Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Kedd Feb. 26, 2019 6:55 pm | |
| A nyilammal becélzom a fenevadat, hogy ezzel eltereljem a figyelmét, de egyre jobban fedezékbe húzódik, hogy ne találhassam el. Látom, hogy Izabella nem mozdul, és sok jóra nem gondolok. Hamar ki kell hoznom onnan, ha élve akarom viszontlátni. Csak idő kérdése, hogy a vért megérezve a lányra támadjon, így a fát kérem meg,hogy segítségemre legyen a menekítésben. Már annyi is elég, hogy egy pár percre lefoglalja a bestiát,és én addig kihúzzam a barlang elől a lányt. Gondolataim Mellon felé szállnak, hogy jelezzek neki, mert tudom, hogy nincs soha messze tőlem. Persze idő is, hogy ideérjen a kicsikém, de addig igyekszem kikerülni a Morvista támadását. Gondolataim gyorsan járnak, hogy gyorsan cselekedve Isabella épségét megóvjam, és persze mindannyiunkét a dög ellen. A dárda hegye egyenesen felém fordul, bár a könnyed lépteim sokkal gyorsabbak,mint egy átlag emberé. Amíg nem tudok biztos célpontot találni az íjammal, ami az ezüst rúnák segítségével, mindig szívbe talál,addig nem lövök, nehogy az öntudatlan lányra felhívjam a figyelmét. Amíg Mellon megérkezik, addig próbálom az időt is húzni, és körbenézni, hogy mit látok fent az égen és a talajon, ami segítséget adhat nekünk. |
| | | Isabella Hozzászólások száma : 571 Join date : 2016. Dec. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Szer. Feb. 27, 2019 5:56 pm | |
| Mesélői
Mint az már megtörtént Melon rendesen lefoglalja egy kis időre a bestiát. Azonban amire talán nem számítasz az az, hogy nem örökké. A Morvista elég értelmes lény és nem mellesleg elég erős is, így hamar rájön, hogy a megfelelő lépés a tigris ellen. Lehet, hogy a szíved szakad meg amikor meglátod a szemed sarkából, hogy a tigris egy elég csúnya szúrást kap. Amit észreveszel, hogy sok segítségedre alkalmas dolog nincs... Isabella csapdája az egyetlen ami most működne, de ugye ahhoz a barlangban kéne lennie a lénynek.
De nem ez a helyzet. A Morvista félrelöki a tigrist annak ellenére is hogy körülbelül akkora, mint te magad. Feláll és jól láthatóan nagyon ideges rád és fura kerregést hallasz, majd egy gyors ugrás után azt veszed észre, hogy egy dobást kezdeményez ellenedben.
Kérlek dobj, hogy eltalál-e a dárdával a lény!
1-eltalál és súlyosan megsérül a lábad 2-eltalál, de csak könnyebb sérülést szerzel tőle 3-súrol a dobása, egy kissebb karcon kívül nincs látszólag más bajod 4-melléd dob, de annyit elér vele, hogy odaszegezi a ruhádat a fagyott talajhoz 5-6 semmilyen hatást nem ér el, annyira mellé dob
A dobás után ez alapján egészísd ki a tetteidet kérlek! |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Vas. Márc. 03, 2019 5:22 pm | |
| |
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Vas. Márc. 03, 2019 5:22 pm | |
| The member 'Alia Caroline Azurre' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
'Hatos' : 6 |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Vas. Márc. 03, 2019 5:35 pm | |
| A dög úgy néz ki, hogy elég mérges,és esze ágában sincs meghátrálni, ahogy nekem se Mellonnal. Igaz, hogy a tigrisem kétszer nagyobb és százszor erősebb ennél a rettenetnél, de valami oknál fogva mintha megszállta volna valami és ránk támad. A dárdát felém dobja, de elvéti, vagyis simán kitérek előle. A föld szólítása elég érdekes lesz, bár jobban érdekel a b terv, ami közelebb visz a lényhez. Mellont hátrébb hívom, hogy ne tudja ez a dög elérni és elindítom az átváltozás szavait amint a föld remegni kezd a lény alatt. Ennek segítségével a testem a titkos állatom alakját veszi fel. A környezet kedvező, hogy egy enyhébb földrengés elterelje a figyelmét és a háta mögé tudjak jutni. A kardomat megkóstolhatja a bestia, mert Mellonért ölök. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Márc. 04, 2019 10:21 pm | |
| Mesélői
Nagyon mázlis vagy úgy néz ki, hiszen a Morvista elvéti a célt, talán annak köszönhetően, hogy tigrised által megsérült, talán azért, mert a szél viszonyokkal nem számolt, ez most mondjuk lényegtelen, hiszen egy tervvel állsz elő, megremeg a föld, és érzed, hogy a Morvista ezen meglepődik, oly annyira, hogy leesik a barlang elé, miközben te átváltozol a sólyom formádba. Ha jól értem, akkor odarepülsz hirtelen mögé és megtámadod visszaváltozva a lényt hátulról a kardoddal. Nézzük, hogy hogyan sikerül:
1-a támadás nem elég erős, hogy megsebezze a természetes páncélszerű testét 2-a támadással eltalálod és megsérül egy kicsit, kissebb mértékben képes használni az egyik kezét 3-a támadással eltalálod és le is tudod nyesni az egyik kezét 4-a támadásoddal el tudod találni és sikerül beleszúrni elég mélyen, mellyel vérezni kezd és egyik keze használhatatlan lesz 5-a támadásod sikeres, mély sebet ejtesz benne, amivel nem csak lebénul az egyik keze, de hamarosan el is fog vérezni 6-a találatod azonnal megöli a bestiát |
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Márc. 04, 2019 10:21 pm | |
| The member 'Isabella' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
'Hatos' : 6 |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Márc. 04, 2019 10:26 pm | |
| Mesélői folytatás
Szerencsésen eltalálod a Morvistát abban a szögben, ami egyenesen a szívét találja el a vállán keresztül, a bestia nagy kiáltással pusztul el. Azonban nem tudod megállapítani még, hogy vajon mit védelmezett ennyire. Isabella még mindig eszméletlenül fekszik, úgy tűnik elég csúnyán beverhette a fejét, neki ellátás kell, hogy felébredjen, és akkor is nagy fejfájással fog felkelni.
Ami talán még érdekes lehet a barlang tartalma. Ha bemész/bementek Isabellával több emberi csontvázat és holttestet is találhatsz odabent, továbbá egy ismerős gyermek megkötözve odabent. A srác az akit nemrég Braun hozott el előled. Ezen kívül sok kissebb dolog van, pár fegyver, nővéri ruhadarab és falusi ruhák tömkelege. Ezen kívül egy apró siklószerű lény, ami szintén halott. Ami talán kizökkent a gondolataidból egy közeledő hang a falu irányából. Vajon baráti vagy ellenséges lesz?
|
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Hétf. Márc. 11, 2019 4:28 pm | |
| Érzem Mellon gondolatait és a sebet is, ahogy a fájdalom belé hasít. Nem olyan mély a seb, de eléggé vérzik. Az átváltozásom után már nem volt kétség, hogy minden erőmmel a bestia ellen fordulok. Ahogy a háta mőgé tudok kerülni, a kardommal lesújtok rá. Minden erőmet összeszedve nyomom bele a testébe a pengét ami, most még jobban izzik a sötét mágia erejétől. Nme kenyerem a gyilkolás, de ez a dög kiérdemelte a halált. Ahogy a pengéje a szívébe hatol, már percei sincsenek hátra. Amint kileheli a lelkét, Mellonhoz sietek. Tudom, hogy mindent megtesz értem, és én is őérte. A seb fölé teszem e kezem és a mágiámmal meggyógyítom. Ahogy bezáródik a seb, és ismét jól van Izabellát nézem meg, mi történt vele. A fején lévő seb, ami az ütéstől keletkezhetett, elég csúnya, de a tenyeremből áradó mágia segít neki, hogy meggyógyuljon. Ha magához tér, akkor adok neki egy kis vizet és egy kis mentával összeőrölt citromfüvet. talán hamarosan jobban érzi majd magát, de ha velem tart, akkor bemegyek a barlangba körbenézni vele. A látvány megdöbbent. Gondoltam, hogy összefüggés lehet a Nővér és az eltűnések között, de erre nem számítottam. A fiúcska mellé lépek és megnézem nem esett-e baja. Ha igen, akkor ellátom, de sok időm nem lévén, csak a legsúlyosabbakat, majd odasúgok neki. -Szia fiúcska. Alia vagyok, Ő itt Izabella, segíteni jöttünk. A faluból vagyunk. Kiviszünk innen, ne félj. - oldozom el a köteleit.- Menj Izabellával, nemsokára én is megyek. Addig kérlek maradj csendben, jó?- nézek rá egy mosollyal, majd ha beleegyezik, akkor a lány gondjaira bízom, hogy bújjanak el biztonságos helyre, míg megtudjuk, hogy kik ezek a gazfickók, akik ezt művelik a falusiakkal. Ha szót fogadva elbújnak a lánnyal akkor én is fedezékbe vonulok a barlang bejáratát figyelve,hogy kik közelednek, és mit beszélnek. Ebben a növények is a segítségemre lesznek, ahogy Mellont kicsit hátrébb intem, hogy ne zavarjuk meg a közeledőket. Érdekel, hogy ki művelte ezt. |
| Tárgy: Re: Isabella & Alia Kedd Márc. 12, 2019 7:07 pm | |
| Mesélői
Melonnak nincs semmi komoly baja, hamar meggyógyul és már ismerős érintésével köszöni meg. Isabella is hamar felébred. Azonban nagyon fájlalja a fejét, és egyenlőre kint telepedik le a barlangon kívül. Nem akar követni ilyen fejfájással a barlangba egyenlőre. Látod rajta, hogy nincs túl jól. Ahogyan a kisfiút a barlangban meglátod még ébren van, ahogy mellé mész és kérdezel tőle egyet próbál mondani ahogyan könynezik... "segítsen!"-majd elájul. Így sajnos választ nem kapsz tőle, de a hangok már közelednek. Susmotolást hallasz amikor a hangok egyszer csak az ajtó előtt állnak meg. Majd hirtelen futólépéssel indulnak el. Ha kijössz a barlangból és nem futva eredsz utánuk, hanem kisétálsz akkor Isabella ugrik ki az egyik fa mögül. -Sajnálom nem láttam kik azok... teszi hozzá. De látod nincs esélyed utólérni őket, valami miatt rendkívül gyorsak. De ha figyelmes vagy, akkor pár lábnyomot látsz és az egyik egy nagy a másik egy kissebb emberi nyom. A növények is megerősítenek ebben egy nő és egy férfi volt itt. De vajon kik? Mit teszel ezután? |
| | | | Tárgy: Re: Isabella & Alia | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |