KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntelek Neminra világában!

Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.

A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!

Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.

Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Legutóbbi témák
» Mindent vagy semmit
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva

» A királyi főtanácsos lakosztálya
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimePént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar

» Első fejezet: A vidéket járók
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex

» Selieth Awarion
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga

» Készen vagyok!
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past

» Elithne
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne

» A végtelennek tűnő út
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex

» Zelgadis Melion
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion

» Az új világ új csodái és pár manó.
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella

» Harlon
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon

» Egy titokzatos levél
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth

» Egy új esély
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora

» Egy város alapítása
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella

» Felaern Laralytha
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern

» Flern az őrült, de cuki
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella

» Éjtünde bál, Neminra 473. éve
Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun

Ki van itt?
Jelenleg 103 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 103 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt.
Top posting users this month
No user
Statistics
Összesen 128 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Elithne

Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects

Megosztás

Az új Tanácsos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

Az új Tanácsos - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeHétf. Márc. 13, 2017 9:24 pm

Az új Tanácsos - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcST6y0PUprO4Yg_q5LMCxRoCHnm9fZ5QXA_dzqoERYUKZ-7IeKKpA

-A tüzet el kell oltani..és ha befejezted az evést ,akkor indulhatunk is..-kezd szedelőcködni,és a nyeregtáskába visszapakolja a holmit.

-Hosszú út áll elöttünk,fent a hegyormon át kell jutnunk még ma..az éjszaka nem biztonságos..sok errefelé a sötét alak...gyere..-nyujtja a kezét feléd,miután felült a lovára.

Miután összepakoltátok a holmijaitokat,és elindultok a célotok felé..a hegy lábánál gomolygó füstre lesztek figyelmesek..

A füst fekete és sűrű..ahogy a lángok is ,ami egy hegyi falu házaiból tört fel az ég felé..
Az új Tanácsos - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcQK3kpIjXt7MSzgBd-25yqHSYXgVy5BdTdUlxggDT0tmjQLAwD3
Vissza az elejére Go down
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzer. Márc. 15, 2017 10:56 am

-Rendben, gyorsan befejezem-majd pár perc alatt megettem a husit. Cameron nyújtotta a kezét és fel is ültem mögé, azonban kis lovaglás után egy égő faluhoz értünk
-Cameron várj látod azt? siessünk oda! segítenünk kell!
Majd társammal elindultunk arrafele....
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzer. Márc. 15, 2017 11:10 pm

Az égő házakat látva és a sok füst is nehézzé teszi a közelebb jutásotok.

Cameron igyekszik a lehető legközelebb vezetni a lovát,ahogy csak lehetséges
Az új Tanácsos - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcST6y0PUprO4Yg_q5LMCxRoCHnm9fZ5QXA_dzqoERYUKZ-7IeKKpA
-Szerintem nem sokan élhették túl...nagyok a lángok..-mondja szomorúan.

-Szerinted valakit találhatunk?..mert sok túlélő nem akad..vagy te látsz valamit ?-száll le a lóról..
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Márc. 16, 2017 9:16 am

-Nem tudom megyek körbenézek azért...
majd egy kendőt arcom elé fogva elindulok befele és keresek esetleges túlélőket, ha találok valakit megpróbálom kihozni onnan vagy Cameronnak szólni
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzer. Márc. 29, 2017 10:07 pm

Nyöszörgö hangokra leszel figyelmes a romok alatt.

Egy kézet is látsz,mintha probálna kijutni a törmelékek alol..
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Márc. 30, 2017 2:31 pm

Sietek oda szólva társamnak és próbálom leemelni róla ami rajta van, közben aggódva nézek körbe hogyan is tudnám onnan kiszabadítani, hiszen hamar rájövök azt a gerendát én nem fogom tudni felemelni
-Cameron siess! itt van valaki!-szóltam neki kiabálva és a beszorult ember fele fordultam:
-ne aggódj kimentünk innen! csak tarts ki!
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:10 pm

-keress egy vékonyabb csövet..azzal lehet kiemelhetjük a gerendát..

Cameron a közeli növények segítségét kéri,és rátekeredik a gerendára a fa gyökere.
Lassan látjátok,hogy megemelkedik a gerenda.

A beszorult férfi kezét meg tudjátok fogni.

-Fogd meg a kezét..mindjárt kint van..

Egy nagy rántással kihuzzátok a pasit,és látszik hogy elég ramaty állapotban van.

Sikerül kimozditani és lefektetni a földre,de nincs magánál.
A közelbe hangokat hallotok,és fegyvercsengést.
Mit teszel?
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:15 pm

megnézem amint kihúztuk lélegzike a nagy hideg bárdom pengéjét a szája elé teszem ha párás lesz lélegzik és él, így biztonságba viszem, ha nem lélegzik megpróbálom újraéleszteni a melkasát pumpálom és levegőztetem
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:20 pm

A férfi alig mozdul,de megmented őt.
Köhögve ébred fel,és elég kába még.

-kik vagytok?..a házam...összedölt..a fiam bent van...-mondja kétségbeesve..

Cameron keserni kezdi a fiát..és valamit lát is.

-Gyere Helly!..itt szerintem van valaki..

egy ruhadarab látszik a törmelék alatt.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:28 pm

odasietek, meglátom a ruhát és felé kezdek mászni, majd ordibálni az irányba:
-haló van ott valaki?!
közeledek szépen lassan rám ne essen valami és meg ne égjek, majd a bárdom végével piszkálom meg a látszólagos kezet, miközben szólítgatom hevesen
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:39 pm

A romok alatt egy fiu fekszik..és a lába látszik ki.

A fák gyökerei ismét segitségetekre van,igy hamarosan kiemelitek a beszorult testet.

De nem hasonlit emberre..inkább egy gnóm férfire.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:52 pm

Kihúzom a gyereket avyg bármi is legyen... gnómot még nem láttam soha életemben így ifjú emberkének nézem
Lassan odaérek a másikhoz a gyerekkel és őnála is végrehajtom ami szükséges bár jól tudom mindenkit nem tudhatok megmenteni egy próbát megér...
Majd elindulok megint a romokhoz és még keresek esetleges túlélőket
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 08, 2017 11:58 pm

Az új Tanácsos - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcRP9TUZxurAc2oS1zx5Zmx7XMkx5O_djhXCsCtoW6WK6vUFI-Cowg

Ahogy kihuzzátok a romok alol..kicsit piszkosan és látszik,hgy a karja eltört.

-Hogy van a fiam?..tulélte?Mentsétek meg őt!Kérlek titeket!
-Nem édes fiam..de annak szerettem!!..Kérlak..mentsétek meg innen!-könyörög a férfi.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Ápr. 09, 2017 12:01 am

-még él feltéve ha ő az, de mennem kell vissza másokat is keresni!
sietek a romok közé és nagy figyelmet szentelek minden kis résnek ahol lehet valaki bár a sok hő eléggé zavar a dolgoban és az erős fény sem könnyíti meg dolgomat
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Ápr. 09, 2017 1:10 am

Az égő falu egyre nagyobb füsttel tellik meg.
A fegyvercsengések is közelednek..ahogy a kiáltások is.

A kimentettek a földön fekszenek,és esélyes,ha nem mentek fedezékbe,akkor rátok találnak a járőrözők.
Akik nem éppen jo hangulatukba vannak..

Cameron veled van keresni még túlélőket,de ahogy látszik,a tűz nagyon elterjedt már.
Túlélőt talán már nem is találtok.
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Ápr. 09, 2017 3:04 pm

-Cameron sietnünk kell jön valaki!
szólok neki határozottan és a pár kimentett embert arrébb húzzuk a romoktól biztonságos távolságba.
Az égő települést nézve gondolkodok el azon, hogy most mit kéne tenni, arra gondolok először, itt kéne hagyni mindent, majd ránézek Cameronra:
-most mit tegyünk? te tudod pontosan hova tartunk, de nem kéne őket csakígy itthagyni....
mutatok a sérültekre
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Ápr. 09, 2017 3:19 pm

A sérülteket odébb húzzátok,és igyekeztek öket biztonságosabb helyen hagyni,mert a közeledő hangok nem éppen bizalomgerjesztők.

-Az új Tanácsos - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcST6y0PUprO4Yg_q5LMCxRoCHnm9fZ5QXA_dzqoERYUKZ-7IeKKpA

-Nem tudom,hogy kik lehetnek ezek az emberek..de biztosan öket kereshetik..talán visszajött az a banda aki ezt tette a faluval,és most megbizonyosodni akarnak,hogy megsemmisült véglegesen..egy túlélő sem maradt..büdös orkok!!!!
Neked sem tanácsos nagyon mutatkoznod..bujj el a fák mögött..addig elcsalom őket messzebbre innen..visszajövök érted..ne aggódj!-
villan át egy kedves mosoly az arcán-A testvérednek tartozom ..igy mindent megteszek hogy segítsem utadat..-azzal elviharzik a fegyverropogás felé csendben.

A két sérült ahogy ott fekszik..lassan elszáll belőlük az élet...ha nem kapnak segitséget ..
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 11, 2017 12:35 pm

Nem tudom mit tehetnék velük azon kívül, hogy a sebeiket próbálom ellátni. Szépen letépek egy darabot a ruhájukból és bekötöm őket azzal, majd ahogy társam mondta elbújtam a fák mögé.
Nem tudtam mit kéne tennem, így hát vártam és reménykedtem benne, hogy minden jóra fordul, a lángok és a törmelék felé próbáltam lesni és hangokat figyeltem, hátha valami hasznosat megtudok....
Ültem csendben az egyik fa tövében már lassan egy órája, és a gondolataimba merültem, mi lett a szamarammal? Vajon akiket megmentettem jól vannak? Raydanban sok az elvarratlan szál, mi lesz ha hazatérek?
Ezek forogtak a fejemben és már vágytam vissza a föld alá....
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 11, 2017 1:25 pm

A lángok nagyon magasra csapnak,és a házak hamarosan porrá lesznek.
A fegyvercsengés egyre közelebb ér a búvóhelyedhez,és a hangokat is jobban kiveheted már..

-Fogjátok el a túlélőket!! Mindenkit el kell vinnünk,ÉLVE!akik maradtak..
(gonosz nevetés)

Ha rápillantasz a sebesültekre,látod,hogy elviszik őket és egy szekérre rakják.

Feléd két fegyveres közeledik..felfedezték a nyomaid.

-Gyere elő!..innen úgysem tudsz meglógni!!..ha nem akarsz a holtak sorsára jutni!-közelednek feléd..
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 11, 2017 1:34 pm

A közeledő hangok gyorsan kizökkentettek a gondolataimból, és felálltam a bárdomat kezembe vettem, és készen álltam megtenni amit kell, bár nem tudtam hogy találtak meg a sötétben az erdőben, több száz méterre a sérültektől, de nem zavart a dolog elkezdtem halkan óvatosan hátrálni.

Egyik kezemmel a bárdomat a másikkal köveket fogtam amivel eltereltem őket egy másik irányba, figyelmesen dobtam, hogy észrevegyék és azt kövessék, ne a bokrok közt mászó engem. A hangok tiszták voltak és úgy véltem jobb ha nem állok ki kettő ellen, így reméltem az elterelés működni fog, így az egyiket legalább el tudom terelni, bár a legjobb mégis az lenne, ha mindkettő arra menne amerre én mondom nekik.... Sokáig tudok így haladni anélkül, hogy észrevennének és egy nagy málnás közepén jártam, így nem nagyon tudnak észrevenni a bokor alatt, ha véletlen túl közel kerülnének, és akkor a csendből tudok kitörni rájuk, meglepve őket.
~hova ment eza alak?~gondoltam~most kéne jönnie segíteni, hova lehetett?~feszült voltam és mérges, mert elvileg neki kellett volna elcsalnia mindenkit.
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 11, 2017 1:44 pm

Az elterelésed részben be is vált,de a másik irányból is érkeznek a katonák....
A kavicsaid egy időre elcsalta a közeledő két tagot,de hamarosan fáklyákkal érkeznek a többiek.

Ha a derengő fénynél jobban megnézed a szekeret,akkor látod,hogy Cameront is felrakják a többi túlélő mellé,és valószinüleg él még,de nem mozog..

-Kapjátok el a sunnyogókat!!Vannak még a környéken!nem juthattak messzire!!!
-Egy Törpöt is keressetek!Biztosan itt van valahol!!Találjátok meg nekem!!!!
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jún. 12, 2017 11:14 pm

Bölcsebb megállni és várni hogy feladják, úgy vélem és így is cselekszem.
A málnás áldó rejteke és a nagy csend nekem kedvez a kis kavicsok pedig nekem dolgoznak.... Egy kúszó törpe hangját kitűnően imitálják főleg, hogy mostmár csak egy ilyen nyom van amit követhetnek, és nekem a szorult helyzetem ellenére csak jobb esélyem van, ha nem mocorgok... a fáklyások pedig úgysem vesznek észre a levéltől, és nem hiszem egy ekkora erdőt fel akarnának gyújtani, így a kődobálás szórakoztató foglalkozása mellett nem kell félnem tőle hogy felfedeznek, és bár hallottam a természettel kapcsolatos mágiáról, de nem kell tartanom tőle itt úgy vélem és nem hiszem elárulnának engem....

Mint látható is a gondolataim kuszák... kissé kiábrándultam, hogy megint akkora súly van vállamon amit nem bírok el....
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jún. 12, 2017 11:57 pm

A katonák elég elszántak,bár inkább a Vezérük haragjától tartanak,mint attol,hogy egész éjjel keresniük kell a tulélőket,és valamiféle Törpöt..~még hogy ,Törp?Itt?A senki földjén!~fordul meg a fejében az egyiküknek,de nem olyan nagy jelentösséget tulajdonit neki,igy megy a többiek után..

Aztán az egyik felfigyel valami neszre,de pontosan nem tudja hogy mi az..kiváncsian fordul a vélt hang forrása felé..és ovatosan lépked..

Aztán mintha hallan még valamit..de nem tisztán..

//ha sikeres a dobás akkor megmenekültél,és elmennek melletted,szabadon indulhatsz tovább:)

Ha nem ,akkor kirángatnak a bokor rejtekéből és a szekérre raknak a többiek mellé))
Admin
Admin
Hozzászólások száma :

657
2014. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeHétf. Jún. 12, 2017 11:57 pm

The member 'Alia Caroline Azurre' has done the following action : Szerencse, játék, kockázat

'Egyszerű' :
Az új Tanácsos - Page 6 Mosoly
https://neminra.hungarianforum.com
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitimeKedd Jún. 13, 2017 12:08 am

Valaki jön felém!~gondolom magamban és megrezzenek, majd kezem lábam behúzom, számat befogom és úgy várok, még levegőt sem veszek amíg el nem megy.
Egy igen agresszív kinézetű alak ment el mellettem hosszú hajlított szablyával, és valami egyszerű kendő volt a fején, szerencsémre én láttam őt, de ő nem vett engem észre.
Micsoda mázli, hogy a bérencek nem figyelnek eléggé oda a dolgokra... pedig bennem majdnem megállt az ütő is!

Amikor elég messze került tőlem én végre elengedtem a szám: -huhh-
mind elmentek és engem nem találtak meg, így folytathatom az utamat a hegy felé. Bár Cameront és pár tagot még elvittem én inkább mégsem mentem utánuk, tudtam Cameron az első adandó alkalommal megszökik. Így a hegyre mentem ami Triin rejtélyét burkolta magába.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 6 Icon_minitime

Az új Tanácsos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Similar topics

-
» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Raydani hegyek :: Törpök országa-