Üdvözöllek! |
Köszöntelek Neminra világában! Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass. A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában! Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá. Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
|
Legutóbbi témák | » Mindent vagy semmitCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva» A királyi főtanácsos lakosztályaPént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar» Első fejezet: A vidéket járókVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex» Selieth AwarionKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga» Készen vagyok!Kedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past » ElithneHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne » A végtelennek tűnő útKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex» Zelgadis MelionSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion» Az új világ új csodái és pár manó.Szomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella» HarlonSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon» Egy titokzatos levélCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth» Egy új esélyCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora» Egy város alapításaCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella» Felaern LaralythaKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern» Flern az őrült, de cukiCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella» Éjtünde bál, Neminra 473. éve Szer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun |
Ki van itt? | Jelenleg 170 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 170 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt. |
Top posting users this month | |
Statistics | Összesen 128 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Elithne
Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects
|
|
| Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
| |
Szerző | Üzenet |
---|
Uráldur Hozzászólások száma : 5926 Join date : 2014. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Hétf. Okt. 24, 2016 10:44 pm | |
| //szökés Sobiborból... vagy nem//
/Edgár/
Edgár látja egyre közelebb jönni a lovasokat. Ám azok elfordulnak, még mielőtt közel érnének. Valamit észre vettek abban az irányban, ahol a farkasok széttépték a szerencsétlent pár órával ezelőtt. Így nincs módja rá, hogy megismerje a környék utolsó bátor hőseit. És a történések miatt arra sincs lehetősége, hogy szerelmével érje el az emberek településeit. Kifosztott, néhol lángoló falvak között folytatódik az útja Nini-Well felé, míg nem elérkezik egy épen maradt településhez. Nincs semmije, csak a rajta lévő néhány szakadt rongy. Ideje lovat szereznie és útra kelni. Rajta áll, hogy megpróbálja-e majd később kiszabadítani Szendét vagy más utat választ. Egyelőre örülhet életének és szabadságának.
/Köszönöm a játékot!/
|
| | | Alia Caroline Azurre Hozzászólások száma : 1661 Join date : 2015. May. 25.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Kedd Okt. 25, 2016 1:14 am | |
| A lovasok végül elkerülnek..és ennek örülök is.. Talán nem ez az út van megirva nekem..hanem az amit a szívem diktál. Valahol biztosan él a Szerelmem..mert ezt súgja szívem dobbanása..és ahogy a lelkem is arra fog vezetni hogy megtaláljam őt..
Nem adom fel a küzdelmet..ahogy eddig sem tettem.. Sok idő míg megtalálom talán..de kutatni fogok utána..
/köszönöm a játékot/ |
| | | Uráldur Hozzászólások száma : 5926 Join date : 2014. Nov. 28.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szer. Nov. 02, 2016 6:45 pm | |
| /Valora Moor, még Észak-Bivaly végváránál/
Egy titokzatos éjtünde érkezett ezer fős kíséretével az emberek végvárába. Az átutazó számára az lehet még ennél is különösebb, hogy nem törekedtek megölni az itt élő embereket. De még az emberek sem törekedtek megölni őket. Zavartalanul vonultak az erőd közelébe, majd egy mocsaras, félre eső helyen vártak. Hamarosan ha minden igaz Valora Moor érkezett üdvözlésükre és a lápos rész egyik száraz tisztásán tartották a megbeszélést. -Szükségünk lenne rá, hogy elkísérjen az orkokhoz egy tárgyalásra, hogy papokat küldhessen Braslov leigázott városába a rabszolgák lelki nyugalmának ápolására és a temetetlen halottak elhantolására. Olyan embereket hozzon magával, akik nagyon jók fegyverforgatásban, de nem állnak némán, ha a vallás ügyeiben kérdezősködnek az agyarasok! És olyan ruhákban, amik ártalmatlannak tűnnek, de jól el lehet rejteni bennük a kardokat! Nem szükséges saját felszerelést hozniuk, jó minőségű elf pengéből hoztunk magunkkal tartaléknak egy tucatot. Kémeink már megpuhították az oughwariakat és letárgyaltak egy találkozót személyesen önnel és térítő kíséretével. *Gonosz, gyilkolni vágyó tekintet jellemezte folyamatosan. Hangjában pedig bujkált, hogy nem sétagalopp lesz a tervében, a fegyverek pedig nem azért kellenek, hogy ha agyarasok kötekedni akarnának, akkor ijesztgessék őket. -A végvár katonái a határon várakozzanak egy biztonságos, jól védhető táborban!
|
| | | Wora Hozzászólások száma : 232 Join date : 2016. Apr. 24.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szer. Nov. 02, 2016 9:32 pm | |
| Valora Moor Félek, persze, hogy félek. Ezek a rettenetes éjtündék vannak itt. Számomra, mint démonok magasodnak felém. A szövetségesük vagyok, amíg szükségük van rám. Ezért úgy kell alakítanom a dolgot, hogy szükségük legyen rám. Nagyképűen, leplezve félelmemet vonulok a nagy hadvezér elé, a védelmezőimmel, már fél fülel halottam mit akarhat, ám most meglátjuk mennyi igaz a pletykákból. - A legendás Uráldur, nagyvezér! A lordok között az Első. Fantasztikus! Köszöntöttem a vezért. Első látásra, egy kemény férfinak, tündének tűnik. Nem szívesen lennék ketten egy szobában vele. - Miben állhat a nagyságod szolgálatába a könyörület eme hű szolgálja, én? Mosolyogtam álszenten. Majd a tünde belekezdett a mondandójába. Sziszegve megszólaltam: - Micsoda ajánlat... A lovammal elindultam a vezér mögé és a katonáit vizslattam. Valóban jól képzett katonáknak tűnnek, egy ilyen kitesz tíz átlag emberemet. Mikor végeztem visszafordultam és Uráldur háta mögött kezdtem el mondandóm,s közben jöttem előre: - Ám királynő létemre egyet megtanultam. Semmi sincs ingyen. Mi haszna származik magának ebből, hogy a mi vallásunk követőit gyarapítsa? Bár vezető készségem és tárgyalási képességem kétségkívül legendás, miért pont rám van szükség? Én már nem veszek részt az ilyenfajta kockázatos akciókban. A tanácsadóim is megerősítették, nem ajánlatos most Braslovba menni. Ne értsen félre, a maradék hadseregem a rendelkezésére áll. Csupán a miértre vagyok kíváncsi. Ekkora újra a kezdő pozícióba értem és szembenéztem vele. Kíváncsi vagyok mi lesz a válasza, nem bízom az éjtündékben. Miért lettem ilyen fontos nekik hirtelen?...
A hozzászólást Wora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:53 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szer. Nov. 02, 2016 11:28 pm | |
| /Valora Moor, még Észak-Bivaly végváránál/
A hadsereg feje előre nézett, miközben a nő megkerülte. És karba font kézzel hallgatta így, miközben a háta mögött válaszolt. Persze neki is voltak titkai. Figyelte az előtte lévők reakcióit. Az emberei pedig mindenkiét. Amikor véget ért a kör és a főpapnő szembefordult vele, pár másodpercig baljós csend telepedett rájuk, mintha várna tőle még valamit, hogy mondjon. - Mert a tanácsadói el lesznek foglalva azzal maximálisan, hogy előkészítsék Braslov megtámadását feszített ütemtervben.*A maga teljes természetességében mondta ezt semleges hangon, mint az egyetlen logikus következtetést levonva saját nem rég elmondott szavaiból. Még ha bárki meg is mondhatja a tervről, hogy mekkora ökörség. - Gyorsan kell elérnünk eredményeket és az ork fősereget visszafordítani a már újra emberek által védett Braslov városára. Astelath és Tech, az agyarasok knuutja épp tárgyalni készül a békéről. De amíg nem fogadtak el semmit, addig Ön az egyetlen emberi sereg vezetője, akire kellően közvetlen ráhatásom van, hogy álcát nyújtson terveimhez.*Kis szünetet tartott és közben szúrósan nézte tekintetével Valorát. - Mindenkinek elterveztem a helyét. Ha viszont Ön már nem vesz részt ilyen akcióban, akkor mást adunk. És kockáztatva ezzel a tervemet. Úgy tudom, visszautasította a tárgyalásokon a kis pimasz kérését, hogy ágyasa legyen. Nagyon helyes! Ám amennyiben itthon marad, akkor növeljük Braslov sikeres bevételéig Draw barátunk szeretőinek számát egy királynővel. És elnézem magának, hogy nem követi a parancsaimat.*Szemöldökét lassan húzta össze, miközben a fenyegetés elhangzott. És Moor kisasszony az első két mondatnál úgy érezhette, hogy idegen ujjak tapogatják a nyakán a verőereket és kúszva fonódnak lassan körben. Ám az utolsó négy mondatnál már körbe értek a képzelt végtagok és egyre erősebben érződött a Fulladás átka. Ha nem volt egyértelmű a hadvezér, hogy bábúként számít az ő uralkodására egyelőre. - Csak bólintson vagy rázza meg a fejét, hogy szeretne-e itthon maradni!*Ha bármelyik válasz megszületik, az ártó varázslat hirtelen szűnik meg és a hölgy tüdejébe szalad a friss levegő. /Bocsi, hogy megint szemét vagyok! / |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Nov. 03, 2016 10:00 am | |
| Valora Moor Miközben a férfit hallgattam, valahogy érdekes érzés tört rám. Mintha egy kicsit nehezebben vettem volna a levegőt. Vajon ezek lények mellett ritkább lesz a levegő? - Micsoda fenyegető szavak! Júj!S ekkor már tényleg úgy éreztem, valami mintha meg akarna fojtani. Mégis mi ez? Szinte már beszélni sem tudtam, s a fejemmel bólintottam egyet. Ezt ő művelte velem? A következő pillanatban újra fellélegeztem. Kétségkívül, valami átkot szórt rám az előbb. - Hogy is ne teljesíteném Uráldur akaratát. Legyen óhaja szerint. Akkor felkészítem a csapatot és már indulunk is.Köszöntem el az éjtündétől. Sok mindent át kell gondolnom ma. Egyértelműen kijelentette, megvan a terve velem. Tehát valamire biztos, hogy készűl. Csak remélni tudom, hogy a fantáziájában nem mi leszünk a csalétek az orkok számára. Bár egy béke az orkokkal az én életemet is megkönnyítené. Felkészítem a sereget és magam mellé állítok 10 Végtelent. Az elemi mágusoktól elrabolt és kiképzett papok tökéletesek lesznek hittérítőnek, emellett nem kell fegyver sem nekik, hiszen ők maguk a fegyver. Hittérítő ruhájuk vörös színéről mindenki felismerné őket, ezért megkérem más öltözékben jöjjenek. Akkor Braslovra fel!
A hozzászólást Wora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:54 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Nov. 03, 2016 12:08 pm | |
| /A hozzászólás 16+ elemeket is tartalmaz./
Lassan haladtak. Ezt le kell szögezni. Miközben a csapatok előbbre mentek a határ közelébe, a pont egy tucatot számláló menet gyalog közeledett a városhoz. Uráldur ezer fős védőkísérete is elkanyarodott tőlük és csak a tizenkét hősünk nézett szembe végül Braslov fából ácsolt kapujával. -Engedjetek be! Valora Moor érkezik térítő papjaival az ember rabszolgák lelkének gondozására, ahogy a vezetőtökkel már megbeszéltük. *A hadúr korommal befestette fehér haját és úgy tűnt vagy másfél ujjnyi fehér púdert kent szét bőrén. De semmi olyat nem vállalt, ami eltorzították volna drow vonásait és egy pillanat alatt le ne lehetne mosni. -És mégis mit tesztek, ha nem nyitjuk ki a kaput, pojácák? -egy magas hangú agyaras őr hangja hallatszott odafentről. *Ahogy íjjal a kezében hármuk kihajolt a mellvéd felett, a csuklyát a fejéről leemelő Első Lorddal néztek farkas szemet. Hideg tekintet vetült rájuk. -Nyisd ki, valami pantomimes tünde! -hallatszott fentről jóval halkabban. -Mik azok a pantomicsodák? Csak a kereskedőiknek van szabad mozgásterük. -Nem teljesen mindegy? A főnökkel akarnak beszélni és kész! Legfeljebb jók lesznek rabszolgáknak. *A kaput bezáró vastag gerenda lassan kimozdult a túloldalon és megnyílt a két szárnya a város bejáratának. A hadúr pedig neki támaszkodott az egyik szárnynak, ahogy megállt a kinyitás után pihenni. Ez volt a Nini-Well felé vezető út kijárata, amit kerülő úton értek el és ahol a csata egyik legádázabb küzdelme zajlott a betörő orkok és a város védői között. A csatajelenet pedig megelevenedik Valora Moor szemei előtt. Ezt nem úgy értem, hogy lelki szemei előtt látja a közelmúlt eseményeit, hanem a csata erősen bomló halottjai felkelnek a félig sárba-porba süppedt fekvő helyükről és bambán indulnak a hittérítők köré egyre szorosabb gyűrűt alkotva. -Öljétek meg az összeset! -adta ki unott közönnyel a self az újabb parancsát- Addig megpróbálom feltartani a nagy részüket, de nem tudok ennyi zombira odafigyelni. *Egyik agyaras, ki majdnem felbukott saját lelógó belébe megragadta a kaput becsukni igyekvő fajtársát két kézzel és alaposan lefejelte. A szerencsétlen hajtotta volna be a szárnyat, de Uráldur lába úgy földbe gyökerezett a neki támaszkodás közben, mintha csak bénítás varázsa alatt állna. Pedig csak szimplán nem figyelt, hogy az őrszemek igyekeznek kívül rekeszteni a még kint lévő élőholtakat, elég nekik megküzdeni a bent új életre kelőkkel. Egy self nem képes ennyi húsbábot úgy mozgatni, hogy azok képzett katonák harcértékének feleljenek meg. Talán száz plusz harcosuk lett így hirtelen kétséges harci értékkel. Csupán lassú reflexű élőpajzsok, akik mögé az elemi mágusok elrejtőzhetnek, miközben varázslataikkal támadják és pusztítják Braslov megszállóit.
|
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Nov. 03, 2016 1:01 pm | |
| Valora Moor A táj a szokásos ócska mivoltát mutatta. Észak-Bivalyból kifelé jövet egyre jobban eltűntek a vörös ruhás alakok, akik a hadseregem és a térítőim csapatát alkották. A legtávolabbi hatáskörömbe tartozó falút is elhagyva egy dolog bizonyossá vált, terjeszkednem kell. Ha tényleg nem csak csalétek vagyok az éjtündék számára, akkor a Braslov városának bevételével a hatalmam valóban megnő. A városhoz közeledve nem kellett nagy belátás hozzá, hogy meglássam itt csata volt. Foszló tetemek mindenütt. A főkapuhoz értünk, és Uráldur bejelentette érkezésünket, aki láthatóan tényleg úgy nézett ki mint egy pantomim művész, de arcának erőteljes, lelketlen vonásait így sem tudta eltakarni. A feléledő holtak látványa, aggodalommal fogott el. Vajon a sötét elfek nem tudják kordában tartani őket? Kiadták a parancsot. - Támadás hű szolgáim. Ne kíméljétek őket! A könyörület azé, aki megérdemli. Ne okozzatok csalódást! Áldás rátok!
A hozzászólást Wora összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:54 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Nov. 03, 2016 4:39 pm | |
| A támadás -nem kell mondani- meglepte az oughwariakat. Mint fentebb is írtam, csak egy ökör menne neki tizenkettővel egy egész városnak. Ám kezdetben azért jól ment. A kapunál mindenkivel végeztek és a főutcán haladtak előre háztól házig. Igyekeztek nyílt terepen maradni, ahol a papoknak van elég helyük a rohamozókat megölni még mielőtt közelharc alakulna ki. A self pedig az általa mozgatottakat küldte felfogni az ilyen próbálkozásokat. Akár úgy is, hogy egyszerűen átölelte őket velük, agyon szorítva vagy megvárva, míg kivágják magukat a zombiból. Igyekeztek a házak falához meglapulni, hogy minél kevesebb helyet hagyjanak az áttörésre. És Uráldurnak is minél kevesebb irányba kelljen figyelnie védőik mozgatásánál. Egészen addig, míg egy magas ház emeleti ablakából a főpapnő nyakába nem ugrott az egyik agyaras. Hátulról a lendület ereje a földre rántotta és... össze kell szednem a gondolataimat... két láb oldalt, maga fölött pedig egy törzs, egy ronda fej és két kéz, egyikben egy bárd, mely lesújtani készül. Gyorsan kell találnia egy varázsigét, mely kimenti a helyzetből! /És ez még csak az első felvonás. /
|
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Nov. 03, 2016 10:59 pm | |
| Valora Moor A vezért persze jómagam sem értettem, vajon mit vér tőlünk, ilyen kevés emberrel egy városra rárontunk? Maximum néhány lépést tehetünk meg. Nem avat be a tervébe, nem tudom mire számítsak. De nem sejtek semmi jót. Elkezdődik a szolgálóim kilátástalan küzdelme, ők és a zombik is jól állják a sarat. Sikerül a városba jutnunk. Mikor úgy néz ki beljebb jutottunk, egy súlyos test terít le a lovamról és a földre ránt. Mire feleszmélek egy ork magasodik felém, nem habozok és varázsolni fogok. Megpróbálok egy tűzlabdát az arca felé röpíteni, majd megpróbálok a szorításából kikeveredni.
A hozzászólást Wora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:54 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Pént. Nov. 04, 2016 5:05 am | |
| A főpap hamar kimondja a tűzlabda varázsigéjét, és ilyen közelről aligha tudná eltéveszteni. Ahogy felrobban a támadója mellkasán, az felordít fájdalmában és hamar lángra kap a ruhája és a balta nyele. Elengedi a lángoló fát és kis híja annak, hogy Valora Moorra is nem terjed rá az élő fáklya. (Ha látná egy self oldalán harcolni valamelyik inkvizítor, biztosan azt mondaná: istene ítélete az igaz út cserben hagyásáért.) No, megint elkalandoztunk. Nem látta meg egy boszorkányüldöző sem, csak Végtelenjei, akikből az egyik hirtelen lerántja róla, mielőtt átterjedhetnének a lángok. És kezét nyújtja, hogy felsegítse főnökasszonyát. Ahogy nyomulnak előre igyekeznek figyelni mindenre, de ez lehetetlen. Sok védő esett már el az eddigi elszórt spontán támadástól, de egyik házfaltól elindulva a mellékutcából egy nagyobb csapat agyaras harcos ront rájuk. Hiába próbálja több tucat zombi bevetni magát blokkolandó a letámadást, még így is páran talán tudnak jutni.
/Kocka: két Tízes dobás összege mínusz három lesz a szám, akik Uráldur, Valora és a 10 hű harcosa közelébe érnek a zombikon áttörve./ |
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Pént. Nov. 04, 2016 5:05 am | |
| The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
#1 'Tízes' : 8
--------------------------------
#2 'Tízes' : 3 |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Pént. Nov. 04, 2016 2:34 pm | |
| Valora Moor Az orkot sikeresen lehalászom magamról. Ám majdnem megégtem én is, az egyik katonának hála megmenekültem az élve elégéstől. Még egyszer nem történhet ez meg. - Megkérdezhetném mégis miféle terv ez? Ennyien nem tudjuk az egész várost feltartani. Kérdezem Uráldurtól, vajon mi lehet a célja ezzel az eszetlen lépéssel? Közben a katonákkal csatarendbe álltunk, de néhány ork betört a vonalaink közé. Szavaimmal erősítem a csapatot: - Ne adjátok fel, Ahmest oltalmaz tieteket, vágjátok le ezeket a pogány szörnyeket.Majd én is megpróbálkoztam egy varázslattal. - Solum! Ahmest oltalmazz erőddel és védj meg minket.Majd a kőtörmelékekből formázott labdákkal próbálom ártalmatlanná tenni a támadóinkat.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Pént. Nov. 04, 2016 7:47 pm | |
| Uráldur csak egy pillanatra fordította oda a fejét a kérdésre. Majd tovább nézte, hogyan kell mozgatnia folyamatosan meghosszabbított kezeit. Fél perc múlva a harc közepette, mintha csak most gondolta volna ki a választ, teljesen váratlanul megszólalt. -Nem akarom még bevenni, csak megritkítani őket. Ha már baj lesz, akkor visszavonulunk vagy megadjuk magunkat. A maga hadserege fogja lerohanni a maradék büdösszájúakat. *Majd folytatták volna útjukat, de történt a fentebb említett betörés és Valora ismét közvetlen életveszélybe került volna, ha felkapott kövekkel és földdarabokkal nem vágja mellkason őket és nem torpantja hátra. Még mindig zuhogtak a Végtelenek tűzgolyói, miközben újabb lendületet vettek agyaras barátaink és ketten még a rájuk zúduló anyagzápor ellenére is pajzsukat előre tartva áttörtek. Egyikük az Első Lordot vette célba, aki hátrálva védte a találatot kis peltéjével a bal karján. A másik pedig egy bronz kardot lendített ki védelme mögül és a főpapnő felé suhintott. Nem kell aggódni. Ha veszélyben lenne az élete, akkor a férfi tervei szerint úgy is megadnák magukat. Hátuk mögött a lángoló labdacsok nyomán itt ott kigyulladt tűzfészek némelyike már igen komolyra terebélyesedett és a város leégésével fenyeget. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Nov. 05, 2016 8:40 pm | |
| Valora Moor A férfi válaszol nekem, s válaszát egy nagyképű fejrándítással fogadom. A harc tovább fokozódik és a kavicsokkal, kövekkel sikerül feltartoztatnom az ork bandát. Közben a Végtelenek, akik nemcsak kitűnő harci tudásukról, de mágiájuk használatáról is jeleskednek. Le fog égni a város, ha így folytatjuk. Vajon mennyit akar a hadvezér megritkítani? Tovább folytatom a mágiám használását, ezúttal széllökésekkel próbálkozok, erősen a falhoz verni az ork támadóinkat. -Ventus!Többször támadok a varázslattal-
A hozzászólást Wora összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:55 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Nov. 05, 2016 9:38 pm | |
| A feltámadó szél hirtelen löki vissza a támadókat és ezúttal is megússza a kántorasszony sérülés nélkül. Uráldurt látszólag nem érdekli a házak fölött kígyózó füstcsíkok, kívülről úgy fest, mint aki teljesen belefeledkezett a harcba. Pedig nagyon is figyeli a lehetőségeket és kész meghátrálni vagy akár feladni a harcot, ha egy pillanatra reménytelen a helyzet. (Ám mi tagadás, a nő halála reményei szerint csak feltüzelné a többiek harci kedvét és ezért nem szán több figyelmet és védelmet őrá, mint a többi varázslóra.) Ahogy elhaladnak egy ablak alatt valamilyen női nyöszörgés, nyögés hallatszik odabentről. Már két Végtelen benézett az ablakon és ment tovább, mikor Moor kisasszony odaért. Ha ő is kíváncsi rá, akkor egy ember nő félpucér alakja szúr már sokadszor konyhakést egy halott orkba. Ám az mániákusan ismétli a mozdulatokat. A self pedig kiadja az újabb parancsot nem sokkal ez után. -Balra! Ne haladjunk kiszámítható útvonalon, mert csak felkészülnek ránk. És annál messzebb kerülünk a kaputól. *Azon ritka pillanatok egyike, amikor az egyszerű utasításoknál kicsit mélyebb bepillantást enged gondolataiba. Szimplán a neki szükséges hadianyag korlátlan utánpótlására és a vele tartók ügyességére épített taktikájában. És érzi ő is, hogy a város központja felé egyre kockázatosabb. Még pár száz métert haladnak, mikor hátuk mögül egy íjász csapat érkezik. Pont egy tucat. Eggyel több, mint amennyi elemi mágus megtámadta a várost. Tűzzel kell őket megölni, ám mielőtt észrevehetnék őket, a fegyverükből már leadnak egy sortüzet. Az első nyílvessző az önjelölt királynőt célozza, ahogy sorban a többi egy-egy követőjét, míg végül az utolsó újra őrá fog lőni.
/Kocka dobás: 12-szer Tízes 1-es talált 2-es és 3-as -egy zombi elé ugrik az épp majdnem gyilkoló lövedéknek 4-10-ig -elvéti/ |
| | | Admin Hozzászólások száma : 657 Join date : 2014. Sep. 29.
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Nov. 05, 2016 9:38 pm | |
| The member 'Uráldur' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat
'Tízes' : 1, 4, 10, 8, 2, 5, 1, 8, 7, 2, 10, 6 |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Nov. 06, 2016 3:06 pm | |
| Valora Moor A kisebb csatát megnyertük és leterítettük az ellenséget, ám még koránt sincs vége a dolognak. A tűz nem fog eloltódni, sőt tovább fog terjedni, egy elégett várossal pedig nem tehetünk sokat. Miközben tovább megyünk, egy nyöszörgés hallatszik valahol, nem érdekel, sohasem érdekelt mások nyomora. Így tovább megyek. A szűkszavú hadúr megszólalt és végre egy tervet ajánlott számunkra. Türelmem azonban a végéhez közeledik, vajon meddig akarja ezt az értelmetlen játékot űzni? Mikor kettőnk seregét bevetve könnyűszerrel tiporhatnánk porba az ellenséget. Mire feleszmélnék, néhány fegyveres jön elénk, íjászok. Gyorsak voltak, túl gyorsak. Az egyik nyílvessző eltalált. Fájdalmasan nyögök fel. Majd indulatosan a vezérhez szólok. - Meddig várunk még?Majd miután a kis csapat szénné égette az íjászokat, ha nem sikerül jómagam is besegítek, várom a hadúr válaszát. Ha továbbra is az esztelen támadást folytatja, akkor ráparancsolok a Végtelenekre és távozunk a városból, majd a hadsereggel lerohanjuk a várost. Ha azonban ő ajánlja fel a dolgot, akkor fejet hajtok döntése előtt. Közben sebeimet megpróbálom ellátni.
A hozzászólást Wora összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:55 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Vas. Nov. 06, 2016 4:36 pm | |
| Az íjászok nem várt sikereket értek el, bár az élőholtak két halálos iramban érkező lövést is felfogtak, ám egyik Végtelen így is holtan esett a porba és a főpapnő sérüléséből is bugyog kifelé vér. Bár ezt a próbálkozást még visszaverik, ám Uráldur látja a szemén, hogy fogytán a türelme. -Mennünk kell! De előbb valahogy meg kell rongálni az erődítéseiket, hogy a hadsereg be tudjon jutni. Ha a falakon át kell mászni, a fele odalenne! *Úgy tűnik, hogy Valora megúszta egy kis karcolással szövetségese mostani terveit. Ki kell jutniuk, mielőtt leég az egész és az Első Lord szavaival összhangban valahogy lehetetlenné kell tenni, hogy az agyarasok újra rendezzék a védelmüket. Braslovot gyalogmenetből kell bevenniük, hiszen még nem sejti a nő, hogy a nekik problémát jelentő őrök csupán hátra hagyott kis csapat, akiknek a megtámadásával a fősereg figyelmét kell magukra vonni! |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Hétf. Nov. 07, 2016 6:50 pm | |
| Valora Moor Uráldur is támogatja a tervet, miszerint nem mehetünk esztelenül tovább. Ám azt gondolja, valahogy ártalmatlanná kell tennünk az erődítéseket, erre az egyik legjobb módszer, ha több elemi mágus is használja mágiáját. Várjunk csak, itt van néhány... - Nos híveim, hallottátok, egyszerre kell varázsolnunk. Cladium Terra! Célozzatok ez erődítéseikre! Kiáltom a mágusoknak. Majd én magam is nekikészülök a varázslatnak! Döntsük le Braslov falát...
A hozzászólást Wora összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:56 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Hétf. Nov. 07, 2016 10:08 pm | |
| Uráldur arcán nem jelent meg felhőtlen megkönnyebbülés. Ám idejét látta azért a távozásnak. Továbbra is szórványos támadásokat visszaverve indulnak el a résen át a közeli erdőbe. Jobb lenne minél hamarabb szem elől tévesztenék. Ám aggodalmait megosztja a mellette rohanó nővel. -Vajon Braslov visszavétele után hogyan zárjátok ki majd a sereget, ami elfoglalta a falakat áttörve is már egyszer? Ám ez már Atlantia problémája lesz, aki itt marad védelmet irányitani a sereged felével. A másik fele vissza indul Amonnal a bevétel után Észak-Bivalyban ott is védeni. Én indulok délnek, ahol csata várható. És szurkolok nektek, hogy az én seregeimmel való találkozás után küzdjön meg alattvalód Tech hordájával. A mi célunk az, hogy tartani tudjátok az erődöt és ők le legyenek kötve itt további háborúval. *Átkarolja a self férfi a sérült nő derekát. -És nektek pedig jó, ha az a célotok, hogy minél több terület megszerzése álljon stratégiai érdekünkben. Mert most még úgy tűnik, sikerrel fogod megszerezni azt, amit Astelath elvesztett. És őrá is támaszkodhatsz egy darabig a megvédésében, ám idővel át kell venned a helyét. *A határon még mindig várakozik a sereged és várja a híreket, hogy vajon az éjtündék rá tudták-e venni a királyt akarata ellenére, hogy kiadja a parancsot a hely lerohanására... De ez egy másik mese!
/Köszönöm a játékot! És egyik NJK-d ismét izgalmas kalandokat fog átélni, immáron ha jól tudom Viridiellel együtt./ |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Szomb. Nov. 12, 2016 4:28 pm | |
| /Atlantia/
Braslovhoz tartozó kiterjedt vidék határán állt a papnő. Már három napja, hogy az éjtündék eltűntek. Nem távoztak köszönés nélkül, ám örökségük még mindig az ő vállát nyomja. Egy haditerv. A város visszaszerzése az orkoktól. A védművek megrongálva és majdnem húszezer fő vasba öltözve várta a támadást. Egy katonai vezető lépett oda hozzá aggodalmas képpel. Egy levelet tartott a kezében, ám nem nyújtotta azt át a miserornak. Csupán beállt mellé nézni a meghódítandó tájat. Zevadar ígérete szerint vallásuk térhódításának új állomása. -Levél jött Astelathtól. Úgy tűnik a szürkebőrűek a tudtunk nélkül küldtek kérelmező levelet a királynak, hogy adjon engedélyt a támadásra. Vagy csak menet közben megváltoztatták valamiért a tervüket. Királyöböl határozottan megtiltja, hogy Braslov ellen vonuljunk. Azt írja, térjünk vissza a végvárba és védelmezzük tovább a ránk bízott területet! Aki a várost támadja, az felségárulást követ el. Döntened kell. Ahogy mondják, a történelem csak a győztesekről ír. Ám nem tetszik nekem, hogy a hátunk mögött leveleznek. Lehet fel akarnak áldozni minket vagy akár birodalmukhoz csatolni egy Astelath elleni háborúban. *Hangja tele volt kétséggel. Az ősi vallásra nevelték gyerekkorában. A király hadseregébe lépve arra képezték ki, hogy orkok és selfek ellen harcoljon az Igazság és a civilek védelmében. Majd a Könyörületes Isten rendjének Bivalyban való elterjedésével ő is áttért, már tisztában volt azzal is, hogy Valora az egész országban trónra akar jutni. Ám a napokban újra gyerekkori világa gyötörte a férfit. Újra az az ártatlan szemű kis lurkó lett esténként, mikor lefeküdt, aki retteg a selfek támadásától. Hirtelen bukkannak fel már másfél évszázada, rengeteg halállal jár tervük arra, amerre járnak. A szó minden értelmében félelmetes harcosok. Majd évtizedekre eltűnik a nagy haderejük, csupán néha egy-egy kémük lepleződik le. Épp úgy retteg most szíve mélyén, hogy szövetségeseik tudatosan a halálba küldik, mint attól is, hogy áthúzzák véletlenül kusza, átláthatatlan elképzeléseiket és haragjuk Észak-Bivalyra és többek között személyesen őrá irányul majd. ~Nini-Wellben állítólag térítőket küldtük és lassan gyarapodik egyházunk. Miért ne várnánk meg, míg ott is átvesszük a hatalmat és a két város együtt indulna Braslov ork megszállói ellen?~ |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Hétf. Nov. 14, 2016 10:52 am | |
| Atlantia Harlock
Észak-Bivaly várában intéztem az ügyeket, amikor érkezett a hír, hogy Braslov várát megtámadták. Bár hallottam szolgáimtól, hogy készül valami, nem hittem volna, hogy a királynő belemegy a dologba. Az éjtündékkel kötött szövetsége sok aggodalomra ad okot. Ezekben a lelketlen lényekben sohasem szabad bízni. Bár Moor királynőt elvileg megfenyegették... Amonnal egy gyors tanácskozás után eldöntöttük, én megyek Braslovhoz, ő pedig a Szentkő várából szerzi vissza, amit azok a pogányok elloptak. - Áldás rád!
Köszönök el tőle, majd lovammal az előbb említett helyszínre vágtáztam. A helyzet nem volt rózsás. A királynő megsérült, és az éjtünde seregek elvonultak, csak a mi katonáink maradtak. Vajon miért mentek el? Egyáltalán, ez a terv olyan kétségbeejtőnek tűnik, a kántorasszony jóval bölcsebb az ilyesfajta tervekben. A gyanúmat tovább erősíti, hogy egy levél érkezik Astelathtól. - Kértem a véleményét katona?Nézek kérdően a férfira, mikor úgy érzi megoszthatja velem kételyeit. Majd ha elhallgatott tovább figyelek belső gondolataimra. Ám a férfi nem mond ostobaságot. Egy biztos, nem fogom feláldozni a hadseregem, ilyen lehetetlen küldetésekre. Mindenki tudja a Királyságban, hogy Braslov várát most bevenni több, mint esztelen ötlet. Ha nem orkokról lenne szó, akkor is. Még ha sikerülne is győznünk, a király bizonyára úgy hinné övé a terület, kvázi neki foglalnánk vissza. A felségárulás pedig még ezeknek a katonáknak is nehéz lenne, mert bár hozzánk tartoznak, a szívük mélyén még bennük van a király tisztelete, ezért egy jóval ésszerűbb megoldásra szánom el magam. Nini-Well városa lassan halad, ezért egy kicsit rásegítünk. Odamegyünk a sereggel és elkezdjük most a térítést. Elöszőr megszabadulunk az ellenállástól, a város vezetőitől, katonai vezetőitől illetve ha a katonák ellenünk fordulnak, tőlük is. Így Nini-Well még ma este a Könyörület Istenének hódolhat. Braslov várát elég lesz utána bevennünk. Valószínűleg nagyobb sikerrel. Szólok hát a harcosoknak is.
A hozzászólást Wora összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 22, 2016 12:57 pm-kor. |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Hétf. Nov. 14, 2016 4:37 pm | |
| |
| Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! Csüt. Feb. 02, 2017 7:12 am | |
| /Atlantia, folytatás Nini-Wellből/
Miután Nini-Wellben a főhősnőnk meggyőződött arról, hogy a városban katonák nélkül is fogékonyak az egy isten rendre és fegyelemre intő szavaira, a drow nagykövet hatására visszakanyarodott Braslov irányába és bár izgult, hogy le tudják-e győzni az ismeretlen méretű védőket, váratlanul könnyű volt megszerezni az emberek nem rég elvesztett peremvidéki erősségét. Ám a Jövőt fekete árnyak takarják el. A zevadari csak addig maradt, amíg nőként magáénak nem tudott, ám utána úgy iszkolt innen, mint patkányok a süllyedő hajóról. Aggasztó, hiszen eddig látszólag több információ birtokában voltak mindvégig. És Uráldur mágiahasználata Valorán már a terv első ismertetésekor nyilvánvalóvá tette, hogy azt a drowok nem közösen kívánják kidolgozni veletek. Hamar neki is láttatok a védelem megerősítésének, hiszen minden arra kezd utalni, hogy éjtünde barátaitok "aggódnak" egy támadás miatt. És Braslov jelenleg úgy fest leginkább, mint ami településen a közelmúltban több hadsereg is végig ment és feldúlta.
Az őrjárat viszont hamar jó hírekkel tért vissza. A közelben találtak egy bóklászó férfit és hamar kiderült, hogy a rabszolga farmról szökött meg. És amikor oda vezeti a katonákat, már rég nincsenek agyaras őrök sem. Csak azok a hadifoglyok maradtak, akik épp összebeszéltek, hogyan lehetne térképet szerezni és tájékozódni minden itteni helyismeret és tapasztalat nélkül. Az elkövetkező pár nap azzal telik majd el, hogy a vidéket járva igyekeztek összegyűjteni a járőrökkel továbbra is a szétszéledt foglyokat és értesíteni őket, hogy Braslov immáron újra biztonságos. Egy kovács felesége pedig, mint Atlantia megtudja, már az első nap neki látott fegyvereket kovácsolni amiből csak lehet. Egy igen vegyes harcértékű kiegészítő hadseregre tesztek szert ezáltal részben harcedzett veteránokból, de minden féle előzetes harci képzés nélküli amazonokból is.
Ha a vezetőkkel konzultálsz a sikerekről és ha beavatod őket aggodalmaidba, akkor viszont saját információikkal kiegészítve hamar megtudhatja a karid is azt, amit a user már tud. -Egy homályos válasz levél érkezett nem rég egy el nem küldött levélre. Astelath szigorúan megtiltotta Braslov bevételét, mert állítólag Bivaly kapitánya ezt kérte. Ám a választ kézhez kapó kapitány semmit nem tudott arról, hogy ilyen üzenettel szalasztott volna valaha is futárt. Úgy tűnik a zevadariak bosszantani akarják nem csak Királyöblöt, de az agyarasokat is. És útjába akarnak állni, hogy Oughwar elássa a csatabárdot addig, amíg néhány selfet el nem intéznek. És nem kizárt, hogy Elarion uralkodót sem az égi istenek mozgatják, meg Szentkő vára. Ám amivel jönnek, azok csak kétszer annyian vannak, mint itt vagy a Bivalyban hagyott helyőrségünk. Most még nem tűnik úgy, hogy ostromot akarnának, de jobb lesz megfontolni, hogy mikor ki mellé állunk. Braslov falai még mindig nem túl erősek. És amilyen gyorsan visszafoglaltuk mi, olyan könnyen elveszíthetjük újra. *Úgy tűnik, hogy az "ajándék", amit szerelmedtől és népétől kaptatok az legalább annyi tövist hordoz a mélyben, mint amennyi szépség rózsaként lenne benne... |
| | | | Tárgy: Re: Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
| |
| | | | Braslov, Üdvözöljük városunkban! | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |