Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 123 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 123 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 213 fő) Vas. Szept. 29, 2024 11:01 pm-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Fáwen Hozzászólások száma : 259 Join date : 2015. Jul. 19.
| Tárgy: Re: Beavatás Szer. Szept. 02, 2015 8:30 pm | |
| Nagyon tetszett Zach-nek a fehér nagymacska..és eddig csak gondolta,hogy egyszer megérinthatné..de nem igazán merte..és most.lehetőség van rá... - Megsímítanám szívesen!-és emeli a kezét Tris felé..és nagyon örül,hogy végre megérinthette a ragadozó bundájának selymes szőrét.. Aztán ,ahogy eszébe jutott a fekete emberek hada...biztos volt,hogy további támadásokra is lehet számítani... - Biztos vagyok benne!!..nagyon úgy festett,hogy nem fogjják egykönnyen feladni!-nézett a lányokra ..és talán most is a közelbe vannak..- De ha lehet..és jobban vagy már..ideje lenne továbbállni!..és nem bevárni őket!-egy félmosoly suhant át az ajkán.. ..meg aztán a tekercsem is itt van..jó lenne már tudni mi áll benne...-gondolta kifelé menet a barlangból.. |
| | | Nava Jade Aiglieri Hozzászólások száma : 592 Join date : 2015. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Beavatás Csüt. Szept. 03, 2015 7:25 pm | |
| - Nem szeretnék a terhedre lenni, így ha akarod külön utakon megyünk tovább. Biztosan neked is fontos dolgod van, mint ahogy nekem is meg van a magam feladata. - nézek Zach-re barátságosan.
- Még egyszer köszönöm, hogy megmentettél, ha gondolod, hogy valamiben a segítségedre lehetek, akkor az a legtermészetesebb, hogy veled tartok. Az én dolgom rá ér később is, nem vagyok időhöz kötve. Ha eddig kibírtam, hogy nem tudom ki vagyok, egy kis idő már nem számít.
- Alia te mit terveztél, velem tartasz, vagy visszamész? Én ugyan nagyon örülnék, ha velem jönne a Nővérem, de nem várhatom el tőle, hogy a saját dolgát félre tegye miattam.
Amíg egyikükről a másikukra nézek várva a válaszukat, addig a két "cica" finoman harapdálja egymást, persze úgy, hogy néha belém csípnek. Jól van fiúk, akkor beszállok én is. Lehemperedek közéjük és morogva játékos támadásba lendülök. Hallva hörgésemet Alia csak legyint, és mosolyog. Már megszokta ezeket a civódásokat. Úgy néz rám, mint anya a hülye gyerekére. De már nem figyelek rájuk csak a két nagymacska érdekel. Hirtelen Tris mögé kerülök és ráugorva a hátára a nyakába mélyesztem finoman a fogam. Erre Mellon egy barátságos legyintéssel lelök Tris hátáról és finoman csipkednek. Hangosan nevetek és próbálok a felszínen maradni, de hát semmi esélyem. Mikor megunjuk, mind a hárman elterülünk és lihegünk.
Amikor felpillantok Zach döbbent tekintetével találkozom. Ahogy látom nem nagyon érti mi történik, én viszont a lihegéstől nem nagyon tudok beszélni, így Aliára nézek, kérve a tekintetemmel, hogy magyarázza meg Ő. l
Egyébként várom mindkettőjük válaszát. |
| | | Fáwen Hozzászólások száma : 259 Join date : 2015. Jul. 19.
| Tárgy: Re: Beavatás Szomb. Szept. 05, 2015 3:39 pm | |
| Kissé meglepődött,mikor látta a birkozást és a hancúrozást a nagymacskákkal,de inkább annak tudta be,hogy nem ismeri a szokásaikat,és biztos,hogy ez is valamiféle rituálé.. Igazából nem értette,hogy ez játék,vagy kicsit komolyabb annál,de mikor a játékos morgásokat hallotta,akkor már biztos volt,hogy ez nem komoly dolog..és azért a mosolyát elrejtve,de azért nagyon izgalmasnak találta,hogy így tudnak önfeledten incselkedni... - Már megköszönted a segítségem-mosolyodott a lányra- és többet nem is kell beszélni róla-nézett rá kedvesen,és aztán újra "visszazökkent"a komolysága,mert igazán nem akarta mutatni zavarát.. -Én Dél felé tartok..ha akartok,akkor elkísérhettek egy darabon,ha arra van dolgotok,de most már indulni kellene,ha nem várjuk be az éjt..de nekem mindegy..holnap lehet jobb indulni hajnalban..akkor az állatok is jönnek velünk?-titkon azért remélte,hogy a lányok válasza igen lesz..mert mi tagadás..a ragadozók nagyon jó "hátteret"adhatnak,ha belebotlanánk valakikbe..akikbe nem igazán szeretnénk..és a tekercs!!..akkor éjjel elolvasom..abban biztos benne áll,hogy hová is kell érkeznem,és mikor...addig viszont a gyakorlás nem árt..és a barlangtól kicsit távolabb nekiállt a fegyvereivel gyakorolni..és a gondolatait összerakni..ahogy eddig mindig,minden egyes nap. |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Beavatás Szomb. Szept. 05, 2015 4:19 pm | |
| A Húgi semmit sem változik!Néztem a hancúrozókra...bár mellont sem kell féltenem..kapva-kap a játékon,ahogy mindig is..és ez nagyon nagy örömmel tölt el..mert valahol jó,hogy egy kis önfeledt hancúrozás legalább "elveszi az élét"a harcoknak,és az örökös készenlétnek. -Nem is tudom..-nézek lopva Navára is-Esetleg mehetünk mi is arra,amerre visz az utad,uram! ..mert mi is arra tartunk..és az állataink is jönnek velünk,ahogy eddig mindenhová...-mosolyogtam rá,és aztán a húgira nézve,láttam,hogy nincs ellenére,hogy együtt megyünk tovább..és talán még ennél is jobban örült,hogy a self fiút még kísérhetjük egy jó darabon...ahogy így elnézem..nem is alaptalan a "gyanúm"..de majd kiderül... -Szerintem is jobb lenne hajnalban indúlni,mert akkor teljes napunk van haladni..és addig készítek valami harapnivalót!-aztán kimentem lőni valami vacsinak valót..és nem is sokára vissza is térek..vagy talán kicsit késsek??..gondoltam magamban,ahogy ránéztem a" fiatalokra" ..és széles mosollyal indultam el vadászni a nyársravalóra.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Szomb. Szept. 05, 2015 8:00 pm | |
| Semmi kincsért sem mutattam volna az örömömet, hogy a self fiúval tartunk, és még Alia is csatlakozik hozzánk.
De aztán elfogott a pánik. Most hová mész Alia. Itt ne hagyj kettesben a fiúval. Pánik indul. Mi a fenét mondjak most. Elnézve Nővérem arcán azt a kis gonoszdi mosolyt, nem véletlenül ment ki. Na köszönöm szépen.
Próbálok valami beszélgetés félét kezdeményezni:
- Te itt élsz valahol a környéken? - kérdezem sután, csak hogy valamit mondjak.
Arra leszek figyelmes, hogy Tris és Mellone egymás mellett ülnek és egyikünkről a másikunkra néznek. Esküszöm vigyor van a pofácskájukon. Jól van kicsikéim, ezt majd még megbeszéljük.
Végre visszaérkezik Alia. Vajon miért nem néz a szemembe? Elkészítjük a nyársakat. Persze a fiúk mindjárt érdeklődőek lesznek.
- Hector és Hero merre vannak? Mikor csatlakoznak hozzánk? - kérdezem Aliát. Már nagyon hiányoznak nekem. Vajon a kicsik mekkorák lehetnek már? |
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Beavatás Szomb. Szept. 05, 2015 9:03 pm | |
| Visszaértem a vacsivadászatból,és hamarosan már a nyársakra húzzuk fel a húsokat,és a tűz fölé rakva már sülnek is... Tris és Mellon is egymás mellett üldögélt,és tisztára olyan képet vágtak,ami nagy mosolyt csalt az arcomra..és ahogy láttam Nava eléggé fintorgott rájuk..de aztán már a vacsit készítettük,így kicsit megenyhült a takintete is..ahogy a zavara meg egyre erősödött..és próbálta leplezni..de én már ismerem minden arcrezdülését..és ahogy a cicusaink is... -Hectorék a nagyinál vannak még pár napig..de aztán majd jönnek utánunk..nekem is hiányoznak,de tudom,hogy minden rendben van ,és csak a Maminak segítenek kicsit.. A" kicsik" már elég nagyok!..és elég virgoncok is!-és mutattam,hogy mekkorák a kezemmel..Nagyinak a konyháját is felforgatták a nagy fogocska közepette..és ahogy láttam elég nagy rumlit hagytak maguk után.. Aztán a tűz mellett jól esett a kis nyárson sült vadhús..hát.. ahogy elnéztem,a self fiúnak is nagyon izlett.. még repetát is kértek....és ez nagy elismerés a "szakácsnak"-mosolyodtam rájuk.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Vas. Szept. 06, 2015 3:54 pm | |
| Zach nagyon örült,hogy együtt mennek még egy darabon..és igazából annak örült leginkább,hogy nem kell egyedül lennie ..mert eddig is magányosan teltek napjai,de most jól esett neki,hogy hozzászólhat másokhoz. - Nem vagyok idevalósi..és ezt nem nagyon kívánom bővebben kífejteni!-nézett a self lányra,de a szeme nem haragot sugárzott..inkább csak nem akart most beszélgetni.. a finom sültet inkább falatozta,minthogy "kiselőadást"tartson,hogy honnan érkezett..és még most sem bízott meg senkiben,ahogy eddig sem az élete folyamán. ..és nem ma fogja elkezdeni, a meggyőződését feladni...ahogy a bizalmát sem adja könnyen..mert azt ki kell érdemelni!
befejezte a vacsorát ..-Nagyon köszönöm,a finom étket!-bólíntott Alia felé..- Bocsássatok meg..de elmennék pihenni..mert holnap kell majd az erő,és az éberség..-hajtota meg magát a lányok felé,és elindult a szikla tetejére,hogy kicsit egyedül lehessen.. és végre megtudhatja ,hogy mi áll a Tekercsében..mert már nagyon akarta tudni.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Hétf. Szept. 07, 2015 9:16 pm | |
| Amikor megvacsoráztunk, Zach kiment a sziklához. Én még tettem-vettem, de tudtam, hogy nem húzhatom sokáig a beszélgetést Aliával. Néha olyan érzésem van, hogy Nővérem jobban tudja mit akarok, mint én. Ez eléggé ijesztő! Na essünk túl rajta.
- Tudom, hogy tudod. Na ezt jól kezdtem!
Alia leplezetlenül vigyorog, de nem segítene semmi pénzért. Veszek egy nagy levegőt és újra nekiveselkedek.
- Szóval Zachről szeretnék veled beszélni. Az gondolom nem titok előtted, hogy igencsak tetszik nekem. De azért nem bízom benne teljesen. Nem túl közlékeny, úgy érzem titkol valamit a személyével kapcsolatban. Az igaz, hogy megmentette az életemet. De mi volt ezzel a célja? Azt sem tudjuk honnan jött és merre tart. Viszont nem érzek semmilyen negatívat vele kapcsolatban. Kíváncsi vagyok a véleményedre, mivel neked sokkal nagyobb a tapasztalatod.
Most, hogy nagyrészt túl vagyok a mondandómon egy kicsit megnyugodtam. Kíváncsi vagyok Alia egyetért-e velem.
Közben érzem, hogy kezdek nagyon fáradni. Remélem Alia még ma válaszol a kérdéseimre, mert különben nem tudnék nyugodtan aludni. Látom, hogy Tris és Mellon már édesdeden alszanak. Leheveredek közéjük és befészkelem magam jó meleg testükhöz. Kérdően nézek Nővéremre......... |
| Tárgy: Re: Beavatás Hétf. Szept. 07, 2015 10:38 pm | |
| Hugi elég pörgös nyelvvel zuditotta rám a gondolatait..és jo nagy mosoly villant át az arcomon. -Nem tudom kicsoda ez a fiú,de szerintem is kedves..bár mostanság nem tudni,hogy helyesek-ea megérzéseim,de tényleg figyelemre méltó ..kedvesnek tűnik..de igazán nem nagyon tudom,hogy mi volt a célja,vagy mi mozgatta,hogy segítsen neked,de az biztos,hogy hálásak lehetünk neki..de ha nem akar bővebben beszélni..az nem mindig rosszat jelent..lehet,hogy meg van rá az oka..és ha majd ugy gondolja,akkor lehet beszédesebb lesz..de az is lehet,hogy talán jobb,ha nem mindent tudunk-mosolyogtam rá-De most már aludni kéne.. Majd holnap kiderül,hogy hogyan tovább..de abban biztos vagyok,hogy Ő sem teljesen közömbös ...ahogy nézem..kacsintottam Navára. Aztán összepakoltam a vacsi "maradékát"..és odabújtam én is Mellonhoz...mert kint kezd lehülni a levegő,és a barlangban sincs valami meleg...de Mellonhoz bujva..joleső pihenés vett rajtam urrá.
A hozzászólást Alia Caroline Azurre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 09, 2015 8:45 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Beavatás Szer. Szept. 09, 2015 6:50 pm | |
| Összebújtunk a két állattal körülvéve, így jó melegben voltunk. Amilyen álmos voltam az előbb, olyan éber lettem Nővérem válaszai után. Csendesen rágódok az elhangzottakon. Nővérem, most sem hazudtolja meg jó természetét, mivel elsőre mindenkiről csak a szépet és jót feltételezi.
Én már nem vagyok ennyire jóindulatú. Bármennyire is tetszik Zach, azért én nem bízom benne teljesen. Majd meglátjuk. Egyenlőre nem rágódom ezen, majd az idő megmutatja a helyes utat.
Sokkal jobban érdekel a reggeli indulás. Kíváncsi vagyok erre a számomra ismeretlen vidékre. Még Aliának sem mondtam, de néha bizsergést érzek a medálomból. Nem tudom, hogy ez mit jelent. Egyáltalán jót vagy rosszat. Majd előbb-utóbb ez is kiderül.
Valamiért úgy érzem, hogy több mindenre válasz kapok ennek a kalandnak a végén. |
| Tárgy: Re: Beavatás Szer. Szept. 09, 2015 9:14 pm | |
| Végre közelségbe kerül a tekercs tartalma és végre azt is megtuthatja,hogy mi áll benne..mert odakint a szikla tetején egyedül lehet egy kicsit..bár izgatott volt a tartalma miatt,,de csak elővéve forgatta a kezében..és mint aki egy szikrára várna..nézegette a pecsétjét..és valahogy nem merte kinyitni..mert mi van akkor,ha teljesen más áll a szövegben,mit amit tett eddig..és akkor hogyan tovább.. Így inkább eltette a tekercsét a ruhája alá..és ledölt a csillagos ég alá,és nézte a sötét égboltot..és lassan lecsukódott a szeme..bár nem volt szándékában aludni még..de ugy látszik,hogy a természet mást akart..ahogy a gondolatai is.. és ahogy így álomba merült...a reggel a szikla tetején érte..és a ruhája kigombolva..és a tekercs ..sehol.. ...csak egy árnyék vetült a reggeli napsütésben a szikla peremén...vagy mégsem..-gondolta Zach... és körülnézett,hogy láthassa a tolvajt..ha még itt van valahol.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Csüt. Szept. 10, 2015 8:26 pm | |
| Olyan frissen ébredek, mintha két napot egyfolytában aludtam volna. Körbe nézek, de most is meg kell, hogy állapítsam, hogy nem tudok olyan korán kelni, hogy megelőzzem Aliát. Tris és Mellon sincs mellettem. Szerintem valami reggeli félét keresnek, vagy fürdeni mentek a vízeséshez.
Felkecmergek és elindulok a kijárat felé. Édes, nevetős hangokat sodor felém a szél. Elindulok a hangok irányába és egy kis tábortűz körül megtalálom szeretteimet. A srácok éppen játszanak egymással, Alia pedig nevetve próbálja őket elhessegetni őket az a tűz és az étel közeléből. Hangosan jó reggelt kívánok nekik és szememmel keresni kezdem Zachet. Alia kimondatlan kérdésemre válaszolva közli, hogy nincs velük. De ne ijedjek meg nem hagyott itt minket, csak bizonyára magányra vágyik.
Megnyugodva letelepszem és türelmetlenül várom, hogy készen legyen a reggeli. Egyszer csak nyakamba kapom a két "cicust". Én is belevetem magam a játékban. Alia közli velünk, hogy ha nem fejezzük be, egyikünk sem kap reggelit. Ezért szépen leülünk egymás mellé és ártatlan arccal bámulunk Nővéremre. Erre a szemtelenségre már nem tud mit mondani, úgy hogy hangosan felkacag...... |
| Tárgy: Re: Beavatás Csüt. Szept. 10, 2015 9:37 pm | |
| Korán reggel ébredek,ahogy eddig mindig..bár most inkább a sürgető indulás mi felébresztett..de aztán jobbnak láttam,hogy reggelivel ébresszem Navát..mert akkor legalább nem durcizik,hogy nincs indulás előtt reggeli!-és ezen megint csak mosolyogtam..ahogy előbukkan a két "jómadár"is..és Mellon szájában egy nyuszi lóg..és mordulással jelezte,hogy megérkezett a sültnek való reggeli. Neki is láttam nyársra tűzni..mert mire felébrednek a többiek,akkorra kész legyek! ..és nem is sokára kibújik húgi is a barlangból..és egyből bekapcsolódik a két macsek játszadozásába,amit én meg éppen szét akarok választani..és ez még nem is lenne elég!..aztán mikor rájuk szólok...mint a ma született báránykák,sorba velem szemben ülnek,és ártatlan arccal pislognak! ..na de ilyet!..és hangos kacagásban török ki..mert nem is tudtam,hogy a reggeli ilyen nagy "hatalommal"bír!..még le is ülnek egymás mellé,mint akik nem csináltak semmi rosszat eddig..hát lassan azt hiszem,hogy az ételnek nagy ereje van!...és nevetek tovább!.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Pént. Szept. 11, 2015 8:49 pm | |
| Ahogy Alia kitálalja elénk a reggelit, rögtön néma csönd lesz és mindenki a saját ételével foglalkozik.
Nem telik el egy szempillantás és mindhárman már csak a szánk szélét nyalogatjuk. Alia ránk néz - és nem értem miért - óriási nevetésben tör ki. Most éppen megsértődhetnénk a fiúkkal együtt, de erre nem kerül sor, mert Zach toppan közénk. Arcomra fagy a megkezdett mosoly, mivel igen mérgesnek látszik. Ránk támad, hogy adjunk vissza neki valamilyen tekercset.
- Már megbocsáss, de neked is jó reggelt. - mondom neki élesen. Nem igazán tudom, hogy miről beszélsz, de mi nem szoktunk lopni. Ha így gondolod, akkor most rögtön elválnak útjaink.
Aliára nézek, de látom, hogy Ő sem tudja miről van szó. De szerintem ha akar tud segíteni Zachnek megtalálni a tekercset. Elég, ha megkérdezi az erdő állatait. |
| Tárgy: Re: Beavatás Szomb. Szept. 12, 2015 3:07 pm | |
| A reggel nem éppen úgy kezdődőtt Zach számára,ahogy elképzelte..vagy ahogy szokott..már azért sem,mert a tekercs nélkül kizárhatják a Beavatásból..és az iskolából is elküldhetik miatta.. Dühösen,és tanácstalanul kutatja a sziklák között az eltünt tárgyat..de olyan éles és szűk résekbe talán nem eshetett be..vagy inkább valakinél van..akiné nem is gondolná?..futott át az agyán,de valahogy csak ez jutott eszébe,bár tudta valahol,hogy a lányok nem tehették..mert annyira nem aludt mélyen.hogy ne hallot volna semmi neszt..ha még tünde lábnyomok is lettek volna azok.. nameg a harcos énje..bár mostanában,miután összetalálkozott Navával...mintha kicsit szétszórt lenne miatta.. Ahogy lefelé ereszkedik a peremről,meglátja a lányokat,hogy éppen reggelit készitenek,és vidáman kacagnak..és ettől kirázza a hideg a férfit!..és odalép közéjük.. -Adjátok vissza a tekercsemet!..Biztos,hogy Ti tudtok róla!-és néz rájuk villámló szemekkel.. ..úgy,hogy még köszönni is elfelejtett nekik...pedig már reggeli Napsugár kezdte bevilágítani a sziklák magasát... - |
| Tárgy: Re: Beavatás Vas. Szept. 13, 2015 11:06 am | |
