Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Isabella Hozzászólások száma : 571 Join date : 2016. Dec. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szer. Jan. 23, 2019 7:12 pm | |
| -Kinek nem Alia? Mindenki vagy full hülye, vagy valaki valamit titkol.-Tettem hozzá Alia első szavaihoz. A többihez nem nagyon szóltam hozzá. Én nagyon érdeklődtem aziránt, hogy ki melyik házból van és honnan. De ha igaza van akkor nagyobb a baj, mint hittük. El is gondolkodok az egészen elég mélyen, ami arcomra ki is ül és a hozzám irányult kérdésre is csak pár másodpercre rá felelek. -Ja!Ja! Persze menjünk nézzünk be valahova. Az egyik kölyök családjának a házáról pletykáltak, rögtön itt lesz a sarkon. Arról volt szó, akin láttam az egyik harapást. Pár lépést kellett tennünk mire odaértünk a faberakásos kis parasztházhoz. A fehér koszos falain jól látszott, hogy valami rendszeresen összesarazta, valószínüleg egy ló, de amire felfigyeltem az kissebb lábnyomok voltak a falon. De lehetett bármié. Annyira eltakarta a hó, hogy nem nagyon volt kedvem odamenni leseperni, meg aztán egy szőkehajú magas nő földig érő szoknyában éppen egy vödröt vitt befelé. Hangosan szóltam utána:-Asszonyom! Egy pillanatra!-Szaladtam oda, hogy kinyissam az ajtót neki. Majd amikor bement én utána furakodtam, hagyva helyet Aliának is. -Öhm, elnézést, de lenne pár kérdésünk a fiával kapcsolatban. |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Jan. 26, 2019 7:05 pm | |
| Valahogy úgy érzem,hogy sok minden van a háttérben. Az őr valószínűleg nem mondott el mindent amit tud, de ha egyik háznál kérdezősködnénk, akkor fény derülhetne a dologra. Vagy legalábbis egy részére. Hamarosan oda is érünk az egyik érintett házhoz,és egy nőt is látunk bemenni éppen. Isabella meg is szólítja a hölgyet, bár nem tudom,hogy szóba áll e velünk. Remélem, hogy tud valamit mondani, mi is történt valójában.Még mindig azt gondolom, hogy más is lehet, és helyes a megérzésem. Követem a lányt és ha behív a házba, akkor bemegyek. Remélem, hogy odabent megtudunk végre valamit az igazságból. |
| | | Isabella Hozzászólások száma : 571 Join date : 2016. Dec. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Jan. 26, 2019 8:18 pm | |
| Áltunk ott kellemetlenül mint hóember hawaiin. Azt hittem Aliának lesz pár kérdése mint orvosnak a nőhöz, de ehelyett nézett kifele a fejéből, mint Jegesmedve az állatkertben. Én is picit zavarba jöttem. -Szóval bár lehet nem úgy tűnik ő az orvos és tudna feltenni értelmes kérdéseket, de akkor magamhoz ragadom a szót és bemehetnénk?-A nő nem tuda mivan, olyan kellemetlen helyzetben volt, hogy csak bólintott és beengedett minket a házába. Odabent kellemes meleg volt, a falon soksok állatbunda, pár szekrény tele kis üvegcsékkel és néhol egy pár hagymafonat lógott le a plafonról. Elsőre azt hinné az ember, hogy egy boszorkány lak. Másodszorra is, de én mint tapasztalt utazó tudom jól, hogy ha nincs nagy üst, akkor nem lehet boszorkány. Csak viccelek. A nő elmondta, hogy mivel foglalkozik:-Elnézést a kupiért, a gyógynövényes vagyok a faluban és sajna ilyenkor télen a raktár megtelik így nálam van jópár kis üvegcse elrakva...De ha jól értettem a fiamra lennének kíváncsiak... Úristen ugye nincs baja nem hunyt el? Esett ki a döbbenettől majdnem a nőnek a szeme hirtelen és a hangneme is a kellemes nyári szellőról váltott át egy pánikoló nőére.-Nem nem ilyenről szó sincs! Csak érdekelne hol és mikor szerezte a harapást. -Harapást?! Dehát én csak náthával vittem el tegnap előtt Christophot a templomba... -Mivel nem értek a dologhoz, így Aliára néztem, remélve ő többet és pontosabbat tud mondani a harapásról. Meg hogy egyáltalán lehetséges-e az, hogy egy náthát el kapjon valaki abból.
Miután mindent megbeszéltünk és végeztünk elköszönve a nőtől Alia elé léptem.-Nos partner merre menjünk most? |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Pént. Feb. 01, 2019 5:15 pm | |
| Kissé kétkedve léptem be a nő házába, de a gondolataim jobban lefoglaltak. A házban rengeteg gyógynövény és eszencia sorakozott a polcokon.Némelyik ritkaság is, de látszik, hogy régóta ezzel foglalkozik. - Nincs semmi baja a fiának, csak azért jöttünk, hogy utánajárjunk azoknak a fura harapásnyomoknak, amik lehetnek állattól, amik a közelmúltban erre járhattak. Több betegnél láttam különleges sebet a testén,és ha rájönnénk mi okozta, akkor megtalálnánk a gyógymódot is. Az Őr azt mondta, hogy általában reggel lettek többen a betegek, de ez elég furcsának hangzik. Szeretnénk kizárni pár lehetőséget és megtudni mi történt. - kérdeztem a nőtől, de láthatóan nem érti miért kérdezzük arról a rejtélyes sebről. -A fián látott valami szokatlant,amit eddig nem csinált? Mondjuk bágyadt volt? Vagy esetleg visszahúzódó? Esetleg haragos?- tettem fel sorba a kérdéseim, de sok mindent nem tudott mondani. Így inkább elköszöntünk és kimentünk a házból. A feltett kérdéseim még mindig a fejemben jártak, és nem tudom mit gondoljak erről. A növényeket és az állatokat fogom megkérdezni itt a környéken, talán többet súg a Természet, mint az itt élők. - Megkérdezem a Természetet, talán többet tud segíteni nekünk ebben.- néztem rá egy mosollyal Izabellára. Gondolom, most csodabogárnak tart, vagy minimum bolondnak, de elf vagyok és elég szoros kötelékem van a növényekkel és az állatokkal. Itt az ideje,hogy másként kezdjünk el kutatni, ha itt zsákutcába kerültünk. A háztól kicsit távolabb megállok és lehunyom a szemem. Koncentrálok, és meghallgatom a felém áradó "hangokat", amiket most a fák és a növények "súgnak" nekem. Talán megtudunk tőlük valamit, amit nagyon remélek. Csendben várakozom, és figyelek. Isabella mindebből nem hall semmit, viszont egy próbát megér, ha a környezetből megtudjuk kik vagy mik jártak erre. Felettébb kíváncsi vagyok. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 02, 2019 10:53 pm | |
| -Nem, dehogy is nem volt rajta semmi fura. Nem tudom honnan szedte azt a harapást össze! Nekem nem is szólt róla.A nő úgy tűnt őszintének tűnt. Legalábbis az esetlen és őszinte tekintete nekem ezt mondta. Nem nagyon tudom, hogy mégis mennyire tudta a fia mit csinál vagy mit nem, de azt hiszem mivel a harapásról sem tudott... Talán meg sem nézte miért kell a templomba vinni a kölyköt. Minden esetre mire ezen rágódhattunk volna addigra inkább eljöttünk onnan. Nem volt semmi értelme az egésznek, hogy mondjuk átnézzük az ágyát, vagy az épület környékét, de Aliának támadt egy életképes ötlete.-Hmm? A természetet? Szóval te ilyen fákkal suttogó vagy ugye? Hallottam róla, hogy vannak ilyenek, de még sosem láttam egyet sem. Minden esetre amíg te a természettel dumcsizol, addig én elmegyek és szétnézek a környéken egy kicsit.Nem igazán tudtam ez mivel jár, és nem akartam, hogy én megzavarjam, így amikor ő arrébb sétált én nem követtem már őt. Inkább Szilsárkány környékét terveztem megnézni, bár már javában délután volt ennek ellenére egy kissebb körútat még megtudok tenni szerintem a teljes sötétig. Olyan tíz perc távolságra sétáltam a falutól, ahol először láttam meg fura dolgokat. Pár lábnyomot, ami egy számomra ismeretlen lényhez tartozott. Bár a nyomok elég régiek voltak, de az állat otromba méretei miatt ígyis még látszódtak a mély hóban. Ezt felfedezvén inkább visszasiettem a faluba, hiszen nem lenne túl kellemes, ha egy fenevad széttépne. Ráadásul kitudja mi vár ránk ma este!- A Természet:
A szél halk susogása a fák leveleinek zörgése és pár kissebb állat van a környéken akik mind különös dolgokat hajtogatnak. Egy barlangot emlegetnek, nem messze a falutól, amiben nagy veszélyt jósolnak, mind egyszerre amolyan sikoly szerűen ordítanak fel a fejedben, ahogyan a bejáratának a képe is megjelenik. Egy hóval borított széles szájú barlang képe villan be eléd, amit ha jól koncentrálsz még pár fáklya fényének világítása ragyog be. Hogy vajon mi rejlik ott, azt nem tudod meg, de érzed, hogy valami rossz lapul ott.
|
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Feb. 04, 2019 7:57 pm | |
| Már hamarabb is megkérdezhettem volna a környezetben élő fákat és állatokat, de előbb szeretem, ha a saját szememmel látok, aztán a többiekével. Sok minden nem érthető a Templomban fekvő betegeknél, és ha jól sejtem, akkor több is rejtőzik itt, mint egy nátha vagy meghűlés. Télen amúgy is több megfázás szokott előfordulni, de ezek között olyan is van, akinek a testén más sérülések is láthatók. Gondolom,hogy ez valamilyen formán összefügg,és ha a fák is megerősítenek ebben, akkor a gyanúm nem volt alaptalan. - Valami olyasmi.- nevetek rá, majd kissé arrébb lépek Isabellától és lehunyom a szemem. Koncentrálok és kérdezek. Az elmém teljes érzékeivel hallgatom a suttogást, amit most válaszolnak nekem a körülöttem lévők. Egy baljóslatú barlang képe elevenedik meg a gondolataimban, ahogy az állatok és a növények "elmondják" nekem amit tudnak. Érzem a rettegést és a félelmet a hangjukban és ami még különösebb, hogy rossz érzés kerít a hatalmába engem is a látványára. Biztos, hogy valami sötét dolog rejtőzik a mélyben, és csak a prédájára vár. Amikor visszaér a lány elmondom neki, mit tudtam meg és talán hallott már arról a barlangról, vagy esetleg járt is arra. Jó lenne kideríteni, mi is lapul ott,még ha veszélyes is. Talán meg tudunk menteni pár embert, ha végére járunk ennek a dolognak. Ha van ötlete, akkor meghallgatom, de érzem, hogy ezt ki kell derítenünk. - Nem sok jót sejtet az a hely, de talán kideríthetjük mi folyik itt valójában.. velem tartasz, Isabella?
|
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Feb. 04, 2019 10:07 pm | |
| Nem kicsit meglepett Alia kérdése amikor visszaértem, hiszen ő is látja, hogy kint már javában sötétedni kezdett. -Én nyomokat láttam a falu közelében nem tudom mié, de valami nem normális dologé...-mondtam neki kicsit már feszülten. Nem tudom elengedni magam mellett, hogy oké el akar menni a barlangba és megnézni mi van ott... -Már sötétedik javában! Nem jó ilyenkor amúgy sem kimenni nem hogyha még valami veszélyes is van itt!-förmedtem rá egy kicsit. Lehet kicsit túlzásba estem és ezt tudom is, így hamar hozzáteszem: -Ne haragudj, de anno városőrnek tanultam és nem hagyhatom, hogy a falusiak veszélyben legyenek! Ha elmegyünk oda és a falut megtámadja bármi is legyen! Kitudja mi fog most történni! Hiszen felkavartuk a port.-Magyaráztam neki és néztem rá, hogy mit szól hozzá. Szilárd az álláspontom, én ma már nem hagyom el a falut, sőt segítek az őrnek figyelni a környéket. Ebben a pillanatban érte el a nap alja a horizontot, úgyhogy hamar döntenünk kell. -Én maradok ez biztos, döntened kell. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Pént. Feb. 08, 2019 7:20 pm | |
| Igazából eléggé belelendültem a rejtély kibogozásába, és nem is figyeltem, hogy mennyire elszaladt az idő. Persze, Isabellát nem kérhetem olyasmire, amit nem akar megtenni, így tudomásul vettem, hogy nem szeretne éjjel mászkálni az ismeretlenbe. Én másként látok sok mindent a kalandjaim során átéltek után, de igaza is van valahol. Nem tudjuk mivel állunk szemben, és ha éjjel támad az a valami, akkor veszélyes is lehet. De valahogy meg kellene tudnom mi történik. -Milyen nyomok lehetnek szerinted?-kérdezek rá a felfedezett láblenyomatokra, de lehet olyan rejtélyes ez is, mint a többi megmagyarázhatatlan dolog, ami a faluban történik. -Valami állattól származhat?- néztem kíváncsian rá, majd elgondolkoztam rajta. -Rendben. Veszélyes is lehet, igazad van. Jobb ha másképp járunk utána a nyomoknak,amit felfedeztél. -Semmi baj. Nem akarnálak bajba sodorni. Bár ha jól sejtem, akkor ez az "állat", éjjel szedheti az áldozatait. Jó lenne kideríteni miféle. Van is egy ötletem, de előbb körbenézek még az égbolton madarakat vagy más repülő állatok után kutatva. Már szürkület van,és a nappali állatok lassan nyugovóra térnek, így az éjszakaiak közül kell majd választanom, mint például egy Baglyot, ha lenne a közelbe. -Hallottál a falu közelében bagolyhuhogást?- kérdezem a lánytól és remélem, hogy akad errefelé egy vagy két példány, aki a segítségünkre lehetne. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 5:34 pm | |
| -Nem tudom sajnos... Sosem láttam még ilyent, pedig azért elég sokmindent fel tudok ismertni. Jellege szerint valami nagy gyíkfajta lehet, talán, de annyira fura volt, mintha valami más is lenne a dologban...-Fejtettem ki a gyógyító nő kérdéseire a nyomokkal kapcsolatban. Azonban az megnyugtat, hogy megtudtam győzni a maradásunkról. Nem lett volna jó dolog magára hagyni a falut, pláne ha valamilyen éjjeli ragadozóról van szó. -Baglyot sajna nem hallottam.-Baglyot nem, sajnos napközben annyira nem is aktívak, mint a többi madár, például mint a sas ami épp felettünk van. Bár az is lassan nyugovóra tér. De még ez korán sem jelenti azt, hogy nincs itt bagoly, csak azt, hogy még nem hallani őket. Nem is értettem mit akar mondjuk egy bagollyal, bár lehet, hogy valami tünde mágia lesz mögötte. Aztán lassan a sötét leereszkedett. A falusiak mindegyike beviharzott a házakba, nekem kicsit feltűnően is gyorsan. Braun lépett oda mellénk nem sokára rá egy képtelen javaslattal: -Maguknak is bekéne menniük estére. Farkasok vagy más is járkálhat erre este. -Pedig nem szabadul tőlem pajtás, én is őr vagyok így segítek.-Kaptam le a hátamról a pengéimet, amit aztán kezemben meg is forgattam. Úgy érzem nem véletlen emelte ki a valami mást. Minden esetre a magabiztos tekintetem és pár másodperc hümmögés után félrevonult morcos arccal. Amíg aztán egy sikolyt nem hallottam nem messze tőlünk. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 7:03 pm | |
| A lány arcán láthatólag elsimultak a ráncok, mikor mondtam, hogy maradunk.Tudom, hogy néha vakmerőbb vagyok, mint a többi elf, de néha kockáztatni is kell a siker érdekében. Gondolom, hogy a falu is hamarosan nyugovóra ér, és elcsendesedik. Pár pislákoló gyertyafény látszódik csak ki a házak ablakán. Néha elmerengek a hallottakról, bár nagyon gyanús számomra, hogy reggeli órákban hozzák többségébe be a betegeket. Nappal kevesebb támadást jelentenek, bár lehet, hogy csak én gondolom túl az egészet. -Nappal nem aktvak a Baglyok, bár a fák ágain mocorognak, de inkább éjjeli állatok. Talán a segítségünkre lehetnek.-mondtam Isabellának, bár ezt biztosan ő is nagyon jól tudja. Nem kioktatni akarom, hanem csak gondolkodom, mit lehetne tenni ebben a helyzetben. Már éppen "kérdezgettem" volna a fákat, hogy ha van itt éjjeli állat az ágaikon, akkor súgjanak nekem, de abban a pillanatban felbukkan ismét az az Őr, akivel már beszéltünk. -Farkasok vagy más? - kérdezek vissza a szavaira, ami elég meglepően hangzik most a szájából.Amikor kérdeztük, nem mondott semmi ilyesmit, hogy járhattak volna erre. Most már biztosan meg akarom tudni mit rejt a sötét éj, mert ez egyre rejtélyesebben hangzik. -Ne aggódjon Uraság! Behúzódunk a házba. - terelgetném befelé Isabellát is, ha akar követni, de elég elszántnak tűnik.hogy kint éjszakázzon a szabad ég alatt. - Hagyd... az uraságnak igaza van, jobb ha nem vagyunk itt "szem előtt", és akkor talán előmerészkedik az a valami. Tudom, hogy nincs jogom ilyet kérni a lánytól, hogy fogadjon szót nekem, de arra gondoltam, hogy ez a férfi nem véletlenül most bukkant fel, mikor lement a Nap. Gondoltam eddig is róla, hogy többet tud, mint amit elárul, de bölcsebb "elaltatni" a gyanúját felölünk, és ha az állatok szemeivel láthatok, az is olyan, mintha odakint lennék, de közben senki nem tudja, hogy mi is történik. Érdekelne az a "más", amit említett. A farkasokat ismerem, és vannak ötleteim... de most az érdekel, mi folyik itt valójában. Amúgy meg nem kell mindenkinek tudni, hogy nemcsak gyógyító vagyok.... |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 8:39 pm | |
| -Az. Farkasok szoktak erre szaladgálni. De mindegy vissza kell mennem a helyemre.-Az orra alatti hümmögés lehetséges, hogy Alia kérdésére volt egy válasz, bár eléggé elharapdálta a szavakat a duzzogós emberünk. Ellenben Alia szeretne meghajolni az akaratának és én csúnyán nézek rá. -Mi a fene nem gondolod komolyan, hogy bemegyek elbújni? Ez meg mi volt?-Mondtam Aliának miután Braun barátunk elment és végre kettesben voltunk. Azonban ebben a pillanatban meghallott sikoly valami bajra utal. Szívem hirtelen hevesen kezdett el verni és nem is nagyon tudtam, hogy vajon miért ilyen korán történik valami. Megaztán, ha a faluban ilyen hangosan adnak számot a dolgokról... Nos miért csak reggel viszik őket a templomba gyógyítani? Gondoltam magamban miközben én már rohantam a hang irányába. Nem törődva azzal, hogy Alia és az állata vajon követ-e engem. Azonban az egyik ház szélénél hirtelen megtorpantam egy vörös csík láttán. Úgy néz ki nagy lesz a baj... Nem is tévedtem nagyon. Amikor átértem a kis parasztház sarkán akkor egy gyermek feküdt a túloldalt teljesen vérben ázva kezéből egy kiharapott darabbal. Ömlő vére egyenesen az anyja szoknyájára folyt, aki könnycseppeit és ziháló sírását nem volt képes visszatartani. Egy dolgot tehettem.
Odasiettem mellé és legugoltam, egy apró darabbal a ruhámból elkezdtem nyomni a seb szív felé eső részét, hogy ne vérezzen el, miközben Aliát fürkészve ordítottam hátra: -Alia azonnal gyere ide! Sürgősen! Egy gyerek elvérzik! Nem vagyok orvos ez igaz, sőt ekkora sebbel max annyit tudok kezdeni, hogy levágom és kiégetem a csonkot ne vérezzen, aztán már csak össze kéne varrni valahogy... De nem jutott semmi az eszembe, csak az egyetlen életképes gyógyítónk neve. Hátha ő, hátha a mágiája megmenti! |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 9:06 pm | |
| Sokat nem tudtam merengeni a magamban feltett kérdésekre, miután Isabella eléggé rosszallóan nézett rám, amiért be akartam menni a Templomba. Ezek szerint nem értette a szándékomat, de sebaj.. Magam is utána akarok járni ennek, de néha tudni kell, hogy mi a legjobb az ügy felderítése céljából. - Nem az, amire gondolsz...- mondtam határozottan. De aztán hangos sikolyt hallottam és látom, hogy a lány már rohan is a hang forrásának irányába, ahová én is követem. - Itt vagyok...- hajoltam a seb fölé és a kezemet rátéve elállítottam a vérzést. Jó nagy harapás éktelenkedett a gyermek karján. -Nem lesz semmi baj... hogy hívnak? - próbáltam nyugtatni, de tudom, hogy ez most neki elég sovány vigasz. A tenyeremből felderengő kékes fény teljesen beborítja a karját és a seb lassan húzódik össze. A csontot nem érte a harapás, de így is elég szép seb marad utána, de legalább a karja megmarad és nem veszíti el. Mindent megteszek érte, hogy életben maradjon és talán válaszokat is kapunk ki vagy mi tette ezt vele. A seb fertőzött is lehet, így a szememből kicsorduló könnycseppel fertőtlenítem, hogy ne terjedjen szét a testében, ha lenne bármiféle mérgező anyag vagy vírus. -Meggyógyulsz... mindent megteszek...- kötöztem be a sebet rajta a ruhámból szakított csíkkal és kiemeltem az Anyja karjaiból, hogy bevigyem a Templomba. A fájdalomtól és az ijedtségtől az Anyukája is megrémült de most jobb, ha bevisszük mindkettejüket a biztonságosabb helyre. Lehet ismét felbukkan az a valami és ha már támadott,akkor ismét lecsaphat. Biztos vagyok benne, hogy megzavarhatta valaki, hogy egy harapásnyit tépett ki a gyerek karjából, de szerencsére életben marad. - Ez egy állat harapása... és elég hatalmas állkapoccsal..- súgom oda Isabellának, és nagyon remélem, hogy ha magához tér a gyerek, akkor elmondja mit látott. Nagy segítség lenne ha végre megtudnánk mivel állunk szemben. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 9:30 pm | |
| Szerencsére a gyerek sebe nem volt olyan súlyos, mint hittem. Azaz súlyos volt, de talán a Szerencse Istenének a műve, ha van ilyen, hogy pont ilyenkor történt ez a dolog, hiszen Alia hamar a kezével elálítja vérzést. Azonban a gyerek nem is sok másodpercre rá kidőlt. A sokktól szerintem, vagy szimplán a sok vesztett vár miatt. A srác sajnos semmilyen kérdésre nem válaszolt előtte, de legalább már nem sírt.-Szép munka volt Alia. A könnycsepp miatt pedig a fertőzés sem fenyegeti.-mondom neki halk dúdoló hangon már egy kicsit hátrébb állva a sebesülttől. Ekkortájt lépett oda mellénk Braun. Ha rajta múlott volna akkor már a gyerek halott volna, ebben biztos vagyok.-Mi a fenét művelnek, azonnal be kell vinni a templomba a nővér majd meggyógyítja!-lökött el engem és Aliát is a gyerek és anyja felül, majd hatalmas erővel felkapta a gyereket a vállára az asszonyt pedig a másik oldalra, majd őt átkarolva vezette a templom felé. Jól megfigyeltem az arcát. Bosszús volt valamiért. Lehet a srác halálát akarta?-Felkavartuk a port. Nekem úgy tűnik ez ma még nem ért véget.Én ekkor hallottam meg egy bagoly huhogását. Kissé furá hatott a dolog, hiszen Alia nemrég emlegette őket valami miatt. És ekkor egy picit mintha megrezdült volna a nő állt mellettem.- Aliának:
Kissé egy rövid pillanatra megszédülsz, amikor meghallod a baglyot és érzed a szél susogását a hajadon. Megint egy pillanatra egy látomást látsz egy fura helyről nem messze a falutól, mintha egy bokor mozogna. Majd egy pillanatra rá meglátod Isabellát ott matatni, még fényes nappal. -Jól vagy? Minden rendben? Ha pihenned kell szólj megoldom valahogyan.-Fogtam meg a karján, hátha segítségre szorul. Majd ahogyan körbenéztem a helyen egy dologra lettem figyelmes. Nem volt havas a föld itt.-Alia jól vagy? Ezt nézd, itt nincs hó! Itt tudott beosonni az a valami, azaz valaki a srác megzavarta befelé. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szomb. Feb. 09, 2019 10:44 pm | |
| Örültem, hogy időben megtalálta Isabella a fiúcskát és gyorsan tudtunk cselekedni. A sebe majd teljesen begyógyul és kis pihenés után megint a régi lesz. A lelki sebeit, amit a sokk okozott,az még talán időbe telik, de a gyermekek sokkal hamarabb "vészelik" át a traumát, mint a felnőtt emberek. Érzem, hogy valami nagy disznóság leng a levegőben és még akkor lettem ebben még biztosabb, mikor az Őr feldúltan nekünk esve kapta fel a gyereket és az Anyját,majd a Templom felé viharzott velük. De mielőtt utánuk mentem volna, hirtelen szédülés fogott el. Úgy éreztem, mintha az egész falú megfordult volna velem és alig álltam a lábamon. Nem értetem mi történik velem, és a fejemben felvillanó látomás csak erősítette bennem a gyanút,hogy ez még csak a kezdet lehet. - Megvagyok...-próbáltam magamnak is mondani, de éreztem, hogy gyenge vagyok valami miatt. A szemem előtt lepergő látkép egyszerre volt érthetetlen és furcsa. Mit kereshet Isabella azon a helyen? Talán van ott valami? Meg kell tudnom... De még nem beszélek neki arról, amit láttam. Egy pillanatra belé kapaszkodom, bár lassan múlik a szédülésem, és igaz, hogy kivett az erőmből a gyógyító varázs, de ennyire nem lehetnék gyenge... - Mi? Ez biztos? Akkor jól sejtettem, hogy megzavarhatta a gyerek. Talán más volt a célja annak a fenevadnak..- mondtam ki kissé erőtlenül, de aztán lehet,hogy tényleg pihennem kellene kicsit, és aztán folytathatjuk a nyomozást. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Vas. Feb. 10, 2019 9:20 pm | |
| Éreztem, hogy valami nem stimmel Aliával de nem akartam feszegetni a nyílvánvalót, ha úgy érzi elszeretné mondani nekem, akkor úgy is elfogja mondani. Ellenben nagyon is zavart, hogy vajon hova lett most a bestia.-Valószínüleg ez lehet az oka. Pont ezért kéne kutatni tovább, hogy merre mehetett. Én elmegyek balra, te menj jobbra... Ha meglátod akkor sikíts!Na persze mi mást is tehetne, ha meglátná a vadat, persze én arra indultam el amerre korábban is jártam és láttam a nyomokat, szerintem ha eszetlen fenevad akkor valószínüleg nem fogja elhagyni az ismeretlen biztonságos útvonalakat. Azaz remélem, de nem nagyon látok semmi változást.- Mesélői Aliának:
Ha benne vagy és szét válunk akkor te a másik irányba indulsz el keresni a fenevadat. Ahogyan sétálgatsz az épületek között úgy nem látsz semmi különöset amíg az egyik ház mögött nem látsz meg egy darab kendőt. Elég gyanúsan emlékeztet egy nővér ruhadarabjára...
Ha esetleg mégsem válunk szét, akkor pedig velem tartasz és te sem látsz semmi különöset, azonban a nemrégi látomásod környéke kezd ismerős lenni, mintha nem lennénk a bokortól amit láttál túl messze...
Vajon mi várhat benne?
|
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Feb. 11, 2019 11:46 pm | |
| A nyomok most még frissek és jó lenne követni, de azzal is tisztában vagyok, hogy elbújhatott vagy még lesben áll az a szörnyeteg. -Igazad van. Váljunk szét. - egyezek bele az ötletébe, és indulok is a másik irányba. A lépteim halkan járnak, de az érzékeim is élesebbek, mint egy átlagos embernek, így olyasmikre is felfigyelhetek, amit mások talán nem vesznek észre. Amint elindultam a házak között a nyomokat keresve, valamin megakadt a szemem. Egy kendődarab, amit a Nővérek is magukon viseltek, amikor találkoztunk velük. Bár nem tudom, hogy csak véletlen ez, vagy talán tényleg egy nyom, de utána kell járni. Magamhoz veszem a rongydarabot és haladok tovább a megbeszéltek szerint a találkozási pontra, ha nem találok más valamit, ami segíthetne a kiderítésben. Ha Isabellával találkozom, akkor megmutatom neki mit találtam az egyik ház mögött,talán ő is ismerősnek találja és bizonyosságot is szerezhetünk az eredetéről. Valószínűleg van összefüggés pár dolog között, de még elhamarkodottnak vélem, hogy ezt megosszam a lánnyal. Még bizonyíték kell, hogy szilárdan álljon az elméletem, de igyekeznünk kell, ha meg akarjuk időben találni a bestiát. Túl sok áldozata volt már, és nem tudni, mikor csap le még egy ártatlanra. - Nézd mit találtam.- nyújtom a lány felé a kendődarabot, hátha felismeri. - Ilyen kendőt már láttam valahol. Mit gondolsz?- szándékosan nem említem,hogy egyik Nővérnél láttam, nem akarnám befolyásolni a válaszát, de nem azért, mert nem mondana igazat, hanem tényleg biztosra kell mennünk, és nem sugallatok után. - Te láttál valami érdemlegeset, amerre jártál?-kérdezem őt is, hátha van még valami nyom, amit talált. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szer. Feb. 13, 2019 10:39 am | |
| Semmi sehol! Ami két dolog miatt zavaró nagyon. Az egyik az, hogy az a lény nem nagyon hagy feltűnő nyomokat, így valószínüleg értelmes, a másik ami nagyobb baj, hogy senki nem tudja hol lehet most éppen. Kissé kiábrándultan és feszülten indulok el a találkapont felé. Nehéz megmondani mennyire messzire mentem el, de a házakat nem hagytam el, de mégis egy szép nagy kört leírtam köztük. Mikor meglátom Aliát kissé kapkodom a lábaimat, de csak lazán kocogva. Odaérve mellé kiábrándultan köszönök neki. -Halihó... Ó ez meg? a házak közt találtad?-fogom meg a szövetet jobb kezemben egy rövid pillanatra, majd rádöbbenve honnan ismerős kikerekedett szemekkel mondom:-Csak nem hiszed, hogy a nővérek? Mert ez az övék! Nem lehet, hogy ők tennének ilyet, de ha.... de...ha mégis akkor miért?-nézek döbbenten a fejlemények miatt. Kezdek nagyon ideges lenni, mert a szemem előtt az a nővér jelenik meg, aki nagy hangosan kiakadt... Talán ő lesz a kulcs! De mielőtt elkezdenék kombinálni nagyon Alia tőlem kérdez egy dolgot:-Nem, sajnos semmit, ami azt jelenti, hogy okos az a valami... vagy így... lehet elrejtették? Úgy érzem ideje meglátogatni a nővéreket ismét. -Azt hiszem megkéne keresni Agathe nővért nem?-mondom neki kissé dühtől fűtve. Majd elindulok a templomba, remélve Alia követ engem.
Pár perc múlva nagy erővel és az ebből fakadó durranással nyílik ki a hatalmas ajtó. -Agathe nővér merre van?-Szólalok meg erőteljes hangon. Erre a pap szalad oda hozzánk.-Mi a baj leányom? -Úgy hisszük köze lehet ehhez az egészhez.-mondom neki. -Sajnálom ezt nem értem... De ma este még nem láttam. Ami azt illeti elég sokan hiányoznak valamiért. Nézek rá Aliára, hogy most vajon mit tegyünk? A másik dolog ami nekem feltűnik, az az, hogy a fiú akit Braun olyan hevesen elvitt nincs itt. Vajon mi lelhette őt? Hova vitték? |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Csüt. Feb. 14, 2019 8:21 pm | |
| Isabella is meglepődik a talált tárgyon, amit nem messze fedeztem fel az egyik ház közelében. Gondolom, hogy nem véletlen eshetett le ez a sál, de biztosat nem tudok én sem. - Nem tudom miért tennének ilyet, bár elég érdekesen viselkedett az a Nővér is, aki annyira kiakadt a jelenlétünktől. Pedig semmi olyat nem tettünk, ami indokoltá tette volna a felháborodását. Talán az Őrrel is összejátszanak, de ez sem bizonyított. A lány is arra jut, hogy vissza kellene mennünk ezt kideríteni. Én is ezen a véleményen vagyok, de a kendőt még nem akarom megmutatni a Nővéreknek. Előbb kipuhatolni, hogy miben sántikálhatnak. Ahogy visszatérünk a Templomba, Isabella elég határozottan löki be az ajtót és kiáltja el magát. Én nem vagyok híve a hangoskodásnak, de nem vagyunk egyforma vérmérsékletűek. Kissé meglepett a kifakadása a lánynak, de meg tudom érteni. Viszont a Nővéreket nem látom én se sehol, csak a Pap lép oda hozzánk, majd értetlenül néz ránk, amiért Agatha Nővért szólongatja Isabella. - Tiszteletes... úgy véljük,hogy tudhat valamit a Nővér, és ezt szeretnénk tőle megtudni. De ahogy maga sem látta őt egy ideje, így feltételezésünk lehet jogos és igaz, hogy nagyon is van közük ehhez a sok megbetegedéshez. De nem vádolni készülünk, hanem kideríteni, hogy mi az igazság.- vázoltam fel gyorsan és halkan a Papnak a helyzetet, bár nem hinném hogy értene belőle sokat. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Feb. 18, 2019 10:12 pm | |
| Kissé talán erősen léptem fel, de most nagyon felkavart, hogy a nővérek állhatnak a dolog mögött. Ez nem jó! Az embereknek össze kéne tartaniuk! Szerencsére persze nem üvöltöm le a papot, helyette Alia elmondja mi a helyzet.-Semmi ötlete sincs merre lehet?-Teszem a kérdésem fel már elég erősen visszafogva.-Nos nem tudom. Ilyenkor általában haza szoktak menni a nővérek, de mindig van itt valaki váltásban.Ezután a pap elmondta nekünk merre is lakik elvileg Agathe nővér. Én nem is haboztam megragadva Alia kezét indultam arra. De ahogy sejtettem üres volt a ház.-Nem is vártam mást. Tuti hogy benne van az a satrafa! A fenébe is hova lehetett? Te is láttad ugye? A srác nem volt ott a templomben.-néztem aggódva... Persze nem vagyok hülye körbenézek a szobában és úgy a ház egészében is. Találok egy térképet a környékről egy barlanggal megjelölve rajta.-Úgy érzem oda kellene mennünk.Néztem rá Aliára, hogy mi legyen. Őrá bízom, hogy most azonnal indulunk vagy csak reggel.Kérlek csak az egyik Spoilert olvad el döntésednek megfelelően! - Ha megyünk rögtön oda:
Ha rögtön odaindulunk a sötét és a soksok akadály miatt több órába is beletelik az egész. A látomásban leírt barlang pontos mása jelenik megy egy kissé mocsaras területen. Egyenlőre üres így van idő felkészülni a rém érkezésére.
- Ha maradunk a faluban estére:
Ha a faluban maradunk akkor úgy fél óra után ismét egy sikítás töri meg a csendet. Ahogyan odasietünk egy újabb ember van megsérülve, azonban ő már meghalt. Ami fura, hogy Braun most nem siet ide, sőt mindenki el van tűnve a helyről. Később aztán pár percre rá ismét egy segély kiáltás hallatszik, odaérve pedig egy nő van a ház falához tapadva rémülten eltakarva az arcát. Hogy van-e vele szemben valami? Nos ez jó kérdés egy elszökkenő sötét alak tűnik fel egy pillanat törtrészére az erdő szélénél.
|
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Kedd Feb. 19, 2019 5:52 pm | |
| Az Atya szavai elég őszintének hangzanak, hogy elhiggyem. Furcsállom is, hogy semmit nem tud, vagy nem sejt az egészből. Igaz, hogy azt se tudjuk mióta van ez az állapot a faluban, de jó lenne a végére járni, hogy több ártatlan ne szenvedjen. -Rendeben Atyám. Maga maradjon itt, és vigyázzon a Betegekre. Mi utána nézünk ennek a dolognak. Menjünk Isabella.- néztem a lányra,bár nem kellett nagy tudomány hozzá, hogy leolvassam a gondolatait. -Ne késlekedjünk. Ki tudja még mire képesek...- indultam el sietős léptekkel, bár a pontos helyet nem tudom, csak a megérzéseimre és a látomásomra hagyatkozhatom. -Azt a barlangot kellene megnézni...ami ... nincs is olyan messze. -ahogy rá gondoltam a helyre, megint elkapott az a rossz érzés, ami akkor. Fogalmam sincs mit rejthet az a sötét, de ha odaérünk, akkor kiderül. -A Mocsarakhoz kell mennünk, ott lesz az a Barlang. - idéztem fel magam elé a látványt, majd mondtam a lánynak, de talán ő is erre gondolt. -Sietnünk kell, hogy kiszabadítsuk azt a fiúcskát is, ha náluk van.- kezdetem el rohanni,hogy gyorsabban haladjunk a hely felé. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Kedd Feb. 19, 2019 9:14 pm | |
| Alia egyetért velem, ami megnyugtat, ő is tudja, hogy nagy tétje van annak, hogy elfogjuk azt a bestiát. Azt hiszem viszont Alia szavaiból, hogy ő is a nővérre gyanakodik, na meg a Braunra, ami talán nem is áll túl messze az igazságtól. Remélem azért van valami megoldás erre vagy legalább magyarázat.-Sajna nem tudom pontosan merre kell menni odafelé, de úgy érzem te többet tudsz mint amit elmondtál.-Na persze ez mindig elterelés azt illetően, hogy kiszedjek belőle mindent amit tud. Odafelé legalábbis lesz miről mesélnie ha akar és tud is.
Ahogy lépkedünk a falutól egyre messzebb egyre jobban visszaüt a hideg és tél hangulata. A lépések monotonak és ropogósak lesznek a mocsárhoz érve viszont a vizes föld csúszós és jeges lett a fák alatt pedig alig-alig van valami kis hó. Pár helyen a nedves félig-tavas helyszínen még az arcunk is visszaköszön. Nyáron elég szép hely lehet ez... Nemsokára megjelenik a barlang is. Alia nem tévedett amikor a mocsarat mondta tényleg itt van, de nem úgy tűnik mintha lenne itt valaki. Ami viszont zavar az a kis hófoltokban leledző lábnyomok. -Nincs itt most senki, de nemrég volt.-Szólok Aliának a nyomokat megvizsgálva.-Valamiféle csapdát kéne állítanunk nekik mire visszaérnek... Van ötleted? |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Kedd Feb. 19, 2019 9:28 pm | |
| Ahogy haladunk a barlang felé, amit a látomásomban láttam, egyre erősödik bennem a gyanú,hogy jó felé jövünk. A hideg az arcomba vág, de hajt előre az akarat és az elszántság,hogy megtaláljam azt a gyereket. A Nővérek valószínüleg sok mindenben közre játszanak a dologban, de biztosat nem tudok még most sem. -Nem tudok többet, csak sejtéseim vannak.- felelek a lánynak, de érzem a hangján, hogy bizalmatlan velem. Igaz, nem ismerjük egymást régóta, de azt már leszűrhette, hogy egy elf nem a lódítással vagy a hazugsággal "keresi a kenyerét". -Amikor a kendőt találtam, ez a barlang képe ugrott be a lelki szemem elé, mintha egy látomás vagy egy sugallat vezetett volna ide, és most itt vagyunk. A talaj a lábunk alatt elég labilis,bár könnyedén lépkedek, de a lány nem népem közül való. A hótakaró alatt szép számmal és terjedelemmel van zuzmó, így a növényeket "megkérem" a mágiámmal, hogy segítsék utunkat. Kis idő múlva már könnyebben haladunk a növénykék pázsitján, így a mocsaras rész is biztonságosabb. -Gondolod, hogy nemrég járt itt valami?- nézek körbe, de más híján a növényeket kérdezhetem csak meg, hogy segítsenek nekünk. -Nem tudom milyen csapda lenne hatásos, de a földben lévő gyökerek és az indák segítségünkre lehetnek. Egyenlőre, nem tudom mivel állunk szemben, de rögtönözni fogok, ha tudom mik ezek. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Pént. Feb. 22, 2019 11:25 pm | |
| Gyanúm beigazolódott. Grimaszolok is elég haragosan a megtudott infók hallatán, de nem teszek említést vagy épp megszólást rájuk. Elég könnyedén tudok mozogni a havas talajon egyedül a jég felületeken nem megy rendesen a lépkedés. Látom Alia próbálkozik valamivel, de sajnos amíg elérjük a barlangot nem sok minden történik. Azt hiszem köze lehet ahhoz, hogy elég vastagon meg van fagyva minden a környéken...-Biztos, hogy járt itt valami, nézd meg a nyomokat te is ha gondolod...-mondom neki miután kételkedik a szavamban egy picit.-Hát ha biztos vagy benne legyen, de én inkább megpróbálok valamit...-Aliára bízom az indás, és kitudja milyen zöldike megoldásokat. Bár kiindulva az eddig látottakból nem biztos hatékony lesz a dolog. Így inkább úgy döntök, hogy a hóvihar által letördelt ágakat a bejárat felé ráteszem egy indára, amit megrántva azok beesnek a bejárat elé. Hogy ez mire lesz jó nem tudom, de valami hatása csak lesz. Meg ami nem hátrány melegen tart a munka.- Mesélői:
Mesélői rész
Bár a jég és a vastag hó alatti növényeket szólítod, mégis el tudsz érni egy keveset. Nem elég ahhoz, hogy azonnal meginduljanak a szavadra, de lassan sikerül a dolog a mit elképzelsz. Alia érzed azt is viszont, hogy vész esetén nem fog elég gyors lenni a varázslat ilyenféle képpen.
Így szépen lassan teltek az órák. Mire készlettem a csapdákkal már lassan reggelre járt, de amire nem számítottam az egy élőlény látványa volt a hátam mögött.- a lény:
Hatalmas karmokkal üt meg és a barlang bejárata felől esek le a padlóra, beütve a vállamat és a fejemet, majd minden hirtelen elsötétült... |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Pént. Feb. 22, 2019 11:42 pm | |
| A barlanghoz közeledve rossz érzés fogott el. Sejtettem, hogy valami történni fog, de a gondolataim arra összpontosultak, hogy valamilyen csapdát készítsek elő. Gondolom, hogy ez a valami nem éppen barátságos, de amikor megláttam, elkerekedett a szemem. -Ez egy...Morvista...- emeltem is az íjamat, hogy célba vegyem a szörnyeteget, és löttem. Az indák és a gyökerek a hívásomra elindultak felé, de a fagyott föld miatt egyre lassultak. Valami mást kell eszközölnöm, hogy megöljük. Isabellát látva,hogy kap egy csapást, és elterül, igyekszem valahogy kihozni mellőle. Ha az íjam nem elegendő, akkor a kardomat veszem kézbe. Mindent elkövetek, hogy a lányt kimentsem. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Feb. 25, 2019 10:06 pm | |
| Mesélői
A hatalmas lény, mint tudhatod elég értelmes fajta, de nem kockáztatja meg a harcot veled azonnal. Látja az íjadat amire próbál fedezékbe helyezkedni egy fa mögött, így lövésed nem talál. Ekkor lehetőséged van Isabellát kihúzni a közvetlen veszélyből. Úgy látod, hogy a fejét beütötte és kicsi vérzés van rajta, ezem kívül más bajt nem látsz. Viszont a helyzet nem olyan egyszerű. A Morvista eddig nem csak nézelődik, hiszen elkezd mozgolódni. Egyik kezében egy dobó dárdával jelenik meg közvetlen mögötted és ha nem sietsz szúr is feléd egyet.
Ekkor realizálod, hogy Melont otthagytad a faluban, de az állat nem buta és követte a csapatot, így mielőtt bajod esne ráugrik és ezzel félrelöki felőled. Mit teszel? |
| | | | Tárgy: Re: Isabella & Alia | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |