Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 155 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 155 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Ivory von Draco Hozzászólások száma : 132 Join date : 2015. Nov. 03.
| Tárgy: Re: Szárazon és Vízen Hétf. Ápr. 25, 2016 6:29 am | |
| Amig Morgana erkezesere varok, addig körbe nézek kicsit a hajón. Azon gondolkodom hogy lehet már nem is.lesz szükségem erre a "bárkára". Minden attól függ, hogy Kedvesem mit derít ki erről a nőről és a ládájáról.
Kellemes izgalom fut végig rajtam, mivel hamarosan karomba zárhatom a szerelmemet. Nrm utolsó sorban pedig végére járhatok ennek a láda dolognak. |
| | | Fáwen Hozzászólások száma : 259 Join date : 2015. Jul. 19.
| Tárgy: Re: Szárazon és Vízen Szomb. Ápr. 30, 2016 11:13 pm | |
| Már nagyon várom,hogy Ivory karjaiban lehessek,oly régen láttam már.. A Hírekkel érkezem,amit kiderítettem a lányról,és amit mondott ,igaz.. - A hegyekben egy elszigetelt kis Kolostorban élnek ...és a láda tartalma ,tényleg az ővék...és az is igaz,hogy tényleg csak nők érhetnek hozzá.....de majd bővebben elmesélem a Kedvesemnek,ha már végre a karjaiban lehetek... |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| | | | Jaina Solo Hozzászólások száma : 59 Join date : 2016. Jan. 03.
| Tárgy: Re: Szárazon és Vízen Hétf. Május 02, 2016 2:09 pm | |
| Noá hoz beszélek, és a kezem is felé tartom, de se egy ,, üdv, vagy őrvendek''. De, még csak a kezét se emeli felém, vagy valami. Más részről viszont, valahol érthető ha nem szól hozzám, hisz nem ismer annyira, vagy csak a fajtámmal szemben ilyen. Kezem, leengedem és járkálni kezdek. De, akár Marco miat is lehet, hogy nem akar beszélni, és ez esetben csak annyit tehetnék ha akarnék, hogy kiküldetem Marcot. De, inkább nem teszem. - Mond csak Noa, szeretsz kalandozni? Rengeteg helyen jártálmár? - Kérdem, mert kiváncsi vagyok, de hogy kapok is rá választ, azt egyenlőre nem tudhatom. Minden esetre, reménykedem benne, hogy kapok. Lenne ugyan még egy kérdésem felé, de úgy gondolom, hogy nem tudnám jól feltenni, vagy esetleg úgy, hogy ne sértsem megvele. Bár, lehet hülyeség az egész, és nyugodtan fel tehetném a kérdésemet, csak én nem akarom. - Én, csak valamikor mostanában indultam kalandott keresni, szóval én még zöld fülü vagyok a dologban. - Mondom, hát ha ezzel elérek valamit. Mondjuk, remélem igen mert nagyon kiváncsi vagyok rá. |
| | | | Tárgy: Re: Szárazon és Vízen | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |