Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Pokoljáró Rexxan Hozzászólások száma : 118 Join date : 2017. Jun. 07.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Kedd Jan. 15, 2019 7:08 pm | |
| Jó magam lépek még előréb hogy derekamig érő emberi valami szavaira magam válaszoljak, szinte már a megszokott módon. Még is szemügyre veszem azt a jelentéktelen szerszámot amit elém penderített íly nagy pofájúan. -Van egy jó és egy rossz hírem számodra ember. Közöltem ahogy lassan a vállára teszem a kezem, sokan tudják mi következik itt és most. Még is a kezem irányt vált s rá markolok az ember fejére aki erre nem igazán számíthatott. -Az a rossz, hogy elkövettél két hibát is, a Pokoljárók klánjából a legkiválóbbakat hoztam magammal akik törpe mesterek remek műveivel vannak felszerelve, a második pedig hogy így beszéltél velem minden féle indok és érv nélkül! Ahogy ki eresztem a hangom már csak a roppanó csontok hangja halható ahogyan eltöröm a kis emberke nyakát és még jó pár csontját, majd bajtársaira szegezem tekintetem. -Nos, talán önnök belátják vezetőjük hibáját így egy egyszerűbb bocsánat kéréssel már takarodhatnak is vissza a búspicsába ahonnét jöttek, viszont ha még is problémáskodni támadna kedvük, közlöm nem leszek olyan elnéző mint az üres fejű vezetőjükkel voltam. Intek egyett az ekkora már szabad kezemmel s a legtöbb közeli klántársam fegyverrel a kézben közelít, ha ebből csata lesz földik romboljuk ezen emberek pici részét, újra. |
| | | Isabella Hozzászólások száma : 571 Join date : 2016. Dec. 14. Age : 29
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Kedd Jan. 15, 2019 7:57 pm | |
| -Ha nem is feltétlen pénzeszsák, akkor is valami nagyon hasonló, mondjuk egy szekta.-rengeteg szektával találkoztam, volt ahol embereket is áldoztak, de még manapság is előfordulnak boszorkánykörök és hasonlóak. Azt hiszem Észak-Bivaly táján van valami őrület, de szerencsére engem elkerült. Amikor pedig megemlítem a párt foglalást, akkor a mellém állt férfi egészen furán válaszolt. Embernek tűnt, azt hittem simán melléjük fog állni, bár nem tudom, hogy jó vagy rossz dolog éppen a pártatlanság. Most, hogy így jobban szemügyre veszem valamiféle informátor vagy bérgyilkos lehet, esetleg valamiféle fura szerzetes, vagy hogy is hívják... -Van benne valami. Mármint a pártatlanságban, az pedig hogy igaz-e amit mond nem tudom, de egy orkról simán elképzelhető.-Mire ezt egyhangúan végigmondtam, el is szabadult a pokol. Szó szerint. A Pokoljárók főnöke a vezető fejét úgy roppantja össze, mint egy kölyök a tojást.
Én azonnal döbbenten nézek, akaratlanul is megragadva egyik tőrömet. A páncélosok... Nos amekkora arccal odadobbantottak, most legalább annyira kocsonyásan remegő lábakkal állnak. -Váááááááá!-Tört ki az egyik hősködni kívánóból és egyenesen a vezető felé rohant, de mielőtt a hatalmas pajzsa és kardja elérte volna egy ork állt elébe és fogta meg a lendületét. Viszont amire senki nem számított, azaz lehet, aki észrevette a városőröket, hogy a tömegből elképeztő fegyelemmel előretörnek. Elf és törpe nehézpáncélosok pikákkal és csatabárdokkal vonulnak be a két fél közé, a harcba bocsátkozókat pedig lefeszítik egymásról, és ha szükséges pikák éles felével fenyegetik a zúgolódókat.
A nézelődők nagy része ekkor akarna távozni, de én inkább még maradnék. Ekkor hallom meg, hogy egy erőteljes öreg hang szólal meg az őrök közül. -Reméltem, hogy nem így lesz vége. Pokoljárók vezére lépjen elő! Felszólítom Önt és embereit, továbbá a Kimérákat, hogy ezt azonnal fejezzék be. Amennyiben ezt nem teszik meg, a megkötött béke nevében beavatkozunk. Ha ez pedig nem lett volna elég a bámészkodók köré is rengeteg katona állt. Úgy néz ki tényleg komolyan veszik a dolgot. -Erőteljes fellépés volt nem? Kiváncsi vagyok mit felelnek.-Realizáltam, hogy amíg vége nincs, addig senki nem megy sehova. Így a mellettem álló férfi lesz az egyetlen akivel tudok beszélni. Érdemben. |
| | | Pokoljáró Rexxan Hozzászólások száma : 118 Join date : 2017. Jun. 07.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szer. Jan. 16, 2019 12:43 pm | |
| Nos, ezen ember is megdöglött még hozzá szinte fájdalom mentesen, de a hatása biztosan emlékezetes marad a társainak egy életre. Csak felfigyelek arra a faszra aki nekem akar rontani majd Drem'thar fékezi meg ebben kalapácsa segítségével, szinte már ki ütve a pályáról a "labdát", legalábbis egy kevesett biztos hátra repült az erős ütéstől. -Azt hiszem a törzsfőm világosan meg mondta hogy teliszar gatyával, de lépjetek le mielőtt valami komoly bajotok esik, ha megfogadjátok egy idős ork tanácsát, most kezdjetek el futni.Közölte az öreg amikor a helyi védelmi erők elkezdtek közeledni a tömegen keresztűl majd Rexxan számára egy ismerős de annál kellemetlenebb hang ütötte meg a fülét. Bár az elfek és törpök együttes próbálkozása vissza tartani egy egy orkot meg bukni látszott, főleg azok esetében akik állig törpe páncélban voltak. -Hogy?!Hangzott a törzsfő kérdése igen csak vízhangosan, nem éppen volt jó kedvében a mondat után így ő maga is bár csak fél kézel vette elő a kétkezes bárdját készen állva arra hogy le csapjon vele akármit. -Ezek a pondrók gyalogoltak be az én kibaszott területemre, majd még sértegetni is mertek minket azzal hogy megöltünk egyet a nőstényeik közül aljas módon, majd még arra a szemétre ami nekem még fogpiszkálónak is pici lenne azzal sértegeti kovácsaim kiváló munkáit, ne várja el hogy ezt tétlenül hagyom.Ha eddigre fel is gyülekezett az örök népes tábora most mindennél nagyobbat nézhetnek, az orkok közül bár nem kimagasló de annál inkább páncélozott személy lép elő akinek mozgása bár komótos a legtöbb piszka vas úgy fordul le lóra hogy annak használója is meg inoghat egy pillanatra. Ez az ork már buzogányát két kézben tartva várja a parancsot arra hogy át rendezze az őrök sorait. -Szóval a béke meg örzése érdekébben takarodjanak erről a helyről míg azt a saját kibaszott lábaikon tehetik meg, de ha úgy érzik hogy néhány végtaggal többjük van, hát csak nyugodtan próbálkozzanak a legtöbb harcosom úgy is éhezik már egy kis szórakozásra!Üvöltött újra a törzsfő vissza az öregedő parancsnoknak, s ezzel szinte minden közelben lévő ork már készlétbe helyezte magát hogy ha meg indul a lehetséges támadás ők legyen az elsők akik vért onthatnak. |
| | | Evenon Hozzászólások száma : 11 Join date : 2019. Jan. 12.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Jan. 20, 2019 3:21 pm | |
| - Az is lehetséges… Igazán ötletes elképzelésnek találom ezt a szektás dolgot, hiszen hallottam már nem is egy ilyen szervezetről. Többek között olyanok is voltak, kiknek nézeteivel is egyet értettem volna, de jól tudom, hogy ezek a szekták gyakran radikális intézkedéseket tesznek céljaik elérése érdekében, s emiatt gyakran a szekta gyökeresen megváltozik, főként a célokat beleértve. Viszont személy szerint az én elméletemben hiszek inkább, hiszen mégiscsak jól felszerelt katonákról van szó, akik eléggé bolondok lehetnek ahhoz, hogy idecsörtettek. Egy szekta tagjai általában kevésbé felszereltek, de mindenképpen képzettebbek vagy talán inkább ravaszabbak az egyszerű vakmerő, azaz a bolond zsoldosokhoz képest. - Hidd el, nincs is jobb, mint távol maradni az emberek ostoba vitáitól. Háborúznak egy-egy darab földért, ahelyett, hogy megpróbálnának harmóniában élni. Ezért is vagyok teljesen pártatlan és nem folyok bele ilyen ügyekben, hiszen így szabad vagyok, foglalkozhatok a magam bajával és nyugodt az életem. Persze azért a nyugodt életet nem emelném kis nagyon, hiszen munkám miatt egyáltalán nem nevezném nyugodtnak. Bár véleményem szerint, rendkívül unalmas lenne az élet kalandok nélkül, amit eddigi tapasztalatim szerint, világunk minden tagja keres. Eközben az orkok vezére, egy pillanat alatt roppantja össze a páncélosok vezetőjének fejét. A szemem sarkából észreveszem, hogy a nő azért meglepődött az főnök cselekedetén, de én nyugodt vagyok, hiszen számítottam rá, hogy valami barbárságot fognak alkalmazni az orkok. Ezután az egyik páncélos megpróbál rárontani a vezérre, de egy ork megállítja a vakmerő harcot. A vakmerőséget az emberek gyakran erényükként emlegetik, de mint említettem, ez általában egyenlő a bolondsággal, hiszen egy ilyen ember szükségtelen lépéseket tesz, és felesleges áldozatokat hoz meg. Pillanatokkal később viszont a városi őrség is kilép a tömegből, hogy közbelépjen az eseményeknek. - Hát eléggé hatásos kis belépőt hajtottak végre, viszont az már engem is érdekelne, hogy mennyire akadályozza ez még a két fél viszályát. S úgy is lett, ahogy vártam, hiszen az orkokat valóban nem nagyon hatja meg az őrség ittléte, de szerintem a páncélosokat már annál inkább aggaszthatja ez a tény, viszont még az is megeshet, hogy ismét tanúbizonyságot tesznek vakmerőségükről. Ezúttal már csak az embereken áll, hogy „megadják” magukat vagy a sarkukra állnak és meghalnak. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szer. Jan. 23, 2019 6:58 pm | |
| Amint a városőrség közbelépett a dolgokba már nehéz volt átlátni a páncél tömegen. Azonban a szavakat és az ordítozásokat még így is jól lehetett hallani, annak ellenére, hogy mi is kaptunk egy-egy őrt magunk elé.
Bár az ork ahogy hallottam nem volt túlságosan meggyőződve az őrség erejéről, ahogyan a mellettem lévő is fogalmazott egy darab földért bármeddig képesek elmenni. Nem nagyon tudtam akkor erre mit mondhatnék, hiszen földönfutó, tengeren meg úszó voltam. Persze az őrkapitány nem nagyon nézte jó szemmel a becsmérlő szavakat, és erőteljesen hangon felelt vissza a vezetőnek: -Először Pokoljáró Rexxan! Igen gyorsan vegyen vissza a hangjából, ha nem akar a másik törzsfő sorsára jutni. Másodszor a Kímérák tudjuk túl messzire mentek, de ismerjük már jól a magukfajtákat, képesek utánuk menni azután, hogy mi elvittük őket. Harmadszor. A város az én védelmem alatt áll az én területem elsősorban ez a városrész, aztán a tiéd.-Félfüllel még azt is hallottam, hogy mélyen sóhajt egyet. -Nos mielőtt egymásnak rontanának az orkok és az őrök, nyugodjunk meg. Ezeket a páncélosokat bevisszük a fogházba, és Rexxan maga a sámánja és még pár bámészkodót bevinnénk tanúnak. Régóta el akarjuk őket kapni, most van indok.-Ilyenkor szokott az lenni, hogy az ork elveszti a fejét és püfölni kezdi az őröket, akik meg előbb utóbb így is úgyis erőfölénybe kerülnek őket meg jobb esetben kidobják, rosszabban... nos azt nem kell elmesélni.
Nade mielőtt még azt hinnénk, hogy ez ilyen egyszerű volt... hát nem! Az én kezemet és a mellettem levő emberke kezét megfogták és kedvesen ezt mondták: Maguk megteszik tanúnak! Na ilyenkor nincs ellenkezés én vagyok a szerencsétlen, azaz szerencsés egyik résztvevő. -Mit is mondtál ki akarsz ebből maradni? |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Jan. 24, 2019 12:30 pm | |
| Mit is mondhatnék mély levegőt veszek s csak egy grimasszal méltatom az előttem felsorakozókat. Majd csak csak meg szólalnék, de hagyom hogy az ember befejeze esetleges útolsó szavait. -Na ne röhögtesen, maga tartja a rendet ebben a bordélyban?! Röhögök fel hangosabban mind valaha, szinte mulatságos hogy mire nem vetemedik valaki egy kis hatalomtól, talán ideje lenne bele verni a fejébe hogy hatalmától függetlenül nem versenyezhet egy kiváló harcosokból áló ork csapattal akármennyire is náluk az ember előny. -Ha rendet tudna tartani jó uram nem lenne szükség arra hogy magam intézkedjek az ilyen semmire kellők miatt mind azok a teleszart gatyájú lovagok. Közlöm ugyan olyan hangnemben elvégre kezd már írritálni az előttem álló fogpiszkálók sora és legszívesebben baltám egyetlen lendítésével küldeném a legtöbbjüket abba a szarúl felszerelt orvosi sátroba, ha nem egyenes a másvilágra. -Tudja kezdem elveszteni a türelmem a maga úgy nevezett őreivel szemben, főleg hogy olyat állítanak amit egyetlen éjszaka alatt képes lennék meg cáfolni! Szólok vissza, bár már picit visszább véve a stílusomból és újabb mély levegőt veszek, nem harcolni érkeztem erre a szemétdombra ha nem meg pihenni a következő portya előtt, és bevárni azokat akik le maradtak tőlünk. -Szóval, egyszeri ajánlatom amit kár lenne vissza utasítania, elhúznak innét a bánatos halál faszára a szaros gatyájuakkal együtt és azt tesznek velük amit akarnak az már nem az én dolgom. Állok meg egy pillanatra, levegőt véve majd Drem'tharra nézve egy pillanatra. -De ha egy orkot is meg próbál bevinni a törzsem tagjai közül garantálhatom hogy amint meg érkezik a törzsem többi tagja még egyszer a földdel tesszük egyelővé az őrök táborát és ezútal nem követjük el ugyan azt a hibát, ha így elfogadja az ajánlatom eltakarodhat most és elfejtem azt ami ma történt, ha nem nos egyelőre nem állok ellent de számoljon azzal hogy egy ellenséggel többje lesz. Közöltem azt amit akartam majd vártam arra hogy mi lesz, ha a fogpiszkálok közelebb kerülnének akkor egy laza kéz mozdulattal söpröm őket arébb az arcomból. Most még van esélye az őröknek haza sétálni egészben, csak a beképzeltségüket kell lennyelniük. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Jan. 26, 2019 10:57 am | |
| A városi őrség igyekszik erőteljesen fellépni, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeresen fenn tudják tartani a rendet, bár abban egyet kell értenem az ork vezérrel, hogy ezt a feladatát elég rosszul végzi az őrség. Na de azért az orkokra se bíznám ezt a hálátlan feladatot, mert akkor talán még rosszabb lenne a helyzet. Habár nem állítom, hogy nem tudnának rendet tartani, de azért a módszereik aggasztanának. Számításaim beigazolódtak részben, hiszen az orkok valóban nem nagyon akarnak kezesbárányként viselkedni, de miért is tennék, hiszen ezúttal az emberek provokálták ki a helyzetet. Igazán érdekes helyzet alakulhatott volna ki, de látszólag lassan kezd elcsitulni a dolog, így el is kezdem tervezgetni a távozást. Nem igazán érdekel már a hasonló eszmecsere az orkok és emberek között, leginkább csak arra voltam kíváncsi, hogy lesz-e bunyó vagy sem, de úgy tűnik, hogy nem. Már éppen indulnék, mikor hirtelen elkapták a kezemet az őrök, mondván, hogy én leszek a tanú, illetve én és a mellettem álló nő. Szúrós pillantásokat vetek az őrökre, hiszen utálok belefolyni ilyen lényegtelen dolgokba, ráadásul így elpocséklom az értékes időmet is. Akár megpróbálhatnék ellenállni, megszökni, de akkor csak magamra vonnám a figyelmet és még tovább tartana ez az egész. - Azt! Kissé ingerülten válaszolok a nőnek, habár nem rá vagyok mérges, hanem a helyzetre, illetve, hogy miért nem léptem már le hamarabb. Mindenesetre nagyon remélem, hogy hamar utunkra engedek ezek az agyatlan díszhuszárok. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Jan. 26, 2019 8:07 pm | |
| Nem csalódtam most sem az orkokban, tényleg egy zsákban lehetne az egész faj eszét összeszedni... Komolyan nem tudják mikor áll melléjük valaki, erre meg még rá is tesz az idióta törzsfőnök egy lapáttal. Jól láttam, hogy a törpe csak forgatta a szemét, mondjuk mi mást is tehetett volna? Mikor aztán a nagyszájú ork abbahagyta a fröcsögését lazán hozzátette:-Nézze nekem mindegy jönnek-e vagy sem, azért lenne jó, mert magukat érte a sérelem és így a törvény előtt kapnák meg a Kímérák a jussukat, még talán beleszólásuk is lenne az ítéletbe. De ha egyikük sem akar nekem mindegy, minden esetre a bámészkodók közül kell pár ember nekünk ez biztos, így őket és a páncélosokat hozzátok!-És mintha már ott sem lennének az orkok indult el az őrszoba felé.
Na persze nekünk sem kellett soktól félnünk a rövid megragadás után hamar elengedtek minket. Úgy fél órát mentünk lovagi, khm azaz városőri kísérettel a barakkokba. Most volt talán az első alkalom, hogy úgy hoztak be, hogy semmi közöm nem volt semmihez. Nem is nagyon voltam beszédes kedvemben az úton lefelé, persze az új barátomnak muszáj volt valamit mondanom:-Látod én mondtam nem fogjuk tudni elkerülni, túl jól láttunk mindent!-Mosolyogtam rá bíztatóan.
Nem is nagyon kellett tartanunk semmitől. Az őrszobába beérve minket egy kis kerek helységbe kísértek, ahol volt vagy tíz szék egy asztal és annak túloldalán egy giccses szövettel borított szék. Minket akiket tanúnak hoztak ide kísértek be, hogy üljünk le. Nem is haboztam nagyon kényelmesen elhelyezkedtem egyben és szóltam az egyik őrnek.-Hé pajtás, ha már ilyen lelkesen segítünk nektek hozhatnál nekem egy kis vizet tudod kiszáradt a torkom! Köszike!-Intettem neki a vállam felett és már keresztbetett lábbal néztem körbe a teremben.-Van egy olyan érzésem egy darabig itt fogunk várni.-És így legyen ötösöm a lottón! Ahogy ezt kimondtam a már ismert törp parancsnok lépett be, szinte azonnal.-Bármennyire is úgy tűnik nem azért vannak itt, hogy tanúkként felhasználjuk magukat. De mielőtt tovább lépnénk kíváncsi lennék maguk mit vettek észre a páncélosokon?-Mármint azon kívül, hogy csilivilis cuccban átmásztak a városon csak azért hogy keressék a bajt? Semmit komolyan.-Mondtam neki egy kicsit szarkasztikusan. Megvallva őszintén lehet kinyomtam nála a biztosítékot, mert mintha egy apró ér elpattant volna ekkor a szemében. Inkább le is vette rólam a tekintetét nézve a terem más jelenlévőjére.- Stuff:
Ha az orkok közül valaki jön őt is idehozzák, Just for note. Amúgy Evenonnal kettesben töltjük ezt a helyet be
|
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Feb. 03, 2019 4:33 pm | |
| Az orkok nem nagyon akartak közreműködni a városi őrséggel, pedig ezúttal végre törvényes módon intézhették volna el a dolgot, bár így sem lesz másként, de azért lehettek volna toleránsabbak. Mindenesetre a mi helyzetünk se változott egy fikarcnyit sem, főleg, hogy behoztak minket a barakkba. A társam tesz még egy poénos megjegyzést, amit én viszont nem fogadok túlságosan pozitívan, de negatívan sem. Lemondóan bólogatok válaszként, hiszen teljes mértékben igaz az állítás sajnos. Csak remélhetem, hogy még sötétedés előtt visszaérek az erdőbe, hiszen semmi kedvem az éjszakai ragadozók szemvillanásait fürkészni a lombok között. Egy kis tárgyalóhelyiségbe vezettek minket, ahol hamar helyet is foglaltunk, bár a társam rendesen kényelembe is vágta magát, majd egy kis vizet is kért az egyik őrtől. Személy szerint én biztosan nem tennék ilyet, ha csak nem az életem múlna rajta, hiszen bizonyára csak megmerítenének egy flaskát a pocsolyában, mivel ezek a páncélosok nem isznak vizet, csak bort. A társam szerint még egy jó darabig itt fogunk ülni, de szerencsénkre ez nem így lett. Szinte azonnal meg is jelent a törp parancsnok, hogy elkezdje a kihallgatást. Előtte viszont még odasúgtam a társamnak. - Úgy tűnik átvert a megérzésed. A társam válaszolt elsőként a kérdésre, s tulajdonképpen tökéletesen pontos választ adott a maga stílusában. - Túlságosan jól fel voltak szerelkezve a városi őrséghez képest, felszerelésük valószínűsíthetően még nem sok vért látott, akár csak viselői, hiszen csak egy bolond volna képes rárontani egy csapat orkra, még ha nyomós okkal is. Bizonyára valaki felbérelte őket… Én ezt a következtetést vontam le, hiszen egyikük se látszott nagy harcosnak, inkább csak verőlegények voltak. Viszont az, aki felbérelte őket, minden bizonnyal igencsak tehetős, bár az se kizárt, hogy egy szekta volt a tettes, hiszen az a jel a páncéljukon nem csak egy család címere lehet. Viszont nem az én dolgom, hogy megoldjam a rejtélyt. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Feb. 10, 2019 1:44 pm | |
| A törzsfő meg rántja a vállat, majd az öregre néz mellete. -Szedd össze a harcosokat, majd találkozunk a faluban. Közöltem úgy hogy az csak kettőnk számmára legyen halhattó majd meg fordultam s az őrők kapitányának nevét kiáltva folytatom a monológom. -Legyen, magával tartok. Nem is fűztem hozzá sokkat, még is többet mint elegett és megindulok lassan az őrőknél azért nagyobb léptekkel a szaros táborúk felé.
Ott, na ott kezdődik az a rész ahol megint frusztlálódni kezdek, bár igazából én csak követem az őröket és azt a két embert akik magukkal rángattak és valami kerek szobába vezették őket. Érdekesebb az a tény hogy ide sikerült anélkül beférnem hogy újabb ajtót kellet volna nyitnom. Bent majd megszólalt elsőnek a nő, szinte könyörögve egy tiszta kezes pofonért, de ha én adnám ezt neki abba ki törne a nyaka.
Majd meg érkezett az őrök parancsnoka én pedig széppen kussban vártam míg a két ember elmodja amit akart és hozzá tegyem a magam részét. -Az már igaz hogy nem voltak valami lángelmék hogy pont az én embereimbe kössenek, de na mindig örömmel fogadom az ilyeneket, ha már a város bevétele nem volt elég arra hogy megtanúlják az itt rohadók hogy nem érdemes a rossz oldalunkra kerülni. Tettem hozzá beképzelt mondandóm de ezután nem is szóltam semmit csak vártam a reakciókat, itt leszünk egy ideig ez már fix. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Feb. 10, 2019 9:07 pm | |
| A szobában kissé feszült volt a hangulat, de mindenki jól tudta, hogy miért vagyunk ott. Valóban nem volt igazam azt illetően, hogy mennyit kell várni, de ez nem nagyon zavart engem, sőt örültem neki. Hiszen ha hamarabb bejönnek az jó nem? Ha meg tényleg sokáig itt kell lenni akkor legalább igazam van... -Igazuk van mind kettejüknek, szerintem is vagy felbérelték őket vagy valami fura okból mentek oda.-Tettem hozzá utolsó szó jogán, mielőtt a törpe megpödörte volna a bajszát és bele nem kezdett a meséjébe. -Nos tudják vicces amit mondanak. Mindüknek igaza van. A kimérák már egy ideje bajt okoznak, Rexxan maga nem tudom mennyire hallott róla, de más törzsekkel is próbálkoztak és pár város széli kissebb törzs el is hagyta a várost, vagy meghalt. Persze nem volt nyomuk, de mindenki tudta ők tették. Fura, hogy magukhoz egy ilyen amatőr csapat ment, de ugyanakkor lehet csak felmérték az erejüket. Minden esetre kellene nekem a segítségük. Hogy miért a maguké? Nos mi nem léphetünk fel olyanok ellen akikre nem bizonyítható semmi rá. Elég talpra esettnek tűnnek ahhoz, hogy felmérjék nekünk a kímérák bázisát. Nyúlt le az asztala alá valamiért, majd egy térképet vett elő a városról egy szép nagy X-el rajta. Én hátradőltem miután megláttam hová mutat. Nem számítottam rá, hogy ilyen miatt hoznak be minket, pláne nem, hogy kém munkát kapunk... Ez egész jól hangzik. -Ahogy látják a térképen a katakombák lejárata van megjelölve, ami egy nemes házától indul. Pár őrünk innen látta megjelenni a páncélosok egy részét. Itt kéne szétnézniük és kérhetnek bármit érte cserébe, persze bizonyos kereteken belül. -Benne vagyok.-Vágtam rá azonnal. Ennél jobb lehetőség nekem nem kell egy jó kis bevételhez.-Rendben. Maguk Uraim? Kérhetnek mágikus fegyvereket vagy öltözetet, rangot, birtokot is, attól függően mit találnak odalent mit szólnak? Jaj, és mielőtt elfelejtem, a kíméráknak valószínüleg van valamiféle fenevadjuk odalent, aminek feláldozzák az orkokat akiket megkínoztak. Ez még fontos lehet. -Gyertek ti is fiúk, mert ha nem akkor egy nő fogja learatni a babérokat. -mondtam nekik egy kicsit kekeckedésként. Persze az ork ellen nem sok esélyem lett volna, de hátha hat rá egy picit a kihívás.-Odalent meg versenghetünk ki fog el több kímérát mit szóltok? |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Feb. 23, 2019 12:58 pm | |
| Akkor megérzésem valóban nem csalt meg, hiszen részben úgy van, ahogy mondtam. Az orktól nem is lehetett többet várni, minthogy fényezi magát, de ezzel szerintem egyikünk sem tud kezdeni semmit sem, hiszen mind ismerjük őket, de jelenleg nem is azért vagyunk itt, hogy az orkok személyiségén töprengjünk, hiszen sokkal fontosabb probléma ütette fel a fejét városban, ha már az őrség is foglalkozik a dologgal.
Ezek az úgynevezett kimérák, bizonyára jóval veszélyesebbek, mint aminek tűnnek, főleg, ha igaz, hogy már más ork törzseket is lemészároltak. Az viszont már egyáltalán nincs ínyemre, hogy minket akarnak kémnek használni, hiszen mondtam már, hogy ki akarok maradni ebből. Mindenesetre nem mondom még, hogy benne vagyok a dologban, mert tudni akarom a részleteket, hiszen bizonyára nem várják el, hogy ingyen táncolunk be az oroszlán barlangjába.
Alaposan átnézem a térképet, s valóban egy eléggé jó helyen van a lejárat, hiszen arrafelé nem jár túlságosan sok ember, így feltűnés nélkül el lehet tűnni vagy elő lehet bukkanni. Csak az a kár, hogy nincs térkép a járatról, de ha lenne, akkor valószínűleg kémkednünk se kellene. Azonban a jutalom meghozza a kedvem a dologhoz.
Szinte azonnal el is dől fejemben a dolog, de azért kéretem magam egy kicsit, de végül belemegyek, bár aggaszt, hogy mit fogunk kezdeni az orkkal, ha velünk jön. - Najó, elvállalom a dolgot. A bestiától meg nem kell félni, én ilyeneket eszek reggelire. |
| | | | Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
| |
| | | | Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |