Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| Absit omen! -Rossz jele ne legyen! | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Viridiel Hozzászólások száma : 3300 Join date : 2014. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Pént. Dec. 02, 2016 7:37 pm | |
| Mikor újra megremeg a föld a szelet hívom segítségül, hogy segítse futásomat, így jóformán érintenem sem kell a talajt, hogy közelebb kerüljek az őrült küldötthöz, mert számomra egyre nyilvánvalóbb volt, hogy az a valami, ami a bőrében volt, nem gondolkozik normálisan. - Vigyázzatok! A vörös palástos visszatért a katonáival, védjétek magatokat! – kiáltom az utamba kerülő falusiaknak, akiknek egy része a tüzet oltja, másik része azonban nem rest fegyvert ragadni. Sokan hevernek máris holtan a támadók által sajnos és én sem tudom elérni a főkolompost, mert hirtelen megindul rohanvást és célja egyértelműnek látszik…..a szentély! Mennék utána, de hirtelen tűzlabdák suhannak el mellettem, így be kell ugranom egy ház mögé, hogy elkerüljem őket. Ha bármilyen növényzet van a közelükben, akkor azokat rájuk uszítom, de ha nincs, ismét farkas alakomhoz folyamodok, hogy gyorsaságát kérve vessem magam a hamis királynő küldöttje után, minden fedezéket kihasználva. Remélem még az épület előtt el tudom érni és akkor rávetem magam, hogy ledöntsem a lábáról és ha sikerül, azonnal átváltozom, hogy kardot ragadhassak.
|
| | | Uráldur Hozzászólások száma : 5926 Join date : 2014. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Pént. Dec. 02, 2016 9:50 pm | |
| /Kocka dobás: Hatos
1-4-ig -Vörös Térítő sikeresen eléri a templom bejáratát 5 és 6-ig -a már korábban említett egyetlen örökzöld mellett szalad el, mely a főtére van és a természet mágiával az ágak fogságába kerül/
|
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Pént. Dec. 02, 2016 9:50 pm | |
| The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
'Hatos' : 4 |
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Pént. Dec. 02, 2016 10:10 pm | |
| A harc csak most kezd kibontakozni. Vörös Térítő jól érzi azt, hogy az idő nem neki kedvez. Gyorsan kell az ügynek a végére járnia. Ha ki akarnák irtani egy egész város lakosságát, nem csak pár jól képzett fegyveresüket küldték volna. Ám mégis közel állnak hozzá. A lakosok riadóztatnak és egyre többen érkeznek, java részük páncél és pajzs nélkül védtelenül. Csupán egyetlen karddal vagy lándzsával. Ám a számuk így is aggasztó és nem tarthatják távol őket a végtelenségig a tűzlabdák. Eközben Turion fia is tudja, hogy utol kell érnie az elmebeteget. Ám annak kísérete kerülő útra kényszeríti. Fürge mivoltával és a mágiával könnyített lépteivel ki tudja kerülni egy kis ideig a lövéseket, de csak annyira, hogy az egyik ház fedezékében húzza meg magát és összeszedje a gondolatát. Ha itt tovább megy, akkor újra őrá fognak koncentrálni. Erdőkerülő farkas alakjában inkább a mellék utcán kell tovább rohannia és úgy megkerülnie a támadókat, ahol nem láthatják. Egy vadállat sebességével és elszántságával érkezik meg a főtérre. De már elkésett. A vörös páncélos épp ekkor rohan fel a lépcső utolsó fokain és lép be a katedrális belsejébe. Hallottam a hangokat kívülről és tudtam jól, hogy balsejtelmem beigazolódott. Csak abban bízhatok, hogy az emberek megfogadták a tanácsomat és fegyvereiket a kezük ügyében tartották. Egyértelműen a városban vannak már és a csaták zaja hallatszik. Összeszorult a szívem, ahogy a jobb létre szenderülőkre gondoltam. És könyörögtem az oltárkőnél térdepelve az égi istenekhez, hogy ők is tartsák nyitva a szemüket ezen az éjszaka! Csak bennük bízhatok, akik még mindig megsegítettek minden baj ellenére. És akiknek a hatalma fel sem érhet a hitünk erejére féltékenyekkel. Elkerekedett szemekkel nézem, ahogy az az alak feltűnik a lépcsőn. Nem akarom elhinni, hogy már itt járnak az emberei. Még ha mi az utolsó szál férfiig fogunk küzdeni akkor is! - Menj el! Nincs itt semmi keresnivalód. Nem értem, miért vagyunk olyan fontosak számodra. Az erdei elfek védelmét élvezzük és ha nem vigyázol, ez háborút jelent velük.*Hangom a parancsoló anya hangja. És nagyon furcsa érzés, hogy ezeket a szavakat kell mondanom. Ám legkiválóbb embereimet a szent kő védelmére rendeltem. Két oldalt négy-négy pajzsos-lándzsás katona térdepel a bejárattal szemben a hatalmas belső tér közepén. Mögöttük pedig négy-négy íjász. Legalább 100 méter a templom hossza és az őrült a bejáratnál, a védők pedig középen. Viridiel pedig még csak kinti piactér szélén, vagy 150 méterre a bejárattól. |
| | | Wora Hozzászólások száma : 232 Join date : 2016. Apr. 24.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Hétf. Dec. 05, 2016 8:28 pm | |
| Vörös TérítőA katonák tudják, hogy feladatuk a halállal egyenlő. Erre már akkor rájöttek, amikor a Térítő megkérte őket az akcióra. A hitük azonban erős volt, erősebb az életnél. Némelyiket gyermeke, asszonya várta otthon, ám ők tudták, a hitükért meghalni és harcolni többet ér, mint bármi, s családjaik hősként tisztelik majd őket. Bármit is lehet rájuk mondani, de azt biztos nem hogy esküszegők, kiállnak azért amiben hisznek. Így nem féltek, sőt izgatottan várták a küzdelmet és elfogadták végüket. Minden erejüket bevetve harcolnak a túlerővel szemben, s ha sikerült kikeveredniük a harc tüzéből, ketten megpróbálnak a vezető felé jutni, egyikük pedig beszáll a gyújtogatásba és elkezdi a házakat tüzelni. Közben az embernek nehezen nevezhető hörgő entitás a célpontja felé halad. Vezeti a cél, a kő visszaszerzése. Elszánt és eltökélt, nem fél semmitől, hogyan is félne, hiszen az az értelmes emberek sajátja. A bejárathoz érkezik. Egy olyan lény szól hozzá, akinek szavait nem képes megérteni, nem azért, mert nem közös nyelven beszélnek, hanem azért, mert lelkük különbözik. A férfiből most egy magas visító hang jön ki, olyan amit nem adhat ki normális ember. - Fogd be a szád pogány! Megnyúzlak és élve megeszlek.Majd egy mélyebb hörgés után elkezdődött a támadás. Mivel könnyű ráérezni, a Térítő tudta, hogy a nő számít, bárki is legyen, így ő vált az elsődleges célpontjává. A Térítő kimondta a szavakat, melyeket jól megtanult, s tudta zárt térben a hatása még nagyobb lesz. A nyílvesszőket és szolgákat messze hajítja majd. - Furiosus!Ha sikerült a varázslata egyenesen a nőért rohan és próbálja megragadni és túszként magához láncolni. |
| | | Viridiel Hozzászólások száma : 3300 Join date : 2014. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Kedd Dec. 06, 2016 2:29 pm | |
| Hallom és látom a pusztítást, amit ennek a nem evilági gazembernek az emberei okoznak, de tudom azt is, hogy, ha meg tudnám állítani a vezetőjüket, akkor minden bizonnyal az emberei sem harcolnának tovább. Így sem hiszem, hogy a maroknyi ember sokáig ellenállhatna, még akkor sem, ha a falusiak sokkal védtelenebbnek látszanak. Előbb-utóbb legyűri a gyilkosokat a túlerő, csak kérdés milyen áron. Ezért teszek meg mindent, hogy utolérjem a fickót. Kénytelen vagyok azonban kerülőkkel élni, ha nem akarok egy tűzgolyó áldozatává válni, így alapos késéssel, de csak elérem a Főteret. Azonban a szentély még mindig a másik felén van és a hörgő-morgó küldött viszont már épp eltűnt az ajtóban. Nem tudom hányan vannak benn, de nekem be kell oda jutnom. Mit mondanék egyébként a királynőmnek, ha megkérdezi mit tettem? Talán már lefoglalják a támadókat a lakosok annyira, hogy rám már nem marad figyelmük. Erdei elf gyorsaságomat és légiességemet igénybe véve, ismét emberi alakomban suhanok a templom bejárata felé, kezemben íjammal, amit rögtön használni is kívánok, ahogy beérek és meglátom a vörös ruháját. Azonban még időben állok meg ahhoz, hogy a szélvihar előttem söpörjön végig. Fogcsikorgatva várom ki a végét és aztán ugrom be.
|
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Kedd Dec. 06, 2016 3:13 pm | |
| Viridiel igyekszik megmenteni a katedrálist és a benne lévőket. De Vörös Térítő igen hatásos módszert választ a védelem félresöprésére. Tornádó tölcsére keletkezik és a kavargó szélben az íjászok is hasztalan próbálnák ellőni nyilaikat. Inkább megkapaszkodni próbálnak, de fogózkodót legfeljebb egymásban találnak. Az előttük fedezékként álló pajzsosokba is belekap az egyre erősödő légörvény és hamarosan a levegőbe repíti őket. Nem öli meg őket, csupán ártalmatlanná teszi a repülés. Eltörött fegyverek, használhatatlan végtagok és főként földön jajgató férfiak. Ez maradt csupán és egy szabad út az oltárig. Ami mögé egy fegyvertelen nő bújt be. Ám az erdei elf közeledik és utolsó percekben még látja, ahogy a követ megközelíti a templom legszentebb helyét. És egyetlen lövésre van lehetősége, mely ha sikerrel jár a páncél rései között, holtan terül el Valora embere. Ám ha elvéti, akkor nagyot pendülve a fémen változtat irányt és Kaszandrát fogságba ejtheti, amivel valóban adu ászt nyer a kezében. Hiszen a főpapnő hiába kérlelné a hívőket, hogy hitük fontosabb, tudják jól szívük mélyén, hogy vezető nélkül hamar elbuknának. Ám mielőtt túlságosan előre szaladnánk, a futárnak sem könnyű a helyzete. Hiszen két támadó elválik a többiektől és társaikat sorsára hagyva utat találtak a főtér felé, hogy fedezzék főnöküket. Ami azt is jelenti, hogy két tűzgolyó lövel a lépcső utolsó fokain rohanó lombtünde felé. És ha az eltalálja, akkor mind ez a fenti eszmefuttatás mit sem ér. Hiszen közepes égési sérülések mellett a ruháját és íját is lángra borítanák. Nagy az izgalom, hogy vajon sikerrel jár-e?
/Kockadobás: 2*Tízes 1-es esetén eltalálja Viridielt a tűzgömb
Hatos 1-3-ig -elvéti a célzást, Vörös Térítő sikeresen foglyot szerzett 4-6-ig -a Kegyelmes Isten egyházának embere holtan esik össze/ |
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! Kedd Dec. 06, 2016 3:13 pm | |
| The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
#1 'Tízes' : 6
--------------------------------
#2 'Tízes' : 9
--------------------------------
#3 'Hatos' : 6 |
| | | | Tárgy: Re: Absit omen! -Rossz jele ne legyen! | |
| |
| | | | Absit omen! -Rossz jele ne legyen! | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |