Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 126 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 126 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Nava Jade Aiglieri Hozzászólások száma : 592 Join date : 2015. Jul. 14.
| Tárgy: Re: A vendég Csüt. Márc. 31, 2016 2:12 pm | |
| Ilyen csodában még nem volt részem. De ilyen borzalmat sem láttam még. Most azt mondom, hogy én aztán biztos, hogy nem fogok szülni. Sionnak fogalma sincs, hogy milyen pokoli szenvedés ez. Egyébként a bátyámnak sem! Eddig eszembe sem jutott, de el kell halasztani az esküvőt, amíg Morgana nem épül fel. Nélküle nem megyek férjhez. Sion biztos, hogy megérti ezt.
Ahogy elnézem ezt a két apró kis lényt, csordultig telik a lelkem szeretettel. |
| | | Fáwen Hozzászólások száma : 259 Join date : 2015. Jul. 19.
| Tárgy: Re: A vendég Szomb. Ápr. 02, 2016 12:20 am | |
| ..Lassan telnek a percek..ahogy karomban tarthatom a Kincseimet..csak nézem édes pofikájukat,és nem tudok betelni a látványukkal..csak gyönyörködök bennük.. Nevet is kellene adnunk nekik..A Kisfiúra néztem,és láttam benne a Kedvesem vonásait..ahogy a kislány is örökölte az Ő csillogó szemeit.. -A kislányunknak legyen a neve ,Keisha...és a fiúcskánknak..Kovrat.-néztem rájuk elégedetten,és adtam a dajkáknak a kezébe a kicsikéimet,hogy pár percet pihenni tudjak ...mert nagyon kimerültem..és csak pár percet szeretnék..... s most csak jóleső fáradtságot éreztem , ahogy lecsuktam a szemem..máris a boldogság birodalmában találtam magam, az álmok tengerén ringó hajón.....
A hozzászólást Fáwen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 03, 2016 12:20 pm-kor. |
| Tárgy: Re: A vendég Szomb. Ápr. 02, 2016 1:45 am | |
| Ahogy meglátom Ivoryt a foyosón idegesen járkálva..nem tudom mi történt..csak nézem ahogy közeledek,és érzem a feszültséget,ami a testéből árad.. -Mi történt?Valami baj van?-teszem fel a sürgető kérdéseimet..közbe meg szerintem azt se nagyon hallotta,hogy mit is mondtam..de aztán megjelenik Nava-Jade és bemegy az ajtón..és akkor esett le,hogy Morganaval van valami..de csak kerek szemekkel bámulom a Barátom türelmetlen arcát és a hangom is elakad,mikor odabentről végre hallunk valamit..és bár igaz,hogy sohasem élhettem át efféle "várakozást"..de mot mintha izzadna a tenyerem is..és amint nyílik az ajtó és meglátom a két pici testet,akkor még egy nyik sem tör elő belőlem...pedig nem nagyon szokott elakadni a szavam..de most mintha néma lettem volna pár pillanatig.. De ahogy teltek a percek,akkora öröm futott át rajtam,és Ivorynek a vállát megragadva gratuláltam,hogy Apa lett! ..de ha a Barátom ,Apa...akkor én...Keresztszülő lettem!!-villámcsapásként ért a felismerés,és ahogy belegondoltam..kicsit szégyenkeztem amiatt,hogy úgy viselkedem ,mint egy kisgyermek..de annyira örültem,hogy még arról is megfeledkeztem,hogy Nava is ott volt .. és ahogy megláttam,tudtam,hogy nagyon sok gyermeket szeretnék én is!..jó Nagy Családot!!..de nem is tudtam nagyon túlspilázni a gondolatmenetemet,mert igaz a Nászunk sem köttetett ..de persze attól még gondolhatok ilyenekre!...vagy még korai??? ..ahhhhh...hesegettem el a sok cikázó gondolathullámot..mert most a Barátom apai örömei elé nézünk..és ezt meg kell ünnepelni!..majd ráérünk a Kincsemmel beszélni eről..de most egy jó hideg italt töltenék és koccintanék az Egészségükre!! |
| | | Ivory von Draco Hozzászólások száma : 132 Join date : 2015. Nov. 03.
| Tárgy: Re: A vendég Hétf. Ápr. 04, 2016 8:07 am | |
| Arra a gondolatra, hogy most már nem csak Morganaért, hanem két másik életért is én felek, egy pillanatra elöntött az aggodalom. Ez lenne az apai érzés? Ahogy néztem a családom - milyen furcsa ezt kimondani - melegség járta át a szívem. Az is eszembe jutott, hogy Nava és Sion esküvője eltolódik a picik miatt. De úgy láttam egy cseppet sem bánják. Ahogy Szerelmem kimondta a neveket, már tudtam, hogy jól választott. Erőt sugárzó, fenséges nevek. Hirtelen eszembe jutott, hogy házam népével is közölnöm kell az örömteli hírt. Aztán népünk nemességének is írnom kell. A dajka, most elvitte a kicsiket, hogy Morganam pihenhessen. Hirtelen aludt el, így én is csendesen hagyom el a szobát, nehogy felébredjen. Sion a folyosón várt. Javasolja, hogy igyunk egyet a gyerekek egészségére. Az most nekem is jól esne. Éppen jön Zelda.
- Hívd össze az ittenieket. A nagy ebédlőbe várok mindenkit egy italra. Gondoskodj róla, hogy bőven legyen minden. Asszonyod most pihen, így te is gyere nyugodtan. / Vernon örülni fog a lány jelenlétének./
|
| Tárgy: Re: A vendég Csüt. Ápr. 07, 2016 11:08 pm | |
| Zelda eleget téve Ivory kérésének mindenkit behívott az ebédlőbe. Az Úrnője még pihent,és a Dajkák a kis csöppségeket látták el.
Ahogy a háznépe elfoglalta a helyét,...és emelik poharukat az újszülöttek egészségére.
A pohárköszöntő után a lány pillantása összetalálkozik Vernonéval,aki az asztal másik végén emeli magasba a poharát.. ..de nem is tudja,hogy már rég figyelemmel kiséri a lányt a férfi..de eddig még nem merte megszólítani sem..de talán majd ha lesz egy alkalom.... |
| Tárgy: Re: A vendég Hétf. Ápr. 11, 2016 8:53 am | |
| A nagyteremben már egész háznépem együtt volt. Miután bejelentettem az örömteli hírt, koccintottunk a picik egészségére. Leültem a székembe és néztem a körülöttem lévő arcokat. Őszinte vidámságot láttam mindenki arcán. Ahogy nézelődtem, megakadt a szemem Vernonon. Azt láttam, hogy majd felfalja a szemével Zeldát. /Nocsak-nocsak! Itt valami készülődik! / Úgy látszik kegyes hangulatban vagyok. Kitaláltam valamit.
- Zelda, Vernon gyertek ide! - komoly arcot vágok, de magamban mulatok egy kicsit rajtuk. Megbízlak benneteket, hogy értesítsétek a nemesi családokat a gyermekek születéséről. Küldjétek ki a meghìvókat a bemutatásra. Azt hiszem két hét mlva jó lesz az időpont.
Mivel nálam nem szokás megkérdőnelezni az akaratomat, ezért mindketten azonnal el is indultak a dolgozószoba felé. / Sok sikert gyereke, szép pár lesztek./
Miután ezt elintéztem, visszaindulok Kedvesem szobája felé. Nehogy felébredjen és ne találjon senkit maga körül.
Mikot belépek a szobájába, éppen ébredezik. Oda ülök mellé az ágyra és megcsókolom.
- Drágám, egy darabig én helyettesítem Zeldát. Tudom, hogy én közel sem leszek olyan ügyes, de most be kell érned velem - mondom kaján vigyorral. Közös feladatot kapott Vernonnal.
/Remélem Vernon nem bénázza el a dolgot. Amilyen bátor a csatákban, olyan bátortalan a nőkkel./
Ahogy meghitten ölelem karomban Morganat, behozzák a kicsiket. Most a fiamat veszem a karomba, míg a kislányt Morgana dédelgeti. Nézem a családom és majd kiugrok a bőrömből örömömben.
- Drágám, intézkedtem a bemutatással kapcsolatban. Remélem két hét múlva nekedbis jó lesz. |
| Tárgy: Re: A vendég Kedd Ápr. 12, 2016 11:08 pm | |
| Boldogan ébredtem..mert a Kedvesem volt ott velem és a gyermekeink,akikre vártunk már nagyon.. Keishát a karomba veszem,és nézem hogyan alszik..édes kis kezecskéit simogatom,és ahogy Kovrat az apukája kezében pihen..ez a legszebb csoda a világon.. Két hét múlva?-nézek Ivoryra..- Bemutatás..igen!..-néztem rá kedvesen,és mikor meghallom ,hogy Zelda és Vernon intézi a meghívásokat..nekem is mosolyra görbül az ajkam.. - Zelda és Vernon?-pillantok a Szerelmemre,és kicsit meglepődöm,de aztán ahogy meglátom a férjem huncut nézését,már értem,hogy miért is őrájuk esett a választása.. -Zelda biztosan elvégzi a "feladatot"..de Vernon birni fogja a lány "pörgését"?-nevettem el magam,mikor rágondoltam,hogy a segítőm mennyire is szokott "hajtani"..és kicsit szabadszájú is.. - De ha Te úgy gondolod,hogy kijönnek egymással,akkor az biztosan úgy van!..-csókoltam meg a Kedvesemet.. már nagyon vártam,hogy mi fog kisülni ebből..de ha jól,akkor már megérte egy kicsit "feladatot"adni nekik..legalább lesz idejük megismerni egymást..vagy éppen nem.. Lassan etetés ideje következett..és a dajka be is jött,hogy segítsen nekem..még van mit tanulnom a gyermekeim körül..de minden pillanatot élvezem,ahogy ha rájuk nézek..a szívem boldogan dobog....de az a két hét hamar eltellik majd..már várom... |
| Tárgy: Re: A vendég Pént. Ápr. 15, 2016 11:24 am | |
| Vernon és Zelda remek munkát végzett. A meghívók időben kimentek és a dekoráció is csodás lesz. Nava és Sion titokzatosan járnak-kelnek. Biztos, hogy a gyerekek ajándékait intézik. Morganam csodás alakján egyáltalán nem változtatott az.anyaság. Szebb.mint valaha. Most éppen ruhákat próbál Zeldával. Így maradt egy kis időm. Gondoltam elbeszélgetek egy kicsit Vernonnal. Pont jön velem szembe a folyosón.
- Gyere a.dolgozószobámba. Beszédem van veled.
Miután becsukódott mögöttünk az ajtó, hellyel kínáltam.
-Látom minden rendben ment a bemutató körüli teendőknél. Viszont amit nem tudok, az.az, hogy.hogyan.alakulnak a dolgok Zeldával. Meg kell hogy.mondjam neked hogy én pártolnám ezt a kapcsolatot. Minden bizonnyal Morgananak sem lenne kifogasa ellene. |
| Tárgy: Re: A vendég Szomb. Ápr. 16, 2016 9:08 pm | |
| Hamar eltelt ez a két hét..és a Bemutatás már este lesz.. A Kedvesem nagyon igyekezett elintézni mindent,és Zeldáék is nagyon ügyesen megoldottak mindent..bár Zelda kicsit hallgatagabb volt ,ahhoz képest,ment eddig volt.. De a teendői eléggé lekötötték,így csak percekre "tartottam"fel... ..azért nagyon furdalja az oldalam,hogy mi is történhetett Vernon és közte,hogy a lány elég csendes lett..és ha majd lesz alkalom,akkor kifaggatom..persze,ha akar róla beszélni... De most készülnünk kell az ünnepségre,mert hamarosan érkeznek a Vendégek.. |
| Tárgy: Re: A vendég Szomb. Ápr. 16, 2016 9:14 pm | |
| Annyira boldog voltam,hogy hamarosan Keresztszülők lehetünk Nava-Jade.vel..az én Kedvesemmel.és végre karomba foghatom a két ikret,akiket majd kényeztethetünk..-mosolyogtam erre a gondolatra.. mert fogalmam sincs igazából mit is kell tennem,de szerintem az asszonyok jobban értenek a gyerekekhez,és még sok mindenhez...-így jártak a gondolataim,miközben igyekeztem rendbehozni magam az estére. A szobámban már Vernon kikészítette a ruhám..és ezért nagyon hálás vagyok neki.. ..igyekeznem kell,mert hamarosan kezdődik ..de hol van az én Kedvesem? |
| Tárgy: Re: A vendég Hétf. Ápr. 18, 2016 7:59 am | |
| A húgom egy.kicsit túlpörgött azt hiszem. Igaz hogy Sionnal együtt nagyon sokat segítettek.a.szervezésben. Arról nem is beszélve, hogy.egyetlen szavuk sem volt, hogy az.esküvőjük tolódik. Megnyugodva lAtom hogy.remek vAlasztás volt mindkettőjük. Morgana mAr javában készülődik. A gyerekek is rendben vannak. Most mAr nekem is igyekeznem kell. Hamarosan érkeznek a vendégek. Illendòen kell fogadnom őket. Rremélem mindenki tiszteletét teszi, aki megkapta a meghívót. |
| Tárgy: Re: A vendég Kedd Ápr. 19, 2016 11:01 am | |
| Már nagyon várom az ünnepséget,és készülődök már az estére.. Ivory már készen van,és Sionnal a Fogadóteremben várják az érkezőket.. Hamarosan elkészülünk,és csatlakozunk hozzájuk. Ahogy belépünk a terembe,már sokan itt vannak....és várjuk,hogy minden meghívott megérkezzen,hogy kezdődjék a Bemutatás. Keisha és Kovrat is itt van velünk, édesen alszanak még..de én már nagyon izgulok... |
| | | | Tárgy: Re: A vendég | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |