnyöd van így, hiszen magasan tartózkodsz, így jó belátásod van szinte bármire, és a helyet is kellően megismerted már ahhoz, hogy észrevehesd, ha valami változott – mind mondjuk valaki másnak a lábnyomát.
Fülelsz és egy darabig csend van. A város szinte a talpad alatt halkan morajlik, néha egy-egy hangosabb üvöltés az, ami visszahangozva eljut hozzád a város távolabbi szegletéből. Ez eddigi eseménytelenség viszont kettőt jelenthet: vagy nem jön senki, vagy nyugtalanságodra – esetleges izgatottságodra - hasonló óvatossággal közlekedik, mint te. Minden bizonnyal egy darabig még szemlélődsz, talán már indulnál, hogy a tető egy másik kiszögelléséből szemléld a vidéket, viszont halk, fémes csörrenés üti meg a füled, ami egyértelműen pár méterre van tőled. Elég magasan tartózkodsz ahhoz, hogy kizárd a lehetőségét egy katona hangosabb megmozdulásának, és amennyire ebben jártas vagy, inkább jut eszedbe előbb egy fémhorognak beakasztása egyébként is. Az irány egyértelmű; tőled jobb irányból érkezett a zörgés, viszont amíg nem nézed meg, nem tudod megállapítani, hogy még azon tető szélén van ez, ahol tartózkodsz, vagy a kicsit lejjebb lévő szomszédosán találod-e a feltételezhető horgot.
A tetőknek csak kis része olyan, ami neked még pont járhatóan csúcsosak vagy fordított V alakban vannak, nagyrészt viszonylag egyenesek ezek a felületek, viszont ha a mostani rejtekhelyed széléhez húzódsz óvatosan, akkor a valamelyest lejjebb lévő hóval fedett tetőt szemlélve pillantásod ösztönösen találja meg a holdfény megcsillantotta fémkampót, beleakadva a tető kemény anyagába. Az esetleges közeledőre és a tárgy tulajdonosára ugyan rálátásod nincsen jelenleg, de biztos lehetsz benne, hogy ezen másznak fel - ha többen vannak -, a hó pedig nem ropog a talpad alatt, így észrevétlen közeledhetsz. Ha hallgatózol, akkor a foglalkozásoddal járó figyelmességnek és alaposságnak köszönhetően olyan csendes motoszkálásra is felfigyelsz a horog felől külvilág egyéb hangjai kizárásával, amit egy átlagos katona biztosan nem hallana meg a járőrözésével.
Ha oldalról kívánnád meglesni az érkezőt, akkor van lehetőséged egy ablakpárkányon egyensúlyozni, belekapaszkodva a felette lévő tetőereszbe, és úgy kinézni oldalra, hogy megszemléld a vendégedet, de akár azonnal cselekedhetsz is és megközelítheted a kampót. Onnan szembenézhetsz a betolakodóval, de gondolkodás nélkül ragadhatod meg az eszközt, hogy kellő erő kifejtésével visszaengedd őt a sötétbe. Kérdés persze, hogy egy feltételezhetően hozzád hasonlóan képzett személynek ez mekkora akadályt jelentene...


//Ha nem nagyon van mit írnod, akkor csipogj rám, mit csinálsz, és akkor folytatom az alapján egy leírással!//


"Don't worry about me, I'll be fine. Just don't look into my eyes."
Vissza az elejére Go down
Online

Ajánlott tartalom


Légiósok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Légiósok   Légiósok Icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 

Légiósok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Zevadar pusztaság :: Sötételfek rejtekhelye :: Capital :: Királyi palota-