| A reggeli végre elkészült,de mikor azt hittem,hogy ez egy nyugis napnak igérkezik,ami persze mostanság jó is lett volna..hirtelen Zach viharzik elénk,és valamiféle Tekercset keres rajtunk. Bár fogalmam sincs miféle dolog lehet,mert eddig azt sem tudtam,hogy volt nála egyáltalán valami irásféle..vagy egyéb holmi. -Ne vádolj olyannal,mit nem követtünk el!!-néztem rá szúrósan-Inkább mondd el,hogy mi történt!-léptem hozzá közelebb... -Ha tudunk segíteni,hidd el megtesszük!-és bólintottam felé kedvesen.. Bár hálás voltam,hogy a húgomat megmentette,de a vádolást nem díjjíztam...-Inkább derítsük ki mi lehetett-mondtam kellemesebb hangon..és kezdtem figyelni a környező növények hangjaira.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Vas. Szept. 13, 2015 5:27 pm | |
| Zach teljesen kivetkőzve követelődzik, valami tekercset keres. Összenézünk Aliával, és szinte egyszerre jut eszünkbe, hogy akár segíthetnénk is neki. Bár nem így képzeltem el, hogy valaha vissza fizetem azt a segítséget, amit tőle kaptam.
Alia elég hidegen kiosztotta a fiút, és úgy látom, hogy használt neki a fejmosás, ezért én már nem is szólók semmit.
Próbálom kipuhatolni a növényektől, hogy hová lett az az átkozott tekercs. Alia viszont az állatokat szólítja, valószínűleg Ő hamarabb meg tud valamit.
Már látom is, hogy felcsillan a szeme, de nem szól egy szót sem, csak fel áll és elvonul a bokrokon túlra. Enyhén gúnyos mosolyt villantok Zachre, aki nem igazán érti mi történik.
- Nyugi, szerintem mindjárt meg lesz a nyavalyás tekercsed, és akkor majd bocsánatot is kérhetsz a viselkedésedért.
Tris és Mellon is Alia után indul, így kettesben maradunk Zachel. Akár még kellemesen el is beszélgethetnénk, de én most meg vagyok sértődve. Így a tűz mellé kuporodok, háttal neki és egy szót sem szólok hozzá. Hallom, hogy toporog a hátam mögött, de Ő sem szól. Várom, hogy Alia visszaérjen rejtélyes útjáról. Nem is teli el sok idő és hallom, hogy közelednek mind a hárman.
Alia keze a köpenye alatt van, ebből gondolom, hogy megtalálta amit keresett. |
| Tárgy: Re: Beavatás Vas. Szept. 13, 2015 7:19 pm | |
| Zach nagyon mérgesen járkált fel és alá.Igazán nem értett semmit,de legfőképpen azt nem,hogy most miért mondták a lányok,hogy tudnak segíteni??!!...-hát nem ők vették el??...most már végképp nem értett semmit..jártak a gondolatai ezek körül... Aztán mikor elindult Alia valahová,és kettesben maradt a self lánnyal..akkor már egy helyben sem tudott megmaradni..és csak járkált tovább..és kínosan érezte magát...mert mi van akkor,ha hirtelen vádolta meg tényleg őket,és valóban nem tudnak semmiről... na!!a Nőket egyáltalán nem értem!!!-bökte ki magában,és várta,hogy történjen már valami!...és akkor,mikor már elkönyvelte,hogy nem lesz meg a Tekercs.. Alia felbukkant a Nagymacskákkal,és mintha valami ott lenne a köpenye alatt... de micsoda???? ..közelebb lépett a nőhöz..és kérdőn nézett rá... De a self lányra nem is mert ránézni...mert most úgy néz ki "szorulni"fog tőle a viselkedéséért! ... csak tudnám,hogy miért vagyok ilyen nyámnyila,amikor a közelemben van?!-gondolatában kérdezte magától..és kereste rá a választ..de úgy látszik a nőket soha sem fogja megérteni!!!! |
| Tárgy: Re: Beavatás Vas. Szept. 13, 2015 7:41 pm | |
| Kicsit rosszul esett,hogy Zach alaptalanul ránkförmedt,de valahol megértem őt!..mert biztos fontos neki,mert akkor nem lenne ennyire felháborodva..és talán ha sikerül az állatokkal ésa növényekkel beszélnem,akkor többet tudhatunk meg..és ahogy így hallom...már meg is van a kis tolvajunk.. El is indultam arra,amerre a növények súgtak..és nem is kellett sok idő,hogy a fürge Menyétre rátaláljunk Mellonékkal...
Egy fa odujába bújt be..ahonnan nem tudott kijönni,mert a Tekercs beszorult a résbe,és így ő is bentrekedt vele..és ez volt a szerencsénk..vagy inkább Zach szerencséje!..mert,ha nem történt volna ez,akkor bottal üthettük volna a nyomát.Legalább is egy jó ideig!-nevettem el magam a szituáció miatt. Aztán viszaindultunk a tábortűz felé.és a köpenyem alá rejtettem a kis "gazfickót"a tekercsel együtt,mibe beleakadt,és így nem tudott elmenekülni..és ez most legalább megszeppenésre fogja majd a selfet...talán.. Odaérve előhúztam a gézengúzt a lepel alól,és felemeltem a tekerccsel együtt..és mutattam Zach-nek,és nyújtottam felé! -Itt a tolvajod!....és egyébként..nem szeretnél mondani valamit nekünk??-néztem rá kérdőn. |
| Tárgy: Re: Beavatás Kedd Szept. 15, 2015 9:51 pm | |
| Tudtam, hogy Alia megtalálja a tekercset. Nagyon jól esett a lelkemnek, amikor megláttam Zach értetlen arcát. És remélem, hogy az a pirosság, ami megjelent rajta, a szégyentől volt, amiért minket vádolt a lopással.
Az a baj, hogy Alia túl jóindulatú. Én biztosan nem adtam volna rögtön oda a tekercset. De hát a nővérem már csak ilyen.
- Most már végre reggelizhetnénk? - kérdezem, de még véletlenül sem pillantok Zachra.
Beülök a két állat közé és részemről teljesen átnézek a fiún. Nagyon kell igyekeznie, hogy újra a régi legyek vele. Csak az a baj - és ezt még magamnak sem vallanám be - hogy még így is nagyon vonzó számomra. Bolond vagy Nava? Egy ilyen rágalmazóhoz vonzódsz?
Miután megreggeliztünk javasoltam Aliának, hogy induljunk el, mert így estére egy jó adag utat magunk mögött tudhatunk. |
| Tárgy: Re: Beavatás Szer. Szept. 16, 2015 10:30 pm | |
| Nagy döbbenettel nézi a kis állatkát,és a lábára szorult tekercset..és egyre vörösebb lett a pírtől,mi az arcára kezdett kiülni... --Hát...ez volt...vagyis..nem is tudtam..bocsánat..valami történt..de azt hittem ,hogy..-kezdett nagyon zavarba jönni,és elkapta a tekercset az állattól.és ruhája alá rejtette..és gyors léptekkel indult el a barlang felé,hogy kicsit távolabb legyen a lányoktól..mert most valahogy nem tudna a szemükbe nézni..bár valahol tudta az elején,hogy ők biztos,hogy nem tehették4..de annyira dühös és riadt volt akkor,hogy nem gondolkodott előre..csak most.mikor kicsit "elbetette"a sulykot..és most kicsit össze kell szednie magát..mert hamarosan indulni is kéne már.. |
| Tárgy: Re: Beavatás Csüt. Szept. 17, 2015 10:03 am | |
| Odaadtam Zach-nek a tekercsét..és a kis gézenguz tolvajunkat elengedtem...bár mosolyogtato volt,ahogy iszkolt el hamar...de csak nevettem,akkor is,mikor hugira néztem...aki ott ült Trisz és Mellon között...és ahogy igy elnéztem..bár hallottam is...hogy mindkettöjük zavarban van egymástol..de majd ugyis a hugom nyelve megered..és majd elmondja mi is van valojában...mert van!az biztos...mosolyogtam halványan...inkább csak magam elé... -Inkább együnk!...hamarosan indulunk.... |
| Tárgy: Re: Beavatás Csüt. Szept. 17, 2015 8:17 pm | |
| Próbáltam én nagyon haragudni Zachra, de valahogy nem ment. Magamban állandóan valami mentséget kerestem a viselkedésére. Valószínűleg nagyon fontos neki ez a tekercs és azért támadt nekünk. Megijedt, hogy elveszíti. Na ebből elég, majd még a végén én fogok bocsánatot kérni tőle, hogy Ő megbántott engem.
- Szerintem is együnk, addig legalább nem beszélünk össze-vissza és nem vádoljuk egymást feleslegesen és igazságtalanul - nem bírtam ki, hogy ne szólja be neki. De ahogy kimondtam, azonnal meg is bántam. Ránéztem Zachre, és láttam bűnbánó arcát. Nagyon megsajnáltam.
Ahogy elnéztem, Alia remekül szórakozik. Csak tudnám, hogy min. Majd megkérdezem alkalomadtán.
Alig várom, hogy elinduljunk......
|
| Tárgy: Re: Beavatás Pént. Szept. 18, 2015 6:23 am | |
| Láttam,hogy Zach nagyon magába fordult e miatt,és lehajtott fejjel igyekszik távolabb kerülni tőlünk...biztos valami nagyon fontos dolog lehet a tekercsen,hogy gondolkodás nélkül nekünk esett miatta. De bármi is legyen azon a valamin,akkor sem kellett volna igy viselkednie...de talán majd megnyugszik,hogy megtalálta,és aztán ujra a kedvesebb modorát veszi majd elő... Meg aztán néha olyan furcsa a tekintete,mikor Nava is a közelébe van...mintha zavarban lenne a lányok jelenlétében...és különösen akkor,mikor egy bizonyos lányt meglát...és ez a hugi..-mosolyodtam el megint..de mostmár csak egy felismerö mosolyka lett ajkamon,mert ahogy rajuk néztem..mindkettőjük arcán hasonlot láttam meg..és ez nem is olyan rossz dolog..még a végén nem fogják marni egymást...ki tudja!... -Gyere Zach!!Kihül a reggeli!..aztán indulunk..Velünk tartasz??-néztem rá és nyujtottam felé a készre sült ételt. |
| Tárgy: Re: Beavatás Pént. Szept. 18, 2015 2:33 pm | |
| Pesze Zach, gyere csak reggelizni. Majd még a családba is befogadunk. Hogyne, még mit nem!
Alia túl jólelkű. Mindig a jót keresi másokban. Valójában pont ezért szeretem ennyire, hiszen az én bolond dolgaimat is elnézi nekem. Na, de ezt biztosan nem vallom be soha.
Zach letelepedik mellénk reggelizni. Tris és Mellon persze nem is rezzen a problémámra, csámcsogva és jókat morrantva csak az ételen jár az eszük. Tris még oldalba is lökdös, hogy jobban odaférjen a kajához. Csakhogy ez a mozdulata közelebb visz Zach-hez. Köszi Tris! Majd ezt még visszakapod.
Úgy teszek, mintha egyáltalán nem érdekelne a közelsége, közben pedig remeg az egész belsőm. Remélem ez kívülről nem látszik. Hogy eltereljem a gondolataimat, gyorsan Aliához fordulok:
- Pontosan merre megyünk tovább? Jó volna valamilyen egységet alkotnunk mind az ötünknek, hiszen nem tudjuk milyen lényekkel találkozunk. Talán indulás előtt egy kicsit gyakorolhatnánk. Hiszen mi ketten hiába értjük egymást szó nélkül is, Zachnek is jó lenne egy kicsit összeszokni velünk.
Legalább egy kicsit kiadhatom magamból ezt a feszültséget, vagy mit. Még magam sem tudom mi bajom. Talán egy kis gyakorlás másfelé viszi a gondolataimat. |
| | | | Tárgy: Re: Beavatás | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |