Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.
A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!
Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.
Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Tárgy: Ivory von Draco Szer. Nov. 04, 2015 9:26 pm
Ivory van Draco
Faj: Sötét elf
Nem: Férfi
Kor: 110
Becenév: -
Rang: Sárkány-ház vezetője
Mágia szint: mester
Ez vagyok én!
Soha nem vagyok meggondolatlan, nem befolyásolhatnak az érzelmeim. Mindenkor nemzetségünk érdekei a legfontosabbak, ezért ezt elvárom minden tagjától. A tiszteletet és engedelmességet megkövetelem, de soha nem élek vissza a hatalmammal. Két törvény van, amit tisztelek: az egyik a mágia törvénye, a másik a harc törvénye. Sokan hidegnek gondolnak, nem ismerik igazi énemet. De ez így van jól
A múltamról
Az ősi és büszke Sárkány Nemzetség örököse vagyok. Apám a nemzetség feje, már kicsi gyermekkoromtól arra nevelt, hogy egyszer át kell vennem a helyét. Más gyermekeket babusgatnak, szeretgetnek, de nekem ebben nem volt részem. Anyám kemény asszony, teljesen alárendelte kapcsolatunkat a jövőnek. Testvéreim már nem élnek sajnos, Ők voltak az egyedüliek akik a lelkemmel is foglalkoztak. Így ifjú éveim a tanulással teltek. A kardforgatás, hadi tudomány elsajátítása nem csak kötelező volt számomra, de élvezetet is nyújtott. A legjobb mesterektől tanultam, míg magam is mesterré nem váltam. Később egy furcsa, csuklyás alak jött hozzánk - alig voltam túl a gyermekkoron - és nekem vele kellett mennem. Akkor még nem tudtam ki Ő, de láttam, hogy szüleim teljes mértékben bíznak benne. Egy eldugott kastélyba vitt, ahol - mint később kiderült - éveket kellett töltenem magányosan. Acharat - így hívták - lett mesterem a mágia elsajátításában. Az idők folyamán barátom és bizalmasom lett. Mesterré avatásom tiszteletére megkaptam testemre a sárkány nemzetség jelét, egy arany sárkányt. Így magam is mester mágus lettem. Visszatérve családomhoz, elfoglaltam méltó helyem apám oldalán, mint nemzetségünk harcos-mágus vezetője. Mivel szeretet nem kaptam, magam is érzéketlen lettem. Nem számít számomra az érzelem, a kedvesség, a szépség, kizárólag a hideg fej ami fontos. Nem törekszem arra, hogy baráti kapcsolatokat alakítsak ki, hiszen nincs rá szükségem. Magányomba burkoltan egyre morózusabb, agresszívabb lettem. Szerelmes még nem voltam, de példának ott vannak a szüleim. A mai napig harmonikus szeretetben élnek. Én is ilyen társra vágyom. Csak ilyen párral tudom elképzelni a jövőmet majd, egyszer.