KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Üdvözöllek!
Köszöntelek Neminra világában!

Mielőtt regisztrálnál, kérlek, nézd át a Szabályzatot a regisztrációra vonatkozó kikötések miatt. Az oldal keresett karaktereire is nézz rá, ha esetleg találnál egy számodra érdekes karaktert, akkor arra lecsaphass.

A regisztrációt követően a leírások alapján nekivághatsz az adatlapod elkészítésének és beküldésének, az elfogadást követően pedig szaladhatsz a játéktérre, hogy belemerülj a világ történetébe és részese lehess annak alakításában!

Ha bármi kérdésed van akár regisztráció előtt, akár regisztráció után, a lejjebb található chatablakban felteheted a kérdésedet. A regisztrációt követően pedig az admint is felkeresheted egy privát üzenettel, ha nem szeretnéd a chatet használni rá.

Tárt karokkal várunk és előre is jó játékot kívánunk!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Legutóbbi témák
» Mindent vagy semmit
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Jún. 17, 2021 6:15 pm by Aesma Daeva

» A királyi főtanácsos lakosztálya
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimePént. Május 21, 2021 7:31 pm by Octavia Yar

» Első fejezet: A vidéket járók
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeVas. Május 02, 2021 5:13 pm by Destiny Vex

» Selieth Awarion
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 5:27 pm by Shuga

» Készen vagyok!
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 27, 2021 2:50 am by Wanderer from the Past

» Elithne
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeHétf. Ápr. 26, 2021 12:00 pm by Elithne

» A végtelennek tűnő út
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeKedd Ápr. 20, 2021 9:19 am by Destiny Vex

» Zelgadis Melion
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 4:33 pm by Zelgadis Melion

» Az új világ új csodái és pár manó.
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 1:50 pm by Isabella

» Harlon
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeSzomb. Ápr. 17, 2021 9:20 am by Harlon

» Egy titokzatos levél
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Ápr. 08, 2021 5:19 pm by Ethugan Merlioth

» Egy új esély
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 5:54 pm by Wora

» Egy város alapítása
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Márc. 04, 2021 12:13 pm by Isabella

» Felaern Laralytha
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeKedd Márc. 02, 2021 5:07 pm by Felaern

» Flern az őrült, de cuki
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Feb. 25, 2021 2:40 pm by Isabella

» Éjtünde bál, Neminra 473. éve
Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeSzer. Feb. 24, 2021 7:48 pm by Isis Do’Odrun

Ki van itt?
Jelenleg 102 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 102 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (366 fő) Pént. Nov. 22, 2024 7:00 am-kor volt itt.
Top posting users this month
No user
Statistics
Összesen 128 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Elithne

Jelenleg összesen 20728 hozzászólás olvasható. in 782 subjects

Megosztás

Az új Tanácsos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SzerzőÜzenet
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

Az új Tanácsos - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeKedd Jún. 13, 2017 7:20 am

A haramiákat sikeresen kikerülve indulsz ismét utnak.
A szekérre rakott emberek hangját egyre kevésbé hallod már.
Az éj sötétje leple alatt jol tudsz haladni,bár az ösvényt kicsit benötte a gaz..de jol láthato még ahogy a lábad alatt is érzed a szekerek kerekei nyomát amit az évek alatt vájtak bele a talajba.

Már kezd világosodni az ég alja ,mikor eléred a hegy magasát és jol kivehetöen egy kis visko van a közelbe.
Ha közelebb mész ,akkor láthatod ,hogy egy idösödö férfi éppen fát hasogat a fészernel,hogy bevigye a házikoba.

Erös csapásokkal hasitja a hasábokat,korát meghazudtolva.
Ahogy közelebb érsz, felnéz és üdvözöl téged.
Olyan érzésed lehet,mintha tudta volna hogy jössz..
Vagy más oka lehet?

-Üdvözöllek!Hosszu utrol jössz?-köszön kedves hangon és leteszi a fejszét.

-Cameron?Ö nem jött veled?
Vissza az elejére Go down
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeSzer. Jún. 14, 2017 3:49 pm

-Mondhatni igen.... Helléna vagyok, úgy látom tudtad, hogy jövök....
Néztem végig a furcsa külsejű alakon, ahogy épp lecsap a fára.
Jómagam kissé zavarban éreztem magamat, amikor rákérdezett Cameronra, de nem tudtam kikerülni a választ:
-Cameron egy csapatot csalt el a vidékről, szerintem nem sokára felbukkan ismét.
Mondtam a legjobb reményeket hozzáfűzve a varázstudóhoz, és azt is tudtam, hogy amilyen gyorsan elfogták... nos engedte magát ez biztos. Nem értem a céljait és valószínüleg nem is fogom megtudni.
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Jún. 15, 2017 11:27 pm

Az öreg egy kicsit hümmög maga elé,de aztán kedves mosollyal hív be a viskóba.

-Gyere,Helléna..biztos éhes lehetsz...Cameron hozott volna nekem húst,de valami biztos történt vele..soha nem szokott késni..-mondja kissé szomorú hangon.

-Gyere,egyél...ülj le..tessék-ad eléd egy nagy adag ételt,és leül melléd az asztalhoz.

-mostanában sok portyázó haramia van a környéken..és veszélyes kint maradni sötétedés után..manapság az ujvilági gazfickók fosztogatnak,pedig ez a hely békés volt.
Cameron a barátom,és sokat segít nekem,olyan mintha a fiam lenne,és még talán erőm is van,de lassan elszáll felettem az idő
..-mosolyog rád és kanalaz ö is a finom étekből.

Mikor befejeztétek az evést egy kupát nyom a kezedbe neked is és emeli rád-Cameron barátja az én barátom is!Egészségedre,Helléna!-huzza meg az italt és a sör habját letörli a bajuszáról.

-Mesélt nekem Cameron egy olyan forma kishölgyről,mint te..és azt is mondta ,hogy egy nap eljön hozzám valaki,aki hasonlit rá..és itthagyott számdra egy csomagot,amit neked szánt,a testvéred..és még valamit..-mosolyogva indul el a másik szoba felé,és hamarosan egy kis börbe csavart csomagocskával tér vissza,amit letesz eléd.

-Ez volna az..-néz rád,és visszaül a székére.
-Bontsd ki..-néz csillogo szemmel,kiváncsian.

ha a kezedbe veszed,egy puha bőrkötést látsz,amibe valami bele van tekerve..
kibontva egy pár soros irás a testvéred irásával,és egy apró síp van.

ha az irást elolvasod,ezt látod benne:

"Drága hugom!Tudom,hogy nagyon messze kerültél otthonunktól,és számtalan veszélyen át jöhettél..
Sajnálom,hogy nem személyesen tudom neked odaadni azt amit már régóta neked szántam.Az öreg segit neked bármiban,nagyon jobarát!bizhatsz benne..Cameron is jóbarát!Sokat utaztunk együtt,de az öreggel sajnos nem találkoztam de ha ezt a levelemet olvasod,akkor már sajnos nem is láthatlek téged,és szeretett családunkat...ahogy az öreggel se futok össze többé már..de most nem ez a lényeg!A bárdot már bizonyára megtaláktad a titkos helyen,amit csak te tudsz kinyitni,igy nem is tud róla senki!Csak a tiéd!Törp Mestereink remeke,ahogy neked csináltattam..remélem hasznát veszed,bár a diplomácia inkább asztalom,mint a fegyverek forgatása,de te mindig is jobban bántál az efféle dolgokkal..amiért biztos,hogy kinevetsz:)..de hidd el,hogy sokmindent nem mondhattam el..ahogy az utjaim során fogadalmat tettem,hogy hallgatok,mert igy megvédhettelek titeket...bocsáss meg nekem..
De most a másik dolog amiért ide kellett jönnöd,és talán ha meglátod mi az,akkor megérted,hogy miért itt rejtettem el...
z öreg odavezet a helyhez ahol megkapod azt ,mit neked szántam..és ez az apró síp fontos része lesz a kapott "holmidhoz"Smileőrizd meg jól,kérlek,és azt tudnod kell még,hogy csak Neked szántam!senki nem veheti el,vagy viheti el mellöled..
De nem is huzom tovább az időt..menj ki a viskó hátamögé..ott megtalálod az ajándékodat!
Remélem,hogy elolvasva ezt a pár sort,kicsit veled lehetek..és ha nem is szóban,de szavak által elbucsuzhatom tled..de nagyon hiányzol,drága hugicám!..nagyon szeretlek..ahogy a családunkat is..
Légy óvatos ,de én odafentről vigyázok rád!..ahogy apáinkkal és anyáinkkal együtt ülünk a dicsőség csarnokában..és tudd,hogy soha sem hagylak magadra!
Vigyázz magadra nagyon!..Isten veled édes testvérkém
!"
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimePént. Jún. 16, 2017 8:07 pm

Kezdtem szégyenleni magam Cameron miatt.... lehet meg kellett volna őt mentenem?-gondoltam, de ez a kedvemet elrontotta. Az öreg igyekezett jókedvű és pozitív lenni velem, de úgy éreztem átverem.
-Köszönöm... tudja Cameron elcsalt pár kellemetlen alakot, nem tudom mi lehet vele pontosan....
Majd igyekeztem az étket enni amit adott. Amikor a kupáját emeli én egy kellemetlen mosollyal néztem rá:
-egészségére!

Majd az ivás után rátért arra ami miatt ide jöttem egy levelet adott, a nővéremtől volt.

Ahogy olvastam a sorait az emlékek és érzések törtek elő belőlem, így akaratlanul is sírni kezdtem... A szomorú tudat, hogy nem látom többé.... miért miért hagytál itt engem?!-néztem az ég felé ekkor már nagyon sírva...
Majd ahogy kicsit megnyugodtam, elindultam megkeresni Triin ajándékát. Nem tudtam mi lehet az és miért hagyta rám, így nagy kíváncsisággal kezdtem azt kutatni.
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimePént. Jún. 16, 2017 9:32 pm

A pajta mögé érsz és egy kis faajtót látsz,résnyire nyitva.
Az öreg mosolyogva lépked mögötted,és kedvesen bólint,hogy menj csak be..

Ha bemész az ajtón,akkor egy nagy szalmaköteget és szerszámokat látsz a falaknak támasztva,és a másik oldalon egy pokróc van leteritve..

Látszik hogy alatta vekszik valaki vagy valami..

A kezedbe lévő síp rezegni kezd,és ha megnézed jobban egy nevet látsz rajta tündéül kirajzolodni.."Hope"

Ha belefujsz a sipba akkor a takaró alol kibújik egy orrocska ..aztán egy szemecske...fülek ..és a mancsok is..és végül egy fiatal farkas áll ott elötted..a Nővéred ajándéka..
Talán most megérted,hogy ezt a pompás és idomitott álllatot nem lett volna biztonságos a városban vagy éppen a nagyközönség előtt "mutatni"...

Az öreg kiváncsian fürkészi arcod..mert nagyon is kiváncsi arra amit most gndolsz.

-Rendes jószág!..egy tündelány idomította számodra,és igencsak jo munkát végzett ahogy igy nézem...mert igaz én csak szállást s ételt "adtam"neki,de türelmesen várt az érkezésedre..és most...itt van a gazdi:)..boldog vagyok,hogy sikerüklt összehoznom titeket..-mosolyogva néz a farkasra,és aztán rád.
Az új Tanácsos - Page 7 Images?q=tbn:ANd9GcQLQYRUIXPY1lESwbWuKB_S51Fqb6zw_Po2-RiSTt-jNn6OY-ddoA
Isabella
Isabella
Hozzászólások száma :

571
2016. Dec. 14.
29

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimeCsüt. Jún. 22, 2017 4:18 pm

Egy farkas?! Úristen! -ijedtem meg egy pillanatra és nem tudom, mit tegyek vele.....
Ekkor az öreg nyugtat meg engem, hogy rám várt, azthittem valami őre lehet annak amit Triin szánt, hiszen sosem mondta, hogy az ajándéka él....
-Hope-mondtam ki először a nevét, hogy hallgate rá.
Közben azon gondolkodtam hogyan tudnám haza vinni őt, és főleg, hogy a hegy mélyén mit tehetnék vele, de nem érdekelt, ésha a farkas hallgatott a nevére én térdelve vártam rá és simogattam meg őt.
Alia Caroline Azurre
Alia Caroline Azurre
Hozzászólások száma :

1661
2015. May. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitimePént. Jún. 23, 2017 12:10 pm

Az öreg széles mosollyal nézett benneteket,és picit feszengve érezte magát..de amikor látta ,hogy mind a kettötök végre összetalálkoztatok,megnyugodott.

-szép állat!-mondta kedves hangon és bolintott felétek.

-készitek valami elemozsiát..ha indulni akartok..de maradhattok ,ameddig csak jolesik.
Étel ,víz van bőven!-sugja halkan neked.

-Hope jo gazdája leszel..a testvéred biztos okkal szánta neked.Lehet ,hogy sok viszontagságon mentek majd keresztül ...de a Hűség és a Barátság kárpotolni fog,Helly!)))
Fenséges Farkas ,Hope!Vigyázzatok egymásra nagyon!!
De most megyek is be..készitek valami harapnivalot))
És aztán majd elmondod,hogy hogyan tovább!..maradtok vagy indulnotok kell?
Na...megyek is..nem zavarok.
Ismerkedjetek össze...
Ha kellek ,bent vagyok a viskoba..-mosolyogva indul is vissza a háziko felé..

Boldog az öreg hogy sikerült egymásratalálnotok..
De abban is biztos volt,hogy nem ok nélkül adta neked ezt a Farkast...csak még rá kell jönni a célra..
De Triin elég sokfelé megfordult..és számtalan titok övezte életét..ahogy ezt Hope is bizonyitja..
Még mindig tud meglepetést okozni..amit senki sem gondolt.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Az új Tanácsos   Az új Tanácsos - Page 7 Icon_minitime

Az új Tanácsos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Similar topics

-
» Vissza a mókuskerékbe avagy meddig tanácsos a tanácsos.

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Neminra világa :: Játéktér :: Raydani hegyek :: Törpök országa-