Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 18 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| Észak-Bivaly felszabadítása | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Lashrael Laralytha Hozzászólások száma : 1607 Join date : 2017. Jun. 27.
| Tárgy: Észak-Bivaly felszabadítása Vas. Május 19, 2019 8:42 pm | |
| Mióta Észak-Bivalyt egyszerre több nép is lerohanta, hogy aztán a sötételfek átadják az orkoknak az emberek lakta várost, semmi nem maradt ott a holtakon és a zöldbőrűek által értéktelen tárgyakon kívül. Aki életben is maradt ott, az hamar elhagyta a kísértetvárossá vált helyszínt vagy már a csata alatt elmenekült titkos járatokon keresztül. Egyszer sikerült visszafoglalnia a romokban heverő települést az emberi katonáknak, de a környékét nem sikerült megtisztítani a szörnyektől, nehézkessé téve az ellátmány szállítását és úgy alapvetően a kereskedelmet. Hamarosan a város ismét üressé vált, hiszen ellátás nélkül nem lehet állomásoztatni ott harcedzett egységeket, és azt rebesgetik, hogy a falak és épületek közt ismét szörnyek lesnek óvatlan áldozatukra. Vélhetően ezeknek a rémhíreknek a többsége igaz, hiszen aki a közelébe merészkedett, nem tért vissza.
A leendő, ifjú emberi király elrendelte a városban és a körülötte lévő szörnyek felszámolását, felszabadítva ezzel a települést. Szándékában áll virágzó hellyé tenni azt, ugyanakkor erre a feladatra bátor kalandorokat és harcosokat vár faji megkülönböztetés nélkül; aki vállalja a kockázatot, annak mindenképp örülni fog. Ő maga is jelen lesz a csatában, mi több, csapatainak vállalkozó szellemű tagjait is magával viszi, így biztosan nem egy apró egység lesz kirendelve a helyszínre egy lehetetlennek tűnő feladattal. Akik részt vesznek ezen a szent küldetésen, azok több jutalom közül válogathatnak: kérhetnek földet a felszabadított Észak-Bivalynál vagy pénzjutalomban részesülhetnek, ám az egyéb kérések elől sem zárkózik el a még koronázatlan uralkodó, legyen az becses páncél vagy fegyver, ritka drágakövek, több zsáknyi gabona. A zsenge ifjú továbbá azt is kijelentette, hogy csak akkor hajlandó részt venni az esedékes koronázási ceremónián, vállalva az uralkodói szerepet, ha sikerrel hajtották végre a város felszabadítását, így, ha a település ismét szabad, több napos ünneplésre kerül sor, amire minden megmentő harcost várnak.
Játéktechnikai dolgok: - a játékot június 20-án indítom, ha összegyűlt annyi ember, akiket vihetek erre a kalandra; addig lehet jelentkezni - Isabella kalandjával párhuzamosan fog futni, és míg az ő kalandja lassan lecseng, addig az enyém beindul - aki jelenleg az ő kalandjában vesz részt, itt is jelen lehet, mert aki vissza akar menni a főkontinensre, az május végére visszatér - az elején hagyományos körváltásokra lehet számítani, ám amint a küzdelemre kerül sor, szeretném, ha chaten tudnánk egyeztetni ahelyett, hogy posztonként 3 sorban összefoglalom, milyen szörny akar hol megtámadni. Aki azonban jobban szeretné a hagyományos körváltást itt is, annak természetesen megadom rá a lehetőséget, hogy így vigye végig a kalandot. - időkorlátos lesz, hetente egy környit mindenképp szeretnék lendíteni az eseményeken - lehet több karakterrel jönni, legyen az NJK vagy JK, csak bírja vinni a user
Játékosszámláló (10) a saját dolgom könnyítésére: - Isabella - Freia - Rexxan - Dreyndra - Frederick - Lor'themar - Viridiel - Lashrael - Amrekth - Felaern - Daratrine - Lilith
A hozzászólást Lashrael Laralytha összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 20, 2019 4:19 pm-kor. |
| | | Isabella Hozzászólások száma : 571 Join date : 2016. Dec. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Vas. Május 19, 2019 8:46 pm | |
| Hűha valami izgalmas kalandot érzek a levegőben és ha már emlegetve is vagyok, hát akkor egy szép hajóért végső soron miért is ne mehetnék el én is nem? Szóval pacsi jövök. |
| | | Freia Suntide Hozzászólások száma : 247 Join date : 2017. Jan. 13.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Vas. Május 19, 2019 8:47 pm | |
| Faji megkülönböztetés nélkül? Erre kiváncsi vagyok, minden esetre nem lenne egy rossz dolog egy egészen baráti kapcsolatot kiépíteni az apró királlyal, szóval a légióm besegít. |
| | | Viridiel Hozzászólások száma : 3300 Join date : 2014. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Vas. Május 19, 2019 9:12 pm | |
| Ezt én sem hagyhatom ki |
| | | Dreyndra Hozzászólások száma : 265 Join date : 2017. Jun. 18.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Vas. Május 19, 2019 9:25 pm | |
| Ezen lehetőséget nem szalaszhatom el szövetségesek szerzésére, és ellenségek eltüntetésére. Kardom s tudásom a király szolgálatára ajálkozik, a részleteket majd a győztes csata után meg vitatjuk. Egyszer csak arra keltem hogy valami katonai csapatnak a táboránál vagyok, s olyasmiről hadobálnak hogy vissza akarnak foglalni valami földet és nagy a jutalom is a részvevő zsoldosoknak, egyszerre csak arra lettek figyelmesek hogy a részeges táraságommat élvezik. Még ha már nem is vagyok a sötét elfek rabszolgája, a hírek eljuttotak hozzám hogy többel is találkozhatom a közelgő Észak-bivaly megtisztitásakor, ezzen lehetőséget nem hagyhatom ki hogy végre bosszút állhassak. (Rexxan) A hírek amik eljuttotak a legkíválóbb ork kocsmákba azt rebesgetik hogy kíváló alkalom közeleg a fosztogatásra, és ellenségeim meg rövidítésére, ezzel hát kihírdetem. A háborújárók háborúba mennek, nincs kegyelem az ellenségnek! |
| | | Lashrael Laralytha Hozzászólások száma : 1607 Join date : 2017. Jun. 27.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Hétf. Május 20, 2019 12:19 am | |
| Na, mivel a férj felszállt az Észak-Bivalyba zakatoló vonatra, ezért én is jövök Lashként, illetve még Rektként is nagyon esélyes a jelenlétem Freia mellein csüngve oldalán |
| | | Felaern Hozzászólások száma : 15 Join date : 2019. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Pént. Május 24, 2019 3:19 pm | |
| Egyet fizet több ezret vihet akció nevében én is jelentkezek a tábornokommal és az egységével. |
| | | Dreyndra Hozzászólások száma : 265 Join date : 2017. Jun. 18.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Hétf. Jún. 03, 2019 5:11 pm | |
| Démoni személyem érdeklődését is felkeltette ez a dolog, így számíthattok átkozott jelenlétemre, egy átalam vezetett haderő élén. |
| | | Lashrael Laralytha Hozzászólások száma : 1607 Join date : 2017. Jun. 27.
| Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása Csüt. Jún. 20, 2019 4:50 pm | |
| |
| | | | Tárgy: Re: Észak-Bivaly felszabadítása | |
| |
| | | | Észak-Bivaly felszabadítása | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |